sağol canım inşallah..yok hayatım kelime oyunları yapmadı.. zaten bişiy konuşmadı ki adam keşke kelime oyunu yapsaydıı:)) ağzından lafı almak okadar güçki..sorun varsa sebebini de söylemesi şart bence..zararı varmı bebek için dediğimde tabiki var demesi yerine bunun önlemini biran önce alma çabasında olmalıydı..başından sağıp beni hiç gibi 15 gün sonraya sallaması hoşmu sence?
sağol canım inşallah..yok hayatım kelime oyunları yapmadı.. zaten bişiy konuşmadı ki adam keşke kelime oyunu yapsaydıı:)) ağzından lafı almak okadar güçki..sorun varsa sebebini de söylemesi şart bence..zararı varmı bebek için dediğimde tabiki var demesi yerine bunun önlemini biran önce alma çabasında olmalıydı..başından sağıp beni hiç gibi 15 gün sonraya sallaması hoşmu sence?
bu güzel cumartesi sabahindan herkese hayirli sabahlar, bugününüz dünden güzel olsun, bebisler saglikli ve mutlu olsuunnn... cumartesi günü sanki beni zorla kaldirmislar gibi derdim neyse 7de acildi gözlerim.. eveeet bugün benim dogumgünüm ondan uyandim belkide, aksama kendime pasta yerine börek yapsam olurmuki
bu güzel cumartesi sabahindan herkese hayirli sabahlar, bugününüz dünden güzel olsun, bebisler saglikli ve mutlu olsuunnn... Cumartesi günü sanki beni zorla kaldirmislar gibi derdim neyse 7de acildi gözlerim.. Eveeet bugün benim dogumgünüm ondan uyandim belkide, aksama kendime pasta yerine börek yapsam olurmuki
o zamaaaannnnn iyiki doğdunnnnn gün senin günün börekmiş pastaymış düşünmeden ye ama abartma tabi :)
günaydın canım nice mutlu yıllara börekde farklı bir seçenek olur bence
bu güzel cumartesi sabahindan herkese hayirli sabahlar, bugününüz dünden güzel olsun, bebisler saglikli ve mutlu olsuunnn... cumartesi günü sanki beni zorla kaldirmislar gibi derdim neyse 7de acildi gözlerim.. eveeet bugün benim dogumgünüm ondan uyandim belkide, aksama kendime pasta yerine börek yapsam olurmuki
günaydın cnm merak etme sabah 7 kervanında bende varım:))vücudumuzu alıştırıyoruz heralde sabah erkenden uyanmaya bizim bebişler erkenci olucak sanırımgünaydın kızlar hepinize huzurlu bi gün diliyorum
bengisu iyi haberlerine çok sevindik cicilerinizi de sağlıkla giyersiniz umarım:)
kızlar bişey sorucam. gebe kaldığınızdan beri sabah uyku alışkanlıklarınızda değişiklik oldu mu öğlen vs.den bahsetmiyorum sabah uykusuna aşık birisiydim ama gebe kaldığımdan beri saat 7 gibi bi uyanıyorum sonrası zorla gözümü kapatıyorum sizde de oluyor mu merak ettim??
günaydın kızlar hepinize huzurlu bi gün diliyorum
bengisu iyi haberlerine çok sevindik cicilerinizi de sağlıkla giyersiniz umarım:)
kızlar bişey sorucam. gebe kaldığınızdan beri sabah uyku alışkanlıklarınızda değişiklik oldu mu öğlen vs.den bahsetmiyorum sabah uykusuna aşık birisiydim ama gebe kaldığımdan beri saat 7 gibi bi uyanıyorum sonrası zorla gözümü kapatıyorum sizde de oluyor mu merak ettim??
günaydın kızlar;
Naber? benim mide bulantıları geri hortladı sanırım dünden beri aynı şeyleri yaşıyorum
elisa mutlu yıllar canım
evettt hediye çekilişi için
ebah, mihs, kissem, bahar, şekercikk, bsima başka varmı artıran(kıvırcık ve sweet yurtdışı)
canım benim doktorum elevit yazmıştı bana ama ben yutamıyorum diye dert yanınca tahlillerime baktı ve meyve yiyor musun dedi sadece meyve yiyorum bile diyebilirim deyince o zaman meyve yemeye devam et içemiyorsan içme sonra tekrar değerlendiririz demişti belki senin ihtiyacın yoktur ondan yazmamıştır.benim gibi doktoru vitamin yazmayan var mı? folik asidi bıraktım. vitamin içmeyecekmiyim dedim hayır gerek yok dedi kan sonuçlarıma bakarak. ben herkesin kullandığını duydum ama :44:
mulu yıllar elisa bugün benimde doğumgünümbu güzel cumartesi sabahindan herkese hayirli sabahlar, bugününüz dünden güzel olsun, bebisler saglikli ve mutlu olsuunnn... cumartesi günü sanki beni zorla kaldirmislar gibi derdim neyse 7de acildi gözlerim.. eveeet bugün benim dogumgünüm ondan uyandim belkide, aksama kendime pasta yerine börek yapsam olurmuki
Günaydın kızlar benim bulantılarım çok kötü durumda dün saat 5 de bir yatağa girdiysem bugün sabah 6 ya kadar eşim akşam gelmiş sevdiğim yemekleri sayıyo şunu yapim ye bunu yapiyim ye die ama isimlerini duyduğum dakka bile kötü oluyorum yesem acaba nasıl olurum hiç bişi yemeden yattım dün.
Hediye çekilişine bende katılmak istiyorum ama benim bebişin cinsiyeti daha belli değilki
canım ya ben onu 3 ay çektim.7/24 bulantım vardı isimleri duymaya tahammülüm yoktu, ama ben çıkarmıyodum kuru bulantılarım vardı. 3 aydan soonra hafifledi benim, şimdi akşamları var sadece.. Inşallah seninde geçer bir an önce.. Istersen bir dene yemeyi.. Belki çıkarmassın. Yada hiç değilse yoğurt meyve ye..