günyadınlarr nasılsınızzzzzzzzz??
Merhaba Güzel anne adayları...
Ben de hiç bir belirti yok kızlar ...ne midem bulanıyo ne bişey..Sadece göğüsler şişti çok fena..
Kendimi şartlamıştım sorunsuz gebelik için ama biraz da hissetmek istiyorum..Daha erken diye mi acaba?
bir de bnm SAT 6 Haziran netteki takvime göre 6. haftamın içindeyim,dokotruma göre 5. hafta..Anlamadım hangisi?
Mide bulantısı ve yorgunluk dışında iyiz sanırım sen nasılsın
çok haifif bulantım var ama rahatsız edici dereede değil.yorgunlukta yok.anlamadım gitti....maşallah çok çok iyiyiymmmm.eğer hamilelik buysa bir öncekinde nie süründüm diyorum....
merhaba kızlar.sat 10 hazirandı dün 2 bugün ise 1 test yaptım 3 ündede 2. çizgi tam net değil.silik biraz ama herkesin görebileceği gibi.sizce doktora ne zaman gitmeliyim?
slm arkadaşlar bende 1 kat merdiven çıksam kalbim ağzıma gelecek neredeyse çok çabuk yoruluyorum.birde ara ara kalp çarpıntısı oluyor sizlerde de durum aynı mı?
Bende iki adım attım mı nefes nefese kalıyorum
yahu çocuğum bir dur vallahi mide bulantısından bayılıcamallahım yemek yiyemiyorum aç olunca midem daha çok bulanıyor açım midem bulanıyor yemek yiyemiyorum herşeyden tiksniyorum ve en önemlisi şuan çalışıyorum allahım ağlamak istiyorum
tuz komasına giricem ödem yapıcak heryerim neler yaptım ama mide bulantım geçmiyor çok zormuş
canım tuzlu bir şeylerle mideni bastırmaya çalış
Canım naneli cacık yemeği dene bana iyi geliyor üstüne de biraz zeytin yağı damlat
yahu çocuğum bir dur vallahi mide bulantısından bayılıcamallahım yemek yiyemiyorum aç olunca midem daha çok bulanıyor açım midem bulanıyor yemek yiyemiyorum herşeyden tiksniyorum ve en önemlisi şuan çalışıyorum allahım ağlamak istiyorum [/Q
maalesef şuan bende aynı durumdayım cnm.bu durumda çalışmak insanı mafediyor
Yeni geldim eve canım doktor düşük tehlikesi dedi ullturasonla baktılar içeride her şey yolunda dedi kalp atışını duyduk 9.1 mm boyutunda vitamin verdi birde hormon ilacı 3 gün ayağa kalkmayacaksın istirahat edeceksin birde ilişki yasak dedi çok şükür bugünüde böyle atlattıknedenini sorduğumda çok fazla ayakta kalmışım yorgunluk dedi.
Slm kızlar bende 2012 mart annesiyim sizin topiği gördükçe girip bi iki satır okumak çok hoşma gidiyor geçen sene yaşadıklarmın hemen hemen aynısı mide bulantıları çok uyumlar hele o dönemde çalışıyorsan daha da zor ama şimdi minik kızım dünya tatlısı Gülnihal'im benimle daha 4 ay oldu geleli ama sanki bi ömürdür benimle onsuz bi an bile düşünemiyorum seneye sizin minişlerde kucağınızda olacak 2014 mart anneleri başlığı açılırken hepnize sağ salim keyifli bi hamilelik diliyorum bi avazda kucaklayın minnoşlarınızı inş..
daha ne kadar sürecek böyle mide bulantısı uyku hali.....çok zorlanıyorum evde olsam yatıp dinlenirim kalkar işimi yapar yine yaparım ama böyle sabahtan evden çıkıyorum akşama kadar masa başında,eve git akşam yemeği hazırla ye toparlan çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?