şu an online tatlım özel mesaj okuyor ya da yazıyor işini halletsin döner inşallah aramızaGittiiiiiiii suallahım merhametini gösterip sabır ver bu kıza ne olur.beni bi kez daha yaralayarak gittiii:2::2::2::2::2::2::2:
ahh canım benim olsun sen cici kızın ve göbeğindeki bebeğin iyi ya sağlıklısınız ya tamamdırkızlar ben bi kaç gün olamayabilirim beni merak etmeyin..
ailem geliyor bu akşam.. 1 saattir gözüm yollarda bekledimen sonunda dayanamadım eve çıktım bekliyorum
Gittiiiiiiii suallahım merhametini gösterip sabır ver bu kıza ne olur.beni bi kez daha yaralayarak gittiii:2::2::2::2::2::2::2:
ayy canlarım benım gidermiyim hiç,senınle ilgili yani göbüşünle ilgili netten bakınıyordum seni rahatlatacak şeyler arıyordum,ilk gebeliklerden sonra karın dahada büyük olur onunla ilgili bilgiler arıyordum ama bulamadım
kızlar ben bi kaç gün olamayabilirim beni merak etmeyin..
ailem geliyor bu akşam.. 1 saattir gözüm yollarda bekledimen sonunda dayanamadım eve çıktım bekliyorum
ayy maşallah maşallah nasıl sevindimminşallah tatlım bu bebeğinide normal doğuracaksın bende istiyorum ya normal doğum inşallah hepimizin gönlünce olsun sıkıntısızca kucaklarımıza alalım sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı ayyy ALLAH razı olsunn canım benim yaaa ne kadar mutlu oldum valla dert etmeyeceğim bundan böyle sayende kiloları filan
evet kızlar kesinlikle normal doğum diyorum bende normal doğum yaptım,çok zordu ama sonuca değdi,suyum önceden geldi sancımda yoktu dr. sezeryan yapalım uğraşma dedi ben olmaz dedim,suni sancı taktılar 8bucuk saat sancı cektim,şimdi yaşadıklarımı anlatmıcam şifaya moral bozukluğu olmasın diye,ama sana tatlım tavsiyem bilinçli olmak çok önemli nerede nefes alacaksın nerede ıkınacaksın bunları bildikten sonra daha kısa sürede doğurursun hatta bunun için kurslar filan var galıba benım bulunduğum şehirde olmadığı için pek bilmiyorum...
beni rahatlatmayı boşver iyiyim suyum ben..yaralara su serpmeyi bırak...sen cansın kız..allahta senin elini tutsun ve asla bırakmasın canımın içi....
tabiside normal:))sen doğur bak ben seni nasıl zayıflatacağım.sütün kesilmreden hemde.sen 70 ayın acısını çıkar canım benim:)))nasip olursa bunuda normal doğurmak istiyorum.18 saat sancı çektim ama değdi:)))
amin canım cümlemizinkini ..iyi ki tanımışım sizleri bana cok moral oldunuz,inşallah dostluğumuz daimi devam eder,bende bu sayfaya mart annelerıne katılmak ıstıyorum inşallah olur...
evet bana da dediler emzirdikce kalorı harcıyorsun korse bıle takma dedi sağlık ocağında ki ebeler,bende son güne kadar emzırdım hakıkaten göbeğim okadar kalmamıştı,bebiş gidince sonra sütümü kestilerşimdi göbüş yeniden şişti nasıl gidecek bilmiyorum...
canımsın...ben meleğimide norömal doğurdum canım(((çok acı çekmedim açılmam olmadı.en acı çekişim 2 saattir:))sağol canım.sen de normal doğuracaksın en kısa zamanda gelecek haberin.adet oldun mu???
inşallah bu doğumun daha kolay olacak,ilk doğumdan sonrakıler daha kısa sürede gercekleşirmiş,ya ne güzel 2 saat çekmişsin ben tam 8,5 saat açılmada yoktu suni sancı çok kötü acı veriyor, ama olsun kuzum için herşeye değer yeniden o acıları cekmeye rağzıyım..
