2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

aa sendemi kayra düşünüyoon ben kayrayı sevdim ama kociş istemiyo niyeyse sinir oldum yaa

merhaba canım hoşgeldin benim doktorum söylemedi cinsiyetini bende yaptırdım ikili testi sonucu cuma günü alıcam hayırlısı ile

hoşbuldum canım teşekkür ederim,inşallah hayırlı güzel haber alırsın cuma günü :)

s.a kızlar

faceye ben de katıldım şimdi ordaki herkes bizim burdaki herkes mi :26: kafam karıştıda

sabah sağlık ocağında elevit yazdırdım..eczacı eğer doğumdan sonra süt gelmez ya da sütün kalitesi iyi olmazsa elevit içilebiliyor dedi..

ben de dedim ki ne diyosun sen bizim sütler inş danone gibi olacak

hayırlı olsun tatlım kızın emin olmasa %99 gibi bi oran vermezdi sanırım bana da % 80 erkek dedi sürekli oluşum diye seviyorum karnımı kızsa sinir oluyodur annesine yeter artık anne kızım ben diye

teşekkür ederim canım inşallah doğru tahmin yapmıştır doktor,bende senin dediğin gibi kızım diye seviyorum erkekse fena bozulacak bana :) seninde hayırlı olsun paşan

kadının ezıldıgı fılmler,kadın hakları,femınıstler,kadında calıssın,uretsın dıyenler,aman kızım bılezıgını elıne al dıyenler..yaktınız uleyn biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aldım elıme bılezıgı eeeeeee sonuc?cok yogunum cok yorgunum..kadınsal haklarımı gerı ıstıyorum ögrgü örmek,günlere katılıp ceyrek bırıktırmek,komsudan salca bıtmıs varmı demek,ay dur yemeem ocakta dıe bes dk oturmak.komsum yok komsuum .ole yalnız basına gıdıp gelıorum.yemek ocakda en cok 15 dk duruo vaktım yok..bırı yemek yapsada cagırsa dıe bakıorum..
anamda uretmıs evde , yemek uretmıs gezmek uretmıs kadın matınesınden cıkmazdı annem sımdı yemınle benle aynı yasıt duruo.ben soldum çürüdüm bu düzende.

hanı verdıgınız sozler, beyın takımı olacaktık nerde,hanı yurtdısına gıdıp gelıcektım, resıdance şöför ve arkasında gazete okudugum son model arabam nerde,hanı ben hep aranan iş kadını olacaktım,sımdı nerdeyım nerdeeeeeeeeee..

Ankette mart annelerinden fazla tanınmadık kişiler var.. Nedennnnnnnnnnnn

teşekkür ederim canım inşallah doğru tahmin yapmıştır doktor,bende senin dediğin gibi kızım diye seviyorum erkekse fena bozulacak bana :) seninde hayırlı olsun paşan
allah razı olsun gülüm neyse salı günü 3lü tarama testine çağırdı doktorum inşallah o zaman kesinleşir bizim bebiş 2 gün önden gidiyo ben yarın 17. haftama giriyorum cuma günüde ilk aşımız var inşallah herkesin hamileliği böyle güzel geçer

ah çilek arkadaşım çok dolmuşuz biz

bana da oh ne güzel öğretmenlik rahat, yan gelir yatarsın yarım gün dediler, demeye de devam ediyorlar ama 40 saat dersim var, hani yatıcaktım. masa başı iş olsaydı keske varislerim azıcak kesin. doğum sonrası izni uzatsalar bari de 37. haftaya kadar çalışmak zorunda kalmasak. oturdukarı yerde nefes alamaz hale geliyor o haftalarda insanlar...

ah çilek arkadaşım çok dolmuşuz biz

ay o ne elındekı ebaaah öff amma canım cektı haaa buzzz gıbı bır bıra bıde pöfürdetirdik birer tane.
hay anasını ya yasakkk yasak yasak yasakk ahh yasakkk colaa içmemmm bile yasakkk, çılgın bir anımda istedim yasakkk bir kadeh şarap bile yasakkkkk

anketin başında herkese açık diyor ya sürmeli acaba o yüzden mi??söz sana pazartesi günü hemen kız-erkek seçicem

hee yaa orda bizim topiktekinden çok kişi vaar bu arada ben orda Ferda Demir'im haa benide yabancı sanmayıın yaa orda kim kim belli dil bi özpolatı tahmin ettim zaten oda soyadından

aa sahimii e iyi emzirirkende içeriz o zamaaan gerçi tadı iğrenç ama olsun yavrumuz yeterki vitaminsiz kalmasıın

kızlar nıe admın altında mihs yazan yerde nilüfer yazıo???? o ne ole gecen gunde papatya yazıodu herkeste yazıo galıba bu ne kı??

kuzum üzülme zaten asıl şimdiden sonra büyür karnın 4.aydan sonra büyüyor benim zaten biraz bi göbişim vardı küçük bi şimdiden 4-5 aylık gibim duruyo amaa çabuk çıktı benimki bulantımda olmadı ya ondan istediğimiyidim içtim çıktı göbüş ama hamile göbişi bildiğin sert yuvarlak falan seninkide yakında çıkar canım üzülme sen demekki iç karın boşluğunda genişmiş senin ne güzel iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…