kızlar eşimin ilk evliliğinden 9 yaşında oğlu var,yaz tatili için bizde bizim şimdi ona kardeşi olacağını söylememiz gerekiyor eğitimci arkadaşlar var aramızda 9 yaşındaki erkek çocuklarına bu durum nasıl anlatılmalı neyle karşılaşabiliriz şu durumda...yanlış bişey yapmak istemiyoruz,çocuk beni seviyor iyi de anlaşıyoruz ama şimdi ters bişey yapmasından tepkisinden çekiniyorum açıkçası...sizler pedagoji eğitimi aldınız bana yardımcı olurmusunuz??
Selam canım,
Ben sürekli uzman pedagog adem güneşi takip ediyorum. 3 yaşında bi kuzum var onu yetiştirmekte çok faydasını gördüm size de ve burdaki diğer arkadaşlarada şiddetle tavsiye ederim. Kitaplarını okuyun derim.
Kendi sitesi de var ayrıca haftanın bi kaç günü radyoda da yayın yapıyor. onun sitesinde senin konunla ilgili bir soru vardı onu kopyalıyorum şimdi umarım sorunun cevabı olur.
Allah evlatlarinizi aziz etsin insallah. Yeni bebeginizi hamileliginizin dışarıdan belli olmaya baslayinca yani 7. Aylara dogru oglunuza haber verin.
Haber verirken “bir kardesin olsun ister miydin?” diye sorup, “evet isterdim” diye cevap aldiginizda “Allah sana bir kardes gonderiyor insaallah” diyerek bir iki ay sonra kardesi olacaginin haberini verin.
Selamlar
Adem Gunes