2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım ben hissediyorum diye sanmıştım ama hissetmiyormuşum.
hissedeceğim günü bekliyorum,beklemedeyim hayırlısıyla.

ya canım ben de hissediyordum öyle,ama şu anda o tür dürtme hissetmiyorum.sadece anlık olarak kasıklarımdan değişik bir his geliyor.kafam karışık.

nerden temin edebilirim ben de o yağları acaba?benim de çatlaklar başladı.

Son düzenleme:
O gece uyuyamamak, sürekli uyanmak, wc ye gitmek uyku arasında sol kol ağrısı ile uyanmak, sonra bel ağrısı çekmek sabah sırt ağrısıyla uyanmak bütün gün bir sandalyede 10.5 saat oturmak hepsi mevcut :) Rahat ol sen cnaım :) yalnız değilsin

Benim doktorumda susam yağı,fındık ve badem yağını karıştırmamı söyledi. Aktarlarda mecvut.. Çok ilerlerse kreme dönüces biz :)

ohhh iyi o zaman...çünkü tüm bunları yaşarken tek başımayım.(hamile olan ben olduğum için ailede.)Kendimi değişik bir yalnızlık içinde hissediyorum.eşim de bana yardımcı olmaya çalışıyor,ama benim gibi hissetmiyor,değişik yani,sırt ağrısı,bel ağrısı fln...yine de çok şükür Rabbi'me.

Benim doktorumda susam yağı,fındık ve badem yağını karıştırmamı söyledi. Aktarlarda mecvut.. Çok ilerlerse kreme dönüces biz :)

tamamdır canım,cumartesi kısmetse alayım aktardan onları.benim bacaklarım da çatladı.böbreklerimin olduğu yerler fln.acayip oldum.

bende badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum çok şükür şimdilik çatlak patlak olmadı :)

ya canım ben de hissediyordum öyle,ama şu anda o tür dürtme hissetmiyorum.sadece anlık olarak kasıklarımdan değişik bir his geliyor.kafam karışık.

nerden temin edebilirim ben de o yağları acaba?benim de çatlaklar başladı.[/QUOTE]

benimde o dürtme ilk kez oldu sol kasığım üstü göbek deliğimin biraz altı....aynı yerde iki kez oldu ard arda ben miniğime yordum ama belki değildir....
susam yağını aktarlardan alabilirsin ben içine bebe yağı koydum karnıma,göğüslerime ve belimin yan kısımlarına sürüyorum...inşallah çatlamam....çünkü deri yapım çok müsait çatlamaya

OKUYUN ARKADAŞLARIM BAŞKA GRUPLAR BULUŞMUŞLAR HIKAYELERINI BILE YAZMISLAR BIDE SONUNA RESIM EKLEMISLER ((

Çok hoş bir grubumuz var. Birbiriyle anlaşan, neşeli ve kaynaşmış bir grup. Herkes çok içten ve yardımsever. Sadece bebekler mi konuşuluyor ?? Hayır !! Eşlerimizin dedikodularını bile yapıyoruz. Zaten kadınların toplandığı biryerde dedikodu olmaz mı?? :) Birbirimize her konuda çok destek veriyoruz. Sadece sanal alemde değil, telefonla bile. Aranıyor ve arıyoruz.... ! Hatta yurtdışındaki arkadaşlarımızı bile.
Hele doğumlar bizim için çok heyecanlı geçiyor. Evrim' in doğumuna para toplayıp çiçek bile yolladık. Ve artık birbirmizi çok merak etmeye başlamıştık. Cumartesi günü (19/01/2001) bulaşalım diye karar verdik. Yer konusunda tabi ki kararsızlık yaşandı. Anadolu ve Avrupa yakasında oturanlar olduğu için orta nokta bulmak gerçekten çok zor maalesef.
En son oylama yaptık ve gelmek isteyenlerin çoğu Avrupa yakasında oturduğu için Profilo da buluşmaya karar verdik. Geç karar verildiği için çoğu kişiye cep mesaj yoluyla ulaşıldı. Saat ve yer bildirildi. Ve işte o güzel gün!!!! Saat 14.00 da buluşacaktık. Profilo' da Amazon Café'de. Gerçekten çok hoş biryer. Ben saat 13.30 da ordaydım. Çok kalabalık bir yer olduğu için yer ayırmak istedim. Uzun güzel bir masa buldum ve beklemeye başladım. Bir bayan gördüm. Sarı kıvır saçlı. Hafif gobekli. Bizim daha once gerekli talimatlar verilmiş garson kardeşimiz hemen sordu: Anneler Kulübünden misiniz diye. Evet cevabı alınca bizim masaya yönlendirildi. Gelen DİLARA idi. Hemen sarıldık birbirimize. Çok tuhaf birşeydi. Birbirimizi çok iyi tanıyorduk ama ilk kez gözgöze gelmiştik. Sohbet etmeye başladık bir yandan da etrafı kesiyorduk. İkinci gelen Gözde idi. O Tarabya' dan geliyordu. Ablasının bebeği olmuştu, onun resimlerine baktık. Ve telefonum çaldı. Arayan Özge idi. Bekliyorum nerdesiniz dedi. Biz burdayız sen nerdesin gibi küçük geyik sonrası onun tam yan masamızda oturduğunu farkettik. Birbirimize el salladık:) O nerdeyse bir anne olmuştu artık. Çok güzel bir göbeği vardı. 47 kilo hamile kalmıştı. Ve sanırım ondan göbişi de çok belli oluyordu. Bebeğinin odası da hazırmış zaten :)
Ve ardından herkes gelmeye başladı.
Aysu, Pervin, Nuket, Gökçe.... Ve en son Nuriye geldi eşiyle beraber. Onu bırakıp gitti. Nuket Cidde' de yaşıyordu. Eşini oralarda bırakıp doğuma gelmişti. Kızıl kısa saçlı anne adayımız bize biraz ordaki hayatından bahsetti. Aysu şu bizim bankacı. Hani Chicco da indirim var diye herkesi telaşlandırıp sonra da aaa haftayaymış diyen fıstık... Oğlunun ismine bir türlü karar veremiyor. Eşi Yiğit istiyormuş, kendisi ise Efe. Çok sıcaktı herşey.

