2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bende artık hıssedıorum ama en cok yatıncaaaaa

al bendende okadar tam uyku havasııııı..ben yarın gorcem oglumuuuuuuu

o halde düzeltelim yarın benim,şekercik,brsfiliz doktor kontolü var bebeklerimizi görücez cinsiyetlerini öğrenicez....
brsfiliz sen hangi hastaneye gidiyorsun ??

ebah teyzesi bizde varız yarın oğlumu gormeye gıdıyorummmmm benı unutmaaa teyzesı ..afp testı yaptırcamm..
uyyyyyyyyyy bugun cumaa ne gadda mutluyumm pilsenuzzzzzzzz

amııınnn herkese super guzel bır cumaaaaaa olsun

Günaydın anneler :)
Bugünlerde bol bol cinsiyet haberi alacağız inşallah. Hadi bakalım bekliyorum...

gunaydınnnnnnnnnn

sana dedık kac kere bosver orayı sen, kurt kapar senı yavyummm, gel annemmmmmm biz cevaplarız herseyını .zaten bız yokuz cogu yok face de..eskıden face mı varmıs

günaydın anneler ve bebişleri

soğuk bir güne merhaba dedik bakalım herkesin günü inşallah çok güzel geçer :44::44:

ınsallaaahhhh

hoşgeldın cicim burası ıyıdır yaaa

hoşgeldin lolo..
banada lololo yaparsııınnn artıııkkkk
kız o nası dogum tarıhı
hıııc canını sıkma hersey guzel olucakkkkkk

al bendede okadar..aynen bende dun karın agrısı bacak krampından öldüm cok korktum.şimdi iyiyim

iyi gecelerrr kızlar ben de mart annesiyim yeni katıldım aranıza..=)

hoşgeldınnnnnnnn kelebexxxxxxxxxx

:44::44:allah allah..ınan hıc bılmıyorumama tek bıldıgım ıcını ferah tut..kötüyü cağırma allahın izniyle bişiciği yoktur eveallah
bu arada yanıtsızlıktan sıkayet etmıssın buraya her dk gıremıoruz.mesela ben aksam ve hsonu gırmıorum ısten gırdıgım ıcın ustunuze alınmayın yanı gorumuyoruzdur bırde sayfalar cok ılerlıyo baksana 1 seferde 20 kısıye yanıt verdım

herkese ıyı cumalar bebeklerınıze saglık sıze saglık afiyetler efenim

Evet cok tesekkur ederım arkadasım :) ben cekırge doruga gıdıyorum yarın sabah dokuza aldım randevumu. Doktor ıse basladıgı gıbı benı gorucek sen hangı hastaneye gıdıyosun cnm

medicalpark hastanesine gidiyorum....ama doktorum oranın doktoru değil sadece o hastanenin imkanlarını kullanıyor....

neden bunu bana itham ederek yazdınız ki ben vaktim oldukça yardımcı olmaya cevap vermeye çalışırım eğer bildiğim birşeyse...

gruplaşmaya katılıyorum kendi aralarında var birşey olucakken bile birtek kendi isimlerini söylüyorlar ama bende pek takmıyorum okuyorum geçiyorum birşeyler öğreniyorum en azından böyle olmasa iyi tabi ama yapcak bişi yok

yeri geliyor gülüyoruz yorgun gergin gün içinde,yeri geliyor yüzünü bile görmediğimiz kişilere üzülüyoruz dert ortağı olmaya çalışıyoruz....
ama nedense grup gibi görülüyor buraya birçok kişi yeni katıldı onlarla konuşuyoruz birbirimizi tanımaya çalışıyoruz....birçoğumuz çalışıyoruz çalışmayanların gün içinde işleri oluyor geriye dönük sayfaları inceleyemiyorlar....ama bu şekilde beni umursamıyorlar,cevap vermiyorlar derseniz olmaz....arada atlanıyor,yada bilinmeyen bir soru oluyor.durup dururken bilmiyorum diye yazmak bana saçma geliyor,elbet bilen olur cevaplar diye bekliyoruz...ayrıca laboratuar sonuçlarını yazıp bu ne demenin bir anlamı yok hiçbirimiz hemşire,doktor,sağlık personeli değiliz ki...size en iyi ve en doğru cevabı doktorunuz verir ona sormayıp burada yalan yanlış cevaplara mı kancaksınız??doktor söylese bile inanmayıp burada soruyorsunuz daha çok evham yapıp birde geriliyorsunuz....herkese iyi yada kötü kendi adıma söyleyeyim yardım etmeye cevap vermeye çalışıyorum açıkça söyleyeyim laboratuar sonuçları yazan satırları okumuyorum çünkü ben sonuçlarımı bile bu ne bu ne diye doktoruma sormuyorum iyi dediğinde çıkıp gidiyorum....lütfen gerilmeyelim ve kimseyi de germeyelim boşuna alınganlık yapmayalım hepimiz insanız ve tek işimiz burada gözümüzü ayırmadan ekrana bakmak değil....

