selam kızlarrr,
herkes gayet iyiye gidiyor gördüğüm kadarıyla ben de 1 haftadır kusma vs. yoktu da bu sabah servisten inince kendimi zor attım lavobaya dur kalk sarsıldım sanırım.
bir face muhabbeti olmuş aman gitmesin kimse bir yere... ebahcım benimde yok faceim
birde çilekte sormuş bir kaç arkadaşta bu hafta muhabbetini 40/4 olunca hamileliğimiz 10 alık gibi oluyor ya. en son gittiğimde doktorum bana 4 haftada 1 ay olmuyor dedi. o zaman 28 gün oluyormuş.
yani 12. haftada bir ay olmayacak her aydan artan 2şer 3er günleri, 3 ayda 1 hafta ekleyerek hesaplayabilirsiniz.
daha da açığı 13. haftanız bitince 3. ay dolmuş oluyor. 14. haftada 4. aya giriyoruz kızlar. karışık mı oldu
selam kızlarrr,
herkes gayet iyiye gidiyor gördüğüm kadarıyla ben de 1 haftadır kusma vs. yoktu da bu sabah servisten inince kendimi zor attım lavobaya dur kalk sarsıldım sanırım.
bir face muhabbeti olmuş aman gitmesin kimse bir yere... ebahcım benimde yok faceim
birde çilekte sormuş bir kaç arkadaşta bu hafta muhabbetini 40/4 olunca hamileliğimiz 10 alık gibi oluyor ya. en son gittiğimde doktorum bana 4 haftada 1 ay olmuyor dedi. o zaman 28 gün oluyormuş.
yani 12. haftada bir ay olmayacak her aydan artan 2şer 3er günleri, 3 ayda 1 hafta ekleyerek hesaplayabilirsiniz.
daha da açığı 13. haftanız bitince 3. ay dolmuş oluyor. 14. haftada 4. aya giriyoruz kızlar. karışık mı oldu
bendee geldimmm...uyarıyı dıkkate aldım
merve canım
canım hava çok kötü yağışlı şemsiyeyle de gezmeyi hiç sevmiyorum yoksa çıkıcaktım biraz dolaşıcaktım... planıda dün yapmıştım ama ben ne zaman birşey yapmak istesem hep böle oluyor
ayyy şimdi daha çok canım istedi....ev sıcak,dışarısı bulutlu ve serin....aç tv.yi yat karşısına kavgalı çemkirmeli kadın programlarını izle.....şu dakika itibari ile kendimi işe veremicem sanırım :18::18:
kızlaaarr dellenmeyın yaw bırakın azcık iş yapalımmm. çook canım çekiyo. ya da toplanın gun yapalım. ya da vazgectim ben nasıl gelecem toplanmayın kıskanırrııııımmmmm
kızlaaarr dellenmeyın yaw bırakın azcık iş yapalımmm. çook canım çekiyo. ya da toplanın gun yapalım. ya da vazgectim ben nasıl gelecem toplanmayın kıskanırrııııımmmmm
burayı bırakırmıyız ya hıc ebah yok rose yok orda burası ılk gozagrısı ewt ama sadece dedıgım gıbı orda soruna cok cabuk yanıt alıosun ama burdada keımıklesmıs bı kıtle var ..arkadaslarım var benım burda ebah ,twetty,tsemavi,kıvırcık,akılcı,rose,sekercık,ozpolat,hanyy daha varda var onlar benı cevapsız bırakmıyo ztn
Bende günde en az 10 kes içimden geçiriyorum, sonra aklım dayan diyor :) Geçse bir an öncede rahatlasak, yada ekimde çıkıcak denen şu kanun çıksada bir faydası olsa :)
benimde kafam bozuluyor bazen çıkıp gideyim işten evde oturayım dinleneyim diyorum cesaret edemiyorum...bir gün esicekler bana tası tarağı toplucam hadi eyvallah dicem eve gidicem....son güne kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
Kızlar ben yarın drye gidecektim ya.dayanamadım bugune aldım randevuyu.1 saat sonra gidicem.bakalım bebişim ne durumda başı aşağıdan yukarıya dönmüştür inş.bide 3lü test yerine sadece afp ye bakarız dedi.yetermiki acep.duanıza çok ihtiyacım var inş bebişim yukarı çıkmıştır.iyidir.çok tuhafım hem çok heyecan hemde çok korku var.kalpten gitmesem bari
iyi ama benim face yok...
ne yapıcam burada kendi kendime mi konuşucam....
kızlaaaarrr geri dönüüüüünnn
selam canlaarrr
inşallah iyisinizdir..
çok özlüyorum sizi yha
köyde net olmadığı için giremiyorum buraya..
ama ALLAH ımın izniyle yakında evime kavuşunca böyle bir problemim kalmayacak
bu arada sınıfım kapandı norm fazlası oldum:26:şaşkınım..
ne olacaak bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı olsun....
en kısa sürede evime,sizlere kavuşamak dielğiyle
RABBİME emanetsiniz.......
kadın programlarından müge ana vardı bittiayyy şimdi daha çok canım istedi....ev sıcak,dışarısı bulutlu ve serin....aç tv.yi yat karşısına kavgalı çemkirmeli kadın programlarını izle.....şu dakika itibari ile kendimi işe veremicem sanırım :18::18:
Ayyy evet yaaa birde güsel bir yeşilaam filmi başlıcak on numara beş yıldıs :)
kadın programlarından müge ana vardı bittistarda melek vardı bitti alişanla sevcan devam ediyor,bana herşey yakışır da tam gaz ,saba tümerde reklam arası var,fox da da seda sayan karışımı songül karlı var varda var ama çok sıkıcılar ,yeşilçamda da yatak hikayesi die bir film var
yeşilçamda yatak hikayesi die film var diorum
güzel anneler ve bebekleri merhaba,uzun zamandır takip edemiyorum, konyaya gidip geldim,ikili test,kontroller derken uzun zaman geçti,umarım herkes iyidir,benim ikili test sonuçlarım iyi çıktı Allaha şükür,konya da gittiğim doktor bebeğimin % 99 kız olduğunu söyledi 12.haftada :), hafta olarak çok erken olduğu için pek inanmak istemedim,hayırlısı olsun ama kızım olmasını çok istiyorum :) cinsiyet öğrenen anneleride çok tebrik ediyorum, sağlıklı günler :)
hayırlı olsun tatlım kızın emin olmasa %99 gibi bi oran vermezdi sanırım bana da % 80 erkek dedi sürekli oluşum diye seviyorum karnımı kızsa sinir oluyodur annesine yeter artık anne kızım ben diyegüzel anneler ve bebekleri merhaba,uzun zamandır takip edemiyorum, konyaya gidip geldim,ikili test,kontroller derken uzun zaman geçti,umarım herkes iyidir,benim ikili test sonuçlarım iyi çıktı Allaha şükür,konya da gittiğim doktor bebeğimin % 99 kız olduğunu söyledi 12.haftada :), hafta olarak çok erken olduğu için pek inanmak istemedim,hayırlısı olsun ama kızım olmasını çok istiyorum :) cinsiyet öğrenen anneleride çok tebrik ediyorum, sağlıklı günler :)
kızlar günaydın isim araştırmalarımda
görkem ismine takıldım,sizin fikriniz ne bu konuda?