2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar iyi akşamlar bugün giremedim nete. bugün annanemi kaybettik cenazedeydim akşam olunca şöyle bi göz atayım dedim ama çok kaynatmışsınız okumaya gözlerim dayanmadı ağlamaktan hala yanıyor:KK43: umarım bebeğime zarar vermemiştir bu üzüntü yarın dra gidicem kesin olarak cinsiyeti netleşir heralde. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.

bu arada nazlma sorununuzu halletmenize çok sevindim kızının da poposuna pamukla zeytin yağı sürmeni tavsiye ederim geçici ama etkili bi çözüm olacaktır.

iyi akşamlar herkese...

Kızlarrrr günaydın;

kissemcim başınız sağ olsun Allah ailenize sabır versin inşallah...

selamlar annişler başsağlığı mesajlarınız için hepinize teşşekürederim fazla üzmemeye çalışıyorum kendimi acı çekmeden vefat etmesi teselli ediyor hepimizi tabi bebeğim üzülmesin diye de düşünmemeye çalışıyorum.

bugün ikili test sonucumu göstermeye dra gittim sonuçlarım çok şükür temiz çıktı ve 3lü teste gerek olmadığını söyledi drum zaten yaşın 25 olduğu için risk çok düşün 3lüye gerek yok dedi:) fakaaaatttttt cinsiyetini görmek için ultrason almadı henüz 14 haftalıksın kesin belli olmayabilir boşyere ümit vermek istemiyorum ayın 15inde bisonraki randevumuz onda bakıcaz dedi :KK43: neredeyse elini ayağını öpeyim bak şuna alış veriş özgürlüğümü kısıtlama dicektim :) ama yok inat etti bakmam dedi :KK43: ama erkek olduğu yönündeki hisler yoğun bakalım hayırlısı.

porselencim kimsenin lafına kulak asma herkes aynı zamanda hisedecek ve bebeği aynı boyutlarda olacak diye bişey yok bende daha çok net bişey hissetmiyorum ay sanki bişey oldu gibi gibi diyorum.

skrn bencede eşine söyle ne olur ne olmaz gece flan ağrın tutar tedbirli olmak en iyisi ben de hamile olduğumu bilmeden merdivende ayağım boşluğa geldi ve popomun üstüne oturdum :) çok şükür bi sorun olmamıştı :)

bizde haberler böyle geçmişi çok okuyamadım kızlar gözlerim dünkü ağlamalarımdan kaynaklı hala yanıyor atladığım bişey varsa kusura bakmayın

öpüldünüz

Sıkma canını güselim bak doktor iyi demiş. Kalp atışlarınıda duymuşsun maşallah. RABBİM Hepimizinkine sağlık versin inşallah. Hayırlısıyla alalım kucağımıza :)

Herkese gny kızlar.nasılsınız.ben çok şükür iyi diyelim iyi olalım.dün drye gittim.3 saat bekledim beni içeri almasını.yaşadığım stresi anlatamam yani.neyseki çok şükür bebişim hafifte olsa başını azcık çevirmiş.kalp atışınıda duydum rahatladım biraz.ama rahim ağzını ölçmedi.bebeğin durumuna göre şimdilik iyi dedi.ilaçlara devam.1 ay sonra gel dedi.allah kimseye yaşatmasın.hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş

Ebah dikkat et kendine geçmiş olsun. Kivi yemeni ve bol sıvı almanı tavsiye ederim..

Surmelii ben bazen karnımın sağ tarafında bir ağırlık hissediyorum, söylüyorum millet daha çok küçük diyor. Ama orda hafif bir ağırlık ve biras daha sertlik oluyor. Sence bisimkiside oraya kaçıyor olabilirmi arada. :)

AKILCI ekledim şekerimm

Şekercik evet o dediğin bebişşş :KK49::KK49: İlk zamanlar öyle oluyor sonra pıt pıtlar oluyor.. Bebek büyüdükçe göbek deliğinin hizasına geliyor.. Orda egzersizler yapmaya çalışıyor :KK1:

günaydın kızlar.
kissemcim canım basın sağolsun.Rabbim mekanını cennet eylesin günahlarını bagıslasın.geride kalanlara da hayırlı ömürler versin.

faceye yazmıstım ama buraya da yazayım :KK1:

dün ikili testimi gösterdim doktora şükür bişey cıkmadı süpermiş :KK52:

aklıma takılan tek konu 3 lü ve 4 lü testi istemiycekmiş.onlara gerek yokmus.3 lüyü bende yaptırmayı düşünmüyordum ama 4 lü de gereksiz bişey mi aceba 4 lü de neye bakılıyor ?

catlaklar için lierac ı sordum doktor da satıyormus ondan :)
yaglar kullanabilirsin ama en önemlisi bol su içmelisin ve cok fazla kilo almamalısın dedi.hamileliğin boyunca 10-12 kilo ideal dedi.şimdi zaten 60 kiloyum :)

bende durumlar çok şükür iyi

selamlar annişler başsağlığı mesajlarınız için hepinize teşşekürederim fazla üzmemeye çalışıyorum kendimi acı çekmeden vefat etmesi teselli ediyor hepimizi tabi bebeğim üzülmesin diye de düşünmemeye çalışıyorum.

