tünaydın sabah şekerleri naber;
dün başağrısından geberdim akşamüzeri başladı gece boyu devam etti o neydi öyle yaaaa((( şükür şimdi iyiyim
arzu gözünaydın canım Allah inş tamamına erdiririr
ben neden hiçbişi hissetmiyorum yaa bende bebeğimi hisssetmek istiyorum :)))
ahahah sekercik biz de ad dusundunuzmu diye soranlara kız olursa Fasulye erkek olursa Fasul diyoruzmillet normal degil bunlar diye bakıyo napalım ya daha bilmiyoz kı ne olacaak
Ahahah kivircik cevabınız cok komıkmıs. Ay nasıl guldum allahta senı ve bebısını guldursun. Cevredekılerın tepkılerı bazen sacma oluyor sırf sormak olsun dıye her gun her gordugunde aynı soruyu soruyolar bazen sıkılıyorum.
geçmiş olsun tweety dün bende bu sebeple izin alıp eve gittim...bu süreye kadar masa başında süründüm çünkü sabah baş ağrısı ile kalkmıştım,şefim ışıkları kapat geçer diyo,su iç geçer diyo,o kadar kolay olsa ben niye eziyet çekeyim,herşeyi göze aldım gidebilirmiyim demedim,ben çıkıyorum dayanamıcam dedim ve eve geldim,arabayı bile zor kullandım gözlerim görmedi buğulandı,yemek yedim uyudum geçmedi,gece yatarken hafiflemişti....böyle mide bulantısız tekrar hamile kalabilirim ama bu kadar baş ağrısını ilacı olmadan tekrar yaşayabilirmiyim bilmiyorum...hamilelikte başağrısından korkardım ilaç alamıcam diye korktuğum başıma geldi...ağrıdan çıldırıyorum
Kızlar baş ağrısı dedinizd ebenimde 3 gündür feci ağırıyor.dün aile hekimine gittim başımın ağrısı için bi ilaç verirmisiniz diye.parol 500 mg verdi.dün 1 tane içtim geçti.şimdi yine ağrıyacak gibi.ama ne hikmetse benim sağ tarafı ağırıyor.gözüm ve boynumun arkası.akşamları erken uyuyorum ama uykum çok bölündüğü için ona bağlıyorum.inş migren değildir
benim migrenim daha önce vardır ve yüksek dozlu ağrı kesici yada ağrı kesici iğnelerle ancak duruyordu,şimdi parol içiyorum ama şeker gibi sadece içiyorum....birdaha baş ağrılı hamilelik yaşacaksam hamileliği birdah düşünmem
benim migrenim daha önce vardır ve yüksek dozlu ağrı kesici yada ağrı kesici iğnelerle ancak duruyordu,şimdi parol içiyorum ama şeker gibi sadece içiyorum....birdaha baş ağrılı hamilelik yaşacaksam hamileliği birdah düşünmem
cnm emseyde muayene ne kadar?benim evin karşısında o hastane :) yeni açıldığı için hiç gitmedim..
günaydın anneler ve bebeleri
bugün malesef işe geldim dün tüm öğlen evdeydim ne güzeldi stressiz,evin içinde dolaştım,camdan hava aldım,yattım kalktım,istediğimi yedim....hataaa esra erol izledim
dün akşam yemekten sonra bir parça tatlı yedim yerime oturdum içerden biri beni 2 kez dürttü .....bir acayip oldum tüylerim ürperdi kendimi bir garip hissettim herhalde miniğim anası gibi kutsal tatlı sever biri olacak banada "anaaaa daha ver daha ver"dedi herhalde bugünde yanımda çikolata getirdim yesinde beni dürtsün diye
Kızlar selamlar, günaydın hepinize,
Ben de 2013 Mart annesi adayıydım.
Ama ne yazık ki bebeğin kalp atışları durduğu için alınmıştı.
İlk adetten sonra yeniden denedik ve idrar testi sonucuna göre yeniden hamileyim.
Yarın kan testi için gidicem..
İnşallah bu kez sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik geçirir;
bebeğime sağlıkla kavuşurum...
En büyük dileğim bu..
Tekrar hamile kalınca buraya yazacağımı söylemiştim.
özpolat, db55 merak ediyorlardı..
Kızlar dualarınız bana iyi gelecek..
Bu kez hayal kırıklığı yaşamamak istiyorum..
İnşallah korktuklarımın hiçbirini yaşamam..
Sizler için de doğumlarınızda kolaylıklar diliyorum..
Allah hepimizin yardımcsı olsun...
O'nun merhameti herkese yeter..
Amin..
ah canım cok sevındım...Allah senı ve tum annelerı tum bebeklerı korusun...hayırlı olsun..
günaydın şekercanlar..
dun ayaklarım hürmen aganın ayakları gıbıydı ya ödem oldu resmen:26armagımı batırıom gömülüo.
sabah ıyıyıdı hep oturmaktan ıste.
ayy esra erolmu basladı..ben hergun onu kaydedıorum aksam ızlıorum
kendımı ev hanımı hıssedıorum bölelikle..kafamı dagıtıorum
ya kızlar şu yasa cıkmadı hala..
ne zaman cıkcak?bılgısı olan varmııııııııııı :18:
oğlum gel burayateyzelerın işi var ses yapma
ebahh çok sevindimya sanki bnm ki hareket etmiş gibi oldum..Ama ben tatlı sevmiyorum yemiyorum diye i acaba çocuğum hareket etmiyor..
Gerçi bugün karnımda baloncuk patlıyo gibi pıt pıt oldu.Şuan hala oluyo hattaa.Ama göbek deliğimin hizasında. O kadar yukarda olma ihtimali var mı ki ya da bana mı öyle geliyo pıt pıt gibi...
İzini 6 aya çıkarma yasasımı :)
evet şekercikk o yasa..hala haber yok..bir masalmıydı rüyamıydı hayalmiydi o yasa cıkıcak lafları
selam kızlar bende 15 haftalık hamileyim :) sat 6 haziran ama ölçümlerde 14/15 hafta arası dio doktor :)birde cinsiyeti kız :)
İlk bebeği olacak anneler kaçıncı haftalarda bebeğini hissetmeye başladı kızlar ? 18 den sonra başladığını okudum ben ama burda hissedenler epeyce var galiba ?
Bİrde çatlaklar için ne yapıyosunuz ? kremmi ? doğal yağlar mı ?