2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

umarım ilaç tedavisi çözüm olacaktır canım. Allah yardımcın olsun. nerede oturuyordun belki başka bi dr tavsiye edebilriz

Testi tam olarak neler için yaptırdın hangi değerler çıktı.. Aslında görme şansım olsa daha iyiydi ama sen bana tam olarak değerleri yazarsan yorumlatabilirim arkadaşım bebek hemşiresi/aneztezisyen bişiler söyler elbet

canım hangisini yazayım ultrasonumu yoksa kan dğerlerinimi? Kan değerleri : Alt:78 tsh:6.57

belli ki burdan trioidin yavaş çalışıyor bildiğim kadarıyla. Ancak bu çok çok abartılıcak durum değil ilaçla kontrol altında tutuluyor mesela..

canım testi; alt karaciğer enzimi durumunu belirtiyor zaten..tsh guatır.gebelikte olması gereken değerin üstünde seyrediyor.yani buda bebeğin sağlığı açsısndan önemli..şuan ilaç tedavisi görüyorum fakat düşmüyor..1 ay kadar kullanmıştım ilacı sonuç değişmemiş..15 gün kadar daha kullanmaya devam edicem..

porselencim canım çok geçmiş olsun. umarım en kısa surede düzelirsin. durumunla alaklı hiç bilgim yok maalesef ama içini ferah tut. her şey duzelır..

Kızlar çogunuzun bebişi benden büyük 9. haftada olan var mı
canım bizler mart anneleri olacaıgımız ıcın senden ileriyiz. sen nisan annelerine bak bi istersen

idrar tahlilinin mide ile alakası tabikide yok canım hepsi ard arda geldi yaaa idrar sonra kusma ondan dedim sen bir idrar tahlili yaptırmaya çalış olurmu? enfeksiyon belirtileri olmasın bunlar:18:

porselen inşallah bu verilen ilaç herşeyi normal dengesine getiririr evet devlet hastaneleri maallesef böyle sen karaciğerin için gidebilirsen özelde gastrologa gitsene herşeyi sorup daha detaylı net bilgiler alırsın hemde

bn de katilmak istiyorum ama yurtdisinda oturuyorum

ben gelene kadar muhabbet almis basini gitmis oluyor geldigimde de herkes dagilmaya basliyor yaa.
bugun kontrolum vardi. idrar testi yapiyorlar 2 seferdir ne icin yapiliyor dedim protein ve seker olcumuymus.oyle dedi hemsire. heralde normal hic bisey demedi doktor. kalp atisini da dinledim kuzucumun hersey guzel dedi. turkiyede her muayenede ultrason oluyor burda neden yapilmiyor dedim. gercekten tehlikeli mi dedim. hayir tehlikesi yok hem sogorta her zaman karsilamiyor hem de yapilsa bile neyi degistirecek gerek yok bence dedi. neyse 17 ekimde gorucem ins cinsiyetini de o zmn ogrenicez kismetse

hadi gözünaydın canım

evet yurtdışı için bir formül düşünüyorum , paylaşırım cnm

selam kızlar

daha önce i-pad ten giriyordum o yüzden yazmak çok kolay olmuyordu,okuyordum daha çok. ama şimdi bilgisayarımlayım yazabiliyorum
porselen bebeq hemen sana bişeyler yazmak istiyorum sana.benim şu an ikinci gebeliğim. ilk gebeliğim karaciğer değerlerimin yüksek olmasından dolayı 40 haftada sezeryana sebep olmuştu. son ayda yoğun kaşıntım olmuştu, karaciğer değerlerim yüksek çıkmıştı. doğumdan sonra da ağrılarım oldu, safra kesemde taş tespit edildi. 38 günlük lohusayken de safra kesesi ameliyatı oldum. sonrasında değerlerim düştü ama normal değerlerde değildi.cok dr prof. gezdim. 2. gebelik riskli diyen de oldu, bişey olmaz diyen de. bu konuda çok araştırma yaptım, tiroidi bilmem ama ultrasonda karaciğer ile ilgili tam olarak ne yazdığını söylersen anlayabilirim belki. bi de hangi değerlerin kaç çıkıyo onu da söyler misin? ama endişelenme herşeyin tedavisi var çok şükür. çok ciddi bişey olsaydı dr da seni bilgilendirirdi ayrıntılı bence

sanirim Amerikadasin sen.. ultrason olayindan anladim

benAmerikadayim aynen senin gibi yetisilmiyor topigin hizina

bende de aynı durum var cnm,karnımda top var,eski kıyafetlerim sıkıyo,hamile kıyafetleride belimden düşüyo..kış gelsede elbise-bot-tayt olayına başlasam :)

ben varım

cnm yakınlarda başka sağlık ocağı yok mu,oraya aldır kaydını..

henüz cinsiyet öğrenememiş arkadaşlar belki işinize yarar :))))ultrasonda gününden ileri çıkan bebeklerin cinsiyeti genelde erkek olurmuş

cnm benim hep gününde gidiyodu bebeğim ama erkek :) geneli bozdum sanırım..

PORSELEN_BEBEG çok geçmiş olsun,umarım herşey düzelir ve yolunda gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…