bugün ikili test sonucumu göstermeye dra gittim sonuçlarım çok şükür temiz çıktı ve 3lü teste gerek olmadığını söyledi drum zaten yaşın 25 olduğu için risk çok düşün 3lüye gerek yok dedi:) fakaaaatttttt cinsiyetini görmek için ultrason almadı henüz 14 haftalıksın kesin belli olmayabilir boşyere ümit vermek istemiyorum ayın 15inde bisonraki randevumuz onda bakıcaz dedi :KK43: neredeyse elini ayağını öpeyim bak şuna alış veriş özgürlüğümü kısıtlama dicektim :) ama yok inat etti bakmam dedi :KK43: ama erkek olduğu yönündeki hisler yoğun bakalım hayırlısı.

porselencim kimsenin lafına kulak asma herkes aynı zamanda hisedecek ve bebeği aynı boyutlarda olacak diye bişey yok bende daha çok net bişey hissetmiyorum ay sanki bişey oldu gibi gibi diyorum.

skrn bencede eşine söyle ne olur ne olmaz gece flan ağrın tutar tedbirli olmak en iyisi ben de hamile olduğumu bilmeden merdivende ayağım boşluğa geldi ve popomun üstüne oturdum :) çok şükür bi sorun olmamıştı :)

bizde haberler böyle geçmişi çok okuyamadım kızlar gözlerim dünkü ağlamalarımdan kaynaklı hala yanıyor atladığım bişey varsa kusura bakmayın

öpüldünüz

şekerim ne kadar cinsiyet öğrenemesende diğer güzel haberler için gözünaydın :)))

Hııı o zaman bebişmiş demek o ağırlık veren sağıma :) Amanda aman :)

AKILCI ekledim şekerimm

Şekercik evet o dediğin bebişşş :KK49::KK49: İlk zamanlar öyle oluyor sonra pıt pıtlar oluyor.. Bebek büyüdükçe göbek deliğinin hizasına geliyor.. Orda egzersizler yapmaya çalışıyor :KK1:

günaydın kızlar.
kissemcim canım basın sağolsun.Rabbim mekanını cennet eylesin günahlarını bagıslasın.geride kalanlara da hayırlı ömürler versin.

faceye yazmıstım ama buraya da yazayım :KK1:

dün ikili testimi gösterdim doktora şükür bişey cıkmadı süpermiş :KK52:

aklıma takılan tek konu 3 lü ve 4 lü testi istemiycekmiş.onlara gerek yokmus.3 lüyü bende yaptırmayı düşünmüyordum ama 4 lü de gereksiz bişey mi aceba 4 lü de neye bakılıyor ?

catlaklar için lierac ı sordum doktor da satıyormus ondan :)
yaglar kullanabilirsin ama en önemlisi bol su içmelisin ve cok fazla kilo almamalısın dedi.hamileliğin boyunca 10-12 kilo ideal dedi.şimdi zaten 60 kiloyum :)

bende durumlar çok şükür iyi

gözünaydın tuba:))) benim bildiğim kadarıyla 2lide ense ölçümü+ kan testi ; 3 lüde diğer kan testlerine ek afp'ye , 4 lü testte diğer kan testlerine ek olarak DIA ya bakılıyor senin dr neye gerek gördüyse o testleri yaptırmalısın

günaydın kızlar pek fazla giremiyorum bu aralar bulantım çok zaten zar zor işe geliyorum pcde fazla vakit geçiremiyorum :KK43: geçmişi okuyamadım birazdan okurum bebişleriniz nasıl sizin sağlık durumunuz nasıl umarım herkes iyidir.

gözünaydın tuba:))) benim bildiğim kadarıyla 2lide ense ölçümü+ kan testi ; 3 lüde diğer kan testlerine ek afp'ye , 4 lü testte diğer kan testlerine ek olarak dıa ya bakılıyor senin dr neye gerek gördüyse o testleri yaptırmalısın

dün ben afp için kan verdim sadece.3 lüyü yaptırmadı

gözünaydın tuba:))) benim bildiğim kadarıyla 2lide ense ölçümü+ kan testi ; 3 lüde diğer kan testlerine ek afp'ye , 4 lü testte diğer kan testlerine ek olarak DIA ya bakılıyor senin dr neye gerek gördüyse o testleri yaptırmalısın

saol canım Allah razı olsun.yaptırmam bende ya detaylı ultrasona gircekmişim onda hersey görünüyordur heralde.
bende aksi bi durum beklemiyorum zaten hayırlısı Allahtan

nasılsınız güzel anneler. ben iyiyim çok şükürr. dün evlilik yıl dönümümüzdü bi yıl olduk evleneli:))) bana harika bi demet çiçek göndermiş okuluma. hiç beklemiyordum çok şaşırdım. diyordum ben de kendime niye benim programımı inceliyor diyeee:))) sınıfa daldı çocuk çiçekle. acayip komik oldu.