kızlar buarada biz oğlumuzun adını koyduk:)
artık adımız Ateş Ada Azman :):):)

kızlarrr günaydın bugün karnım çok ağrıyo benim ayaklarımı üşüttüm sanırsam :2:

karın ağrım dışında bulantılarımda azaldığından dolayıı kendimi artık daha iyi hissediyorum. sadece çok solgun görünüyormuşum kansızlık var bende ondan sanırım..
birde ne zaman makyaj yapmasam hasta mısın tepkilerii ne yapayım üşeniyorum cildimi mahfetmekte istemiyorum

hanfendiiii ne işin varr seninn facelerde. gitmeyin dedik o kadar benim faceim bilem yok. burdan vazgeçemem, kimse yazdıklarıma cevap vermese dahii

ahh birgülcüm burda kii herkes sen ben gibi birisi. kimse doktor değil. ben şahsen yazılan hakkında bilgim yoksa hiç tepki vermiyorum bilmiyorum yazmak ta boşa yazışmak olur diye...

herkes aynı düşünüyor bence. bir de git gide kalabalıklaşıyoruz, ben buranın ilklerinden sayılırım o kadar çok giren çıkan oldu ki bikaç gün girmiyim beni bile yeni zannederler
çok yaşısanlar gruplaşmıyor, onlar hergün burda oldukları için sana öyle gelmiş

benimde face yok ama face şu açıdan iyi olur kiminle konuştuğunu görürsün sayfasını incelersin....bakın benim avatarıma annesinden sürekli hakaret işitip dayak yiyen annesine "enneeee" diyen hayal gücü yüksek komik fırat ama ben öyle biri değilim....

birgül face yazı yazmışsın bende onu yeni gördüm dün yoktum gecede çok geç saatte geldim merak ettim ve bir yazı yazdım eğer geçmişe bakmaya fırsatın olursa bi bak yazdığım başlığın altında ne yazılmış sabah tekrar yazdım yorum olarak kimse cevap vermedi,bende kk ne yazdım ayrıca grubum falan da yok kendi adıma söylim elinden geldiğince yardımcı olurum paylaşmayıda çok severim eminim diğer arkadaşlarda aynı şeyi düşünüyordur, fakat isimleri sayerken hatırlayamadıklarım var dedim bahar 616 çok yazışamasakda kesinlikle hatırlıyorum seni, cımbızla lafını da yakalamışsın isimleri yazarken bu saydıklarım genelde kk da paylaşım yapan arkadaşlar o yüzden bu isimler daha çok aklımda kalıyor ne kimseye bir garezim var ne de nefretim bende size çok kırıldım

yok seni kırmak için söylemedim kırdı isem özür dilerim senin için söylemedim zaten :26::26: burada iki kişi cevap veriyor ise biri sen oluyorsun bunu da unutmam gerçekten kırdı isem özür dilerim gerçekten seni kastedmedim

Ebahcım ıcım kıpır kıpır gercekten. Sımdı gobusumde buyumeye basladıya nasıl merak edıyorum bebısımı. Of of

yahu benim göbeğim neden büyümüyor,dün akşam işten eve geldim üstümü değiştirdim eşimle dışarı çıktı tayt giydim hiçbişey belli olmuyor mağazaların vitrinlerine bakıyorum hiçbirşey yok....eşimde demekki insanlar 9 ay hamileliklerini böyle saklayabiliyormuş diyor bugün eski pantalonumu giydim bacakları kalçası oldu birtek belim genişledi sanırım düğme zorlasam kapanacak ama miniğim sıkışır öyle...bende düğme ve fermuarı açtım pantalonum renginde şalı belime sardım üzerine biraz uzun birşey giydim ne rahat oldu böyle

günaydınnn anneler

kocacım grip olmuş geç gitti işe kahvaltı falan derken pc mesaim geç başladı :)

geçmişi okuyup döncem ben size

istanbul gri bu sabah ama bebişlerimiz gökkuşakları doldursun günümüzü :)

Gunaydın cnm gecmıs olsun. Kansızlık ıcın kuru uzum,marmelat,brokolı yıyebılırsın. Halsızlıgıne ve kansızlıgına ıyı gelıcektır.

"Şükür etmedikten sonra 'Dünya'ları yesen ne fayda!..
ŞÜKÜR' le başladıktan sonra; bir kuru ekmek değmez mi 'Dünya'lara...'' Hayırlı Cumalar Bugünümüze Şükürler olsun dostlarımız....

Ebahcım on gun oncesıne kadar bende aynı senın gıbıydım. On gun ıcınde bıraz gobegım buyudu senınde oyle olucak sanırım. Ben ve esım sasırdık vala. Suan hıcbır pantolonum olmuyo. On gun sonra bu konuyu tekrar konusalım:)

Hamileikte herkes bişeylerden tiksiniyor sanırım.. Ben parfüme katlanamıyorum mesela.. ilk 10 hafta hiç bişeye tahammülüm yoktu gerçi :) Yooo gayet iyi gidiyosun bence :)

ay benim kocamda grip oldu 2 gün önce, ama 2 günde düzelttim ben onu sürekli birşeyler yaptım bak sana da tavsiye de bulunayım yaparsın...

ıhlamur yaptım, zerdeçal vardı onu da kaynattım içirdim birde zencefil vardı toz şeklinde onuda balla karıştırıp yedirdim o öksürüğe iyi geliyo ama keser dedim gribide..

dün akşamda grefurt buldum sıktım içine de bir tane limon onu da içirdim arkasından da bol bol meyve.. tam koca karııı ilaçları

bak bide geçmezse hiç duact diye bi ilaç var benim eşim eczacı o söyledi. o ilacı içebilir çok iyi geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…