canım ben 12. haftada öğrendim ayrıntılıyla.özele de gitsen ayrıntılı ultrason yoksa kesin söyemeyebilirler ayrıntılısı varsa gir ondan % 100 belli ve kesin olur.bizimki kız.inş öğrenirsin.canım bide ayrıntılısı olan muayanehanelern ücretleri biraz yüksek 150-200 den başlıyo.sonradan değiştirirse diye korkuyorum ama dediğin gibi erkekse ve görünürse artık değişmez sanırım:44:
bakmazsa söylemezse özele gideceğim ertesi gün
el mahkum açmadan kurumaz tabi :)) yapıyorum bugün yağlanma işini o zman.candas kusura bakma geç cevap verdim ya bugün ev işleri ile kafayı bozdum bi gidip bi geliyorum o yüzden :) ben 3günde bir falan kullanıyorum hergün çekilir eziyet değil :) göt göbek açıkta geziyom valla kapatıyorum bütün perdeleri cıbıldak cıbıldak geziyom :)
buluşma konusuna gelince olası bir buluşmaya ben varıııımmmmm gezmeye bahane arıyom :) ebah bursadan istanbula feribotlar var bi kaçamak olmas mı ???
birer soda yakın diyince aklıma düşürdün en sadık dostum sigarayı
canım ben 12. haftada öğrendim ayrıntılıyla.özele de gitsen ayrıntılı ultrason yoksa kesin söyemeyebilirler ayrıntılısı varsa gir ondan % 100 belli ve kesin olur.bizimki kız.inş öğrenirsin.canım bide ayrıntılısı olan muayanehanelern ücretleri biraz yüksek 150-200 den başlıyo.
el mahkum açmadan kurumaz tabi :)) yapıyorum bugün yağlanma işini o zman.
aman aman getirme aklına filan, benim dr um maden suyu ayran süt ve kendi sıktığın meyve suları hariç tüm herşeyi yasakladı sakın o zzararlı şeyi getirme aklına.
meyveli soda da yasak mi ben c vitaminlisini iciyorum meyveli
o da yasaközellikli uyarmıştı meyveli değil sade olcak diye.
ühüüüüo da yasaközellikli uyarmıştı meyveli değil sade olcak diye.
mihs mıs kokulum, çilekim çilek tatlım, şekercikkk şeker bob bon:))) ben de size kıyamadım bak şimdi tamam len buluşun leeeeennnnnnnn kaderime tüküreyim. amaaaa bizi unutur yad edmezsenz ahh tühhh onlar da burda olaydı demezseniz o zaman iki elim yakanızda...
şekerim seni istemez olur muyum ama bi gelmeeezzseeeennnnnn siz de geliiin kııııı hepınız bi balkan trur yapın adriatık denizi güzel buranın, sonacıma cok guzel yer havası guzel kızalrı güzel dicem ama sizi pek alakadar etmiyo galiba
neseee buluşsun anam napak. EBAH biz de o gün evde depresyon içkisi (bu durumda anca komposto) yanına da kıskanclığı meze yaparız artıkımm elleşme buluşsunlar
ühüüüübende sade içemiyorum ama yaa
kıvırcık o gün ya kulaklarımız çınlar yada popumuz kaşınırbursada Mart ayında 3 kişi mi doğurucaz yani....aaaaa bursa nüfusunun vay haline.....mayıs ayında işler durgunmuş
rica ederimsagol cnmBilmiyordum ben.
