2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bnm yengemde hamıle kalmıs sıgarayı bırakmıs sonra dogum yapmıs dogumhaneden odasına cıkmıs hemsıre gelmıs ıste ıstedıgınız bısı varmı demıs ewt var demıs bana bı sıgara werın demıs hemsıre mumkun degıl veremem demıs ama yengem nasıl yalvardıysa artık bı sıgara vermıs oda dısarı cıkmıs ıcmıs gelmıs odasına hahahahah:)galıba bnde boyle olucam dogum haneden cıkar cıkmaz bı turk kahvesı bı sıgara dıcem hahahaha:))))

sende bendensin demekki.....hamileliğin en zor kısmı bu hep midem bulansın tiksineyim istedim ne mide bulantısı ne tiksinme sadece irademle 16.haftaya geldim :KK9::KK9:

merhaba canım hoşgeldin benim doktorum söylemedi cinsiyetini bende yaptırdım ikili testi sonucu cuma günü alıcam hayırlısı ile :KK16::KK16:

benimkide söylemedi belli omaz bu kadar küçükken diyee 11+3müşüm ozaman bende belli olur diye hevesleniyodum neyse sağlıklı a bunada şükür kan testlerim 1 hftasonra çıkcaktı acaba bu hafta gidip bidaamı ultrasona girsemkii belkim görünürdü :26: cuma hem sonuçlarımı alırdım hemde öğrenirsem bana ertesi güne doğum günü sürprizi olurdu güzel bi yada özel hastaneler cumartesi açık oluyo dimi en iyisi tam doğum günümün olduğu 22sinde gideyim yavrumu göreyim öğrenebilirsekte cinsiyetinide öğreniriz daha güzel olur :KK16::KK16:sizce öğrenilebilirmiki kesin 12+4ken yada 12+5ken :26:

Kıslarr sigara konusunda aynen bende öyleyim yaaa :KK43:
Eşim geçen face okumuş ordaki grubu.. ordada yazmıştım bana dioki çokmu zorlanıyosun sigarasız dedim ne alaka okudum dio :) dedim ehh yani 12 yıldır içiyorum böyle bi anda zor oluyor.. Bende doğumdan sonra ne yapıcam merak ediyorum RABBİM yardım etsin hepimize valla..

İş konusunda gelince hayatım okumakla sınavlarla geçti, halada geçiyor.. Ebah ve çilek katılıyorum derdim ki ben çalışırım keyfi bile çalışırım ama çalışırım.. Şimdi bıraksalar evden çıkmam. :) Yok efendim kendi ayaklarımızın üstünde durucakmışız bende evde durmayı tercih ederim :)

Surmeli inşallah cmrt o oylamaya katılacağım bende :)

EBAAAAHHH -ÇİLLEEEKKKK ya aynı ben aynı ben ama şimdi sigara muhabbetı oldu mu yaa olmadı ya benim yegane sevgilim o ayrıldık ama özlemi kalbimde yara uff uff.

MIHS canım hayallerını suya dusurmek ıstemem ama doğumda sonra nasıl içicen tatlımm. süt vercez yaaaaa, unut bence sen o hayalı

Valla canım inşallah öürenirsin. Biras bebeğe birasda doktoruna bağlı bu :) ben 12+1 de gittim doktorum göremedi ama tahminini kullandı. Oda haliyle yetmedi bekliyorus bisde :)

benimkide söylemedi belli omaz bu kadar küçükken diyee 11+3müşüm ozaman bende belli olur diye hevesleniyodum neyse sağlıklı a bunada şükür kan testlerim 1 hftasonra çıkcaktı acaba bu hafta gidip bidaamı ultrasona girsemkii belkim görünürdü :26: cuma hem sonuçlarımı alırdım hemde öğrenirsem bana ertesi güne doğum günü sürprizi olurdu güzel bi yada özel hastaneler cumartesi açık oluyo dimi en iyisi tam doğum günümün olduğu 22sinde gideyim yavrumu göreyim öğrenebilirsekte cinsiyetinide öğreniriz daha güzel olur :KK16::KK16:sizce öğrenilebilirmiki kesin 12+4ken yada 12+5ken :26:

Ne çok 22'ni bekleyen varmış meğer :)
Ogün herkeste bir heyecan, telaş olacak sanırım :) Hatta önceki geceden başlar.. :)
Bitse şu hafta içi de gelse hayırlısıyla yaa :)

bende burada birtek ben geçmişte sigara içiyorum sanıyordum,arada c.tesi akşamları sakinleşmek için peynir tabağıyla bir kadeh şarap yada cips yanına soğuk bira :KK43::KK43: sanki o günler gelmeyecekmiş gibi....evlat için kendi zevklerinden vazgeçmek bu oluyormuş anladım....:KK31::KK31:ama onlar için herşeye değer...sağolsunlar bizimle olsunlar yeter....

