Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm çoook sevindimm inan kii rabbim bebeğni sağ sağlim kucağınıda almayı nasip etsin inşallahh kazasız belasızz..negüzell rabbim bekletmemiş seniiKızlar selamlar, günaydın hepinize,
Ben de 2013 Mart annesi adayıydım.
Ama ne yazık ki bebeğin kalp atışları durduğu için alınmıştı.
İlk adetten sonra yeniden denedik ve idrar testi sonucuna göre yeniden hamileyim.
Yarın kan testi için gidicem..
İnşallah bu kez sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik geçirir;
bebeğime sağlıkla kavuşurum...
En büyük dileğim bu..
Tekrar hamile kalınca buraya yazacağımı söylemiştim.
özpolat, db55 merak ediyorlardı..
Kızlar dualarınız bana iyi gelecek..
Bu kez hayal kırıklığı yaşamamak istiyorum..
İnşallah korktuklarımın hiçbirini yaşamam..
Sizler için de doğumlarınızda kolaylıklar diliyorum..
Allah hepimizin yardımcsı olsun...
O'nun merhameti herkese yeter..
Amin..
benimle aynı olanlarda var demekkiii aynıyız canımm ben şaşırıyorumm hadi kıpırdıyı geçtim dee şişlik olması:26:bizde sabırla bekliycezz artık napalımm..belki bizim bebişler tatlı değilde başka bişiy istiyorlar ağız tadına uygun bişiymi yemiyoruzzz acaba bulana kadar devammmGUNAYDINN KIZLARRRR:)))
ben hala bebegımın hareketlerını hıssetmıorum sağ sol tarafımda şişlikte yok hıc offfff napıo bu cocuk ıcerde ya bı sınyal versın yaaaa sevıorum konusuyorum banamısın demıo hıc usg de kıpır kıpır ama ayaklarıyla ıtıo torbasını cıkmak ıstıo resmen :)))
canımmm çoook sevindimm inan kii rabbim bebeğni sağ sağlim kucağınıda almayı nasip etsin inşallahh kazasız belasızz..negüzell rabbim bekletmemiş senii
benimle aynı olanlarda var demekkiii aynıyız canımm ben şaşırıyorumm hadi kıpırdıyı geçtim dee şişlik olması:26:bizde sabırla bekliycezz artık napalımm..belki bizim bebişler tatlı değilde başka bişiy istiyorlar ağız tadına uygun bişiymi yemiyoruzzz acaba bulana kadar devammm
kız mihs, bu kez harbiden çatladım
kızlar bizde bulusalımmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada kasıklarımda agrı var fenaa bugun regl agrısı gıbı
sol bacagımdada kramp..ayaklarımda shrek'in ayakları gıbı oldu
14+ ...... haftada cinsiyeti öğrenmeyi düşünen var mı yoksa kesinlik için bekleyecek misiniz?
haftaya 14+2de doktora gideceğim sorsam mı sormasam mı kararsızım
kız mihs, bu kez harbiden çatladım
kızlar bizde bulusalımmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada kasıklarımda agrı var fenaa bugun regl agrısı gıbı
sol bacagımdada kramp..ayaklarımda shrek'in ayakları gıbı oldu
walla cnım benım face ede yazdım bn her an hazırım ıst anadolu avrupa uyar sızın ıcın heryere gelırım bayramdan nsra yapalım bısıler dedım ama bayramı beklemesekte olur aslında havaar bozunca ve daha sonra agırlasında daha zor olucak hepımız ıcın
sor canım erkekse zaten o haftalarda belli olur
bak şimdi buluşmaya aşerdim,istanbula aşerdim ne olacak siz sorumlusunuz...
bak şimdi buluşmaya aşerdim,istanbula aşerdim ne olacak siz sorumlusunuz...
herasles ve nysan arkadaşlar sizlerle aynı günleriz. Siz öğrenmişsiniz. Hatta herasles kız olarak öğrenmişsin. Kaçıncı haftada öğrendiniz.
çilekede söyledim hayır buluşamazsınız biz olmadan bombalarım istanbulu rica ederim kapatın bu bahsi
ay kıyamam ben sana ya canım benım sabah erkenden bınsen otobuse bn alırım senı ıstedıgın yerden cok gec olmadanda tekrar bınersın otobuse boyle bı ımkanın olabılırmı???