2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
herşey mihs ile çilekin başının altından çıktı sizi bombalıcam
hamile hamile üzüldük şimdi bebem "anaaa beni istanbula götür" diye tuturursa ben ne dicem....olmaz evlat babana konusu bile açamayız bursa dar geldi iki canınla birde istanbula mı yetmeye çalışıyorsun demezmi

Evet yaa siz nie buluşuosunuz ki yaa ayıp değilmi ayrım yapmak :) hepimiz din kardeşiyiz :) günaha girmeyin o kadar hamilenin kalbini kırmayın gelin herkes evinde barkında otursun olmaz mı yaaa :)

mihs ban kıy ama kıy bana. hep senin başının altından çıktı oturun evinizde sogukta ne işiniz var sokaklarda:))))))))))))

sana hıc kıyamam kııı ama keske gelebılsen ya tatlım bnm sanada goruntulu baglanırızzzzz 2013 mart annelerınde careler tükenmezzzz:)))

hayır biz olmadan buluşamazsınız istanbulu bombalarım
o kasık ağrısı bende de var sol tarafımda neden oluyor acaba??gerçi c.tesi günü doktora gidicem sorunca olur öyle şeyler normal dicek ahmetçim

gelmeyeceksee ebahlaarr,yurtdısındaysaa kıvırcıklaarrr, buluşmalar uzaaakk olsuuunnn,
güldüren bir şiir, sizsiz anlamsız bu şehir, İstanbul KK buluşmasız olssunnnnnnnnnnnnnnnnnn

çilekede söyledim hayır buluşamazsınız biz olmadan bombalarım istanbulu rica ederim kapatın bu bahsi

reca ederim üzme kendini kuzum, doktor ilaçlarını almanı ve hergün pirzola yemeni söyledi yoksa kör olacakmışssın.naayırr nolamazz..o buluşmaya gidemezsin gidemezsiinn..kör oldum kör oldum kör dolum nallahımmm körüm nörümmmmmmmm

hee gizlice bulusalım

doktor bana soda iç dedi ebah ve kasık agrısı olanlar magnezyum eksıklıgıymıs bırer soda yakın benden

candas kusura bakma geç cevap verdim ya bugün ev işleri ile kafayı bozdum bi gidip bi geliyorum o yüzden :) ben 3günde bir falan kullanıyorum hergün çekilir eziyet değil :) göt göbek açıkta geziyom valla kapatıyorum bütün perdeleri cıbıldak cıbıldak geziyom :)

buluşma konusuna gelince olası bir buluşmaya ben varıııımmmmm gezmeye bahane arıyom :) ebah bursadan istanbula feribotlar var bi kaçamak olmas mı ???

eee ebah tamam feribotla geçecek yaaa ankaradakiler ne yapsın

akşamları içeyim gazım azdı ya biraz daha gazlanayım yuppiiii uçarım artık o kadar gazla

bekar olsam nerelere kaçardım da günübirlik ama evli olunca yakalanırsam karnımla bebemle ne yaparım ben
hey gidi günler hey bekarlık sultanlıkmış girmediğim delik kalmamıştı.....

bekar olsam nerelere kaçardım da günübirlik ama evli olunca yakalanırsam karnımla bebemle ne yaparım ben
hey gidi günler hey bekarlık sultanlıkmış girmediğim delik kalmamıştı.....

iihihihihi kız içindeki ile bekarken beraber olsaydın bu kadar mutlu olmayabilirdin :)

anam ankara da çok uzak çözüm bulamadım anca görüntülü konuşma ayarlanır

Eeee sanada ben gelcektim ya yazın :) yetmiyomuuu, yoksam beni istemiyomusun :)

Eskiden olsa sanada gelirdim, ama ankadaran çoh sıkıldım bide sebep yok o yüzden sen baya uzak kaldın kıss yasık ama :)

yaaa yazık bana ağliyim mi ben şimdi yada buluışmayın sizde bizde mutlu olalım sizde yoksa pisikolojik baskı yaparız size

mihs mıs kokulum, çilekim çilek tatlım, şekercikkk şeker bob bon:))) ben de size kıyamadım bak şimdi tamam len buluşun leeeeennnnnnnn kaderime tüküreyim. amaaaa bizi unutur yad edmezsenz ahh tühhh onlar da burda olaydı demezseniz o zaman iki elim yakanızda...

şekerim seni istemez olur muyum ama bi gelmeeezzseeeennnnnn siz de geliiin kııııı hepınız bi balkan trur yapın adriatık denizi güzel buranın, sonacıma cok guzel yer havası guzel kızalrı güzel dicem ama sizi pek alakadar etmiyo galiba

neseee buluşsun anam napak. EBAH biz de o gün evde depresyon içkisi (bu durumda anca komposto) yanına da kıskanclığı meze yaparız artıkımm elleşme buluşsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…