2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
inş inşaaallaaah bende sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım,cinsiyetini öğrenirim bu hafta diye seviniyordum,inş sevincim katlanarak büyür,dualarınızı esirgemeyin olur mu

yaptırmak istemiyorum amniyosentez düşük oluşmasıa neden olabiliyormuş,benim gibi sonuç alıp bebeği sağlıklı olan var mı

benim bildiğim afp mom testi16-18 haftalarda yapılır hangi siteye girersen aç oku sen daha 14. haftandasın neden erken yaptırmış.ayrıca etrafımda okadar çok kişi varki bu testler yüksek çıkıp bebeğini aldırmayıp sağlıklı doğuran...hem acele etme hemen amniyosentezi düşünme 3 lüde inşlh bişe çıkmaz hem zten 3 lü test 2 lü testten daha eski bi test ona bile güvenmez dr lar yani gerek görmezler.4 lü yü yaptırmadan sıvı aldırma derim

bide ultrasonda burun kemiği görünmedimi ve ense ölçümü muayenede normal çıkmadımıki

bide ultrasonda burun kemiği görünmedimi ve ense ölçümü muayenede normal çıkmadımıki

hayır yaptırmam zaten bhcg karşında oranlama var dr telefonda onu sordu nette araştırdım sadece o yüksek herşey normal ,başım çatlıyor üzüntüden bebeğimde benimle etkileniyor ama dua etmekten başka çaremde yok.

iyi geceler kizlar burayada derdimi yazip paylasmak istedim ,cok sükür isyan etmiyorum ama cok korkularim var

bebegin kafasinin arka kisminda ve sirtinda su birikintileri bulundu kendi kadin doktorum beynindede var dedi ama cok sükürki beyninde yokmus ,ama neden böyle olur gecermi cok korkuyorum saatlerdir internette arastiriyorum benim sorumun cvb yok ne olur internetten anliyorsaniz arastirin benim icin benim internette hep bulduklarimda beyninde suyu anlatmislar hatta isminede himofesal deniliyor ama bizim beyin normal cok sükür
haftaya persembe yeniden randevu var suyun azalip azalmadigina bakacaklar
azalmassa ne olur sonuclari ne bilmiyorum

Kıvırcık merak etme o gün bende size eşlik edicem sanırım :) Çünkü benim katılmam da zor o tarihte malesef k, taşınacağım zamanlara geliyor tmm ben gelir gezerim oraları zaten suyu çıktı buraların yaf :)))

bence korkma allah korusun bebeğini.inşallah bişe çıkmicak sen stres yaparsan bebeğin etkilenir onuda üzme dua et

hiç duymadım sırttaki suyu inşallah çözülmicek bişe değildir allah korusun içini ferah tut.nette bakındım ama bulamadım bi sonuçta yine bakıcam

genelde hamileliğin ilerleyen aylarında geçmiş bu durum.inşlh senin bebeğininde korkulcak durumu yoktur üzme kendini

ben 14.haftada öğrendim kız dedi dr.gerçi 17-18 haftalarda sölüyolar benimki erken söledi biraz pzartesi dra gidicem bakalım hala kız mı dicek :)

Porselen bebek ; Biliyorum ki zor günler geçiriyorsun ama umudunu kaybetme..Şuan küçücük umutlar seni normale döndürücek oda belli bişey ama umut hep var. Bebeğinin kalbi atıyor ve hala seninle ÇOK ŞÜKÜR.. Gerisi boşş,gerisi yalan.. RABBİM e sığın dua et geçecek hepsi.
Geceyimben; senin işin de çok zor ama sen tevekkül etmişsin. RABBİM sana ve bebeğinede şifa versin iNŞALLAH hep birlikte sağlıkla alırıs bebişlerimiz kucağımıza. İçini gönlünü ferah tut herşey iyi olcak inşallah.
Tweety ; ALLAH kolaylık versin güselim, zor işler bu tadilatlar falan.. Yakın olsan yardım ederdim :)

Kızlar bugün öğleden sonra inanılmaz kötü bir gün geçirdim bende. Ağlamaktan göslerim şişmiş İş yerine küçük çaplı kıyamet diyelim Tartıştım biriyle sonra patronla görüştüm vs vs çıktım geldim eve kafa dinlemeye.. Kafam hala bi dünyaaa.. O kadar sinirlenmişim ki karın kaslarım ağrıyor Neyse bugün psikoloji olarak herkes fenalarda sanırım..

ben 14.haftada öğrendim kız dedi dr.gerçi 17-18 haftalarda sölüyolar benimki erken söledi biraz pzartesi dra gidicem bakalım hala kız mı dicek :)
ayy Allah bağışlasın maşallah ,kucağına sağlıklı almak nasip etsin Rabbim,o zaman benimkide gösterirse görcez inş:)

inşallah allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.elimizden sadece dua etmek gelir onu yapıyoruz hiçbişeye sıkma canını

kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz içimi rahatlattınız ,Allah razı olsun hepinizden ,hayırlı geceler

genelde hamileliğin ilerleyen aylarında geçmiş bu durum.inşlh senin bebeğininde korkulcak durumu yoktur üzme kendini

insALLAH canim dualarinizi eksik etmeyin ,doktorda dedi belki dedi kendiliginden gecer dedi 5 hastasinin 3ünde gecmis acaba bende o sansli kisilerden olacakmiyim

Birgül cnm sen üzme kendini, face de söyledim inşallah hiç bişey çıkmıcak.. Nette fazla araştırma yapamnı önermiyorum, çünkü çok fazla bilgi var ve hepsi karışık. Kafanı dahada bulandırıcak seni yanlış yönleendiricek. Bana sorarsa net boşver derim.. Sen bol dua et RABBİM şifasını vericek inşallah. Bizim dualarımız seninle ve bebeğinle...

Son düzenleme:

insallah canim nettekiler zaten hep beyinle ilgili bizde cok sükür beyinde birsey yok tek tesellim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…