2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhaba kızlar kaç gündür yazamıyorum çok yoğunum akşam eve gelip uzanıyorum hemen topige çok bakamıyorum ayın 16sında doktor kntrolum var sat 06.haziran kalp atışlarını duyma şansım varmı sizce o gün bu günlerde çok gazım var ve kasık ağrısı ayrıca birkaç arkadaş yazmış akıntı oluyo diye bendede var süt kesiği gibi gebelikte oluyomuş dr söylemişti.

Bebeğin kalp atışları kaçıncı haftada çıkıyo merak ediyorum

Bu arada sürmeli geçmişi okudum üzüldümki iyi haberini alınca icim rahatladı cok sevindim.

Bebeğini kaybeden arkadaşlar içinde geçmiş olsun çok üzüldüm size sabır diliyorum

bebisin hayirlisiyla gelsin de varsin 5 gun gec gir listeye be canim

ah ahh bi gecsee şu günler düşünmesem etmesemm..

aa benimde süt kesiği gibi akıntım oluyo
ki normalde hiç yoktur sadece ovulasyon döneminde oluyodu..
ayy süper bu o zaman:)))

kalp atışları 6. 7. haftalarda oluşuyor ve duyulabiliyor canım..

ne bileyim canim temkinli olmaya calisiyorum,
ilk gebeligimde de tama sevinemeden dusmustu.
benle ayni gun hamile kalan arkadasim simdi 5 aylik oldu.
gecen hafta cinsiyetini ogrendi oglu olcakmis.
simdi bu olursa 2. gebelik olcak bakalim,
ama sanirim ilk gebelik de dusuk olmasi biraz yaygin.
ins bu sefer oldur Rabbim.
hayirlisiyla saglikla ins...

listeye baktımda
benim oraya girmem için daha en az 5 günüm var:))))))

hep satlar mayıs ve haziranbasıı
benim sat 15 hazirandıı
daha yolum var....

ha ha, ben de ayni durumdayim.
ins ikimiz beraber gireriz canim listeye :):):)

benim oyle sut kesigi gibi filan akintim yok..
bel agrilarim devam ediyor..
bekliyoruz bakalim ins hayirlisi olsun..
dun aksam aylardir aksattgm prenatal folic asit li vitamin hapimdan almaya basladim.
ins faydasi olur :)

biliyordum hatta emindim....rabbim büyük.hamilelik belirtilerini bu kadar yoğun yaşayan birinde bebek olmasın.olacak şey mi??ilk yazdığında bile üzülmedim.hislerim çok iyidir.yanlışlık olduğuna emindim.dikkat et.rabbim sen çok dikkat edesin diye seni sınavdan geçirdi unutma.topiğin kurucusu ayrılamaz yasak:))))son sınavın olsun canım çok sevindim yürekten söylüyorum inan..

ben ilk kez bugün gittim keseyi gördüm, 5+2'yim şimdi. Ama öncesinde kan tesi yaptırıp değerlerimin artıp artmadığını kontrol ettik.

hayırlı olsun.....:)))

bende varım bende varım

Sat: 9.06.2012
tahmini doğum tarihi 16.03.2013
1. Bebek

hayırlı olsun canım hoşgeldin....

hayırlı olsun hoşgeldin...

slm hanımlar benimde ikinci bebişim ama henüz kesesini göremedik bu hafta tekrar gitcem inş görürüz. Benide listeye eklerseniz sevinirim. 23 yaşındayım 2. Bebeğim sat 29 mayıs

genç anne ne güzel.hoşgeldin canım hayırlı olsun..

selam kizlar. Bugun keseyi gördük cok şükür. Insallah iki kafta sonrada kalp atışlarını duyacağız.

