2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım walla bn bu beslenme olayına bıraz takığım a ıkcası ole gunasırı yumurta hergun bı bardak sut ıste yogurt falan fılan durumuna...hasta lıstesı gıbı ben doktoruma bole bole beslenıolıomus bunlarımı yapım dedım adam bana guldu sen hasta dıılsın hamılesın dedı normal ınsan gıbı beslen 9 ay yumurta yemesen de bebegın eksık dogmaz dedı walla ıcım rahatladı bnmdeamaaaa suda varkı cıgkofte haftada enaz 3 kere cok be gülüm kola mesela bı gun belırle kendıne o gun ıc hergun ıcme ıcıne su kat asıdını al bıraz ...artık oda bız ne yersek onu yıyerek beslenıo dırek kordondan ona gecıomus sneın cocuk dogunca verın bana cıgkoftemı kolamı der walla :))))baharata acıya dıkkate t bıraz .. bıde ne yersek sımdı onunda damak zevkı ona gore gelısıomus bnmkı kesın hamurişi sevıcek baska bısı yemıcek mesela :)

ARkadaşlar ;

2013 mart anneleri olarak aramızda hediye çekilişi yapıyoruz katılmaak ve bilgi almak isterseniz "2013 mart anneleri hediye çekişi başlıyor" topiğinden bilgi alabilirsiniz

Ben çiğköfte ço ksevdiğim için ara ara yiyirorum etli satılmıyor artık zaten, az acılısını alıyorum. Yemeklere gelince bence yinede biras dikkat etmende fayda var. Kola ve cafeinleri önermiyorum neden dersen, kalbi zaten hızlı atan bebişlerin kalp atışlarını dahada hızlandırıyor..
Tabiki RABBİME emanet edices onları, ama şöylede bişey var tedbiri al, takdiri ALLAH(cc) dandır. Biliyorsun. Mümkün olduğu kadar bisim istediklerimiz değil, onun ihtiyacı olanları tüketelim deerim :) Arada kaçamaklar hariçççç :) Benim pazar günü mesela kaçamak günümdür :=)

ben aşırı ekşi yiyorum herşeye limon sıkasım geliyor çuğunluklada ekşi şeyleri istiyorum sucuk 1-2 kere yedim onuda kamyoncuların sucuk pişirme tarzı varmış onunla :)))) kolada gebeliğimden beri 2 kere içtim top-on listemde olasına rağmen ((( bence abartmamak kaydıyla yenilebilir içilebilir diye düşünüyorum

kızlar dün renkli usgye girdim bebeğimin boyu 11.1 çıktı kilosu 159 gr çıktı kilosu normalde boyu kısamı olacak oğluşumun takvimde 13.1 olması gerektiği yazıyor aslında babasıda bende kısa değiliz ama bilemedim sizde surumlar ne kaç çıkıyor sizde??

kızlar buarada biz oğlumuzun adını koyduk:)
artık adımız Ateş Ada Azman :):):)

ay adıyla yaşasın inşallah cok guzelmıssssssssssss

ebah acaba sen ebru şallıgillerden misin kız anam benı 1 km uzaktan goren anlar gocca göbeklıyım

kes uleyynnn deseydın..delümü ne

evet hata edıosun tabııı
canım bak,baharat acı ılerde mıde yanmalarını arttırır reflu olursun cocugun belkı ıbo gıbı yanık sesı olur ama senın mıde borun pişer
sucuk zaten yasak acıklamaya gerek yok ebahda yıyıomus cok canın cekıosa 1 tane..yasak
cıgkofte etsız ıse ok ama cok yeme oda hıjyen durumu net dııl
cay gunde 1-2 acık cay en cok
cola ne dıosun yaaaaaaa yasak tabı normal ınsana yasak bebege nasıl olmasın.cok canın cekerse fanta ıc soda ıc fanta hafta 1-2 hadı bı derece.colaya rengını veren maddelerı yazmım sımdı
öpüldünüz şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrr

bebek buyudukce boy net olculemezmıs dr soledı bana
ayakları hep kıvrık oldugundan..
o cm lere takılma baby sırım gıbı bır oğlun olur ınsallah

gızzzzzlaaaaaarrrrr gunaydınnn,
nptınız yaffff bi höyt diyin su hormonlara ya ne hale getirdi bizi. aslında burdan soyle bi sonuc cıkabilir herkese demek ki değer veriyo birbirine ondan hassas oluyor ve cabuk kırılıyoruz galıbaaa. aman bosverin ya kim grup kuruyomus leen karate yaparım o gruba sıgısırım araya.

BIRGUL ben de face ten bayaaaaa yazdıgım ıcın sana cvp vermedım anam çok da uzuluyorum hala durumuna allah kotu sonuc cıkarmasın. kımse kimseyi unutmuyo yaaa o an akla gelmiyo işte.

