kızlar eşimin ilk evliliğinden 9 yaşında oğlu var,yaz tatili için bizde bizim şimdi ona kardeşi olacağını söylememiz gerekiyor eğitimci arkadaşlar var aramızda 9 yaşındaki erkek çocuklarına bu durum nasıl anlatılmalı neyle karşılaşabiliriz şu durumda...yanlış bişey yapmak istemiyoruz,çocuk beni seviyor iyi de anlaşıyoruz ama şimdi ters bişey yapmasından tepkisinden çekiniyorum açıkçası...sizler pedagoji eğitimi aldınız bana yardımcı olurmusunuz??
benim doktorum 3 ayda ne yersen ye bebeğe faydası yok,sadece bol bol su iç ama kendin için düzgün beslen dedi.ama şimdiden düzene girmek lazım,bence güzel yapmışsın.ben yiyemiyorum hiçbişey,bulantım yok ama sanki hep tokum,doktorumda zorlamadan ye dedi.sütü inanılmaz kolay içiyorum ama :) normalde çok içemezdim.
bulantılarda herkesin farklı oluyormuş,kız kardeşim yeni doğum yaptı,8.hafta da başladı 12.hafta bitene kadar bi lokma kalamadı midesinde.her yediğini çıkardı garibim ama doktoru ye ve çıkar önemli değil demişti.sen halsiz düşme yeter.
benim doktorum 3 ayda ne yersen ye bebeğe faydası yok,sadece bol bol su iç ama kendin için düzgün beslen dedi.ama şimdiden düzene girmek lazım,bence güzel yapmışsın.ben yiyemiyorum hiçbişey,bulantım yok ama sanki hep tokum,doktorumda zorlamadan ye dedi.sütü inanılmaz kolay içiyorum ama :) normalde çok içemezdim.
bulantılarda herkesin farklı oluyormuş,kız kardeşim yeni doğum yaptı,8.hafta da başladı 12.hafta bitene kadar bi lokma kalamadı midesinde.her yediğini çıkardı garibim ama doktoru ye ve çıkar önemli değil demişti.sen halsiz düşme yeter.
kızlar eşimin ilk evliliğinden 9 yaşında oğlu var,yaz tatili için bizde bizim şimdi ona kardeşi olacağını söylememiz gerekiyor eğitimci arkadaşlar var aramızda 9 yaşındaki erkek çocuklarına bu durum nasıl anlatılmalı neyle karşılaşabiliriz şu durumda...yanlış bişey yapmak istemiyoruz,çocuk beni seviyor iyi de anlaşıyoruz ama şimdi ters bişey yapmasından tepkisinden çekiniyorum açıkçası...sizler pedagoji eğitimi aldınız bana yardımcı olurmusunuz??
günaydın canlar..nasılsınız??
kızlar ya progesteron kullanıyorum günde 4 kez, aldıktan 1 saat sonra baş dönmesi yapıyor, şimdi işteyim havada yürüyor gibi hissediyorum kendimi..
izin de alamıyorum zaten evde dinlenebilseydim..
kızlarrrr bizde 7haftalık olmak üzereyiz . Fakat çok fazla akıntım var sütbeyaz gibi ve kasıklarim da çok ağrıyo sizce bu normal mıii :/
ben çin takvimine güvenmiyorum.içindew bulunduğun yaşmı,bitireceğin yaşmı yumurtlama günümü anlamadık gitti.yaşına+1 ekle dediler.kan yenileme ve ruzs takvimi iki gebeliğimdede tuttu ama çin tutmadı..
minure hemen araştırayımminure de tahmınınde erkek demıstı bana ama cın takvımız kız dıyor bakalım hayırlısı.bu arada mınureden cınsıyet tahmını alın kızlar.topıgının adı sanırım ultrasondan once cınsıyet tahmını.baya bır tutturuyormus
kız sadistmisin söyle belki benimde canım çeker demiş
iyi sen kaşındınpırasaa çekmişti..zyaglı yapıp bol lımonlu.bende ara tara bulamadım bak soluyorum.kadıkoy yada beyoğlunda balık pazarında buluırsun..baska sehırdeysen bu tarz yerlere bak.