Sürmeli berisini görmene cok sevindim.allah bebislerimizi bize bagislasin

gözün aydın canım.sağlıkla inşallah....

bekle bakalım canım.rabbim yüzünü güldürsün.hayırlı olsun hoşgeldin...

korku korku getirir.rabbime sığın bekle.ilki öyle oldu diye buda öyle olacak değil canım.rabbim yardımcın olsun.herşey çok güzel olacak...

kizlar bugun hayalet gibi golge gibi ince 2. Cizgim cikti :)
ins koyulasir onumuzdeki gunlerde dua edin lutfen :)
bat im cumartesi 4 gun var daha.
Hemen sevinmemeliyim biliyorum.
Ins olur belki bu ay...

hamilesin hamilesin inşallahhhhhhhh:)))

kızlarrrr bizde 7haftalık olmak üzereyiz . Fakat çok fazla akıntım var sütbeyaz gibi ve kasıklarim da çok ağrıyo sizce bu normal mıii :/

normal.önceki gebeliğimde 9 ay ağladım ağrılardan doğdu doğacak diye.yaşamış biri olarak gayet normal korkma...bol bol dinlen....

canım senle satlarımız aynı.bugün 10 gün sonra gel dedi.diğeride 17 temmuzda gel dedi.duyarız inşallahh....

şifa nerelerde??dünde yoktu bugünde yok.biri uğrmayınca telaşlanıyorum.canım iyiyim diye ses ver.çok merak ediyorum seni(((

6 temmuz cuma günü kan vermiştim öylesine.hamileliğimden eminim ama yinede tescillensin istedim.pazartesi işlerim vardı bugün aldım.neyse sağlık ocağına gidip gebelik kaydı yaptırayım dedim.ebem baktı aaa bu değer çok yüksek sanırım mol gebelik acil doktora git dedi.evet banada öle gelmişti 5 gün geçmesine rağmen 4219 çıkmış.kaydı falan yaptı ama aklımda hep aynı şey var.sürpriz gebelik ilk test yaptığımda çok ağlamıştım daha değil diye.bir vicdan azzabı.doktoru aradım ki haftaya gidecektim biliyorsunuz anlattım durumu hemen gel dedi.yol boyunca hakkımda hayırlısını ver diyerek gittim.kontrole aldı oo dedi miniğimiz yuvasını yapmış gayet sağlıklı bir kese ve sağlıklı bir gebelik başlangıcı.yani bahane sırasıyla kesemizi gördük.ağrın varm dedi evet bugün var dedim naptın dedi kanepe ve halı sildim dedim aferin dedi ama çok enerjiğim napayım dedim.ağrın olursa dedi progestan dedim gelmene bile grek yok sen doktor oldun zaten dedi.elevit verdi ama asıl doktoruma gidene kadar kullanmıcam.işte böyle.
Rabbim bugün bana büyük bir ders verdi...elhamdülillah sınavımı çok sürdürmedi.bir değil bin şükür.....

canım ilk bbeğinin yaşı gayet güzel aralarında yaklasık 3 bucuk yaş olucak sanırım:) ne güzel
Rabbim vermiş dua et
burda o kadar cok bebek için ugraşanlar var ki
bizi düşün mutlu ol

canım ilk bbeğinin yaşı gayet güzel aralarında yaklasık 3 bucuk yaş olucak sanırım:) ne güzel
Rabbim vermiş dua et
bizi düşün mutlu ol

canım şükür etmemmi??sadece tedavim vardı..yarım bıraktım ilaçlar falan.yoksa yavrum dünyada tek kalsın ister miyim???sizi düşünüpn mutlu olmayacağım sizlerle mutlu olacağıım.güzel haberlerinizle....