canım zorla biraz kendini, günde 1 tane içmeye çalış mineraller açısından faydalı diye dedi.tadı güzel değil ama napalımühüüüübende sade içemiyorum ama yaa
inanmıyorum bütün öğleden sonra banyodan aşağı daireye akan suyla uğraşıldı banyo delik deşik durumda bırakılıp gidildi(((
kızlar morelinizi bozmak istemiyorum aslında yani buraya hep güzel duygularla güzel anlarımı paylaşmak için yazmak okada istiyorum ki...şuan çook kötüyüm aslında herşey üstüste geldiğinden beri iyi değilim..kendimi motive etmeye çalısıyorum sürekliiyavrumunn gelişimi çook güzeldi taki 12. Hafaya kadar dr.lar uyumlu haftasıyla gayet sağlıklı diyorlardı.bende iyidim..yavrum hareket ediyordu her ultrasona girdiğimde el bile sallıyorduu nezaman hastalandım biryandan hala gribim gecmedi neler yapıyorumm kulaklarım ikisi birden tıkandı az işitiyor..sesim kısldı kendimi duymuyorum...karaciğer biryandan ,tiroit biryandan bebeğimin gelişimi gerilerdiii ultrasonda hep uyuyorr çoook üzülüyorumm çookk hepsi benim yüzümden Kusura bakmayın nolurrrr canınızı sıkmak istemezdmmmm
kızlar morelinizi bozmak istemiyorum aslında yani buraya hep güzel duygularla güzel anlarımı paylaşmak için yazmak okada istiyorum ki...şuan çook kötüyüm aslında herşey üstüste geldiğinden beri iyi değilim..kendimi motive etmeye çalısıyorum sürekliiyavrumunn gelişimi çook güzeldi taki 12. Hafaya kadar dr.lar uyumlu haftasıyla gayet sağlıklı diyorlardı.bende iyidim..yavrum hareket ediyordu her ultrasona girdiğimde el bile sallıyorduu nezaman hastalandım biryandan hala gribim gecmedi neler yapıyorumm kulaklarım ikisi birden tıkandı az işitiyor..sesim kısldı kendimi duymuyorum...karaciğer biryandan ,tiroit biryandan bebeğimin gelişimi gerilerdiii ultrasonda hep uyuyorr çoook üzülüyorumm çookk hepsi benim yüzümden Kusura bakmayın nolurrrr canınızı sıkmak istemezdmmmm
kıvırcık o gün ya kulaklarımız çınlar yada popumuz kaşınırbursada Mart ayında 3 kişi mi doğurucaz yani....aaaaa bursa nüfusunun vay haline.....mayıs ayında işler durgunmuş
kızlar morelinizi bozmak istemiyorum aslında yani buraya hep güzel duygularla güzel anlarımı paylaşmak için yazmak okada istiyorum ki...şuan çook kötüyüm aslında herşey üstüste geldiğinden beri iyi değilim..kendimi motive etmeye çalısıyorum sürekliiyavrumunn gelişimi çook güzeldi taki 12. hafaya kadar dr.lar uyumlu haftasıyla gayet sağlıklı diyorlardı.bende iyidim..yavrum hareket ediyordu her ultrasona girdiğimde el bile sallıyorduu nezaman hastalandım biryandan hala gribim gecmedi neler yapıyorumm kulaklarım ikisi birden tıkandı az işitiyor..sesim kısldı kendimi duymuyorum...karaciğer biryandan ,tiroit biryandan bebeğimin gelişimi gerilerdiii ultrasonda hep uyuyorr çoook üzülüyorumm çookk hepsi benim yüzümden kusura bakmayın nolurrrr canınızı sıkmak istemezdmmmm
ay ben sızı yerım ya :)))) su bursanın meshur yemegı varya adını yazmım esım sırf onu yemege bursaya gıdelım dıo ztn gezmeye bayılır bnmkı walla geldıgımızde arıcam senı :)
Isyerındeyım ogleden sonrasını takıp edemedım gecmıse dogru okurken gozume takıldı. Bende martta dogurcam allah kısmet ederse
kızlar morelinizi bozmak istemiyorum aslında yani buraya hep güzel duygularla güzel anlarımı paylaşmak için yazmak okada istiyorum ki...şuan çook kötüyüm aslında herşey üstüste geldiğinden beri iyi değilim..kendimi motive etmeye çalısıyorum sürekliiyavrumunn gelişimi çook güzeldi taki 12. hafaya kadar dr.lar uyumlu haftasıyla gayet sağlıklı diyorlardı.bende iyidim..yavrum hareket ediyordu her ultrasona girdiğimde el bile sallıyorduu nezaman hastalandım biryandan hala gribim gecmedi neler yapıyorumm kulaklarım ikisi birden tıkandı az işitiyor..sesim kısldı kendimi duymuyorum...karaciğer biryandan ,tiroit biryandan bebeğimin gelişimi gerilerdiii ultrasonda hep uyuyorr çoook üzülüyorumm çookk hepsi benim yüzümden kusura bakmayın nolurrrr canınızı sıkmak istemezdmmmm