mihs ban kıy ama kıy bana. hep senin başının altından çıktı oturun evinizde sogukta ne işiniz var sokaklarda:))))))))))))
hayır biz olmadan buluşamazsınızistanbulu bombalarım
o kasık ağrısı bende de var sol tarafımda neden oluyor acaba??gerçi c.tesi günü doktora gidicem sorunca olur öyle şeyler normal dicek ahmetçim
çilekede söyledim hayır buluşamazsınız biz olmadanbombalarım istanbulu rica ederim kapatın bu bahsi
walla cnım benım face ede yazdım bn her an hazırım ıst anadolu avrupa uyar sızın ıcın heryere gelırımbayramdan nsra yapalım bısıler dedım ama bayramı beklemesekte olur aslında havaar bozunca ve daha sonra agırlasında daha zor olucak hepımız ıcın
şimdi günlük kullanıyosun değil mi ? evet aslında yağlar aklıma yatıyor.en azından iyice büyüyene dek yağlar işimizi görür, göbeğini açık mı bekliyosun peki yağı çekene dek ? yağın o kısmı kötü ya araya bi kat koycaz kıyafetlere geçmesin diye yada açıp beklicez de göğüsle kaçada nasıl olcak o iş dimi :) bende başlayım bugün.inş az çatlarız canım bende hiç yok ama bedenim dar çok çatlayacak diye endişe ediyorum.
arkadaşlar sizin 14 haftalıkken karın çivarında büyüme olması gerekiyormu
candas kusura bakma geç cevap verdim ya bugün ev işleri ile kafayı bozdum bi gidip bi geliyorum o yüzden :) ben 3günde bir falan kullanıyorum hergün çekilir eziyet değil :) göt göbek açıkta geziyom valla kapatıyorum bütün perdeleri cıbıldak cıbıldak geziyom :)
buluşma konusuna gelince olası bir buluşmaya ben varıııımmmmm gezmeye bahane arıyom :) ebah bursadan istanbula feribotlar var bi kaçamak olmas mı ???
gelmeyeceksee ebahlaarr,yurtdısındaysaa kıvırcıklaarrr, buluşmalar uzaaakk olsuuunnn,
güldüren bir şiir, sizsiz anlamsız bu şehir, İstanbul KK buluşmasız olssunnnnnnnnnnnnnnnnnn
reca ederim üzme kendini kuzum, doktor ilaçlarını almanı ve hergün pirzola yemeni söyledi yoksa kör olacakmışssın.naayırr nolamazz..o buluşmaya gidemezsin gidemezsiinn..kör oldum kör oldum kör dolum nallahımmm körüm nörümmmmmmmm
hee gizlice bulusalım
doktor bana soda iç dedi ebah ve kasık agrısı olanlar magnezyum eksıklıgıymıs bırer soda yakın benden
doktor bana soda iç dedi ebah ve kasık agrısı olanlar magnezyum eksıklıgıymıs bırer soda yakın benden
valla benim biraz büyük bakınca hamile gibi durmuyo ama yemek yemiş yemiş sindirememiş gibi duruyo :)
candas kusura bakma geç cevap verdim ya bugün ev işleri ile kafayı bozdum bi gidip bi geliyorum o yüzden :) ben 3günde bir falan kullanıyorum hergün çekilir eziyet değil :) göt göbek açıkta geziyom valla kapatıyorum bütün perdeleri cıbıldak cıbıldak geziyom :)
buluşma konusuna gelince olası bir buluşmaya ben varıııımmmmm gezmeye bahane arıyom :) ebah bursadan istanbula feribotlar var bi kaçamak olmas mı ???
bekar olsam nerelere kaçardım da günübirlik ama evli olunca yakalanırsam karnımla bebemle ne yaparım ben
hey gidi günler hey bekarlık sultanlıkmış girmediğim delik kalmamıştı.....
haaaaaaayııırrrrrrrr nnoollaaaaaaamazzz EBAH bombaları ben gondercem burdan tatlım. buluşmamaları için her yol mübah
şekercikk hadi bana da çözüm bul hadi hadi hadiiiiiiiiii, kıskanma deme üzülme deme çözüm bul hadi bekliyorum nasssı gelcem ben yaaaaaaaaaaaaa
anam ankara da çok uzak çözüm bulamadım anca görüntülü konuşma ayarlanır
yaaa uzaktakilere yazık değilmi bari gizli saklı konuşun :)
Eskiden olsa sanada gelirdim, ama ankadaran çoh sıkıldımbide sebep yok o yüzden sen baya uzak kaldın kıss yasık ama :)