Çok sevindim canımm bende haftaya salı gidecem kalp atışları ve bebişi görmek için benim için dua et olur mu

canım umarım öyledir ama perşembe günü gittiğimde keseyi görmeyi çooook istiyorum ya :18: bıde benım dusuk rıskım varmıs o yuzden de telaslanıyrum progestan ve folik asıt kullanıyorum sabah aksam bakalım ınsallah bısey olmaz bebegıme

öyle canım kesınlıkle hep dua ederım ben de rabbım hakkımızda hayırlısı neyse onu versın o herseyın en dogrusunu bılır ve meleklerımız de ona emanet zaten ınsallah benı cok bekletmez bebegım de hemen goruruz kesesını

şifa nerelerde??dünde yoktu bugünde yok.biri uğrmayınca telaşlanıyorum.canım iyiyim diye ses ver.çok merak ediyorum seni(((
canım benimmmmm bugün sağlık ocağına gittim kayıt için eşimin numarasını bulmuşlar benim noyu bulamayınca aramışlar dün :102::94: eşiniz kayıt için gelsin demişler bende davete icabet ettim işte sonra bugün burada sebze-meyve pazarı vardı gezindik eşimle alışveriş filan yorulmuşum da eve geldim komşu ziyareti yaptım sonra uyuyakalmışım ki geç saate kadar uyanınca yemek yedik vee ancak gelebildim kusuruma bakmayın merakta bırakmışım

ohh hadi çok gözün aydın tatlım dediğin gibi bu bahaneyle bebeğini görmüşsün şükür korktuğuna uğratmasın Yüec Rabbim sağlıkla keyifle devam etsin kucaklarımıza almak nasip etsin inşallah sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı inşallah

Rabbim vermiş dua et
bizi düşün mutlu ol
canım benimm hoş geldin aramıza diyorum inşallah hamilesindir çabucak müjdeni de alıp derin bi nefes alıp bu yolda beraber ilerleriz inşallah çok duam var çok öpüldün bu arada beni tanıdın mı

Son düzenleme:
Sürmeli tatlım az evvel bi arkadaş mesajını alıntılayınca öğrenebildim

ayy çok ama çok sevindimm gözleriniz tekrar aydın olsun bakk ceeee demiş bebeğin sağlıkla devam etsin inşallah bi ara geçmişi kurcalamalıyımm ama şu an uykum varrrr

maşallha barekallah sübhanaallahhhem bebeğine hem senin bu olgun mantıklı haline yüzbin kere maşallahhh
ama sen de tedbiri elden bırakma canımın içi... bizi de üzme kendinide

canımm...
kzımdan sonra bir düşüğüm oldu benimde 5haftalıktı,öğrendim ertesi günü bizi bırakıp gittii..
sonra tekrar bile isteye can ata ata hamile kaldım Rabbimin izniylee;
tam 11 haftalıktı,alışmak ne demekk onsuz yapamam diyordum daha karnımdayken
meğerse annesine güçlü bi acı bırakıp gidecekmiş..
dünyaam başıma çevrildi...
ama hiçç tevekkülü elden bırakmadım Rabbime sığındım.
yazıştığım diğer topikte arkadaşlar bilir...
gecelerce günlerce uyumadım ağladım ağladımm..
sonra Rabbim tekrar nasip etti..sonsuz şükürler olsunn...
şimdi yaşasaydı 7. ayın içinde olacaktıkkk.
Rabbim eğer bu karnımdaki yavruma ömür verdiyse,o bebeğimi kayettiğim günlerde kucağıma alacağımm
tevafukun böylesii...
yani ALLAH VAR HERŞEY VAR canımmm
herşey olur,O ol desin yeter..

Gunaydin arkadaslar. Benim pedikur yaptirmam gerekiyor bu konu hakkinda bilgisi olan varmi? Sakincalimidir acaba..

HERKESE GÜNAYDIN
İlk sayfadan beri takipçinizim sat tarihim 9 haziran dün kan testi yaptırdım 53 çıktı. Bana çok düşük geldi adet gününde yada ertesi günü kan testi değeriniz kaç çıkmıştı?
Mart annesi olmak istiyorum. Değer düşük cıkınca canım sıkıldı lütfen sizde kendi değerleriniz kaç çıkmıştı yazarmısınız? Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…