HERKESE GÜNAYDIN
İlk sayfadan beri takipçinizim sat tarihim 9 haziran dün kan testi yaptırdım 53 çıktı. Bana çok düşük geldi adet gününde yada ertesi günü kan testi değeriniz kaç çıkmıştı?
Mart annesi olmak istiyorum. Değer düşük cıkınca canım sıkıldı lütfen sizde kendi değerleriniz kaç çıkmıştı yazarmısınız? Teşekkürler.
HERKESE GÜNAYDIN
İlk sayfadan beri takipçinizim sat tarihim 9 haziran dün kan testi yaptırdım 53 çıktı. Bana çok düşük geldi adet gününde yada ertesi günü kan testi değeriniz kaç çıkmıştı?
Mart annesi olmak istiyorum. Değer düşük cıkınca canım sıkıldı lütfen sizde kendi değerleriniz kaç çıkmıştı yazarmısınız? Teşekkürler.
HERKESE GÜNAYDIN
Canim benim sat 3 haz. Pazar gunu test yaptirdigimda 205 cikti ama moralini bozma sakin. Degeri 19 cikip suanda 4 aylik hamile olan arkadsim var. 2 gun sonra kan testini tekrarla 2 kati ve uzeri cikarsa sorun yok demektir ama moralini bozma mutlaka gec döllenmedir. Hakkinda hayirlisi olsun ins.
günaydın canımHerkese gunaydın
mıde bulantılarımın ıkıncı gununden merhaba
suan sankı 1bardak sıvıyagı az once ıcmısım gıbı bır hısteyım cok fenayım
dun sabahbaya bır kotuydum bugun yataktan kalkarkalkmaz cubuk kraker yedım o bastırdı
kahvaltı ettım ama suan fenayım
bu arada bahdettıgım radyasyonu onleyen hamıle karın bandından aldım
ıcınde telefon bıle ceıkmıyor.
bu hafta ızne cıkıyorum 4 kez ucaga bınıcem en azından o radyasyonu onler dedım azda olsa
ayrıca cep tel bılgısayar sureklı radyasyondayız.
%99 korur dıyor ama ben %1 korusa bıle ıcımı rahatlatıyorum.şıkda bırsey.
hayırlı olsun canım
ben de adetten ir gün sonra yaptırmıştım ve 60 çıkmıştı 3 gün sonra tekrar yaptırdım 336 çıktı doktor gayet normal sorun yok dedi
sıkma canını 5in üstü demek gebelik var demek zaten
geç döllenme olmuş olabilir iki gün sonra tekrarla istersen
artış varsa sorun yoktur inşaallah
adet gününde mi yaptın ya da kaç gün geçince ona göre değişir ama kişiden kişiye hangi günde yaptığına ve döllenme gününe göre değer değişiyor ama bu değere göre hamilesşin canım cuma günü bi daha yaptrı 2 ye katlamışsa sorun yok değerin düşük olması geç döllenmeden kaynaklanıyor ya da testi erken yapmandan korkma
verdiğin bilgiler için teşekkürler canım
İnşallah dediğin gibidir. Şu iki gün geçsede bi öğrensem beklemek ne kadar zor.
Senin yazdıklarını okuyunca içim biraz ferahladı. Çünkü tam bende ki olay adetten bir gün sonra 53 çıktı ya demekki böyle de olabiliyor. İnşallah bi sorun yoktur.
Ne eşim sevinebildi tam olarak ne de ben içimizde kaldı sevincimiz.
Merhaba kızlar kaç gündür yazamıyorum çok yoğunum akşam eve gelip uzanıyorum hemen topige çok bakamıyorum ayın 16sında doktor kntrolum var sat 06.haziran kalp atışlarını duyma şansım varmı sizce o gün bu günlerde çok gazım var ve kasık ağrısı ayrıca birkaç arkadaş yazmış akıntı oluyo diye bendede var süt kesiği gibi gebelikte oluyomuş dr söylemişti.
Bebeğin kalp atışları kaçıncı haftada çıkıyomerak ediyorum
Bu arada sürmeli geçmişi okudum üzüldümki iyi haberini alınca icim rahatladı cok sevindim.
