2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
aaa 2.üyelik yazıyo iptal edilmişmi oluyor.
evet yani bi daha kk ya giremicek demek oluyo

yok oyle degil az ve kahve rengi kan geldi

cnm 1 öğünde 2 dilime tekabül ediyo,sence fazla mı?
ben hiç yemezdim 1 dilim normal ekmek,1 dilim tahıllı ekmek yiyorum.

Bence de çok değil. Pilav, makarna, bulgur, patates, çorba, biskuvi vs gibi şeylerin tümü karbonhidrattan sayılıyor. Doktorlar bunları yemediğimizi düşünüp ona göre dilim ekmek üzerinden karbonhidrat düzenlemesi yapıyorlar. Şu anda tahıllı ekmek yememiz daha sağlıklı olduğu için diğer karbonhidratlar yerine 6 dilim ekmek fazla gelmiyor bana.

aaa 2.üyelik yazıyo iptal edilmişmi oluyor.
evet yani bi daha kk ya giremicek demek oluyo

yok oyle degil az ve kahve rengi kan geldi

aslında dediğiniz gibi çok değil, ama ben günde 2 bardak süt iç, et balık ye gibi şeyler bekliyordum, bunları sölemedi ekmeği söyledi. çok az yediğimi hissetti herhalde

yok sanirim gelmiyo artik lekelenme oldu
aksam bi daha test yapicam cikarsa doktora giderim yarin
senin ne zaman olmustu??

olması gerektiği gün,kahverengi kana dönük akıntım olmuştu,sancım tam başlayacağı gün başlamıştı.
o gün saçımı boyatacaktım halsizlikten boyatmamıştım.hatta tatile otobüs b,leti alıyodum,internetten hereyi seçmiştim eşimle tartıştım o an ve almadım.hepsi bebeğin kısmetiymiş :)

evet aynen sancim da var azicik
aksam testi yapip sonucu yazarim size

minure kk damı??ben bulamadım:2::2::2::2:

ay bende konudan bulmustum cnm ya ama verılen yer dogru nehirin söyledıgı yer.bana erkek dedı bakalım

ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi :)))

evet bende ole bılıyorum yaaa

cnm benım ısyerım umranıyeye yakın..sen canın cekerde bulamazsan soylersın bulusuruz bır yerde verırım sana.eger hala yapıp yemedıysemmmmmmmmmmmm

sağlık ocağından aradılar ne çabuk haber uçmuş yaw
ay benıde aradılarda gıdemedım ıstenızın almam lazım gıtmem ıcın.hangı ara alıcamkı

merhaba kızlar ben geldim doktordan geliyorum kesemiz gözüktü yolk kesesi de varmış vajinal baktırmadık doktor daha küçük zarar gelmesin dedi 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi inş bi aksilik olmaz

Canım kahverengi lekelenme olması çok normal bebek yerleşirken rahime lekelenme oluyormuş hemen ümitsizliğe kapılma

artık herşey bulunuyo o eskidenmiş kışlık sebzeler yazın bulunmuyo yazlık yiyecekler kışın bulunmuyordu şimdi herşeyi yiyoruz Allahıma şükürler olsun

hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…