oyle mi diyosunuz
benim kizimda hic boyle seyler olmamisti
ilk defa basima geliyo
bi de kac gundur agrilarim da vardi
neden kan testi yaptırmıyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyle mi diyosunuz
benim kizimda hic boyle seyler olmamisti
ilk defa basima geliyo
bi de kac gundur agrilarim da vardi
evet aynen sancim da var azicik
aksam testi yapip sonucu yazarim size
Geçen sene 29 Haziran'da öğrendim hamile olduğumu ve soluğu 2012 Mart annelerinde aldım...
Umarım huzurlu bir hamilelik geçirir, zamanında "normal" doğumlar yaparsınız...
Seve seve yardımcı olurum alışveriş testler her şey için ulaşabilirsiniz bana...
Arkadaşlar merhaba,
Biraz önce doktordan geldim. KEsemizi gördük çok şükür..Büyük bi mutluluk yaşıyorum sevincim boğazımda düğümlendi ne ağlayabildim ne gülebildim..Çok tuhaf bi duygu..
Raabim herkese bu anı yaşatsın.. 2 hafta sonra kalp atışını dinlemek için gidicez..
Artık tüm yakınlarıma arkadaşlarıma müjdeyi vericem. 2 senedir bu anı bekliyordum hamd olsun sana rabbim...
bu arada benimde sat 1 haziran 27 yaşındayım ilk bebek olcak inş.bel ağrıları konusunda benimle aynı şeyleri yaşayanlar varmı acaba yoksa bir nörolojiye gitmelimiyim yoksa bua ğrılara dayanmam çok zor
bu arada benimde sat 1 haziran 27 yaşındayım ilk bebek olcak inş.bel ağrıları konusunda benimle aynı şeyleri yaşayanlar varmı acaba yoksa bir nörolojiye gitmelimiyim yoksa bua ğrılara dayanmam çok zor
Hayırlı olsun canım
hayırlı olsun canım
Arkadaşlar merhaba,
Biraz önce doktordan geldim. KEsemizi gördük çok şükür..Büyük bi mutluluk yaşıyorum sevincim boğazımda düğümlendi ne ağlayabildim ne gülebildim..Çok tuhaf bi duygu..
Raabim herkese bu anı yaşatsın.. 2 hafta sonra kalp atışını dinlemek için gidicez..
Artık tüm yakınlarıma arkadaşlarıma müjdeyi vericem. 2 senedir bu anı bekliyordum hamd olsun sana rabbim...
benim bel fıtığı başlangıcı vardı belimde hamilelikle birlikte arttı sırt üstü yatamıyorum bile bebişle alakalı rahim büydükçe artıyormuş devam ediyormuş ağrılar doğumdan sonra bitiyor ilaç kullanman sakıncalı olduğu için bol bol dinlenmen ve uzanman lazım ayrıca çok ayakta kalmak tetikliyor
hayırlı olsun canım
bel ağrısı çok normal kalça genişlemeye başladığı için kemiklerde beraberinde esnemeye başladı,bildiğim ve duyduğum kadarıyla yada en azından bizim ailenin kadınlarında 9 ay boyunca hep bel ağrısı olmuş benim birde kasık ağrım var ama korkmuyorum rahimin genişliyor ve kaslar esnemeye başlıyor hepsi çok normal,
insaşşalaaah duyarsın cnm hemen paylaş
merhabalar canım... pazartesi doktor (yani babam) keseyi gördü ama normalde 6 haftalık olması gerekirken 1 hafta geç gelişiyormuş... kalp atışlarını da bir ara duyarız artık....