2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ben asla özür dilemen için sölemedim ama üzüldüm açıkçası, ben senin yazında isimleri sayıyorlar dediğin için söyledim ,benim de ilk gebeliğim bende merak ediyorum korkularım endişelerim var, dün bütün gün yoktum ve facede neler kaynatılmış merak ettim gecede çok geç gelince face neler kaynattınız die yazı yazdım biraz uykum da var yazılanları okumakda üşendim açıkçası kimse cevap vermedi 2 kişi benim yazdığım yazıyı gördüğü halde cevap vermedi ve üstelik bnm yazı başlığımın altında muhabbete devam ettiler hiç bir şey demedim, sabahda özgenin yazısının altına günaydın yazdım sonra yine yazdım baktım kızlar var neyse onlar da haklılar çalışıyorlar ama ben dün gece ye bozuldum anlatmak istediğim buydu,birgül ise face yazı yazmış bide burayı beğenmiyor diye çok ayıp gerçekten beğenmedim dedim mi beni facede böyle itham etmesi hiç etik değil herkes sabahtan ne yazdığımı okusun ve görsün isterim ,gruplaşma var demiş ben orda elimden geldiğince kızlara hastane öneriyorum dr öneriyorum bumu bnm gruplaşmam hany le mesela çok yazışmasakda facede yazıştık dr önerdim hastane önerdim gitti ,şimdi benim yazımdan alıntı yaparak bana böyle yazması hoşmu o dün girmiş buraya kimse cvp vermemiş bana niye patlıyorki geçmişe dönsün baksın ben hiç yoktum bile burayada daha okunaklı ve yavaş ilerlediği için yazdım hepsi bu..

Gunaydın cnm gecmıs olsun. Kansızlık ıcın kuru uzum,marmelat,brokolı yıyebılırsın. Halsızlıgıne ve kansızlıgına ıyı gelıcektır.

kuru üzüm yemeye bir türlü alışmadım pekmezi de arada içiyorum. bende ki biraz ırsi. hep kansızım. kan hapı kullanıyorum doktor doğuma kadar kullanıcaksın dedi.

"Şükür etmedikten sonra 'Dünya'ları yesen ne fayda!..
ŞÜKÜR' le başladıktan sonra; bir kuru ekmek değmez mi 'Dünya'lara...'' Hayırlı Cumalar Bugünümüze Şükürler olsun dostlarımız....

sana da hayırlı cumalar canım...

ay canım ya gerçekten sinirim bozulmuş dolmuşsun özür beklediğin içi değil gerçekten sana hitap etmediğim için özür diledim beno arkadaşı tanımıyorum ilk gördüm bile sayılır sen faceden şikayet ettiğin için senn yazının altına yazmış olabbilir köyü niyeti yoktur onunda

faceyi bende sevmiyorum arada günaydın falan yazıyorum ama denk geldiğimde pek girdiğim yok zaten yazarkende dedim zaten cevap gelmese bile birşeyler öğrenmek için burayı okuyorum diye önemli olan da bu zaten

bu arada üzülme lütfen :26::26:

Yerinde olsam hiççç takmam canım :) İnsanlar vakit buldukça,geriye dönük okuyabildikçe herkes herkese cvp veriyor. Bazı yazılar bazılarının daha çok ilgisini çeker, ona cvp verir bazıalrı konuyu bilmes, fikri olmas, başka bi yoruma takılır ona cvp verir. Hepimizin tek tek bibinie cvp verme ihtimali sıfır bence.. Face de bir sıkıntı var zaten ben anlamış değilim, oyüzden çok girmemeye karar verdim açıkcası, varsa yoksa kk böyle şöyle burası iyi vs vs.. Kim nereyi yakın görüyorsa oraya devam etsin bunda sıkıntı yok..Birgüle ben hem facede, hemde dün burda (o kadar moralim bozuk olmasına rağmen) cvp verdim. demekki bir iki kişinin cvp da yetmiyor artık bislere.. Bence, birbimizi kırmak yerine ufak şeylere takılmadan dostluklara devam edelim. İnsan isimler iyazacakken unutabiliyor , ben şahsen b12 eksikliğimden de ötürü çok unutkanımdır ama sürekli yazan insanları unutmuyorum açıkçası.

