benimde kafam bozuluyor bazen çıkıp gideyim işten evde oturayım dinleneyim diyorum cesaret edemiyorum...bir gün esicekler bana tası tarağı toplucam hadi eyvallah dicem eve gidicem....son güne kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
kızlar dr dün kan ilacı verdi.çok kötü oldum ya midemi bulandırdı sizde de oluyormu.kendimi kötü hissetmeye başladım
Ondan herkesin mide bulanıyormuş yaaabana daha vermedi doktorum ben gyno ferro kullanıyorum bi tek.. o da kocaman bir kapsül :)
şimdi evde olmak vardı tv.karşısında kahvaltı yapacaksın....uzanacaksın koltuğa ohh izle kadın programlarını havada bulutlu arada gece uyuyamadığın şekerlemeyi koltukta yapacaksın....aaayyyy tv izlemeye dinlenmeye aşerdim....
şimdi evde olmak vardı tv.karşısında kahvaltı yapacaksın....uzanacaksın koltuğa ohh izle kadın programlarını havada bulutlu arada gece uyuyamadığın şekerlemeyi koltukta yapacaksın....aaayyyy tv izlemeye dinlenmeye aşerdim....
Kızlar ben yarın drye gidecektim ya.dayanamadım bugune aldım randevuyu.1 saat sonra gidicem.bakalım bebişim ne durumda başı aşağıdan yukarıya dönmüştür inş.bide 3lü test yerine sadece afp ye bakarız dedi.yetermiki acep.duanıza çok ihtiyacım var inş bebişim yukarı çıkmıştır.iyidir.çok tuhafım hem çok heyecan hemde çok korku var.kalpten gitmesem bari
ebah cım bende evde sıkıldım koltukla gezicem yakında yapışık yapışık uzanmaktanda kafam yamuldu
ben gece uyumadan önce atıyorum uyuyorum bişey olmuyo halsizlik falanda yapmıyo öyle deneyin bide belki işe yarar sizdede
selam kızlarrr,
herkes gayet iyiye gidiyor gördüğüm kadarıyla ben de 1 haftadır kusma vs. yoktu da bu sabah servisten inince kendimi zor attım lavobaya dur kalk sarsıldım sanırım.
bir face muhabbeti olmuş aman gitmesin kimse bir yere... ebahcım benimde yok faceim
birde çilekte sormuş bir kaç arkadaşta bu hafta muhabbetini 40/4 olunca hamileliğimiz 10 alık gibi oluyor ya. en son gittiğimde doktorum bana 4 haftada 1 ay olmuyor dedi. o zaman 28 gün oluyormuş.
yani 12. haftada bir ay olmayacak her aydan artan 2şer 3er günleri, 3 ayda 1 hafta ekleyerek hesaplayabilirsiniz.
daha da açığı 13. haftanız bitince 3. ay dolmuş oluyor. 14. haftada 4. aya giriyoruz kızlar. karışık mı oldu
gunaydin kizlar..
Saat 6.30da kizim uyandi.. 7de geri uyuttum bende yattim saat 8di geri kalkti.. o saatten beri ayaktayim gozumdende uyku akiyor..
ebahcım konusmayalım boyle şeyler canımız çekiyooooooşimdi evde olmak vardı tv.karşısında kahvaltı yapacaksın....uzanacaksın koltuğa ohh izle kadın programlarını havada bulutlu arada gece uyuyamadığın şekerlemeyi koltukta yapacaksın....aaayyyy tv izlemeye dinlenmeye aşerdim....
Evet bu hesap çok sıkıntılı yaa :) Ama zaten doktorlar ay hesabı değil hafta hesabı tutun diyor.. Ama aya vurduğunda 10 ay gibi duruyor :) Benim eşim bile 40 hafta 10 ay yapıyor yaa ne alaka diyorKafa karıştırıcı bi durum gerçekten
benimde popom dümdüz sırtım sopa gibi oldu yürümek için çaba sarfediyorum ah uh yapıyorum normale dönüyorum.....şöyle yapalım ozpolatcım giyin süslen dışarı çık sonra eve gel ayaklarını uzat yat dinlen lütfeeeeennn