2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sonradan değiştirirse diye korkuyorum ama dediğin gibi erkekse ve görünürse artık değişmez sanırım:44:
bakmazsa söylemezse özele gideceğim ertesi gün
canım ben 12. haftada öğrendim ayrıntılıyla.özele de gitsen ayrıntılı ultrason yoksa kesin söyemeyebilirler ayrıntılısı varsa gir ondan % 100 belli ve kesin olur.bizimki kız.inş öğrenirsin.canım bide ayrıntılısı olan muayanehanelern ücretleri biraz yüksek 150-200 den başlıyo.
el mahkum açmadan kurumaz tabi :)) yapıyorum bugün yağlanma işini o zman.
birer soda yakın diyince aklıma düşürdün en sadık dostum sigarayı

aman aman getirme aklına filan, benim dr um maden suyu ayran süt ve kendi sıktığın meyve suları hariç tüm herşeyi yasakladı sakın o zzararlı şeyi getirme aklına.

meyveli soda da yasak mi ben c vitaminlisini iciyorum meyveli

selam hanımlar sabah beri arada girip okuyorum çıkıyorum sonra nerde kalmıştım diye devam ediyorum bugün yazılara yetişmekte zorlandım valla
akşam oldu ama bi selam ediyim dedim yinede bakıyorum bebekler unutulmuş buluşmalar ayarlanmış ne güzel

kıvırcık o gün ya kulaklarımız çınlar yada popumuz kaşınır bursada Mart ayında 3 kişi mi doğurucaz yani....aaaaa bursa nüfusunun vay haline.....mayıs ayında işler durgunmuş

inanmıyorum bütün öğleden sonra banyodan aşağı daireye akan suyla uğraşıldı banyo delik deşik durumda bırakılıp gidildi (((

kıvırcık o gün ya kulaklarımız çınlar yada popumuz kaşınır bursada Mart ayında 3 kişi mi doğurucaz yani....aaaaa bursa nüfusunun vay haline.....mayıs ayında işler durgunmuş

ay ben sızı yerım ya :)))) su bursanın meshur yemegı varya adını yazmım esım sırf onu yemege bursaya gıdelım dıo ztn gezmeye bayılır bnmkı walla geldıgımızde arıcam senı :)

sagol cnm Bilmiyordum ben.
rica ederim
ühüüüü bende sade içemiyorum ama yaa
canım zorla biraz kendini, günde 1 tane içmeye çalış mineraller açısından faydalı diye dedi.tadı güzel değil ama napalım
inanmıyorum bütün öğleden sonra banyodan aşağı daireye akan suyla uğraşıldı banyo delik deşik durumda bırakılıp gidildi (((

banyo tadilatı çok sinir ya, inş yarın hallederler.

kızlar morelinizi bozmak istemiyorum aslında yani buraya hep güzel duygularla güzel anlarımı paylaşmak için yazmak okada istiyorum ki...şuan çook kötüyüm aslında herşey üstüste geldiğinden beri iyi değilim..kendimi motive etmeye çalısıyorum süreklii yavrumunn gelişimi çook güzeldi taki 12. hafaya kadar dr.lar uyumlu haftasıyla gayet sağlıklı diyorlardı.bende iyidim..yavrum hareket ediyordu her ultrasona girdiğimde el bile sallıyorduunezaman hastalandım biryandan hala gribim gecmedi neler yapıyorumm kulaklarım ikisi birden tıkandı az işitiyor..sesim kısldı kendimi duymuyorum...karaciğer biryandan ,tiroit biryandan bebeğimin gelişimi gerilerdiiiultrasonda hep uyuyorr çoook üzülüyorumm çookk hepsi benim yüzümden kusura bakmayın nolurrrr canınızı sıkmak istemezdmmmm

canım çok geçmiş olsun ama bence bukadar üzme kendini üzdükce daha çok etkilenir bebiş

canım benim hemen herşeyi kötüye yorma.bebişin uykulu hali senin usgye girdiğin ana denk gelmiştir.önemli olan onun halen seninle olması.bebişlerimiz güçlüdür annelerini kolay kolay bırakmazlar.sen canını sıkma.sev okşa onu yine hareket eder.hatta bakarsın sana bi tekme atar anne beni sinir etme ben rahatım iyiyim diye:)

Isyerındeyım ogleden sonrasını takıp edemedım gecmıse dogru okurken gozume takıldı. Bende martta dogurcam allah kısmet ederse

canım bosu bosuna uzuosun kendını grıp hepımız atlatıoruz malum mevsım tam gecıs donemı usg de gerıde dıodun bnm ılk gunden berı 3 gun gerıden gelıo bebegım ama normal mıs olabılırmıs bunlara takılma bu kadar degmez stres yaptıgına karacıgerle troıt ıcın ztn doktorunla gorusuodun ama dıılmı??ultrason desen ayda bı kere gıdıoruz ondada uykuda denk gelebılır tatlım sıkma canını hıc bosu bosunaaa

ay ben sızı yerım ya :)))) su bursanın meshur yemegı varya adını yazmım esım sırf onu yemege bursaya gıdelım dıo ztn gezmeye bayılır bnmkı walla geldıgımızde arıcam senı :)

ne güzel olur ben o yemeğin yapıldığı yere yakın oturuyorum yani merkezdeyim....gelmeden önce haber ver haberleşelim görüşelim...o yemeği yemek isteyen olursa beni arasın ben sizi bursada gezdireyim

porselencim bencede üzme kendini düşündükçe daha kötü olursun hep pozitif düşünmeye odakla kendini ban canım kadar sevdiğim yıllarca elinde büyüyüp sırtında gezdiğim annanemi iki gün önce kaybettim ama bebeğimi düşünüp kendimi üzmemeye çalışıyorum ölümü aklıma getirmiyorum. lütfen topla kendini ve daha güçlü ol her sabah kalktığında bugün nerem ağrıyor acaba demek yerine bugün çok iyiyim harika bi gün olacak diye kendine telkinde bulun

twety hoşgeldin geçmiş olsun üst komşuna ne saydırmışsındır şimdi :) banyonuda suyunuda tadilatınıda da diye :) neyse geçer iyiyki ilerleyen hamileleiğinde olmadı göbiş küçükken iş yapmak kolay :) facede senden bahsettik sen amerikadaydın ve bayramdan önce istanbulda olacaktın dimi buluşma ayarlıyoruz belki sende gelmek istersin diye düşündük

ahhh canım benim yaa. sen çok hasssassın herşeyde çok etkileniyorsun. herşeyi bu kadar kafana takma. bende geçtiğimiz haftalarda enfeksion kaptım grip oldum öksürüğüm hiç durmadı.. ama geçiyor. biraz morel biraz güçlü ol... bak herşey allahtan ağlasanda sızlasanda bir şey olacağı varsa oluyor.

sırtını Alla ha daya sabrt tiroitte düzelir karaciğerde... bugün sağlıklıyız yarın birşeyimiz olamaacak değil... Allah sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş...

hepsi düzelecek. topla kendini. bir kendine gel salma hemen. zorla ye... bebeğinin gelişmeme sebebi de şu ara vucudunun zayıf olmasıdır. çok doğal bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…