ben buldum canım bakalım ne diyecek
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ebek-cinsiyeti-ogrenmek-ultrasondan-once.html
sağol şekerim:))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben buldum canım bakalım ne diyecek
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ebek-cinsiyeti-ogrenmek-ultrasondan-once.html
evet yani bi daha kk ya giremicek demek oluyoaaa 2.üyelik yazıyo iptal edilmişmi oluyor.
cnm bnm de acayip belirtilerm olmuştu hatta alamıştım bu ayda tutmadı diye,4 gün sancı çektim ama bak şimdi 7.haftanın içindeyim,hatta kalp atışını bile duydum meleğimin.sen içini rahat tut ve gecikme en erken 3 gün geçerse idrar testi yap.ben 3 gün sonra yapmıştım ama 2. çizgi çok silikti.inşallah herşey gönlünce olur..
cnm 1 öğünde 2 dilime tekabül ediyo,sence fazla mı?
ben hiç yemezdim 1 dilim normal ekmek,1 dilim tahıllı ekmek yiyorum.
evet yani bi daha kk ya giremicek demek oluyo
yok oyle degil az ve kahve rengi kan geldi
evet yani bi daha kk ya giremicek demek oluyoaaa 2.üyelik yazıyo iptal edilmişmi oluyor.
cnm bnm de acayip belirtilerm olmuştu hatta alamıştım bu ayda tutmadı diye,4 gün sancı çektim ama bak şimdi 7.haftanın içindeyim,hatta kalp atışını bile duydum meleğimin.sen içini rahat tut ve gecikme en erken 3 gün geçerse idrar testi yap.ben 3 gün sonra yapmıştım ama 2. çizgi çok silikti.inşallah herşey gönlünce olur..
evet yani bi daha kk ya giremicek demek oluyo
yok oyle degil az ve kahve rengi kan geldi
benimde tek seferlik gelmişti,inşalah devam etmez..
Bence de çok değil. Pilav, makarna, bulgur, patates, çorba, biskuvi vs gibi şeylerin tümü karbonhidrattan sayılıyor. Doktorlar bunları yemediğimizi düşünüp ona göre dilim ekmek üzerinden karbonhidrat düzenlemesi yapıyorlar. Şu anda tahıllı ekmek yememiz daha sağlıklı olduğu için diğer karbonhidratlar yerine 6 dilim ekmek fazla gelmiyor bana.
yok sanirim gelmiyo artik lekelenme oldu
aksam bi daha test yapicam cikarsa doktora giderim yarin
senin ne zaman olmustu??
yok sanirim gelmiyo artik lekelenme oldu
aksam bi daha test yapicam cikarsa doktora giderim yarin
senin ne zaman olmustu??
benim de adet gününde ve sonrasında biraz kahve lekem gelmişti, doktor normal üstüne görme olabilir dedi. İnş. sen de hamilesindir.
olması gerektiği gün,kahverengi kana dönük akıntım olmuştu,sancım tam başlayacağı gün başlamıştı.
o gün saçımı boyatacaktım halsizlikten boyatmamıştım.hatta tatile otobüs b,leti alıyodum,internetten hereyi seçmiştim eşimle tartıştım o an ve almadım.hepsi bebeğin kısmetiymiş :)
minure kk damı??ben bulamadım:2::2::2::2:
ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi :)))
minure hemen araştırayım
azıcık eşime eziyet yaparım diye düşündüm canım şunu çekti bunu çekti diye ondan sordum
kışın bende çok severim tabak tabak yerim.canım çekmedi çekerse gelirim ozaman sana
ben ümraniyede oturuyorum sende ist da nerdesin?
bende o kadar yemiyorum belki doktor ortalama miktar söylemiştir.
çin takvimine göre kız çıktı rus takvimine göre erkek şimdi kızmı erkek mi
ben kız çocuklarını çok severim çok cadı sevimli oluyorlar :26:
ay benıde aradılarda gıdemedım ıstenızın almam lazım gıtmem ıcın.hangı ara alıcamkısağlık ocağından aradılar ne çabuk haber uçmuş yaw
surmeli canim beni listene almaya gerek kalmadi galiba regl oluyorum
amaaa test elimde silik cizgiyi goruyorum acaba vardi da dustu mu?
yani bu gun yapsam dusmus bile olsa gosterir mi?
bilmek istiyorum acaba vardi da dustu mu yoksa hic yoktu da bana mi oyle gelmis
ay bende konudan bulmustum cnm ya ama verılen yer dogru nehirin söyledıgı yer.bana erkek dedı bakalım
evet bende ole bılıyorum yaaa
cnm benım ısyerım umranıyeye yakın..sen canın cekerde bulamazsan soylersın bulusuruz bır yerde verırım sana.eger hala yapıp yemedıysemmmmmmmmmmmm
ay benıde aradılarda gıdemedım ıstenızın almam lazım gıtmem ıcın.hangı ara alıcamkı
merhaba kızlar ben geldim doktordan geliyorum kesemiz gözüktü yolk kesesi de varmış vajinal baktırmadık doktor daha küçük zarar gelmesin dedi 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi inş bi aksilik olmaz
Canım kahverengi lekelenme olması çok normal bebek yerleşirken rahime lekelenme oluyormuş hemen ümitsizliğe kapılma