kuzum üzülme zaten asıl şimdiden sonra büyür karnın 4.aydan sonra büyüyor benim zaten biraz bi göbişim vardı küçük bi şimdiden 4-5 aylık gibim duruyo amaa :KK53:çabuk çıktı benimki bulantımda olmadı ya ondan istediğimiyidim içtim çıktı göbüş ama hamile göbişi bildiğin sert yuvarlak falan :KK9: seninkide yakında çıkar canım üzülme sen demekki iç karın boşluğunda genişmiş senin ne güzel iştee :KK16:
yok kız neresi güzel ben şişmek istiyorum hamile olduğum ilk bakışta bilinsin istiyorum hamileyim diyorum çok yeni heralde diyolar 4 aylık diyorym milletin suratları değişiyo hmmm çok küçük karnın kedi eniği kadar doğuramazsın dedi biri yaaa depresyona dirdim resmen doktora gittim gayet iyiymiş bebişin durumu 2 gün önden bile gidiyo dediğin gibi iç karnım geniş sanırım yarın 16 haftam dolcak yani 4. ayım dolmuş oluyo sanırım ama 2 kilo aldım ben kıskandım göbek pozlarındaki kocaöman göbişlileri:KK52::KK43::KK52::KK17:

EBAAAAHHH -ÇİLLEEEKKKK ya aynı ben aynı ben ama şimdi sigara muhabbetı oldu mu yaa olmadı ya benim yegane sevgilim o ayrıldık ama özlemi kalbimde yara uff uff.

MIHS canım hayallerını suya dusurmek ıstemem ama doğumda sonra nasıl içicen tatlımm. süt vercez yaaaaa, unut bence sen o hayalı

bılıorum ya :KK43:(( ama belkı haftada 1/2 yanı bı kahveyle kacamakdamı olmaz ya :KK43::KK43: walla bu reım bıle rahatlatıo benı:KK14:içmiş kadar oldum hahahahah

bende burada birtek ben geçmişte sigara içiyorum sanıyordum,arada c.tesi akşamları sakinleşmek için peynir tabağıyla bir kadeh şarap yada cips yanına soğuk bira :KK43::KK43: sanki o günler gelmeyecekmiş gibi....evlat için kendi zevklerinden vazgeçmek bu oluyormuş anladım....:KK31::KK31:ama onlar için herşeye değer...sağolsunlar bizimle olsunlar yeter....

canım sen ne dıosun ???? sarapla falan bak walla ellerım tıtredı :)))) helede rakı balıkla mezeyle neyse bebişler dogsun bı gece babalarına bırakır bı sarap gecesı yaparıs artık kacınılmaz son yanı bu:KK16:

Kıslarr sigara konusunda aynen bende öyleyim yaaa :KK43:
Eşim geçen face okumuş ordaki grubu.. ordada yazmıştım bana dioki çokmu zorlanıyosun sigarasız dedim ne alaka okudum dio :) dedim ehh yani 12 yıldır içiyorum böyle bi anda zor oluyor.. Bende doğumdan sonra ne yapıcam merak ediyorum RABBİM yardım etsin hepimize valla..

İş konusunda gelince hayatım okumakla sınavlarla geçti, halada geçiyor.. Ebah ve çilek katılıyorum derdim ki ben çalışırım keyfi bile çalışırım ama çalışırım.. Şimdi bıraksalar evden çıkmam. :) Yok efendim kendi ayaklarımızın üstünde durucakmışız bende evde durmayı tercih ederim :)

Surmeli inşallah cmrt o oylamaya katılacağım bende :)

bılıorum ya :KK43:(( ama belkı haftada 1/2 yanı bı kahveyle kacamakdamı olmaz ya :KK43::KK43: walla bu reım bıle rahatlatıo benı:KK14:içmiş kadar oldum hahahahah

canım sen ne dıosun ???? sarapla falan bak walla ellerım tıtredı :)))) helede rakı balıkla mezeyle neyse bebişler dogsun bı gece babalarına bırakır bı sarap gecesı yaparıs artık kacınılmaz son yanı bu:KK16:

benıde ekleyın gruba..rakı-balık-şarap-peynır-bira-cips ne varsa katılırım..heeyytt öpüjeeemmm oğlumuuu:KK52::KK52::KK52::KK52:

ben çıkıyorum kızlar nasip olursa yarın görüşürüz dişciye randevum vardı herkese hayırlı günler babayyyyyyyyyyyy:KK3:

:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:tisko tisko tisko tikos üçyüs beşyüs üçyüs beşyüss:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:heeeyyytttt altını değijjtinmi çocuuugun alooo aloo aaaaaaaaaa kapatmıjjjjjjjj:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

allah senın ıyılıgını versın emı cilekkk koptum ısyerınde kendı kendıme guluorum:KK1::KK1::KK1::KK76::KK76:walla yapalım coculkar 6. ayını doldurdugunda felekten bır gece yapıyoruz artık uykularıda duzene gırer sutlerıne sagar bırakırız once gusel bır yemek sonra ver elını ıstanbul gecelerı
:21::21:

allah senın ıyılıgını versın emı cilekkk koptum ısyerınde kendı kendıme guluorum:KK1::KK1::KK1::KK76::KK76:walla yapalım coculkar 6. ayını doldurdugunda felekten bır gece yapıyoruz artık uykularıda duzene gırer sutlerıne sagar bırakırız once gusel bır yemek sonra ver elını ıstanbul gecelerı

bende güzelyalıdan binerim deniz otobüsüne ver elini 1,5 saat sonra istanbul gez-dolaş ye iç ama sonra eve hangi yüzle dönerim :KK23::KK23:

çok güldüm ben bugün ya allah sizin iyiliğinizi versin...bebikimde karnımda hop hop hopluyor gülerken....:KK52::KK52:

heytttt plan süper olmuş yaaa :) doya doya yemek gezmek çok çekici geliyor gerçekten. üzerinede bi tanecik sigara keyif için on numara :) hayaller olmadan aslaaaaaaaaaaaaaaaa :)

X