2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

cok gicik olurum öylesine ne söyliyceksen adam gibi söyle dimi ama, biliyosunki karsinda endiseli bir hasta bir anne var önce onu rahatlatman gerekmezmi, hem dedigin gibi tabi var diyo, sonrada 15 gün sonraya atiyo.. biyöndende ciddi bisey olsa bebek var sonucta okadar ileri tarihe atamaz diye düsünüyorum, insaallah hersey yoluna girer porselencim, sen icini ferah tutmaya calis

Maalesef doktorlar boyle konusmayi cok sevmiyor. Bence ilacla gecmeyecek ciddi bir durum olsa seni hastanede tutar degerlerini takip ederdi. Iyi dusun bozma moralini.

bu güzel cumartesi sabahindan herkese hayirli sabahlar, bugününüz dünden güzel olsun, bebisler saglikli ve mutlu olsuunnn... cumartesi günü sanki beni zorla kaldirmislar gibi derdim neyse 7de acildi gözlerim.. eveeet bugün benim dogumgünüm ondan uyandim belkide, aksama kendime pasta yerine börek yapsam olurmuki

günaydın kızlar hepinize huzurlu bi gün diliyorum

bengisu iyi haberlerine çok sevindik cicilerinizi de sağlıkla giyersiniz umarım:)

kızlar bişey sorucam. gebe kaldığınızdan beri sabah uyku alışkanlıklarınızda değişiklik oldu mu öğlen vs.den bahsetmiyorum sabah uykusuna aşık birisiydim ama gebe kaldığımdan beri saat 7 gibi bi uyanıyorum sonrası zorla gözümü kapatıyorum sizde de oluyor mu merak ettim??

o zamaaaannnnn iyiki doğdunnnnn gün senin günün börekmiş pastaymış düşünmeden ye ama abartma tabi :)

günaydın canım nice mutlu yıllara börekde farklı bir seçenek olur bence

günaydıınnn...canım sağlıklı huzurlu mutlu yıllar diliyorum nice yaşlara..

günaydın cnm merak etme sabah 7 kervanında bende varım:))vücudumuzu alıştırıyoruz heralde sabah erkenden uyanmaya bizim bebişler erkenci olucak sanırım

günaydın kızlar;

Naber? benim mide bulantıları geri hortladı sanırım dünden beri aynı şeyleri yaşıyorum

elisa mutlu yıllar canım

evettt hediye çekilişi için

ebah, mihs, kissem, bahar, şekercikk, bsima başka varmı artıran (kıvırcık ve sweet yurtdışı)

günaydın kızlar ben geldim.nasılsınız ne var ne yok ?

canım dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber inş. ve minik bebişinle
pasta börek canın ne istiyorsa onu ye
dünde benim canım peynirli börek istemişti aama maalesef yiyemedim yaparsan yolla bana da
tekrar dogum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere canım
:119::119::119:

bir ara gündüzde dana gibi uyuyordum o dönemde hergün sabah 07 de alarm kurulmuş gibi kalkıyordum şimdi öğle uykularını kaldırdım saat dokuzu geçiyor uyanmam

canım bu hediye cekilişi nasıl olcak nasıl yapılacak bi anlatsana bana

Canım doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsun inşallah. RABBİM yeni yaşında bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gün senin günün ye gitsin :)

günaydın kızlar benim gibi işte olanlara allah kolaylık versin evde olanlarada iyi dinlenmeler. eskiler derler ki anne hamileyken en çok hangi saatlerde uyanırsa bebek doğduğunda da en çok o saatlerde uyanırmış
porselen bebeg ne durumdasın bilemem ama acaba başka bi doktora daha mı göstersen tahlillerini illa özel olması şart değil ama bence başka bi doktor daha görsün bi arkadaşımızın dediği gibi bütün hastalıkların tedavisi var ama en önemlisi moralli olman. bebeğin sağlıkla gelecek sana üzülme
benim gibi doktoru vitamin yazmayan var mı? folik asidi bıraktım. vitamin içmeyecekmiyim dedim hayır gerek yok dedi kan sonuçlarıma bakarak. ben herkesin kullandığını duydum ama :44:
canım benim doktorum elevit yazmıştı bana ama ben yutamıyorum diye dert yanınca tahlillerime baktı ve meyve yiyor musun dedi sadece meyve yiyorum bile diyebilirim deyince o zaman meyve yemeye devam et içemiyorsan içme sonra tekrar değerlendiririz demişti belki senin ihtiyacın yoktur ondan yazmamıştır.
mulu yıllar elisa bugün benimde doğumgünüm iyi ki doğduk o zaman

Kızlarrrrrrrrr günaydınnnnn;
Size kahvaltını başından sesleniorum şuanda :)
Gece geç yatmamam rağmen dün o kadar yolrulmamam rağmen bugün sabahtan hortladım ama fena bir bel sırt ağrısıyla
Çok şükür ki bugün çalışmıyorummmmmm en güsel tarafı buuuu :)))
Güsel,sağlıklı bir gün diliyorum bebişlerinizle birlikteeeeee

Günaydın kızlar benim bulantılarım çok kötü durumda dün saat 5 de bir yatağa girdiysem bugün sabah 6 ya kadar eşim akşam gelmiş sevdiğim yemekleri sayıyo şunu yapim ye bunu yapiyim ye die ama isimlerini duyduğum dakka bile kötü oluyorum yesem acaba nasıl olurum hiç bişi yemeden yattım dün.

Hediye çekilişine bende katılmak istiyorum ama benim bebişin cinsiyeti daha belli değilki

günaydın anneler ve bebeleri,

çok uzun zaman sonra dün tüm gün ve hala daha devam etmekte olan başağrısı ile uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı ama hala geçmedi....bu yüzden hiç keyfim yok...evlat için ağrı çekmek bu olsa gerek.....
elisa nice mutlu yıllara eşin ve çocuğunla tüm güzel seneler sizlerin olsun....
twety burası bankadan bağımsız bir bina olduğu için c.tesi işleri toplamak için geliyorum gelen giden olmuyor raporumu hazırlayıp çıkıyorum....
porselen_bebeg çok geçmiş olsun allah tez zamanda rahatsızlığının devasını versin sana ve bebeğine yardım etsin.....
bir hafta sonra bugün allah nasip ederse miniğimi görücem cinsiyetini öğrenicez.....

Canım ya ben onu 3 ay çektim.7/24 bulantım vardı isimleri duymaya tahammülüm yoktu, ama ben çıkarmıyodum kuru bulantılarım vardı. 3 aydan soonra hafifledi benim, şimdi akşamları var sadece.. İnşallah seninde geçer bir an önce.. İstersen bir dene yemeyi.. Belki çıkarmassın. Yada hiç değilse yoğurt meyve ye..

umarım bir an önce geçer yaa zaten yemek yiyemiorum die eşim meyve alıyo sürekli ve meyve yiyorum bol bol ve annemin yapmış olduğu çilek reçeli var onla yoğurdu karıştırıp meyveli yoğurt yapıp onu yiyorum başka yediğim şeyler yok .
Dün bebeğime ilk kıyafetini aldım zemin rengi beyaz kol ve boğaz kısımları sarı üstünde tekme atan çöp adam var ve anneme yaklaşanı döverim yazıo :) çok güzel bişey yaa hala yazarken bile ağlayabiliyorum 3 yanede minicik çorap aldım. Eşim bakıp bakıp durdu onun o mutluluğunu gözlerindeki o sevinci daha önce hiç görmemiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…