• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
HERKESE GÜNAYDIN
İlk sayfadan beri takipçinizim sat tarihim 9 haziran dün kan testi yaptırdım 53 çıktı. Bana çok düşük geldi adet gününde yada ertesi günü kan testi değeriniz kaç çıkmıştı?
Mart annesi olmak istiyorum. Değer düşük cıkınca canım sıkıldı lütfen sizde kendi değerleriniz kaç çıkmıştı yazarmısınız? Teşekkürler.

Canim benim sat 3 haz. Pazar gunu test yaptirdigimda 205 cikti ama moralini bozma sakin. Degeri 19 cikip suanda 4 aylik hamile olan arkadsim var. 2 gun sonra kan testini tekrarla 2 kati ve uzeri cikarsa sorun yok demektir ama moralini bozma mutlaka gec döllenmedir. Hakkinda hayirlisi olsun ins.

Herkese gunaydın:49:
mıde bulantılarımın ıkıncı gununden merhaba :53:
suan sankı 1bardak sıvıyagı az once ıcmısım gıbı bır hısteyım cok fenayım :25:
dun sabahbaya bır kotuydum bugun yataktan kalkarkalkmaz cubuk kraker yedım o bastırdı
kahvaltı ettım ama suan fenayım :25:
bu arada bahdettıgım radyasyonu onleyen hamıle karın bandından aldım
ıcınde telefon bıle ceıkmıyor.
bu hafta ızne cıkıyorum 4 kez ucaga bınıcem en azından o radyasyonu onler dedım azda olsa
ayrıca cep tel bılgısayar sureklı radyasyondayız.
%99 korur dıyor ama ben %1 korusa bıle ıcımı rahatlatıyorum.şıkda bırsey.:49::49:

günaydınlar herkese nasılsınız :16:
benim 10.30 da randevum var inş bebişimi görürüm de hayırlı haberlerle dönerim sizlere dularınızı eksik etmeyin :17:

Son düzenleme:
HERKESE GÜNAYDIN
İlk sayfadan beri takipçinizim sat tarihim 9 haziran dün kan testi yaptırdım 53 çıktı. Bana çok düşük geldi adet gününde yada ertesi günü kan testi değeriniz kaç çıkmıştı?
Mart annesi olmak istiyorum. Değer düşük cıkınca canım sıkıldı lütfen sizde kendi değerleriniz kaç çıkmıştı yazarmısınız? Teşekkürler.

adet gününde mi yaptın ya da kaç gün geçince ona göre değişir ama kişiden kişiye hangi günde yaptığına ve döllenme gününe göre değer değişiyor ama bu değere göre hamilesşin canım cuma günü bi daha yaptrı 2 ye katlamışsa sorun yok değerin düşük olması geç döllenmeden kaynaklanıyor ya da testi erken yapmandan korkma :34:

HERKESE GÜNAYDIN

hayırlı olsun canım
ben de adetten ir gün sonra yaptırmıştım ve 60 çıkmıştı 3 gün sonra tekrar yaptırdım 336 çıktı doktor gayet normal sorun yok dedi
sıkma canını 5in üstü demek gebelik var demek zaten
geç döllenme olmuş olabilir iki gün sonra tekrarla istersen
artış varsa sorun yoktur inşaallah

Canim benim sat 3 haz. Pazar gunu test yaptirdigimda 205 cikti ama moralini bozma sakin. Degeri 19 cikip suanda 4 aylik hamile olan arkadsim var. 2 gun sonra kan testini tekrarla 2 kati ve uzeri cikarsa sorun yok demektir ama moralini bozma mutlaka gec döllenmedir. Hakkinda hayirlisi olsun ins.

verdiğin bilgiler için teşekkürler canım
İnşallah dediğin gibidir. Şu iki gün geçsede bi öğrensem beklemek ne kadar zor.

dun sabahbaya bır kotuydum bugun yataktan kalkarkalkmaz cubuk kraker yedım o bastırdı
bu hafta ızne cıkıyorum 4 kez ucaga bınıcem en azından o radyasyonu onler dedım azda olsa
%99 korur dıyor ama ben %1 korusa bıle ıcımı rahatlatıyorum.şıkda bırsey.:49::49:
günaydın canım
ayyyy kıyamam yaaa
şükür benim bulantılarım yok ama canım bir şey de yemek istemiyor
gerçi dün gezmeye gittim orda güzel yedim:9:
benim de tatlıyla hiiiç aram yok güzel bir şey sanırım:10:
:10:

hayırlı olsun canım
ben de adetten ir gün sonra yaptırmıştım ve 60 çıkmıştı 3 gün sonra tekrar yaptırdım 336 çıktı doktor gayet normal sorun yok dedi
sıkma canını 5in üstü demek gebelik var demek zaten
geç döllenme olmuş olabilir iki gün sonra tekrarla istersen
artış varsa sorun yoktur inşaallah

Senin yazdıklarını okuyunca içim biraz ferahladı. Çünkü tam bende ki olay adetten bir gün sonra 53 çıktı ya demekki böyle de olabiliyor. İnşallah bi sorun yoktur.
Ne eşim sevinebildi tam olarak ne de ben içimizde kaldı sevincimiz.

