2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar selamlar, günaydın hepinize,

Ben de 2013 Mart annesi adayıydım.
Ama ne yazık ki bebeğin kalp atışları durduğu için alınmıştı.
İlk adetten sonra yeniden denedik ve idrar testi sonucuna göre yeniden hamileyim.
Yarın kan testi için gidicem..

İnşallah bu kez sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik geçirir;
bebeğime sağlıkla kavuşurum...
En büyük dileğim bu..

Tekrar hamile kalınca buraya yazacağımı söylemiştim.
özpolat, db55 merak ediyorlardı..

Kızlar dualarınız bana iyi gelecek..
Bu kez hayal kırıklığı yaşamamak istiyorum..
İnşallah korktuklarımın hiçbirini yaşamam..
Sizler için de doğumlarınızda kolaylıklar diliyorum..
Allah hepimizin yardımcsı olsun...
O'nun merhameti herkese yeter..

Amin..
canımmm çoook sevindimm inan kii :KK16::KK16:rabbim bebeğni sağ sağlim kucağınıda almayı nasip etsin inşallahh kazasız belasızz..negüzell rabbim bekletmemiş senii :emir_bebek:
GUNAYDINN KIZLARRRR:)))

ben hala bebegımın hareketlerını hıssetmıorum sağ sol tarafımda şişlikte yok hıc offfff napıo bu cocuk ıcerde ya bı sınyal versın yaaaa sevıorum konusuyorum banamısın demıo hıc usg de kıpır kıpır ama ayaklarıyla ıtıo torbasını cıkmak ıstıo resmen :)))
benimle aynı olanlarda var demekkiii aynıyız canımm ben şaşırıyorumm hadi kıpırdıyı geçtim dee şişlik olması:26:bizde sabırla bekliycezz artık napalımm..belki bizim bebişler tatlı değilde başka bişiy istiyorlar ağız tadına uygun bişiymi yemiyoruzzz acaba:KK1::KK1::KK1: bulana kadar devammm :KK34:

canımmm çoook sevindimm inan kii :KK16::KK16:rabbim bebeğni sağ sağlim kucağınıda almayı nasip etsin inşallahh kazasız belasızz..negüzell rabbim bekletmemiş senii :emir_bebek:

benimle aynı olanlarda var demekkiii aynıyız canımm ben şaşırıyorumm hadi kıpırdıyı geçtim dee şişlik olması:26:bizde sabırla bekliycezz artık napalımm..belki bizim bebişler tatlı değilde başka bişiy istiyorlar ağız tadına uygun bişiymi yemiyoruzzz acaba:KK1::KK1::KK1: bulana kadar devammm :KK34:

bır ıkı haftaya bızımkıler bı baslıcak gumbur gumbur bız dıces kızlara o zmn ne pıt pıtı ccuk resmen tepıo bızı dıe :)))) saka bı yana bnde sabırsızlanıorum artık ama yakındır heralde canım persembe gıdıcem doktora sorucam bakalım ne zmn hıssedıcem dıe:)))

arzu_mu canım benim cok cok sevindim.Rabbim bekletmemiş seni ne güzel.inş. bu bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın.Rabbim yardımcın olsun

kız mihs, bu kez harbiden çatladım:KK9::KK9:

kızlar bizde bulusalımmmmmmmmmmmmmmmmm

bu arada kasıklarımda agrı var fenaa bugun regl agrısı gıbı
sol bacagımdada kramp..ayaklarımda shrek'in ayakları gıbı oldu :KK14:

walla cnım benım face ede yazdım bn her an hazırım ıst anadolu avrupa uyar sızın ıcın heryere gelırım :21:bayramdan nsra yapalım bısıler dedım ama bayramı beklemesekte olur aslında havaar bozunca ve daha sonra agırlasında daha zor olucak hepımız ıcın

kızlar bu kan ilacı benim dengemi bozdu resmen.iyi olacağım yerde daha da kötü oldum.annemde sen küçükken de kan ilacı alırken hasta olurdun diyor.halsizleştim ya.geceleride uykum kaçmaya başladı.birde ben keyfime çok düşkünüm

kız mihs, bu kez harbiden çatladım:KK9::KK9:

kızlar bizde bulusalımmmmmmmmmmmmmmmmm

bu arada kasıklarımda agrı var fenaa bugun regl agrısı gıbı
sol bacagımdada kramp..ayaklarımda shrek'in ayakları gıbı oldu :KK14:

hayır biz olmadan buluşamazsınız :KK4::KK4: istanbulu bombalarım :KK47::KK47:
o kasık ağrısı bende de var sol tarafımda neden oluyor acaba??gerçi c.tesi günü doktora gidicem sorunca olur öyle şeyler normal dicek ahmetçim :KK1::KK1:

walla cnım benım face ede yazdım bn her an hazırım ıst anadolu avrupa uyar sızın ıcın heryere gelırım :21:bayramdan nsra yapalım bısıler dedım ama bayramı beklemesekte olur aslında havaar bozunca ve daha sonra agırlasında daha zor olucak hepımız ıcın

çilekede söyledim hayır buluşamazsınız biz olmadan :KK4::KK4: bombalarım istanbulu:KK47::KK47: rica ederim kapatın bu bahsi :KK52::KK52:

herasles ve nysan arkadaşlar sizlerle aynı günleriz. siz öğrenmişsiniz. hatta herasles kız olarak öğrenmişsin. kaçıncı haftada öğrendiniz.

Yaa karnımın sertliği şişliği indi sanki sadece banyo yaparken sol tarafımda top gibi çıkıyo bu normal mi sizce

haaaaaaayııırrrrrrrr nnoollaaaaaaamazzz EBAH bombaları ben gondercem burdan tatlım. buluşmamaları için her yol mübah:KK47::KK47:

şekercikk hadi bana da çözüm bul hadi hadi hadiiiiiiiiii, kıskanma deme üzülme deme çözüm bul hadi bekliyorum nasssı gelcem ben yaaaaaaaaaaaaa:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
çilekede söyledim hayır buluşamazsınız biz olmadan :KK4::KK4: bombalarım istanbulu:KK47::KK47: rica ederim kapatın bu bahsi :KK52::KK52:

ay kıyamam ben sana ya canım benım sabah erkenden bınsen otobuse bn alırım senı ıstedıgın yerden cok gec olmadanda tekrar bınersın otobuse boyle bı ımkanın olabılırmı???

ay kıyamam ben sana ya canım benım sabah erkenden bınsen otobuse bn alırım senı ıstedıgın yerden cok gec olmadanda tekrar bınersın otobuse boyle bı ımkanın olabılırmı???

mihs ban kıy ama kıy bana. hep senin başının altından çıktı oturun evinizde sogukta ne işiniz var sokaklarda:))))))))))))

X