surmeli canim beni listene almaya gerek kalmadi galiba regl oluyorum
amaaa test elimde silik cizgiyi goruyorum acaba vardi da dustu mu?
yani bu gun yapsam dusmus bile olsa gosterir mi?
bilmek istiyorum acaba vardi da dustu mu yoksa hic yoktu da bana mi oyle gelmis
ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi :)))
Kizlar henuz dr gitmedim ama sırtüstü yatarken farkettim karnim resmen pit pit atiyo. Bu hic sizin basiniza geldimi, muthis birsey ya karnim pit pit hizli hizli atiyo gozle goruluyo mucize bu gercekten.
merhabalar bende yeni katıldım aranıza 5 hafta 5 günlük hamileyim bende sizinde tecrübelerinize dayanarak sormak istedim aşırı derecede bel ve sırt ağrım var neden olabilir herkes erken dönemde benzer sıkıntıları yaşıyormu acaba
kızlar merhaba;
bundan b,r ghafta önce hamilelik belirtileri bölümünde acaba hamilemiyim vs diye yazışırken, hamile olduğumu öğrenerek soluğu burda aldım.. sizlerle aynı duyguyu paylaşmak çok güzel daha keseciğimi bile göremedi doktor. umarım bu hafta kontrollerimde çıkar...
beni de listenize ekleyebilirisiniz
kizlar ilginiz icin tesekkurler demin test yaptim negatif cikti
regl oldum zaten
neyse kismet degilmis gelecek ay insallah
hayirli olsun canim, hosgeldin
bebeğimin kesesini gördüm bu duyguyu hep merak ederdim ve doktorun yanına girerken ellerim dizlerim tirtir titriyodu
tarif edilemez çok güzel bi duyguymuş Rabbime Şükürler olsun ,
kızlar 6. haftamdayım ama kalp atışı duyulmadı muaynede 2 hafta sonra tekrar çağırdı duymak için
ama beni bi korku aldı 6.haftada kalp atısını duyanlar var ben bebeğimin kalbini neden duyamadım
ultrason resmide vermedi doktorumdan hiç memnun değilim doktor arayışı içindeyim..
canım telaş yapma bende duyamadım sadece keseyi gördüm bugün...
2 hafta sonra çağırdı benide drum,ama verdi bana ultrason kağıdı daha yeni oluşuyor dedi kesen...
hayırlısıyla duyarız inş kalp atışlarını canm
bebeğimin kesesini gördüm bu duyguyu hep merak ederdim ve doktorun yanına girerken ellerim dizlerim tirtir titriyodu
kızlar 6. haftamdayım ama kalp atışı duyulmadı muaynede 2 hafta sonra tekrar çağırdı duymak için
ama beni bi korku aldı 6.haftada kalp atısını duyanlar var ben bebeğimin kalbini neden duyamadım
ultrason resmide vermedi doktorumdan hiç memnun değilim doktor arayışı içindeyim..
bugün kesemizi gördük çok şükür
miniğim benimle dr 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışları için
benim sat 1 haziran ama ultrasona göre 10 mart 2013 rabbim kısmetederse miniğimi kucağıma alacağım muhetemel tarih
heycandan hiçbişey soramadım dra
canım telaş yapma bende duyamadım sadece keseyi gördüm bugün...
2 hafta sonra çağırdı benide drum,ama verdi bana ultrason kağıdı daha yeni oluşuyor dedi kesen...
hayırlısıyla duyarız inş kalp atışlarını canm
kızlar ya progesteron kullanıyorum günde 4 kez, aldıktan 1 saat sonra baş dönmesi yapıyor, şimdi işteyim havada yürüyor gibi hissediyorum kendimi..
izin de alamıyorum zaten evde dinlenebilseydim..
Ben de 3 kez alıyorum . Doktorum vajinal olarak almamı önerdi.cunku acayip bas dönmesi ve halsizlik yapıyor. Birde sen günde 4 alıyorsun. Doktoruna danis aynı yumuşak kapsülü vajinal olarak alabilirsin. İlk once tuhaf gelmişti korkmuştum ama sonra alıştım. Ancak ben evde oldugum icin yatıp uzanıyorum.sen çalışıyorsun zor olabilir.
surmeli canim beni listene almaya gerek kalmadi galiba regl oluyorum
amaaa test elimde silik cizgiyi goruyorum acaba vardi da dustu mu?
yani bu gun yapsam dusmus bile olsa gosterir mi?
bilmek istiyorum acaba vardi da dustu mu yoksa hic yoktu da bana mi oyle gelmis
bahsettiğiniz ilaç ne için kullanılıyor kızlar
kizlar ilginiz icin tesekkurler demin test yaptim negatif cikti
regl oldum zaten
neyse kismet degilmis gelecek ay insallah
kızlar merhaba;
bundan b,r ghafta önce hamilelik belirtileri bölümünde acaba hamilemiyim vs diye yazışırken, hamile olduğumu öğrenerek soluğu burda aldım.. sizlerle aynı duyguyu paylaşmak çok güzel daha keseciğimi bile göremedi doktor. umarım bu hafta kontrollerimde çıkar...
beni de listenize ekleyebilirisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?