bebeğini al koynuna sar yaralarını kilolarını vermen bendennnn sözzzzzzzzzz
Su sen benim için çok özel bir annesin..annelerin en kıymetlilerindensin.sana sevgimin yanında saygımda sonsuz.bana bir söz verdin.ben hayatımda hiçbir sözümü yemedim ve biliyorum ki sende yemeyeceksin.gel sohbete katıl düşünme gülüm...cennetten yavrun olmak için hazırlanan kuzucuklar sana bakıp gülümsesinler...
can yoldaşım kader arkadaşım teşekkür ederim,sizlerin desteği sayesınde ayakta kalmaya calısıyorum ,iyi ki varsınız,sana söz verdim yaşadıkların bana umut oldu senden feyz alıyorum inan...
aynen canım ya su benim içinde öyle çok özel yüreği güzel anne inşallah amin diyorum o güzel içten dualarımıza
tabi canım rabbim neye ol demişte olmamış...emanetiydi...bak ölmedim ki gülüm anne oldum....tükenmişliğim karrrr...ben inanıyorum beraber anne olacağız yeniden en baştannnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhh....yüreğimde yerin dualarımda
sağolasın canım herkes duacım yenıden anne olmam için ,artık bende ınanmaya başladım kızımın kardeşleri gelecek...hiçbirşey sebepsiz değil bunu anladım artık
ayy canlarım benım gidermiyim hiç,senınle ilgili yani göbüşünle ilgili netten bakınıyordum seni rahatlatacak şeyler arıyordum,ilk gebeliklerden sonra karın dahada büyük olur onunla ilgili bilgiler arıyordum ama bulamadım
aminnnn inşallahbeni rahatlatmayı boşver iyiyim suyum ben..yaralara su serpmeyi bırak...sen cansın kız..allahta senin elini tutsun ve asla bırakmasın canımın içi....
evet canım eşimde hep normal doğum yap derdi oda istiyor tabi bende normal den yanayımevet kızlar kesinlikle normal doğum diyorum bende normal doğum yaptım,çok zordu ama sonuca değdi,suyum önceden geldi sancımda yoktu dr. sezeryan yapalım uğraşma dedi ben olmaz dedim,suni sancı taktılar 8bucuk saat sancı cektim,şimdi yaşadıklarımı anlatmıcam şifaya moral bozukluğu olmasın diye,ama sana tatlım tavsiyem bilinçli olmak çok önemli nerede nefes alacaksın nerede ıkınacaksın bunları bildikten sonra daha kısa sürede doğurursun hatta bunun için kurslar filan var galıba benım bulunduğum şehirde olmadığı için pek bilmiyorum...
canım benimmm iyiki tanışmışız bende çok memnunumm seni tanıdığıma yüreği güzel kocaman dostum seviyorumm seniamin canım cümlemizinkini ..iyi ki tanımışım sizleri bana cok moral oldunuz,inşallah dostluğumuz daimi devam eder,bende bu sayfaya mart annelerıne katılmak ıstıyorum inşallah olur...
amin inşallah bende bende hele bide mart annesi olursa varya karındaş karındaş sohbetlerimiz olsa süper olur inşallah Yüce Rabbim kabul buyursun inşallah dualarımızıaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....gece gündüz dualarımdasın.aynı acıyı yaşamış biri olarakk seni o kadar iyi anlıyorum ki...elbette daim olacakkk...sabır ve duayla bekliyorum müjdeniiiiiii
bebeğini al koynuna sar yaralarını kilolarını vermen bendennnn sözzzzzzzzzz
var var formülü güzel yüreği var sağolsunayy inşallah canım,ben suan 9 aylık gebeliğimde ki kilomdayımverdiklerimi stresten geri aldım birde üstüne gebelik olursa ne olur bilemem
eşime göre problem yok ben böyle sevıyorum dıyor kendısıde cok ırı yarı:)
canım sende formül var galiba:) hadi bakalım inşallah kolayca veririz...
iyiki sende varsın iyiki tanımışımcan yoldaşım kader arkadaşım teşekkür ederim,sizlerin desteği sayesınde ayakta kalmaya calısıyorum ,iyi ki varsınız,sana söz verdim yaşadıkların bana umut oldu senden feyz alıyorum inan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?