2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

porselencim lütfen canını sıkma bebeğin ultrasonda ileri yada geri olması durumunu birçok kişi yaşıyor ve sonraki haftalarda dengeleniyormuş. Allah dermansız dert vermesin bunların hepsi gelip geçici şeyler Biran önce kendini toparlamalısın , sürekli aynı şeyleri ve olumsuz yönlerini düşünüp kendini üzme...

canım benım dıkkatlı ol ve bukadar yorma bence kendını.öğretmensin anladıgım kadarıyla birak cocuklar azcık kendı başilarına kalsınlar.yemegini unutma.sen ıkı canlısın..

Alkolsuz bira içiyorum ben valla :) Lıkır lıkır buz gibi...

kızlar bilginize ihtiyacım var,
az önce ayıptır söylemesi lavaboya gittim.elime avuç dolusu beyaz akıntı geldi,ilk defa böyle oldu.korktum....:18::18::18:

lütfen kendini bu kadar üzme bebeğine de zarar verme....ortada sorun olacak hiçbirşey yok....şuan bizimkilerde uyuyor belki gerçi sen bizden daha sık sanırım ultrasona girdim biz ayda bir olunca pek görmüyoruz...sende çok sık görüp oluruna bıraksan....bebek anne karnında nasıl olsa büyüyor seninle alakası yok....ne hastalıklar var,ne hasta insanlar var hamile sağlıklı bebekleri oluyor....herşeyin başı pozitif düşünce....görmüyormusun insanlar pozitif düşünce ile ne hastalıkları yenip hayata tutunuyorlar....haydi toparlan artık.....bebeğin için,eşin için,sevdiklerin için

hoşbulduk canım yok bütün bunları alt komşu bana saydı sanırım :))) ama problem bizden kaynaklandıpından herşey bizim banyodan yapıldı, o da daha tamamlanmadı bile( yok şekerim ben ankaralıyım ama antalyada yaşıyorum ABD nerden çıktı :)))) ayyyh ne güzel katılmak isterdim ama çok zorrrr artık bebişler doğduktan sonrakine katılırım eğer uygun olursam....

kızlar bilginize ihtiyacım var,
az önce ayıptır söylemesi lavaboya gittim.elime avuç dolusu beyaz akıntı geldi,ilk defa böyle oldu.korktum....:18::18::18:

doktorunu arayıp sorsan önemli birşey değildir umarım....ama benimde birkaç gündür akıntım hızlandı bugün kapalı ayakkabı giydim klima direk ayaklarıma vuruyor ve üşüyor....bununla ilgili olabilirmi acaba??

ay karıştırdım o zaman ABDyi hamileliğin bendeki en büük yan etkilerinden banyon içinde geçmiş olsun

Allahdan içki içen biri değilim hem içkisizlik hem sigarasızlık ben perte ayrılırdım heralde :)

canım üzülme....asla üzüntüye yer yok.
ben de nezle atlattım bu ay ve bebeğm 6 gün geriledi,bu konuda doktorum bana hiç olumsuz bişey söylemedi.iyileşince bol bol vitaminlerle,meyvelerle vb besinlerle düzelirsin tekrardan bebişin gününe gelir hatta geçer bile.Kötü birşey yok,kalbini,kendini,bebeğini üzme..

fermente olmuş arpa suyu ki bira içine alkol koyarsan içki olur çok faydalıdır ama ben alkolsüz olanını duymadım nerede nasıl satılıyor??

ben alkolsüz birayı neden içeyim ki?ben tavsiye etmem açıkçası,tabi herkesin kişisel tercihi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…