- 22 Mart 2012
- 551
- 11
Günaydın kızlar
dün akşam annem aradı beni nasıl çocuğu hissediyomusun die yok anne dedim hiç bişey hissetmiyorum zatende çok küçük dedim. Annemde dediki öyle elini kolunu hareketini hissetmezsin ama sırt üstü yattığında sanki bi yerini kesmişsin gibi pıt pıt atar en fazla 5 sn dedi ben bunu zaten hissediyodum ve o hissettiğim şey meğer bebeğim miş :)
bende artık hıssedıorum ama en cok yatıncaaaaa
al bendende okadar tam uyku havasııııı..ben yarın gorcem oglumuuuuuuugünaydın güzel anneler ve minik bebişleriii
bugün hiç yataktan kalkmak istemedim ama malesefki işe gelmek zorundaydım.
şimdi işteyim şimdidenakşam olsada eve gitsem biran önce diyorum:):):)
kahvaltıda yapmadım bu sabah hiç bişi yemek gelmio içimden salı günü minik oğluşumu gördüm
şimdi bekleki görmek için 1 ay geçsin
buarada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
o halde düzeltelim yarın benim,şekercik,brsfiliz doktor kontolü var bebeklerimizi görücez cinsiyetlerini öğrenicez....
brsfiliz sen hangi hastaneye gidiyorsun ??
ebah teyzesi bizde varız yarın oğlumu gormeye gıdıyorummmmm benı unutmaaa teyzesı ..afp testı yaptırcamm..
uyyyyyyyyyy bugun cumaa ne gadda mutluyumm pilsenuzzzzzzzz
Kızlar size ve bebişlerinize kocaman aydınlık, güsel,mutlu,sağlıklı, huzrlu bir gün diliyorum. Hava soğuk yağmurlu ama cuma bugün. Bereketli cumalarımız olsun inşallah..
Bugün surmelinin günü :) Heyyecanla bekliyorus onu hayırlı haberleyle...
Ebahcımmmmm efet yarın bizim günümüz inşallahhhh :) Hep birlikte sağlıklı güsel haberlerini ve bide mümkünse cinsiyet haberlerini alırıs inşallah :)
Yeni gelen arkadaşım hoş geldinnn :) Aramıza girdin bile sıkıntı yok :)
amııınnn herkese super guzel bır cumaaaaaa olsun
Günaydın anneler :)
Bugünlerde bol bol cinsiyet haberi alacağız inşallah. Hadi bakalım bekliyorum...
gunaydınnnnnnnnnn
kızlar günaydın... face e biraz bozulmaya başladım 3-5 kişi dışında kimse cevap vermiyor nedense, dün gece neler kaynattınız yazdım iki kişi yazımı gördüğü halde oralı bile olmadı ve yazının altında başka bişi konuştular o kadar yazıyı yorumu nasıl okuyayım ama demi aşk olsun iki satır laf etmek çokmu zor küstüm
sana dedık kac kere bosver orayı sen, kurt kapar senı yavyummm, gel annemmmmmm biz cevaplarız herseyını .zaten bız yokuz cogu yok face de..eskıden face mı varmıs
günaydın anneler ve bebişleri
soğuk bir güne merhaba dedik bakalım herkesin günü inşallah çok güzel geçer :44::44:
ınsallaaahhhh
Hos geldın cnm allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın. Bende pek eski sayılmam yeni katıldım buraya. Ama burası cok hosuma gitti. Burada derdını paylasabılıyorsun. Kafam dagılıyo burda. Bırde bır hamıleyı dıger bır hamıle anlar
hoşgeldın cicim burası ıyıdır yaaa
günaydın herkeze
bende allah nasib ederse martta doğum yapıcam
aranıza katılmak istiyorum benide aranıza kabul ederseniz sevinirim
aslında bu topik ilk açıldığından beri yazdıklarınızı takib ediyorum fakat aranıza girmeye cesaret edemedim
benim 12 yaşında oğlum ardındanda 5 tane düşüğüm var
yani bu bebek karnımda belli seviyeye gelmeden aranıza girmek istemedim
şimdi allaha şükür iyi gidiyo hamileliğim
2li testim biraz ortalarda çıktı
önümüzdeki hafta 3 lü testi yaptırıcam inşallah sonuç iyi çıkar
istanbul avrupa yakasında oturuyorum
sat 6 haziran
muhtemel doğum tarihim 3.13.2013
oğlum olucak
ayrıca kan pıhtılaşması var homozigotum
iğne ve aspirin kullanıyorum
benden bu kadar şimdiden tanıştığıma memnun oldum
inşallah hepimizin hamileliği sorun ilerler ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız amin...
hoşgeldin lolo..
banada lololo yaparsııınnn artıııkkkk
kız o nası dogum tarıhı
hıııc canını sıkma hersey guzel olucakkkkkk
kızlar hepinize günaydın.umarım herşey yolundadır.rabbm bebeklerimize ve bizlere sağlık sıhat versin.
benim bir sorum olcak.2 gündür böle adet olcakmışım ve afedersiniz isal gibi karnım agrıyor sizdede oluyormu.adet zamanım yaklaşıyor.birde karnıma kramp şeklınde agrılar giriyor normalmı sizce?
al bendede okadar..aynen bende dun karın agrısı bacak krampından öldüm cok korktum.şimdi iyiyim
iyi gecelerrr kızlar ben de mart annesiyim yeni katıldım aranıza..=)
hoşgeldınnnnnnnn kelebexxxxxxxxxx
iyi geceler kizlar burayada derdimi yazip paylasmak istedim ,cok sükür isyan etmiyorum ama cok korkularim var
bebegin kafasinin arka kisminda ve sirtinda su birikintileri bulundu kendi kadin doktorum beynindede var dedi ama cok sükürki beyninde yokmus ,ama neden böyle olur gecermi cok korkuyorum saatlerdir internette arastiriyorum benim sorumun cvb yok ne olur internetten anliyorsaniz arastirin benim icin benim internette hep bulduklarimda beyninde suyu anlatmislar hatta isminede himofesal deniliyor ama bizim beyin normal cok sükür
haftaya persembe yeniden randevu var suyun azalip azalmadigina bakacaklar
azalmassa ne olur sonuclari ne bilmiyorum
:44::44:allah allah..ınan hıc bılmıyorumama tek bıldıgım ıcını ferah tut..kötüyü cağırma allahın izniyle bişiciği yoktur eveallah
bu arada yanıtsızlıktan sıkayet etmıssın buraya her dk gıremıoruz.mesela ben aksam ve hsonu gırmıorum ısten gırdıgım ıcın ustunuze alınmayın yanı gorumuyoruzdur bırde sayfalar cok ılerlıyo baksana 1 seferde 20 kısıye yanıt verdım
herkese ıyı cumalar bebeklerınıze saglık sıze saglık afiyetler efenim