adet gününde mi yaptın ya da kaç gün geçince ona göre değişir ama kişiden kişiye hangi günde yaptığına ve döllenme gününe göre değer değişiyor ama bu değere göre hamilesşin canım cuma günü bi daha yaptrı 2 ye katlamışsa sorun yok değerin düşük olması geç döllenmeden kaynaklanıyor ya da testi erken yapmandan korkma :34:

Ben cumaya kadar bekleyemem ama perşembe akşamı yaptırcam. İnşallah bi sorun yoktur. Cevabın için teşekkürler. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

verdiğin bilgiler için teşekkürler canım
İnşallah dediğin gibidir. Şu iki gün geçsede bi öğrensem beklemek ne kadar zor.

yaptığımız en büyük yanlış bu kızlar bekleyememek yani. ben adetim 2 gün gecikince yaptırmıştım benim 145 çıkmıştı doktor az dedi ama bi hafta sonra gel demişti ozamanda 4727 çıktı yani hiç üzülme kendimizi boşu boşuna telaşlandırıyoruz hayırlısını dile gerisi boş bende cuma için gün sayıyorum bi yandanda kendime kızıyrum tabi neden bukadar aceleciyim diye. cnm gec döllenme olabilir abes bi durum dğil bukadar düşük çıkması yeni hamile kalmış olabilirsin önemli olan değerinin 2 güne iki katı artması. birbirlerimize bol dua edelim hayırlısı için kızlar

Senin yazdıklarını okuyunca içim biraz ferahladı. Çünkü tam bende ki olay adetten bir gün sonra 53 çıktı ya demekki böyle de olabiliyor. İnşallah bi sorun yoktur.
Ne eşim sevinebildi tam olarak ne de ben içimizde kaldı sevincimiz.

çook iyi anlıyorum canım seni aynı benim yaşadığım duygular ama içini ferah tut dediğim gibi geç döllenme olmuştur
iki gün sonra tekrarla kan testini
doktor ikinci testten sonra 3.yapmana gerek yok gebelik var zaten dedi
bakalım yarın ya da cuma gidip keseyi göreceğiz

Günaydın arkadaşlar

Merhaba kızlar kaç gündür yazamıyorum çok yoğunum akşam eve gelip uzanıyorum hemen topige çok bakamıyorum ayın 16sında doktor kntrolum var sat 06.haziran kalp atışlarını duyma şansım varmı sizce o gün bu günlerde çok gazım var ve kasık ağrısı ayrıca birkaç arkadaş yazmış akıntı oluyo diye bendede var süt kesiği gibi gebelikte oluyomuş dr söylemişti.

Bebeğin kalp atışları kaçıncı haftada çıkıyo :( merak ediyorum

Bu arada sürmeli geçmişi okudum üzüldümki iyi haberini alınca icim rahatladı cok sevindim.

Bebeğini kaybeden arkadaşlar içinde geçmiş olsun çok üzüldüm :( size sabır diliyorum

Ben de merak ediyorum :) Benim sat 3 Haziran. Bu cumartesi yüksek riskli gebelik uzmanına gideceğim. Orada görünürse sana haber ederim. Ama kendi doktorumda bu pzt günü keseyi gördük. 7+1'de çağırdı kalp atışını görmek için.

Ben bütün gün 20 bilgisayarın olduğu odada oturuyorum. Yanımda sürekli 2 tel taşıyorum, haftada 1 ucak seyahati yapıyorum. Bulunduğum katta en az 200 tane bilgisayar ve sunucu vs var. Bütün bina da kablosuz erişim :) Nerden aldın hamile karın bandından. Benim doktor radyasyon konusunda çok pimpirikli, ama benim kacacak yerim yok :(

günaydın canım
ayyyy kıyamam yaaa
şükür benim bulantılarım yok ama canım bir şey de yemek istemiyor
gerçi dün gezmeye gittim orda güzel yedim:9:
benim de tatlıyla hiiiç aram yok güzel bir şey sanırım:10:
:10:

Elif ben 1000 kilo hamile kaldım, her öğün tatlı yiyebilirim diyordum. Hamile kaldım kalalı istahım kesildi, tatlıların yüzüne bakmıyorum :)

Ben cumaya kadar bekleyemem ama perşembe akşamı yaptırcam. İnşallah bi sorun yoktur. Cevabın için teşekkürler. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Tam 48 saati beklesen iyi olur bence Zehra. Beklemek cok zor biliyorum. Benim de değerim düşüktü ve 3 kere testi 48 saatte bir yeniledik. Her seferinde aynı gerginlik. Ama yine de beklemek en iyisi sanırım.

bursadan çok sıcak bir sabahtan günaydın....:3::3:
bu sabah mide bulantım olmadı ama canım hiçbir şey yemek istemiyor zor kahvaltı yaptım...bir de benim hep uykum var:17:akşam yine erkenden uyudum gece uyandım eşim yok bir baktım salonda uyuyakalmış bana kızıyor erkenden yatıyorsun benimle hiç ilgilenmiyorsun diye...bugüne kadar ilgilendiklerime saysın 38 yaşındaki adamın peşinden mi koşturucam :1::1:

