2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kizlar henuz dr gitmedim ama sırtüstü yatarken farkettim karnim resmen pit pit atiyo. Bu hic sizin basiniza geldimi, muthis birsey ya karnim pit pit hizli hizli atiyo gozle goruluyo mucize bu gercekten.

Arkadaşlar merhaba,

Biraz önce doktordan geldim. KEsemizi gördük çok şükür..Büyük bi mutluluk yaşıyorum sevincim boğazımda düğümlendi ne ağlayabildim ne gülebildim..Çok tuhaf bi duygu..

Raabim herkese bu anı yaşatsın.. 2 hafta sonra kalp atışını dinlemek için gidicez..

Artık tüm yakınlarıma arkadaşlarıma müjdeyi vericem. 2 senedir bu anı bekliyordum hamd olsun sana rabbim...

merhabalar bende yeni katıldım aranıza 5 hafta 5 günlük hamileyim bende sizinde tecrübelerinize dayanarak sormak istedim aşırı derecede bel ve sırt ağrım var neden olabilir herkes erken dönemde benzer sıkıntıları yaşıyormu acaba

Hayırlı olsun canım

bu arada benimde sat 1 haziran 27 yaşındayım ilk bebek olcak inş.bel ağrıları konusunda benimle aynı şeyleri yaşayanlar varmı acaba yoksa bir nörolojiye gitmelimiyim yoksa bua ğrılara dayanmam çok zor

evet hamileliği öğrendik den birkaç gün sonra başlarda hafifdi ama son 4 gündür yatakda sağımdan soluma dönmekte zorlanıyorum

bu arada benimde sat 1 haziran 27 yaşındayım ilk bebek olcak inş.bel ağrıları konusunda benimle aynı şeyleri yaşayanlar varmı acaba yoksa bir nörolojiye gitmelimiyim yoksa bua ğrılara dayanmam çok zor

bel ağrısı çok normal kalça genişlemeye başladığı için kemiklerde beraberinde esnemeye başladı,bildiğim ve duyduğum kadarıyla yada en azından bizim ailenin kadınlarında 9 ay boyunca hep bel ağrısı olmuş benim birde kasık ağrım var ama korkmuyorum rahimin genişliyor ve kaslar esnemeye başlıyor hepsi çok normal,

benim bel fıtığı başlangıcı vardı belimde hamilelikle birlikte arttı sırt üstü yatamıyorum bile bebişle alakalı rahim büydükçe artıyormuş devam ediyormuş ağrılar doğumdan sonra bitiyor ilaç kullanman sakıncalı olduğu için bol bol dinlenmen ve uzanman lazım ayrıca çok ayakta kalmak tetikliyor

hayırlı olsun canım

Son düzenleme:

teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı bende daha önce bel rahatsızlığı geçirmiştim .bel kasların çok zayıf demişti o zaman gittiğim doktor fziik hareketleri ve ilaçlarla geçmişti ama o zaman bile bu denli olmamıştı inşaallh geçer ...dediğiniz gibi hamilelik boyunca artarak devam ederse nasıl bir ağrı olur tahmin bile edemiyorum

vala canım benimki de öyle ilaçlar ve egzersiz iyi geliyordu ama şimdi ikisi de tehlikeli inş rabbim güç verir sana da bana da

teşekkür ederim biraz rahatladım inşaallh dediğiniz gibi normal bir durumdur benim korkum 9 ayda böyle geçerse dayanamam heralde diye....Çünkü sürekli devam eden ve elimi saçımı toplamak için kafama dahi götüremiyorum malesefeğilme sırt üstü yatma aten imkansız Allah herkese kolaylıklar versin..

Merhaba arkadaşlar..
Tatildeyim. İnternetim yok.. Pazartesinden beri bayağı yazmışsınız, okuyamadım.. Herkesin hamileliği ve kendileri iyidir inşallah.. Ben her fırsatta nete girmeye çalışıp sizden haber almaya çalışıcam ama zor gibi çünkü tatilde internet istemiyorum.. Hepinizi seviyorum. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..
Bu arada benim kese göründü. Listeye eklerseniz sevinirimm...
Altınoluk'tan hepinize öpücükler....

merhaba kızlaaar nasılsınız
ben bugün ssersem gibiyim hatta bunları yazmaya bile üşeniyorum
sabah kuaföre gittim saçlarımı kestirdim
güzel oldu değişiklik insanın hoşuna gidiyor gelince de yattım uyudum
şimdi de midem bir tyhaf olmuş

işten kovsunlar eve gidip uyuyayım diye bekliyorum sabah erken kalkıp işe gelip akşam eve gidip yemek yap ye topla o kadar zorki kafamı taşa koysam uyurum...birde şu pis mide bulantısı olmasa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…