yok seni kırmak için söylemedim kırdı isem özür dilerim senin için söylemedim zaten :26::26: burada iki kişi cevap veriyor ise biri sen oluyorsun bunu da unutmam gerçekten kırdı isem özür dilerim gerçekten seni kastedmedim
ben asla özür dilemen için sölemedim ama üzüldüm açıkçası, ben senin yazında isimleri sayıyorlar dediğin için söyledim ,benim de ilk gebeliğim bende merak ediyorum korkularım endişelerim var, dün bütün gün yoktum ve facede neler kaynatılmış merak ettim gecede çok geç gelince face neler kaynattınız die yazı yazdım biraz uykum da var yazılanları okumakda üşendim açıkçası kimse cevap vermedi 2 kişi benim yazdığım yazıyı gördüğü halde cevap vermedi ve üstelik bnm yazı başlığımın altında muhabbete devam ettiler hiç bir şey demedim, sabahda özgenin yazısının altına günaydın yazdım sonra yine yazdım baktım kızlar var neyse onlar da haklılar çalışıyorlar ama ben dün gece ye bozuldum anlatmak istediğim buydu,birgül ise face yazı yazmış bide burayı beğenmiyor diye çok ayıp gerçekten beğenmedim dedim mi beni facede böyle itham etmesi hiç etik değil herkes sabahtan ne yazdığımı okusun ve görsün isterim ,gruplaşma var demiş ben orda elimden geldiğince kızlara hastane öneriyorum dr öneriyorum bumu bnm gruplaşmam hany le mesela çok yazışmasakda facede yazıştık dr önerdim hastane önerdim gitti ,şimdi benim yazımdan alıntı yaparak bana böyle yazması hoşmu o dün girmiş buraya kimse cvp vermemiş bana niye patlıyorki geçmişe dönsün baksın ben hiç yoktum bile burayada daha okunaklı ve yavaş ilerlediği için yazdım hepsi bu..