2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bence biraz daha dişini sık şekerim çünkü evdede sıkılaacaksın mutlaka bir gün bırakacaksan en azından biraz ağırlaşana kadar beklede öyle bırak

Ondan herkesin mide bulanıyormuş yaaa bana daha vermedi doktorum ben gyno ferro kullanıyorum bi tek.. o da kocaman bir kapsül :)

kızlar dr dün kan ilacı verdi.çok kötü oldum ya midemi bulandırdı sizde de oluyormu.kendimi kötü hissetmeye başladım

şimdi evde olmak vardı tv.karşısında kahvaltı yapacaksın....uzanacaksın koltuğa ohh izle kadın programlarını havada bulutlu arada gece uyuyamadığın şekerlemeyi koltukta yapacaksın....aaayyyy tv izlemeye dinlenmeye aşerdim....

Ondan herkesin mide bulanıyormuş yaaa bana daha vermedi doktorum ben gyno ferro kullanıyorum bi tek.. o da kocaman bir kapsül :)

ben gece uyumadan önce atıyorum uyuyorum bişey olmuyo halsizlik falanda yapmıyo öyle deneyin bide belki işe yarar sizdede

ayy süpersinnn heee :) aşerme olayına bayıldım :)

ebah cım bende evde sıkıldım koltukla gezicem yakında yapışık yapışık uzanmaktanda kafam yamuldu

sakin ol canım iyi düşün iyi olsun....inşallah hayırlı haberlerle donersinn

yoook tok tatlım şimdi güzel gelior ama bir süre sonra onlar bile sıkıyor ben puzzle aldım şimdi ona başlıcam
aşerme deyince aklıma geldi eşim sağolsun sürekli soruyor canın bişi istiyormu falan die annemle, teyzem burdaydı 15-20 gün önce çok zor oldu onlar gittikten sonra ev bomboş, acaip geldi (( 2 gün önce eşim soruyor yine canın bişi istiyormu diye önce yok dedim aaaa ii sen birşeye aşermicen heralde dedi sonra birden aklıma evvvett yaaa canım bişi istiyor dedim söle hemen bulmaya çalışalım dedi annemle, teyzemi getir bana onlara aşerdim dedim :))))

selam kızlarrr,

herkes gayet iyiye gidiyor gördüğüm kadarıyla ben de 1 haftadır kusma vs. yoktu da bu sabah servisten inince kendimi zor attım lavobaya dur kalk sarsıldım sanırım.

bir face muhabbeti olmuş aman gitmesin kimse bir yere... ebahcım benimde yok faceim

birde çilekte sormuş bir kaç arkadaşta bu hafta muhabbetini 40/4 olunca hamileliğimiz 10 alık gibi oluyor ya. en son gittiğimde doktorum bana 4 haftada 1 ay olmuyor dedi. o zaman 28 gün oluyormuş.

yani 12. haftada bir ay olmayacak her aydan artan 2şer 3er günleri, 3 ayda 1 hafta ekleyerek hesaplayabilirsiniz.

daha da açığı 13. haftanız bitince 3. ay dolmuş oluyor. 14. haftada 4. aya giriyoruz kızlar. karışık mı oldu

işim çok yoğun değil ama inan bende şu saydıkların için erken çıkayım diye 40 takla atıyorum, yıllık iznimi saklıyorum bayramdan sonraya kasımda 16 gün bu saydıklarını yapıcam sadece ohh sefam olsun :))

gunaydin kizlar..

Saat 6.30da kizim uyandi.. 7de geri uyuttum bende yattim saat 8di geri kalkti.. o saatten beri ayaktayim gozumdende uyku akiyor..

ebah cım bende evde sıkıldım koltukla gezicem yakında yapışık yapışık uzanmaktanda kafam yamuldu

benimde popom dümdüz sırtım sopa gibi oldu yürümek için çaba sarfediyorum ah uh yapıyorum normale dönüyorum.....şöyle yapalım ozpolatcım giyin süslen dışarı çık sonra eve gel ayaklarını uzat yat dinlen lütfeeeeennn

ben gece uyumadan önce atıyorum uyuyorum bişey olmuyo halsizlik falanda yapmıyo öyle deneyin bide belki işe yarar sizdede

ya burda bende herkese gece yatmadan için diyordum o arada da ben sürekli geceleri huzursuzum uyuyamıyorum falan. ne zaman gece yatmadan içmeyi bıraktım o zaman rahat uyumaya başladım. o mu yapıyordu bilemiyorum... artık gündüzleri öğle yemeğinde sonra 3-4 civarı içiorum çoook rahatım... ferro sanol içeceğiniz zaman arkasından 1-2 saat oğurt ve süt tüketmeyin kızlar demiri öldürüyor..

Evet bu hesap çok sıkıntılı yaa :) Ama zaten doktorlar ay hesabı değil hafta hesabı tutun diyor.. Ama aya vurduğunda 10 ay gibi duruyor :) Benim eşim bile 40 hafta 10 ay yapıyor yaa ne alaka diyor Kafa karıştırıcı bi durum gerçekten

gunaydin kizlar..

Saat 6.30da kizim uyandi.. 7de geri uyuttum bende yattim saat 8di geri kalkti.. o saatten beri ayaktayim gozumdende uyku akiyor..

oyy oyy senin başında vardı bi tane değil miii biz daha hiç tatmadık kii sevimli geliyo uzaktann

ebahcım konusmayalım boyle şeyler canımız çekiyoooooo
ama benım az kaldı 2 hafta sonra ben kaçrrrr ucup ucup turkıyeye ehehhe..
o nedenle ilk başlarda sıkılmam ama sonra buraya donunce sıkılabılrım ama yine de su yukarıdakileri düşündükçe amaaaannn diyorup yata yata büyürüz bebeeeemmmleeee

bu hafat meselesı de matematık probleıme dondu. neyse haftanız soyleyın bitsin bosverin ayı

3 ayda bir 1 hafta eklersen yani 12. değilde 13. hafta bitince 3aylık oldum dersen düzeliyor canım.. hafta hesabı daha mantıklı tabi

canım hava çok kötü yağışlı şemsiyeyle de gezmeyi hiç sevmiyorum yoksa çıkıcaktım biraz dolaşıcaktım... planıda dün yapmıştım ama ben ne zaman birşey yapmak istesem hep böle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…