Bu arada KADINIZZ hadi gözün aydın :) Bebişini hissetmişsin.. Gerçi eminim hepimizde bişiler oluyodur da biz ayırt edemiyorusdur. Kasları çok zayıf henüz bebişlerin, ilk hamilelikte ayırt etmemiz biras zor sanırım :)
Ev konusuna gelince kızlar ben taşınıcam diye galiba saldım bu aralar ne yalan söyliyim :) Artık yavaş yavaş yıkayıp toplama işine gircem çünkü.. Yorucu günler bekliyor benide :)

mühim değil canım sadece burada onca şey paylaşıyoruz yakınlaşıyoruz bu tarz şeyler yaşanıncada insan üzülüyor problem yok herkes normal haline geri dönsün

sudecim valla çok sağol bende dün akşam tavuksuyu çorba yaptım ıhlamur kuşburnu tarçın kaynattım balla içirdim, threaflu tylolhot içirdim sabah deli bal diye bişey var onu yedirdim bir güzel kahvaltı yaptım ilacını verdim gönderdim zaten hamileliğim dolayısıyla çılgınlar gibi meyve yiyoruz ama işyerindekiler gripmiş ordan bulaştı ayrı yatıyoruz şimdi banada bulaşmasın diye :) ama ilaç tavsiyen aklımda olsun çok sağol

ya kızlar valla bende sabah okudum bu face ve kk buluşmasını önce sinirlendim cevap verdim faceden birgüle ama sonra dedimki nasıl bakarsan öyle görürsün grup denen şeyin altında benimde hiç ismim yazmadı ii o zman beni gruplarına almıyorlar gdeyip kenara çekileyim hatta anne bunlar beni gruplarına almıyorlar diyim:) saçma geldi yani takmamaya karar verdim.

lolo ve kelebex hoşgeldiniz elbette aramıza alırız hepimiz aile olduk burda internet ailesi :) sakın sizde öyle tripler falan atmayın grup kurulmuş cevap verilmiyor falan diye hepimiz mart anneleri kaderini paylaşıyoruz kah cevap alınıyor kah alınmıyor :))))

ay adını hatırlayamadım şimdi karın ağrısı şikayeti vardı arkadaşın bende de çok nadiren oluyor dr raahim büyümesi çok ağrılı olabilen bi süreçtir arada sırada yaşıyorsan şanslısın demişti normal olduğunu düşünüyorum senin ağrınında

birde kansızlık yaşayan arkadaşım pekmez ye pekmezzzzz hem kış günü üşümezsin bi de keçi boynuzu kemir :)

son olarak gerilmeyin uleeeeyyyyynnnn hamilelik hormonlarımızı zaten allak bullak ediyor izin vermeyin yenin hormonları bebekleriniz doğmuşta kucağınıza almışsınız gibi hayaller kurun

umarım atladığım cevap vermediğim kimse yoktur topa tutarlar beni valla :)

günaydın millet;

o kadar karman çorman rüyalar görüp huzursuz bir gece geçirdikten sonra birde burdaki kargaşayı okuyup dahada huzursuzlaştım yaaaaa((

aklımda kaldığı kadarıyla;

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler... Rabbim tamamına erdirsin inş

srg (umarım yanlış hatırlamıyorum ) bence sonuçlarını başka bir doktora daha göster arkadaşım

Birgül burdaki çoğu ark face de cvp yazdık die yazmadık (ben kendi adıma söylersem durum böyle)

Şekerciiik umarım işyerindeki problemleri halletmişsindir takma kimseyi yaaa!!!

Sürmeli inşallah hayırlı haberlerle getirirsin bize

çok şey vardı ama unuttum((( inşallah sağlıklı güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle hayırlı cumalar .....

günaydın millet;

o kadar karman çorman rüyalar görüp huzursuz bir gece geçirdikten sonra birde burdaki kargaşayı okuyup dahada huzursuzlaştım yaaaaa((

srg (umarım yanlış hatırlamıyorum ) bence sonuçlarını başka bir doktora daha göster arkadaşım

Birgül burdaki çoğu ark face de cvp yazdık die yazmadık (ben kendi adıma söylersem durum böyle)

çok şey vardı ama unuttum((( inşallah sağlıklı güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle hayırlı cumalar .....

günaydın millet;

ıhlamur, tarçın,zenfil, limon karıştır bak oda iyi geliyor kissem.. geçmiş olsun sen dikkat bari aman haaa

Bulutlu yağışlı karanlık bir istanbul gününden herkese slm.hava karanlık olsada içimizin kararmamadı dileğiyle.hayırlı cumalar

Ya kızlar boşverin kim neye isterse yazsın.Zaten KK nın güzelliği de bu değil mi...
Tek bi başlık altında toplanmamı öenmli olan.