GIDA_PINAR sucuk yeme datlım ya dr bana sakın yeme içi iyi pişmiyo dedi şayet toxoplazma bağısıklıgın varsa o zaman biraz daha rahat olabilirsin ben de yok mesela. kola flan da içme be sık azcık dişini çok zararlı onlar. çiğ kofte etsizse bi seşy olmasss heralde.

özpolat üzülme canım yaaa, BAHAR, KADINIZZ kimse sizleri unutmaz KISSEM kocana geçmiş olsun sağlam olsun sana baksın onların hasta olma luksu yook:))))) ŞEKERCİKK sen hallettin mi işteki sorunları????

bak alıntı yapmadım aklımda kalanlar bunlar ama kesin unutuGum bi kaç şeyi alınmayın garii işte.

2 sube birbirine girer ya okulda facele kkda aynı oldu haaa

selam bayanlar hepinize iyi öğlenler günün geri kalanı daha güzel geçsin inşallah
ben limonlu sodayı çok seviyorum o kıvama getirmek için sadenin içine yarım limon sıkıp içiyorum sende öyle yap :))9
olabilir aslında eşimde öyle yapar içine sıkar yada koca bi limon dilimi atar içine akşam gidince bi deniyeyim canım sağol hatırlattığın için.
fıratın hastasıyım bende bayılırım o nohuta annesine de çok kızarım nasıl vicdansız annedir o ben yapmıcam oğluşuma öyle şeyler

porselencimmmm herkes yazmış sana üzülme diye benimde üzülme herşey iyi olacak demekten başka bişey gelmiyor elimden maalesef üzülme arkadaşım senin bebiş çoookkk sağlıklı çooookkk

ufff acıktım gidip mamamızı yiyelim oğlumla
hadi oğluşum gidelim yemeğe teyzelerde gitsin sonra girer okuruz yine

Canım takvimde ortalama bir rakam veriliyor. Ve o anda ölçüm bebeğin duruşu makina ilede alakalı bunlar. Ben yarın gideceğim doktora, Sana yarından sonra ölçülerimi yazarım istersen. Sıkıntı etme, sağlığı yerindeyse hiççç takma bişeyi..

İş işte her zaman herşey iyi gitmiyor.. Salladım gitti :) Kimseyi takmıyom artık şurda 4ayım kaldı inşallah, Doldurup gidesim var :)

Kızlar merhaba nasılsınız bugün?uzun zamandır doğru dürüst giremiyorum,girsem de azıcık sohbeti takip edip çıkıyorum..2gün önce doktorda idik. Büyük ihtimalle erkek dedi2li testimiz de. Güzel çıktı şükür.3lüye gerek yok dedi doktorumuz..benden haberler böyle...allaha emanet olun

bence de hata yapıyordun biraz kısmalısın bebeğin için açıkçası ben çay kola nescafe hiçbirşey kullanmıyorum arada bir türk kahvesi o kadar ona dur diyemedim

az yemekten zarar olmaz ama çoktn olur dikkat et canım tuzlu da fazla kaçmamak lazım

ay çok güldüm ya zaten tamam değiştiririz deseler direk ölürler illa arıza çıkarıcaklar

canımcım eğer gebelik takvimine göre boyunun kısa olduğunu düşünüyorsan bebişinin sil aklından bunları gebelik takvimine bakarsak bende zürafa doğurucam demektir :) kalbi atıyormu arada sırada kıpraşıyormu o önemli 2li testinde de sorun çıkmadıysa yan gel yat osman :)

Ben iki gündür yatamıyorum sabaha kadar kaç uyandığımı sayamıyorum artık çok huzursuz bi uyku uyuyorum. çok daralıyorum geceleri şimdiden ben böleysem sonralarını tahmin etmek bile istemiyorum .

ebah acaba sen ebru şallıgillerden misin kız anam benı 1 km uzaktan goren anlar gocca göbeklıyım

bir face yokki kendimi göstereyim öyle zayıf biri değilim ben balık etliyim etine dolgun ele avuca gelen cinsi daha nasıl anlatayım
ama benim hiçbir zaman göbeğim olmadı hep kalçam genişti midem şişkindi ama göbeğim olmadı hala daha olmuyor yoksa fit,zayıf biri değilim....

Hadi bakalım gözün aydın inşallah. Sağlıklı haberleriniz devam etsin inşallah.. Bizde yarın görcesss inşallah bebişlerimizi :)

kızlar mrb benimde akıntım çok oluyo hamileleğimin başından beri böyle annem tecrubelerine dayanarak iyi olduğunu söylüyo iltihabı atıyomuşuz vücutdaki benimde başlarda kahverengiydi ama şimdi beyazlaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…