2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

geçmiş olsun tweety dün bende bu sebeple izin alıp eve gittim...bu süreye kadar masa başında süründüm çünkü sabah baş ağrısı ile kalkmıştım,şefim ışıkları kapat geçer diyo,su iç geçer diyo,o kadar kolay olsa ben niye eziyet çekeyim,herşeyi göze aldım gidebilirmiyim demedim,ben çıkıyorum dayanamıcam dedim ve eve geldim,arabayı bile zor kullandım gözlerim görmedi buğulandı,yemek yedim uyudum geçmedi,gece yatarken hafiflemişti....böyle mide bulantısız tekrar hamile kalabilirim ama bu kadar baş ağrısını ilacı olmadan tekrar yaşayabilirmiyim bilmiyorum...hamilelikte başağrısından korkardım ilaç alamıcam diye korktuğum başıma geldi...ağrıdan çıldırıyorum

Ahahah kivircik cevabınız cok komıkmıs. Ay nasıl guldum allahta senı ve bebısını guldursun. Cevredekılerın tepkılerı bazen sacma oluyor sırf sormak olsun dıye her gun her gordugunde aynı soruyu soruyolar bazen sıkılıyorum.
ahahah sekercik biz de ad dusundunuzmu diye soranlara kız olursa Fasulye erkek olursa Fasul diyoruz millet normal degil bunlar diye bakıyo napalım ya daha bilmiyoz kı ne olacaak

aminnnnnnn canım hepimiiz inşallh. allah kahkahaları eksik etmesin bünyeden.
merak ediyo işte insanlar da ama benim kzı olursa belli de erkek ismi çoook zor ya

saol canım Allah kimseye yaşatmasın evet bide sende sürekli oluyor baş ağrısı değilmi? Allah yardımcın olsun canım gerçekten zormuş ilaç almama konusundada benim gibi ısrarcı olunca insan bütün bir gece başağrısıyla debeleniyor gerçi ilaç alsam belki o başağrısına etkisi bile olmayacaktı (( Dünkü ağrımda ilk defa ışığa duyarlılığım artmıştı ((

Kızlar baş ağrısı dedinizd ebenimde 3 gündür feci ağırıyor.dün aile hekimine gittim başımın ağrısı için bi ilaç verirmisiniz diye.parol 500 mg verdi.dün 1 tane içtim geçti.şimdi yine ağrıyacak gibi.ama ne hikmetse benim sağ tarafı ağırıyor.gözüm ve boynumun arkası.akşamları erken uyuyorum ama uykum çok bölündüğü için ona bağlıyorum.inş migren değildir

benim migrenim daha önce vardır ve yüksek dozlu ağrı kesici yada ağrı kesici iğnelerle ancak duruyordu,şimdi parol içiyorum ama şeker gibi sadece içiyorum....birdaha baş ağrılı hamilelik yaşacaksam hamileliği birdah düşünmem

benim hamilelikten önce arada ağrı oluyodu ama normal yani migren olduğunu düşünmedim hiç.gerçekkten baş ağrısı çok zor.allah kimseye yaşatmasın.

Ebah aynen bende de o migren belası vardı. Ve dua ederdim inşallah hamilelikte gider diye. Çünkü o zamanda çıkarıyodum hastanelik olup iğne yiyodum :) İlk üç ay yok gibiydi sonra hortladı. Ama ilaç almıyorum inatlaşıyorum kendimle :) Bu sabah mesela baş ağrısıyla uyandım ve odamda ışklar sönük :)

cnm emseyde muayene ne kadar?benim evin karşısında o hastane :) yeni açıldığı için hiç gitmedim..

ssk lı çalışana 30 emekliye 18 lira. süper bi hastane be bayıldım.3 senedir maltepedeki küçücük hastaneleri görünce bu hastane otel gibi :) ben gülcan hanıma gidiyorum

ebahh çok sevindimya sanki bnm ki hareket etmiş gibi oldum..Ama ben tatlı sevmiyorum yemiyorum diye i acaba çocuğum hareket etmiyor..

Gerçi bugün karnımda baloncuk patlıyo gibi pıt pıt oldu.Şuan hala oluyo hattaa.Ama göbek deliğimin hizasında. O kadar yukarda olma ihtimali var mı ki ya da bana mı öyle geliyo pıt pıt gibi...

ah canım cok sevındım...Allah senı ve tum annelerı tum bebeklerı korusun...hayırlı olsun..

günaydın şekercanlar..
dun ayaklarım hürmen aganın ayakları gıbıydı ya ödem oldu resmen:26armagımı batırıom gömülüo.
sabah ıyıyıdı hep oturmaktan ıste.
ayy esra erolmu basladı..ben hergun onu kaydedıorum aksam ızlıorum
kendımı ev hanımı hıssedıorum bölelikle..kafamı dagıtıorum
ya kızlar şu yasa cıkmadı hala..
ne zaman cıkcak?bılgısı olan varmııııııııııı :18:

oğlum gel buraya teyzelerın işi var ses yapma

İzini 6 aya çıkarma yasasımı :)

pınarcım baloncuk degıl oooo bebişin pıt pıt yapıoooo ya da dudaklarıylka puf puff yapıp baloncuk çıkarıyodur annesiiiiiiiiii
annammm dogsunlarda yesek sunları yaaa

Çok umut bağlamayın derim ben.. Çünkü Bakanın yaptığı açıklamaya göre, sadece düşünüyoruz demiş. Düşünücek karar vericekler, meclise sunulucak vs vs. Ne bileyim olsada yakın zamanda olur gibime gelmedi benim

evet şekercikk o yasa..hala haber yok..bir masalmıydı rüyamıydı hayalmiydi o yasa cıkıcak lafları

selam kızlar bende 15 haftalık hamileyim :) sat 6 haziran ama ölçümlerde 14/15 hafta arası dio doktor :)birde cinsiyeti kız :)

İlk bebeği olacak anneler kaçıncı haftalarda bebeğini hissetmeye başladı kızlar ? 18 den sonra başladığını okudum ben ama burda hissedenler epeyce var galiba ?

Bİrde çatlaklar için ne yapıyosunuz ? kremmi ? doğal yağlar mı ?

ben 16.hafta içindeyim ilk defa dün hissettim hareketini önce gazmı acaba dedim ama aynı yerde 2.kez aynı şey oldu ardından gaz gelmedi anladımki miniğim tatlı ver diye dürttü beni....ben susam yağı ve beb yağı karışımı kullanıyorum....

selamlar kızlar....

gün geçtikçe bedenime oturan yorgunluk,halsizlik ve yer yer ağrıyan bi taraflarımla uğraşıyorum,Dün akşam o kadar hayattan bezdim ki,oturup oturup ağladım resmen.Geceleri bel ağrım,sırt ağrım var,uykularım bölük pörçük.Uykum var ama işten dolayı uyuyamıyorum,uyusam bile derin uykularım yok,tuvalet ihtiyacı,bel ve sırt ağrısı ile uyanıyorum ki....

var mı benim gibi hamişzede :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…