Zaten her yazılana cevap atmak imkansız..Ki bnm gibi işten fırsat bulup muhabbetin ortasında balıklama dalanlar için pek kolay değil topiği takip etmek.

Şimdi bir şey soracağım..Ben hamilelik ilerledikçe bi rahatlıyorum ve yediğime hareketlerime pek dikkat etmemeye başladım.

MEsela çok fazla baharatlı, acı ve tuzlu yiyorum..Sucuk yiyorum, Çiğköfte haftada en az 3 yiyorum.
ÇAy ve kola da içiyorum aslında her gün olmasa da ..Acaba yanlış mı yapıyorum?

Ben hep Güçlü bebekse rabbim korur düşüncesindeyim pek takmıyorum beslenme listelerini ama bu ara abarttım galiba..

ne dersiniz cnmın istedğini yemek içmekle hata mı ediyorum?

sende baya gribi düzeltmek için yöntemler varmış canım bende korkuyorum grip bana geçecek diye...

karnı ağrıyanda, kansız olanda benim hayatım karnımı üşüttüm ondan sanırım, rahim olayı da ilginçmiş olabilir... pekmezi de yiyiorumda unutuyorum hep ya

tweety günaydın canım.. dün bende abuk sabuk rüyalar gördüm... hayıra yoralım.. Valla takmamaya çalışıyorum artık. 4 ay daha sıkarsam olucak inş :) sonra saten by dicem buraya :)

geçen hafta kalıbınında geniş olduğunu düşünerek L bedel bir t-shirt aldım neyse yıkadım küçüldü bu hafta değişime götürdüm müşteri hizmetlerindeki çocuğa derdimi anlatıyorum işte aldım bir hafta oldu yıkadım küçüldü falan die çocuk dediki bayan bu üründe hiç böyle bir problem yaşamadık dedi arkasında da sanki drumla anlaşmış gibi gelen bir cümle(( siz gebemisiniz evet dedim iide tamam tshirti iade alırım problem yokta siz bide genişledimmi acaba diye düşünseniz :26::26:

ben sucuğu en başından beri çok pişirerek yiyorum,çiğ köfte hiç yemedim yiyebiliyormuyuz artık yoksa hala yasakmı??kumpiri sordum mayanoz var diye içinde çiğ et olmayan malzemeler yersen birşey olmaz dedi....benim canım herşeyi çekiyor ya

Bak yine güldürdün beni yaa :) Diaolog hakikaten entresan olmuş.. Çocuğaa höytt deseydin ne münasebet :)

bu ne pişkinlik deseydin gerzek tezgahtara yada sizin göz bozukluğunuz mu ilerlemiş deseydin L beden ile M bedeni ayırt edemiyorsa gerzek herif :)

canımcım elbette biraz salman normal ama sende vur dedikçe öldürmüşsün sanki mesela tuzlu yemen tansiyonunu yükseltebileceği gibi vücudunu da şişirirsin 6 aydan sonra kış günü terlikle gezmek zorunda kalabilirsin. etsiz çig köfte bende yiyorum ama iki haftada bir nefsim körelsin diye (çünkü çok seviyorum :)) çaya zaten izin veriyor çoğu dr. ama günde iki bardak ve açık olmak koşuluyla arada kaçamak yapıp 3-4olması çok sorun olmaz heralde.

güçlü bebekse elbettde Rabbim korur ama tevekkül diye bişey de var yani sen uçurumdan kendini bırakıyorsun Rabbim korur diyorsun çok evham yapma tabii ama tedbiri de elden bırakma derim. moralini de bozmak istemem şimdi yazdıklarımı okuyunca biraz ağır gibi oldu ama bebeğine bişey olursa çok üzülürüm valla iyi niyetimden yanlış anlama

çiğ ette çok bakteri oluyormuş maydanoz zararlı diyolar ama birazcık olursa bişey olmaz benimde iştahım açık eskisine göre eşim çocuk gibi yolda ne görsen istiyorsun dedi geçen gün arabaya binene kadar tutum kendimi binince eve kadar ağladım korktu artık ses,i çıkmıyo garibimin oda alıştı artık baba olmaya il zamanlar ne zordu yaa benden çok o hamile olmuş gibiydi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…