porselen bebek. ben de arada hissediyorum bebeğimi ama doktorlar 20. haftaya dek bebeğin sana usul usul dokunur diyorlar. isterse içinde çırpınsın yine de hissedemezsin diyor. kas olgunluğu ile ilgili hissetmek bebeği. o yüzden sıkma canını. bana da karnın minicik ne güzel fındık gibi diyorlar:)) bazen üzülüp kocama soruyorum o da bol giyiyorsun ya askım göremez onlar baksana kocaman göbüşün diyoo:))) sözün özü takmamak gerek etraftaki hiç kimseyi. bu arada belki benim hissettiğim de bebek değildir bile. sadece göbek çukurunun 10 cm kadar aşağısında sol tarafımda sertlik ve şişlik oluyo o da uyanınca farkediliyor. aldırma yani ilk bebek ne de olsa nasıl anlayalım kiii

anneannesi ölen arkadaşım. özür dilerim nick ismini hatırlamıyorum ama çok üzüldüm. başın sağolsun.

evime doğal gaz petekleri ve kombi takılack kızlar şimdiden dert ediyorum nasıl hakkından geleceğim diye. yardımcı alacağım eve. kayınvalidem de gelir. yaparlar artık ikisi. ben sadece etraflarında dönerim:)))) çok yorulacağım:)))) saka bi yana gerçekten yorulurum en çok etrafta dönen yorulurmuş çünkü. neyse kıslar yaaaa öpüyom koskoccamaaaann hepinisi

Kızım akşama doğru 18.00 da yattı bende 18.30da yattım 20.30da uyandık.. Tabi akşamı duymamışım.. Kaynanamda çağırmamış.. Ama iyi oldu dinlendim:21: Benim bu hamileliğim çok zor geçiyor ya.. Az bi iş görüyüm bacaklarım kalçam feci ağrıyor.. uykuda uyutmuyor.. anca 2 parol hakkından geliyor.. :KK15:

Geçmişe kızım sayesinde bakamıyorum şuanda pc mamasının üstünde tam monitorun karşısında oturuyor.. :KK9: Karıştırmakla meşgul hanımefendi.. :KK51:

Kızlar ankete göre listeyi düzenliyorum.. O yüzden oyunuzu iyi kullanın.. Tahminen sormuyorum bunu heee :KK34:

Allah izin verirse cuma günüde biz öğreneceğizzz:KK52::KK52: Eger bebeğimiz erkekse Eymen Rüstem yada Musab Rüstem olacak... Nasıl i? Eymen ; Eymen bin. Hureym sahabedir.. Musab bin Umeyrde sahabe.. Onun hayatını okudum.. Çok hoşuma gitti.. Onun gibi güzel ahlaklı, yakışıklı olmasını istiyorum.. Rüstemde iyi yürekli kayınbabamın ismi..

ben henüz ankete katılmadım çünkü kesin net bişi söylemedi doktorumuz

2 ekimde benim kontrolümde kesinleşsin hemen katılacağım inş:KK34:

nasılsınız güzel anneler. Ben iyiyim çok şükürr. Dün evlilik yıl dönümümüzdü bi yıl olduk evleneli:))) bana harika bi demet çiçek göndermiş okuluma. Hiç beklemiyordum çok şaşırdım. Diyordum ben de kendime niye benim programımı inceliyor diyeee:))) sınıfa daldı çocuk çiçekle. Acayip komik oldu.

Porselen bebek. Ben de arada hissediyorum bebeğimi ama doktorlar 20. Haftaya dek bebeğin sana usul usul dokunur diyorlar. Isterse içinde çırpınsın yine de hissedemezsin diyor. Kas olgunluğu ile ilgili hissetmek bebeği. O yüzden sıkma canını. Bana da karnın minicik ne güzel fındık gibi diyorlar:)) bazen üzülüp kocama soruyorum o da bol giyiyorsun ya askım göremez onlar baksana kocaman göbüşün diyoo:))) sözün özü takmamak gerek etraftaki hiç kimseyi. Bu arada belki benim hissettiğim de bebek değildir bile. Sadece göbek çukurunun 10 cm kadar aşağısında sol tarafımda sertlik ve şişlik oluyo o da uyanınca farkediliyor. Aldırma yani ilk bebek ne de olsa nasıl anlayalım kiii

anneannesi ölen arkadaşım. özür dilerim nick ismini hatırlamıyorum ama çok üzüldüm. Başın sağolsun.

Evime doğal gaz petekleri ve kombi takılack kızlar şimdiden dert ediyorum nasıl hakkından geleceğim diye. Yardımcı alacağım eve. Kayınvalidem de gelir. Yaparlar artık ikisi. Ben sadece etraflarında dönerim:)))) çok yorulacağım:)))) saka bi yana gerçekten yorulurum en çok etrafta dönen yorulurmuş çünkü. Neyse kıslar yaaaa öpüyom koskoccamaaaann hepinisi

canım bi ömür boyu sürsün mutluluğunuz inşallah şimdidende kolay gelsin çok dolanma ayakta kendini ve bebişi ihmal etme sakın

X