2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın anneler ve bebeleri
bulutlu azıcık yağmurlu ve serin bursa sabahından sevgiler....
gününüz güzel geçsin yüze yüze kuyruğuna geldik yarın ben ve şekercikk doktora gidip bebeklerimize bakıcaz cinsiyet öğrenicez....bugün sürmelinin günü doktordan sonra hemen gelsin bize müjdeyi versin....
dün akşam aramızda bebek var flimini izledim biraz ağladım biraz güldüm ama en çokta korktum :18:
hepinize bebeklerinizle güzel günler.....

[/SIZE][/SIZE]
canım çok sevindim ya,rabbim sağlıklı rahat bir hamilelik nasip etsin inşaallah ayyy nasıl mutlu oldum ya çok güzel bir haber oldu

Ebahcım benı unutmussun bende yarın gıdıcem doktora. Bu arada bugun cok soguk gercekten

kızlar günaydın... face e biraz bozulmaya başladım 3-5 kişi dışında kimse cevap vermiyor nedense, dün gece neler kaynattınız yazdım iki kişi yazımı gördüğü halde oralı bile olmadı ve yazının altında başka bişi konuştular o kadar yazıyı yorumu nasıl okuyayım ama demi aşk olsun iki satır laf etmek çokmu zor küstüm

Ebahcım bende yarın gıdıcem doktora benı unutmussun b arada evet hava bugun ınanılmaz soguk bursada. Oyle bır alakasız gıyım ıcındeyım kı goren bu nerden gelmıs dıyebılır :)

Ozpolat face burası gibi olmuyor emin ol.. Ben pek girmiyorum oraya artık. Bence burası daha iyi daha samimi..:)

Günaydın anneler :)
Bugünlerde bol bol cinsiyet haberi alacağız inşallah. Hadi bakalım bekliyorum...

Kızlar size ve bebişlerinize kocaman aydınlık, güsel,mutlu,sağlıklı, huzrlu bir gün diliyorum. Hava soğuk yağmurlu ama cuma bugün. Bereketli cumalarımız olsun inşallah..
Bugün surmelinin günü :) Heyyecanla bekliyorus onu hayırlı haberleyle...
Ebahcımmmmm efet yarın bizim günümüz inşallahhhh :) Hep birlikte sağlıklı güsel haberlerini ve bide mümkünse cinsiyet haberlerini alırıs inşallah :)
Yeni gelen arkadaşım hoş geldinnn :) Aramıza girdin bile sıkıntı yok :)

o halde düzeltelim yarın benim,şekercik,brsfiliz doktor kontolü var bebeklerimizi görücez cinsiyetlerini öğrenicez....
brsfiliz sen hangi hastaneye gidiyorsun ??

Günaydın anneler :)
Bugünlerde bol bol cinsiyet haberi alacağız inşallah. Hadi bakalım bekliyorum...

günaydın canım...canım ben 2li test için gittiğimde öğrenememiştim bağdaş kurmuştu kendileri çok edepli gördüm17.haftaya kaldı artık ekimin 6 sı gibi öğrenicem inşaallah

Evet cok tesekkur ederım arkadasım :) ben cekırge doruga gıdıyorum yarın sabah dokuza aldım randevumu. Doktor ıse basladıgı gıbı benı gorucek sen hangı hastaneye gıdıyosun cnm
o halde düzeltelim yarın benim,şekercik,brsfiliz doktor kontolü var bebeklerimizi görücez cinsiyetlerini öğrenicez....
brsfiliz sen hangi hastaneye gidiyorsun ??

Ozpolat face burası gibi olmuyor emin ol.. Ben pek girmiyorum oraya artık. Bence burası daha iyi daha

samimi..:)

ozpolat canım bn walla sımdı gordum yazdıgını sırkete geldım yenı masama oturdum gunaydında demıstım sana yoksa senı unutmam bılıosundur umarım :)

face bn aslında yıne burdakı kısıler ıcın gırıorum burdan olmayanlarda var da onlarlada eh ıste ısındıgım bı kac kısı var onun dısında burdan olmayanlarla pek konusmuorum tanımıorum da hıc bıde burda bastan berı konustugumuz ıcın sankı yıllardr tanıomusum gıbı hıssedıorum hanı sekercık ve ya ozpolat deseler mısal heee bızım kızlar onlar ya falan derım :)))

günaydın güzel anneler ve minik bebişleriii
bugün hiç yataktan kalkmak istemedim ama malesefki işe gelmek zorundaydım.
şimdi işteyim şimdidenakşam olsada eve gitsem biran önce diyorum:):):)
kahvaltıda yapmadım bu sabah hiç bişi yemek gelmio içimden salı günü minik oğluşumu gördüm
şimdi bekleki görmek için 1 ay geçsin
buarada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

Günaydın kızlar

dün akşam annem aradı beni nasıl çocuğu hissediyomusun die yok anne dedim hiç bişey hissetmiyorum zatende çok küçük dedim. Annemde dediki öyle elini kolunu hareketini hissetmezsin ama sırt üstü yattığında sanki bi yerini kesmişsin gibi pıt pıt atar en fazla 5 sn dedi ben bunu zaten hissediyodum ve o hissettiğim şey meğer bebeğim miş :)

bende nedense burayi sevemedim hep bir ayrim var ,buraya yinede yazmayim dedim derdimi ,ama olsun belki benimle beraber derdimi paylasirlar bi gecmis olsun demeleri bile yeter dedim nerdeee...herkes kendi havasinda bir kac kisi kendi arasinda gurup kurmus baska kisilere yer yok ..
size bol bol koyu sohbetler bu saatten sonrada bende buraya girmem gerci sanki cokda umrunuzda ama cok kirildim ...

kızlar sizin hala mideniz bulanıyomu?
ben oturduğum salondan tiksindim sanırım
odanın camını açık bırakmazsam
sabah odaya girdiğimde midem bulanıyo öğüre öğüre odadan kaçıyorum
anca oda havalanınca girebiliyorum odaya
oğlumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım
bu hamileliğim çok ağır geçiyo
ayrıca sezeryan olmak zorundaymışım doktorum öyle dedi
çok canım sıkıldı
halbuki ben normal doğum istiyorum
yazımı okuyunca gülmeden edemedim
çocuk gibi konuşmuşum
hem temizlik yapıyorum hem yemek yapıyorum hemde yazdıklarınızı okuyorum kızlar:))
çok hamaratım bugün

aaa kızlar çocuklaşmayın lütfen herkes herkesle konumak zorunda değil evet haklısınız bi guruplaşma var ama ben hiçde tınlamıyorum keyfime bakıyorum sizde öle yapın bence

oooo kolay gelsin canım sen benim evi bi görsen uuuu ilkkez bukadar boşladım evi ama işden gelince hiç halim kalmıyoki anca sofrayı hazılayıp bulaşığı yıkayabiliyorum. Bi pazarım var geçen pazarda misafirlerim vardı bişi yapamadım inşallah bu pazar yapicam

canım billiyorum 3-5 kişinin içinde zaten sen varsın sekercikk, hany,akılcı ,sürmeli falan var aklıma gelmeyenlerde var şuan ama neyse beni dinleyenlere artık yazarım bende

neden sezeryan olmak zorundasın canım ?
bende sezeryan dışında doğum yapamıyorum ama benim sebebim pıhtılaşma olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…