- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
canım ben 12. haftada öğrendim ayrıntılıyla.özele de gitsen ayrıntılı ultrason yoksa kesin söyemeyebilirler ayrıntılısı varsa gir ondan % 100 belli ve kesin olur.bizimki kız.inş öğrenirsin.canım bide ayrıntılısı olan muayanehanelern ücretleri biraz yüksek 150-200 den başlıyo.sonradan değiştirirse diye korkuyorum ama dediğin gibi erkekse ve görünürse artık değişmez sanırım:44:
bakmazsa söylemezse özele gideceğim ertesi gün
el mahkum açmadan kurumaz tabi :)) yapıyorum bugün yağlanma işini o zman.candas kusura bakma geç cevap verdim ya bugün ev işleri ile kafayı bozdum bi gidip bi geliyorum o yüzden :) ben 3günde bir falan kullanıyorum hergün çekilir eziyet değil :) göt göbek açıkta geziyom valla kapatıyorum bütün perdeleri cıbıldak cıbıldak geziyom :)
buluşma konusuna gelince olası bir buluşmaya ben varıııımmmmm gezmeye bahane arıyom :) ebah bursadan istanbula feribotlar var bi kaçamak olmas mı ???
birer soda yakın diyince aklıma düşürdün en sadık dostum sigarayı
aman aman getirme aklına filan, benim dr um maden suyu ayran süt ve kendi sıktığın meyve suları hariç tüm herşeyi yasakladı sakın o zzararlı şeyi getirme aklına.