benim doktorumda özellikle bu aylarda bol bol çekirdekli üzüm ye dedi, kanın damarlarda daha rahat dolaşabilmesini sağlıyormuş, pıhtılaşmayı da önlüyormuş. karpuzda da şeker oranı fazla olduğundan fazla yeme abartma dikkat et dedi. bi de birşey ilginç geldi bana günde 6 dilime kadar doğal tahıllı ekmek yemen lazım dedi, ben çok az ekmek yerim fazla değil mi 6 dilim?
ben çin takvimine güvenmiyorum.içindew bulunduğun yaşmı,bitireceğin yaşmı yumurtlama günümü anlamadık gitti.yaşına+1 ekle dediler.kan yenileme ve ruzs takvimi iki gebeliğimdede tuttu ama çin tutmadı..
sadece yaz tatili içinmi geliyor;??
Ana onlarda neymıskı hemen netten bakım bende tahmın neymıs
mesafe uzak olduğu için yaz tatili ve 15 tatilde geliyor biz gidiyoruz 23 nisanda gösterisini izlemek için....
ana onlarda neymıskı hemen netten bakım bende tahmın neymıs
hmm evet kucuk degılde gec dollenmıstır.2-3 gun bıle farkedıo..
mıkro dalga evet cok tehlıkelıymıs oda bas kosede kurulu maşallah.
kendımı folyoya sarıp gezıcem
canım sadece eksılı seyler ıstıo
dun canım bir sebze cektı solemım sımdı sıze nerden bılım bu mevsımde yok
annem ta beyoğlunda balık pazarından bulmus.
bı kısmını yaptım bı kısmını buzluga koydum yıkayıp dograyıp.
lımonusıkıp sıkıp yıcem
ya ekşi kızmıydı erkekmı?tatlı hıc canım cekmıo hııııccc.ısım gucum eksılı ne bılım ayranlı seyler soguk seyler
minure kk damı??ben bulamadım:2::2::2::2:
benim doktorumda özellikle bu aylarda bol bol çekirdekli üzüm ye dedi, kanın damarlarda daha rahat dolaşabilmesini sağlıyormuş, pıhtılaşmayı da önlüyormuş. karpuzda da şeker oranı fazla olduğundan fazla yeme abartma dikkat et dedi. bi de birşey ilginç geldi bana günde 6 dilime kadar doğal tahıllı ekmek yemen lazım dedi, ben çok az ekmek yerim fazla değil mi 6 dilim?
bak canım karşınıza alıp onun olmadığı zamanlarda onu çok özlediğinizi ve kendinizi çok yalnız hissettiğinizi söyleyin.geldiğinde ise yalnız kalmasını istemediğinizi ve deyin ki biz abi olmanı çok arzuluyoruz.sen de abi olmak ister misin diye sorun??hayır cevabını alırsanız henüz karnın çıkmadığı için anlamaz bir süre daha bekleyin ve sonra allah bize bir bebek gönderdi oda bizim gibi senin abi olmanı çok arzulamış deyin.evet dersede dua etmiştik ve allah kabul etmiş sana bir kardeş yolladı deyin.vereceği tepki çok önemli ama inan bu babasını başka biryle paylaştığı için değil.ben yavruma soruyorum kardeş ister misin diye minicik olduğu halde başlarda hayır diyordu psikolojisi bozulmasın diye söylemedim.yavaş yavaş bak sude kardeşiyle oynuyor hiç sıkılmıyor keşke bizimde bir kardeşimiz olsaydıda sıkılmasaydık derdim sonralarında baktımki yavrumda anne bende kardeş istiyorum demeye başladı.son zamanlarda ise kardeşim gelecek erkek olacak oynayacağım diyor.çocuklar paylaşımısevmiyor ikinci plana düşecek artık sevilmeyecekler zannediyorlar:))allah yardımcınız olsun...
ben buldum canım bakalım ne diyecek
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ebek-cinsiyeti-ogrenmek-ultrasondan-once.html
hanimefendinin uyeligi iptal edilmis bilginize
tam isabet
surmeli canim beni listene almaya gerek kalmadi galiba regl oluyorum
amaaa test elimde silik cizgiyi goruyorum acaba vardi da dustu mu?
yani bu gun yapsam dusmus bile olsa gosterir mi?
bilmek istiyorum acaba vardi da dustu mu yoksa hic yoktu da bana mi oyle gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?