selamlar annişler başsağlığı mesajlarınız için hepinize teşşekürederim fazla üzmemeye çalışıyorum kendimi acı çekmeden vefat etmesi teselli ediyor hepimizi tabi bebeğim üzülmesin diye de düşünmemeye çalışıyorum.
bugün ikili test sonucumu göstermeye dra gittim sonuçlarım çok şükür temiz çıktı ve 3lü teste gerek olmadığını söyledi drum zaten yaşın 25 olduğu için risk çok düşün 3lüye gerek yok dedi:) fakaaaatttttt cinsiyetini görmek için ultrason almadı henüz 14 haftalıksın kesin belli olmayabilir boşyere ümit vermek istemiyorum ayın 15inde bisonraki randevumuz onda bakıcaz dedi
neredeyse elini ayağını öpeyim bak şuna alış veriş özgürlüğümü kısıtlama dicektim :) ama yok inat etti bakmam dedi
ama erkek olduğu yönündeki hisler yoğun bakalım hayırlısı.
porselencim kimsenin lafına kulak asma herkes aynı zamanda hisedecek ve bebeği aynı boyutlarda olacak diye bişey yok bende daha çok net bişey hissetmiyorum ay sanki bişey oldu gibi gibi diyorum.
skrn bencede eşine söyle ne olur ne olmaz gece flan ağrın tutar tedbirli olmak en iyisi ben de hamile olduğumu bilmeden merdivende ayağım boşluğa geldi ve popomun üstüne oturdum :) çok şükür bi sorun olmamıştı :)
bizde haberler böyle geçmişi çok okuyamadım kızlar gözlerim dünkü ağlamalarımdan kaynaklı hala yanıyor atladığım bişey varsa kusura bakmayın
öpüldünüz