2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

kissemcim face de tweety i düşünüp benden bahsetmişsiniz:))))))))
hediye çekilişi için bayramdan önce yapalım katılayım diyen bendim cannnnııımmmm ve arnavutluktayım ama maalesef evet bayramdan once turkiyeye geliyorum fakat İzmirde olucam puffffffff

doktor sana gelisimi geriliyo dedimi de boyle koyveriyosun kendini ya yapma bunu kendini. ne yani ben de en son gittigimde hareket etmiyodu yani yemek yemistim agirlik cokmustur bebesime diye dusundum her zman hareketli olcaklar diye bisi yok onlar da insan:). ayrica gerileme konusunda da mesela benim bi ara gittigimde 4 gun once gidiodu son gittigimde 3 gun geriledi dr normal dedi yakalar bulur bir denge dedi. senin icin anca dr larin konusmasiyla rht edecekse iyi bi dr bul dok icini bacim ya boyle cok zorluk cekecen sen yani ben olsam senin yerinde oyle yapardim. uzulme sakin beslenmeni ihtimal etme o cok iyi olacak emin ol. karaciger tiroit tansiyon seker nelerle ugrasilio da gene de olan once anneye oluyo vucut dengesizlesio allahin hikmeti iste bebek korunuo benim kac arakdasim tansiyon seker vs den hastanede yatti gebeliklerinde. aaa bak uzulme daha fazla tamam mi kiyamam ya

kizlar sutun daha cok olmasi icin malt icecegi miller tipli bi sisede satiliyor tadi da cok guzel ben onceden de icerdim

bir de catlak sohbeti yapmissiniz ben vazelin ve bebeke yagi kullanmaya karar vermis bulunuyorum

marka olarak ne alayim sizce?

bir de gecen gun ruyami anlatmistim kimseeeeeee bisi dememis

surmeliiiii

3 yasini okudum
allah evlatlarimizi saglikla bize kavustursun bizleri de onlara
ana babalarina vatana milete hayirli evlatlar olsunlar
saglikli mutlu omurleri olsun:)

sude kimse alkol alioz alicaz demedi rahat ol sen:)

hic bilmiyorum ki canim ya ama amniyo bana da yapilacak cunku ablamda 2down tespiti yapilmisti.amniyodan korkma pihtilasma problemi ile ilgili bisey yok sonucta oyle degil mi. kotu hisssetme olumlu seyler dusun mutlaka' hem sunu artik herkes biliyor ki 4.10 da gibi bi degerde cocukta problem olmayip 3 un altinda olanlari coook duyuyoruz icini ferah tut sen umarim guzel haberler alirsin

inş inşaaallaaah bende sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım,cinsiyetini öğrenirim bu hafta diye seviniyordum,inş sevincim katlanarak büyür,dualarınızı esirgemeyin olur mu

Canım dua etmekten başka elden gelecek bişey yok.rabbim hepimize hayırlısını versin.dualarım seninle birtanem.kendini cok fazla üzme.bebeiş bundanda etkılenır ok.vallahai ben 16.haftadayım hala cinsiyeti belli değil.doktor ay başında görürüz inşalalh.sende gittiğinde görürüsün inşasllah.kimi doktor braz zaman gecınce söylıyormuş.

kızlar hepinize günaydın.umarım herşey yolundadır.rabbm bebeklerimize ve bizlere sağlık sıhat versin.
benim bir sorum olcak.2 gündür böle adet olcakmışım ve afedersiniz isal gibi karnım agrıyor sizdede oluyormu.adet zamanım yaklaşıyor.birde karnıma kramp şeklınde agrılar giriyor normalmı sizce?

günaydın herkeze
bende allah nasib ederse martta doğum yapıcam
aranıza katılmak istiyorum benide aranıza kabul ederseniz sevinirim
aslında bu topik ilk açıldığından beri yazdıklarınızı takib ediyorum fakat aranıza girmeye cesaret edemedim
benim 12 yaşında oğlum ardındanda 5 tane düşüğüm var
yani bu bebek karnımda belli seviyeye gelmeden aranıza girmek istemedim
şimdi allaha şükür iyi gidiyo hamileliğim
2li testim biraz ortalarda çıktı
önümüzdeki hafta 3 lü testi yaptırıcam inşallah sonuç iyi çıkar
istanbul avrupa yakasında oturuyorum
sat 6 haziran
muhtemel doğum tarihim 3.13.2013
oğlum olucak
ayrıca kan pıhtılaşması var homozigotum
iğne ve aspirin kullanıyorum
benden bu kadar şimdiden tanıştığıma memnun oldum
inşallah hepimizin hamileliği sorun ilerler ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız amin...

Hos geldın cnm allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın. Bende pek eski sayılmam yeni katıldım buraya. Ama burası cok hosuma gitti. Burada derdını paylasabılıyorsun. Kafam dagılıyo burda. Bırde bır hamıleyı dıger bır hamıle anlar

günaydın :) iyi dileklerin hepimiz için katlanarak gelsin inş.

inan sorunu okuyunca cevap yazmadan geçemedim.çünkü aynı sıkıntı bendede var nerdeyse 2 aydır ara ara.bir yönden seviniyorum kabızlıktan iyidir diye ama kramplar gelincede maalesef
ben standart adet tarihlerimi unuttum artık temizliğin keyfini sürüyorum aklıma bile gelmiyor ne büyük nimetmiş diyorum
rabbim sağlıkla huzurla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Aynen oyle. Gecenlerde sey oldu sımdı arkadıslerle oturuyıoruz. Bırı bana aserıyomusun diye sordu bende evet canım baznen bırseyler ıstıyo dedım. Sonra bana demezmı yok yok asermek oyle olmuyor falan bır nutuk bır nutuk. Boyle agzının suları akıyo falan. Tamam da arkadasım sende oyledır bende boyle yani. Tamamen traji komik
sağol amin haklısın bizi bizden başka kimse anlamaz

gunaydınnn annıslerrrr:)) ıstanbul yagmurlu ve soguk bugun bnde gayet ınce cıktım umarım yıne üşütüp grıp olmam

lolo aramıza hosgeldın senı memnunıyetle aramıza alır kocamanda öperiz:)bu arada ıkılı testım ortalama cıkmıs demıssın kac cıktı degerlerın cnm?

Günaydın Güzeller...

Ben bi sabah bi akşam giriyorum umarım unutulmuyorum..

Geçmişe bi bakayım dedim içim karardı..Psikoloji dağılmış bu ara sanırım.

Benim de bugün içimde kötü bi his var ama hayıra çıksın inş.

Bebeklerinize sıkı sıkı sarılın kızlar..Ben o zaman rahatlıyorum...

günaydın anneler ve bebişleri

soğuk bir güne merhaba dedik bakalım herkesin günü inşallah çok güzel geçer :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…