Gökçe ve Pervin masanın en ucunda idiler. Birbirimize el sallayarak mesafeyi azaltmaya çalıştık. Sıra hepimizin çok sevdiği yemek olayına geldi. Gözlerimiz parlıyordu. Garsona lk geldiğimde söylediğim gibi bizim masa sana en çok para kazandıracak masa olacak. Çünkü tüm müşterilerin hamile :) Bu arada resim de çektik ve çektirdik tabi. Bizim zavallı garson amuda kalkarak bile çekecekti nerdeyse. Daracık bir alanda farklı yönlerden çekmeye çalışıyordı. Hali çok komikti :)
Ve yemekler geldi tabi. Karnımızı da bir güzel doyurduk.... Hali hazırda bekleyen eşler geldi ve biz vedalaşarak ayrıldık.

Gelemeyen arakdaşlara neler yaptığımızı anlattık. Çok kıskandılar :)
Aslında her ay yapmayı düşünüyoruz o yüzden gelemeyenler bir sonrakine katılabilecekler. Herkesi bekleriz. Bu güzel dostluğu kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.
O minik göbeklerin büyüyüşünü hep beraber izleyelim ve sonra yine küçülmelerini. Kucaktaki bebekleri ve elele tutuşup gelen anne-çocuk ikilisini......
Sevgiyle kalın...

ayyy maşallah :)) yerim onun tekmelerini :)) darısı bize artık.bende beb yağı düşünmüştüm bide zeytinyağı olabilir dedim, susam yağıda aklımda olsun.inş çok çatlamayız.birde kalça ve göğüslerde çatlıyomuş bi ark ım uyarmıştı aklınızda olsun sizinde.
bende halsiz hissediyoum kendimi, evde oturamıyorum yatıyorum dün kuzenim geldi 1,5-2 saat oturamadım çocuk erken geldide heen uzandım uyayakalmışım.sırt ağrılarımda geceleri var özellikle.
hadi inş en yakın zmanda hissedersinde müjdelersin :) ve sonra hepimzi :)
bende badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum çok şükür şimdilik çatlak patlak olmadı :)

ne zmandır kullanıyosun canım ? ben 2 gece önce ilkkez kullandım bende de şimdilik bişey yok ama pek göbekte yok.dilerim hiç çatlakta olmaz

Sürmelliiii benide gruba ekler misin ? yazmıştım birkaç kez amöa çok hızlı ilerlediği için görmemişsindir.

Yaş 27 - ilk bebek ve kızımız olcak Adı Emek Nas - doğum tarihimiz 24 mart.

facedeki grup gizli mi ?

ben 2buçuk aylık falandım daha haftada 1 kullanıyordum ne olur ne olmaz diye kakao yağının kokusu da çok hoşuma gidior :) göğüslerimden kalçamın altına kadar sürüp 15-20 dk bekliyorum sonra duşa giriyorum ohhh mis gibi kokuyorum benimde bacaklarım çatlamaya çok müsait en çok ondan korkuyorum tedbire erken başladım :) Watsons denen mağazadan almıştım ben aktarlarda da satılıyor hem 3-5 tl, ileride yoğun kremlere ihtiyaç olur mu bilmiyorum görücezzzz

14+ ...... haftada cinsiyeti öğrenmeyi düşünen var mı yoksa kesinlik için bekleyecek misiniz?

haftaya 14+2de doktora gideceğim sorsam mı sormasam mı kararsızım

şimdi günlük kullanıyosun değil mi ? evet aslında yağlar aklıma yatıyor.en azından iyice büyüyene dek yağlar işimizi görür, göbeğini açık mı bekliyosun peki yağı çekene dek ? yağın o kısmı kötü ya araya bi kat koycaz kıyafetlere geçmesin diye yada açıp beklicez de göğüsle kaçada nasıl olcak o iş dimi :) bende başlayım bugün.inş az çatlarız canım bende hiç yok ama bedenim dar çok çatlayacak diye endişe ediyorum.

kız mihs, bu kez harbiden çatladım

kızlar bizde bulusalımmmmmmmmmmmmmmmmm

bu arada kasıklarımda agrı var fenaa bugun regl agrısı gıbı
sol bacagımdada kramp..ayaklarımda shrek'in ayakları gıbı oldu

ne kadar güzel çoğunuz hissetmişsinz bebeklerinizin hareketlerini bende hissedebilcek haftaya bir gelsem :) çok heycanlanıyorum bu arada benden doktuurm 2 li test istedi normal çıktı herşey hatta ultrasonda boynu da incecik çıktı :) ama doktor bu hafta dediki 3 hafta sonra gel yani hemen hemen 18 hafta oluyo ozaman 4lü test yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…