Bebeğini kaybeden arkadaşlar içinde geçmiş olsun çok üzüldümsize sabır diliyorum
Herkese gunaydın
mıde bulantılarımın ıkıncı gununden merhaba
suan sankı 1bardak sıvıyagı az once ıcmısım gıbı bır hısteyım cok fenayım
dun sabahbaya bır kotuydum bugun yataktan kalkarkalkmaz cubuk kraker yedım o bastırdı
kahvaltı ettım ama suan fenayım
bu arada bahdettıgım radyasyonu onleyen hamıle karın bandından aldım
ıcınde telefon bıle ceıkmıyor.
bu hafta ızne cıkıyorum 4 kez ucaga bınıcem en azından o radyasyonu onler dedım azda olsa
ayrıca cep tel bılgısayar sureklı radyasyondayız.
%99 korur dıyor ama ben %1 korusa bıle ıcımı rahatlatıyorum.şıkda bırsey.
günaydın canım
ayyyy kıyamam yaaa
şükür benim bulantılarım yok ama canım bir şey de yemek istemiyor
gerçi dün gezmeye gittim orda güzel yedim
benim de tatlıyla hiiiç aram yok güzel bir şey sanırım
Ben cumaya kadar bekleyemem ama perşembe akşamı yaptırcam. İnşallah bi sorun yoktur. Cevabın için teşekkürler. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Ben bütün gün 20 bilgisayarın olduğu odada oturuyorum. Yanımda sürekli 2 tel taşıyorum, haftada 1 ucak seyahati yapıyorum. Bulunduğum katta en az 200 tane bilgisayar ve sunucu vs var. Bütün bina da kablosuz erişim :) Nerden aldın hamile karın bandından. Benim doktor radyasyon konusunda çok pimpirikli, ama benim kacacak yerim yok
.
canım bende oylesureklı10 bılgısayar var calısıtıgım ofıste, evde modem elımde ıphone ısyerınde modem.ucak fılan zor yanı.arastırdım uzerıne %99 yazıyor bır arastır bak ıstersen karın bandı var battanıyesı bırde tısortu var ben karın bandını aldım heran ıcıme gıyerım dıe. Kışa dogru bırde battanıye alırım bole kucuk dız battanıyesı.Bıraz pahalı ama yurtdısında uretılıyormus.Bak nete Belly Armor yaz.onuda en ucuz eczacim.com da buldum suan kampanyada.bır arastır al bence.enufak bırkoruma ıhtımalı ıyıdır.suan ben taktım ınsallah koruyoırdur bebegımı
ooo pahalıymış cidden :) Neyse korusun da ne yapalım. Yine de önce bir doktoruma sorayım. Ya da kocama sorayım o nükleer enerjici :)
sor ben sordum kanıtlanmıs bır faydası yok dedı doktor
zararıda yok dedı gereksız buldu
esımde gereksız bulduustelık pahalı buldu
ama ben dayanamadım o mınık ıhtımalın pesınden gıttım
bole bısı varsa tamam tıbben kanıtlanmamıs ama demekkı bır koruyuculugu var
dıscı olan kuzenım rontgen cekerken hamıle oldugu ıcıj onluk gıyıyordu
demekkıoda koruyor buda aynı teknolojı gumus ıplıklerle orulmus ıcı cok kalıtelı bırde.
ne bılım ben aldım.ıcımde kalcama alırım daha ıyı dedım ehehehe
sor ben sordum kanıtlanmıs bır faydası yok dedı doktor
zararıda yok dedı gereksız buldu
esımde gereksız bulduustelık pahalı buldu
ama ben dayanamadım o mınık ıhtımalın pesınden gıttım
bole bısı varsa tamam tıbben kanıtlanmamıs ama demekkı bır koruyuculugu var
dıscı olan kuzenım rontgen cekerken hamıle oldugu ıcıj onluk gıyıyordu
demekkıoda koruyor buda aynı teknolojı gumus ıplıklerle orulmus ıcı cok kalıtelı bırde.
ne bılım ben aldım.ıcımde kalcama alırım daha ıyı dedım ehehehe
kesin benimkiler de öyle der :))
canım şimdi netten baktım videosunu izledim kafama şu takıldı tamam tişörtünü falan giyiyorsun yada diğer ürünleri kullanıyorsun diyelim.ya radyasyonu bacaklarımızdan kollarımızdan yada başımızdan alamazmıyız ordan aldığımız radyasyonda diğer organlara gitmezmiki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?