Ben bütün gün 20 bilgisayarın olduğu odada oturuyorum. Yanımda sürekli 2 tel taşıyorum, haftada 1 ucak seyahati yapıyorum. Bulunduğum katta en az 200 tane bilgisayar ve sunucu vs var. Bütün bina da kablosuz erişim :) Nerden aldın hamile karın bandından. Benim doktor radyasyon konusunda çok pimpirikli, ama benim kacacak yerim yok :(
.

canım bende oylesureklı10 bılgısayar var calısıtıgım ofıste, evde modem elımde ıphone ısyerınde modem.ucak fılan zor yanı.arastırdım uzerıne %99 yazıyor bır arastır bak ıstersen karın bandı var battanıyesı bırde tısortu var ben karın bandını aldım heran ıcıme gıyerım dıe. Kışa dogru bırde battanıye alırım bole kucuk dız battanıyesı.Bıraz pahalı ama yurtdısında uretılıyormus.Bak nete Belly Armor yaz.onuda en ucuz eczacim.com da buldum suan kampanyada.bır arastır al bence.enufak bırkoruma ıhtımalı ıyıdır.suan ben taktım ınsallah koruyoırdur bebegımı:49::49::49::nazar::nazar:

canım bende oylesureklı10 bılgısayar var calısıtıgım ofıste, evde modem elımde ıphone ısyerınde modem.ucak fılan zor yanı.arastırdım uzerıne %99 yazıyor bır arastır bak ıstersen karın bandı var battanıyesı bırde tısortu var ben karın bandını aldım heran ıcıme gıyerım dıe. Kışa dogru bırde battanıye alırım bole kucuk dız battanıyesı.Bıraz pahalı ama yurtdısında uretılıyormus.Bak nete Belly Armor yaz.onuda en ucuz eczacim.com da buldum suan kampanyada.bır arastır al bence.enufak bırkoruma ıhtımalı ıyıdır.suan ben taktım ınsallah koruyoırdur bebegımı:49::49::49::nazar::nazar:

ooo pahalıymış cidden :) Neyse korusun da ne yapalım. Yine de önce bir doktoruma sorayım. Ya da kocama sorayım o nükleer enerjici :)

ooo pahalıymış cidden :) Neyse korusun da ne yapalım. Yine de önce bir doktoruma sorayım. Ya da kocama sorayım o nükleer enerjici :)

sor ben sordum kanıtlanmıs bır faydası yok dedı doktor
zararıda yok dedı gereksız buldu
esımde gereksız buldu :37:ustelık pahalı buldu:1:
ama ben dayanamadım o mınık ıhtımalın pesınden gıttım:31:
bole bısı varsa tamam tıbben kanıtlanmamıs ama demekkı bır koruyuculugu var
dıscı olan kuzenım rontgen cekerken hamıle oldugu ıcıj onluk gıyıyordu
demekkıoda koruyor buda aynı teknolojı gumus ıplıklerle orulmus ıcı cok kalıtelı bırde.
ne bılım ben aldım.ıcımde kalcama alırım daha ıyı dedım ehehehe :9::9:

demekkıoda koruyor buda aynı teknolojı gumus ıplıklerle orulmus ıcı cok kalıtelı bırde.

kesin benimkiler de öyle der :))

canım şimdi netten baktım videosunu izledim kafama şu takıldı tamam tişörtünü falan giyiyorsun yada diğer ürünleri kullanıyorsun diyelim.ya radyasyonu bacaklarımızdan kollarımızdan yada başımızdan alamazmıyız ordan aldığımız radyasyonda diğer organlara gitmezmiki:44:

kesin benimkiler de öyle der :))

öerim esıne soleme bıle fıyatını yau al gıtsın ıcın rahat olsun dıye doktoruna sor ama hanı faydası yok desede zararı olurmu dıe.
olmaz elbet yararı olur ama yınede kendın sor:40::49: ıcım cok bulanıo ya ruh gıbı gezıorum mıllete solemedım hamılelıgımı herkes anlıcak bu durumda her an kusabılır durumdayım :50::25:

canım şimdi netten baktım videosunu izledim kafama şu takıldı tamam tişörtünü falan giyiyorsun yada diğer ürünleri kullanıyorsun diyelim.ya radyasyonu bacaklarımızdan kollarımızdan yada başımızdan alamazmıyız ordan aldığımız radyasyonda diğer organlara gitmezmiki:44:

onubende dusundum astronot gıbı gezemıcemıze gore barı koruyalım dedım:9:
bırde burda epılasyon ıcın bır ıkı arkadas demıstıkı
ıste bacaga yapılan epılasyon zaten bebegeulasmaz demıs doktorları
sonucta dırek rahmı ortersek bebegın ustunu kaparsak dırek o almaz bacak kol kafadan gıdende en az etkıler kanımca
bole bır mantık yuruttum.:40::49::54:

Back