Evde yapılmıs taze komposto gıbısı yok. Gercı arpa suyunu bır doktora sormak lazım. Eger gebelıkte ıcmekte sakınca yok ıse (alkolsuz) ıcılebılır
benimde bilgim yok bu konuda ama normal akıntı dersen bende de hep oluyor. inşallah önemli bir şey değildir. herhangi özel hastaneden bir doktoru arayamazsın değil mi?
kızlar yanlış anlamayın içki muahbbetlerinize karışmak istemiorum ama aşkolsun size... bebeğiniz varken vucudunuza alkol nasıl sokarsınız. aklınızdan bile geçirmeyin. alkol sağlıklıyken bile vucuda binbir zararı var
dini açıdan tercih meselesi. ama sağlık açısından bir çok hastalığa da sebep oluyor... beni lütfen yanlış anlamayın ama alkol hamileyken alınmamalı asla...
sigarayı da umarım hamilelikten sonra hepiniz bırakırsınız.. birbirnizi gaza getirmeyin tam tersi millet bırakmak için ne ilaçlar kullanıyor. vucuda bıraktığı zararları da cabası
burda herşeyi konuşuyoruz ama bunları da söylemek istedim birbirimizin iyiliği için
alkolsüz bile olsa birayı tercih etmezdim.aman özenmeyeyim şimdi de
Alkolsüz bira diye piyasaya sürülen bira, içerisinde %5-7 nisbetinde etil alkol bulunan biranın, etil alkol oranının vakumla azaltılmasıdır. İçerisinde kesinlikle %1-1,5 nisbetinde etil alkol bulunur. (Gıda Bilimi ve Teknolojisi. AÜ Ziraat Fak Teksir No: 113, s.173, Ankara, 1983)
normalde gerçekten ALKOLSÜZ olduğu kanıtlansa evet faydası var.çok güzel süt artırıcı özelliği var.ama deminde yazdım.içindeki alkol oranı sıfır değil 5'ten az olduğu için alkolsüz sınıfına giriyomuş.yani azda olsa varmış
sanırım uzun zamandır var ama türkiyede geçen sene falan başladı.zten yasaklanması düşünülüyomuş.illede içecem diyenler alsın stok yapsın :))
kızlar bilginize ihtiyacım var,
az önce ayıptır söylemesi lavaboya gittim.elime avuç dolusu beyaz akıntı geldi,ilk defa böyle oldu.korktum....:18::18::18:
arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama kimse cevap vermedi..benim karnım hala çıkmadı.sadece yemekten sonra göbeğim şişiyor.bebeğin olduğu yerde çok az bir sertlik var sadece..benşm gibi olan var mı??karnı hala belirginleşmeyen..
arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama kimse cevap vermedi..benim karnım hala çıkmadı.sadece yemekten sonra göbeğim şişiyor.bebeğin olduğu yerde çok az bir sertlik var sadece..benşm gibi olan var mı??karnı hala belirginleşmeyen..
ikiMerhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum kadınar kulubüne ,sat 14.06.2012 İKİLi TESTİM fb-hcg 162 oranlamada ise 4,10 mom bugün aldım sonucu çok endişelendim dr aradım dğer değerleri sordu normal ama bhcg yüksek üçlü testi kaçırmayalım yine yüksek çıkarsa amniyosentez dedi.Göz yaşlarımı tutamadım birde bende kan pıhtılaşması var heterezigotum fraksiparine 0,3 lük iğne oluyoryum hergün ,haftaya kontrol var ama yüreğim sıkıştı.benimle aynı durumda olanlar varsa beni rahatlatın lütfen.
--------------------------------------------------------------------------------KİMSE YOKMUBANA CEVAP VERİCEK
ikiMerhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum kadınar kulubüne ,sat 14.06.2012 İKİLi TESTİM fb-hcg 162 oranlamada ise 4,10 mom bugün aldım sonucu çok endişelendim dr aradım dğer değerleri sordu normal ama bhcg yüksek üçlü testi kaçırmayalım yine yüksek çıkarsa amniyosentez dedi.Göz yaşlarımı tutamadım birde bende kan pıhtılaşması var heterezigotum fraksiparine 0,3 lük iğne oluyoryum hergün ,haftaya kontrol var ama yüreğim sıkıştı.benimle aynı durumda olanlar varsa beni rahatlatın lütfen.
--------------------------------------------------------------------------------KİMSE YOKMUBANA CEVAP VERİCEK
Merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum kadınar kulubüne ,sat 14.06.2012 İKİLi TESTİM fb-hcg 162 oranlamada ise 4,10 mom bugün aldım sonucu çok endişelendim dr aradım dğer değerleri sordu normal ama bhcg yüksek üçlü testi kaçırmayalım yine yüksek çıkarsa amniyosentez dedi.Göz yaşlarımı tutamadım birde bende kan pıhtılaşması var heterezigotum fraksiparine 0,3 lük iğne oluyoryum hergün ,haftaya kontrol var ama yüreğim sıkıştı.benimle aynı durumda olanlar varsa beni rahatlatın lütfen.
28 yaşındayım ki diğerleri normal bhcg sadece yüksek 4,10 mom çıkmış diye dr yüksek dedi normali 2,5 mom muş ,inş herşey iyidir sağlıklı sıhhatli kucağıma almak nasip olurçok fazla takılma canım gittiğin dra güveniyorsan kendini ona bırak üçlüyü de yaptır bakalım sonuç ne çıkacak kaç yaşındasın bu arada down sendromlu olması için gerekli diğer şeyler mevcutmu ki bu adar endişeleniorsun? kan uyuşmazlığı, akrabalık, 35 yaş üstü falan gibi?
yaptırmak istemiyorum amniyosentez düşük oluşmasıa neden olabiliyormuş,benim gibi sonuç alıp bebeği sağlıklı olan var mıbende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hemde sabah akşam..sakın moralini bozma yaşın kaç yaş çok etkiliyo sonucun öle çıkmasını.daha 3 lü testten sonra 4 lü test var hemen ne amniyosentezi yapıcakmış bence acele etme.hiçbişe çıkıcanıda sanmıyorum allahın izniyle ama hemen amniyo yaptırma 3 lüden sonra 4 lü yaptırırsın bence onda sıkıntı çıkarsa amniyosentez yaptırırsın
yesssssss pinkk e katılıyorum deldirtme oranı buranı bebiş çıkınca yok yere ne kurcaladınız bu kadar diyebilir :)