2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

iyiyz şükür sabah kusmaları bende de devam ediyor geçer inşallah herkezin kisi

bu hafta ay açıklaman çok güzel oldu tam anlamış oldum şuan teşekkür ederim canım

iyiyz şükür sabah kusmaları bende de devam ediyor geçer inşallah herkezin kisi

bu hafta ay açıklaman çok güzel oldu tam anlamış oldum şuan teşekkür ederim canım

ayyy şimdi daha çok canım istedi....ev sıcak,dışarısı bulutlu ve serin....aç tv.yi yat karşısına kavgalı çemkirmeli kadın programlarını izle.....şu dakika itibari ile kendimi işe veremicem sanırım :18::18:

Ayyy evet yaaa birde güsel bir yeşilaam filmi başlıcak on numara beş yıldıs :)

tünaydın kızla ben geldim hiç görüşemez olduk valla eeeee nasıl gidiyo 3lü tarama testi yaptıran var mı yada benim gibi iştahı açılıp homili gıtlak geyip sadece 2 kilo alan ve karnı hala büyümeyen var mı şişmiyo bu göbşşşşşşşşş:2:

kızlaaarr dellenmeyın yaw bırakın azcık iş yapalımmm. çook canım çekiyo. ya da toplanın gun yapalım. ya da vazgectim ben nasıl gelecem toplanmayın kıskanırrııııımmmmm

Tamam sert bir dönüşlee işe dönüyorus evet hadi bakalım :)
Bana biras müsade acıktık sanırım :) sonra tekrar gelirim :)

kızlaaarr dellenmeyın yaw bırakın azcık iş yapalımmm. çook canım çekiyo. ya da toplanın gun yapalım. ya da vazgectim ben nasıl gelecem toplanmayın kıskanırrııııımmmmm

bir araya geleceksek süslenip püslenip gelemeyelim ama eşofmanlarla gezmeye gidelim....sabah az daha ağlayacaktım sıcak pijamalarımdan sıyrılıp dolabın önünde oturup o mu bu mu diyip sonrasında bu havada bana olan tek eteği ve her yeri açık ayakkabıları giydim geldim kışın terlik tişörtmü gezicem acaba evsizler kimsizler gibi üzerime birşey olmuyor....eşofmanla gelicem ohhh ayağımda spor ayakkabı....sonra onlarda bana abartmışsınız lütfen böyle gelmeyin derhal burayı terkedin diyecekler....bende eve gidicem veeee türk flimi izlicem

küsssss

Bende günde en az 10 kes içimden geçiriyorum, sonra aklım dayan diyor :) Geçse bir an öncede rahatlasak, yada ekimde çıkıcak denen şu kanun çıksada bir faydası olsa :)

allahım o kanunu beklıyorum bende yaaa nolur cıksın artık bıze vursun nolurrrrrrrrrrr

ebah bende ev hanımı olmak ıstıorum 15 senedır calıs calıs calıs yeterrrrrrrrrrrrrrrr..unıv de stajyerlıkten basladım mal gıbı mıllet okula gıderken ben staja gıderdım yat keyfıne bak idealist genclık..kocam zengın olsada calısırım durmam derdım.vay anam vayyyysımdı allahım evıme donmek ıstıorum kadın programları ızlemek butun gun pıjamamla takılmak ıstıorum.orgu ormek ne bılım mantı acmak ay ben evde dana gıbı yan gelıp yatmak ıstıorummmmmmmm kıpırdamadannnnnnnnnn

bende senın gıbıyım ya bende gıdıcegım gun hatta beklerken hastanede baslıorum tıtremeye aglamnaya fılan heyecandan

iyi ama benim face yok...
ne yapıcam burada kendi kendime mi konuşucam....
kızlaaaarrr geri dönüüüüünnn

benımde face yok kızzzzzzzzzzz beraber takılırız artık napak

evet yoktun ne zamandır hadı bakalım yherlesde bır an once don aramıza

güzel anneler ve bebekleri merhaba,uzun zamandır takip edemiyorum, konyaya gidip geldim,ikili test,kontroller derken uzun zaman geçti,umarım herkes iyidir,benim ikili test sonuçlarım iyi çıktı Allaha şükür,konya da gittiğim doktor bebeğimin % 99 kız olduğunu söyledi 12.haftada :), hafta olarak çok erken olduğu için pek inanmak istemedim,hayırlısı olsun ama kızım olmasını çok istiyorum :) cinsiyet öğrenen anneleride çok tebrik ediyorum, sağlıklı günler :)

kadın programlarından müge ana vardı bitti starda melek vardı bitti alişanla sevcan devam ediyor,bana herşey yakışır da tam gaz,saba tümerde reklam arası var,fox da da seda sayan karışımı songül karlı var varda var ama çok sıkıcılar ,yeşilçamda da yatak hikayesi die bir film var

Ayyy evet yaaa birde güsel bir yeşilaam filmi başlıcak on numara beş yıldıs :)

yeşilçamda yatak hikayesi die film var diorum

hepsı cok sıkıcıysa bende sıkılmak ıstıyorum sız napıosanız bende onu ıstıorum.
benım yerımedeeee sev dıye bır sarkısı vardı sıbel canın
sende benım yerıme deee sıkıllll..

bende koca parası yemicektim,sabahtan evden çıkıcam çocuğu anneme bırakıcam işe gelicem akşam eve gidicem çocukla oynıcam v.s....aynı dizilerdeki gibi o arada yorulmuyorum hep genç kalıyorum,çalıştığım işte önümde dosyalar odaya girene hı hı tamam oldu diyip imza attığım bir iş gençlik hayalleri işte kadın programımı ıyyy saçmalama ya dediğim günlerdi o günler hatta hayalımdeki kocanın bana iş yaptırmadığı otur karıcım çocuğada sanada ben bakarımı işittiğim evlilik ne komik dimiiii şimdi evde oturup sen yeterki benim kredi kartımı öde ben evde oturayım,ne çalışması üzerimde kusmuk saçım tepede toplu çocuk kucağımda evde gezdiğimin hayallerini kuruyorum......hani benim gençliğim nerde

merhaba canım hoşgeldin benim doktorum söylemedi cinsiyetini bende yaptırdım ikili testi sonucu cuma günü alıcam hayırlısı ile

hayırlı olsun tatlım kızın emin olmasa %99 gibi bi oran vermezdi sanırım bana da % 80 erkek dedi sürekli oluşum diye seviyorum karnımı kızsa sinir oluyodur annesine yeter artık anne kızım ben diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…