2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canım selammmmm :) hoş geldin bu arada..
Benide yaz bende katılırım. :) Benimkinin cinsiyetide 22 eylülde inşallah belli olcak :) Bide ayrıntıları yazarsan bir ara iyi olur tam olarak nasıl bişey yapacağız pek bilgim yok...

evet hediye çekilişi için;

ebah; mihs; kissem başka varmı arkadaşlar?

Ah yazık sanaaaa :) Gerçekten hamilelikte insana bazı şeyler çok zor geliyor.. Ben misafiri çok severdim ama şimdi bazen kaldıramıyorum bizede gelen giden çok olur bazen eşime kızıyorum nie bana sormadın ben yatıcaktım yorgundum diye..
Ama ALLAH dan kaynana falan derdim yok :) ALLAH sana yardı metsin ve diğerlerine tabii.. :)

AS hoşbulduk şekerim arada kaçıranlar olmasın diye sürekli yazmak zorunda kalacağım mesaj aralarında vereceğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim :))))) katılımcıları eşleştireceğiz kim kime çıktı kimse bilmeyecek benim dışımda :))) son bir tarih belirleyeceğiz ve alınan hediyeler ilgili arkadaşlara kargolanacak ayrı bir topiktede hediyelerimizi sergiyeleceğiz inşallah çoook heyecanlı olacak
katılanlar;

ebah; mihs; kissem; bahar, sekercikk evet bu heyecanı yaşamak isteyen :)))

Eee hiç öğrenmeyecekmiyiz peki.. :) Nasıl gönderices hediyeleri pekii..:) Kusura bakam benim şu anda beynim durmuş durumda Cuma dan ötürüde :)

Eee hiç öğrenmeyecekmiyiz peki.. :) Nasıl gönderices hediyeleri pekii..:) Kusura bakam benim şu anda beynim durmuş durumda Cuma dan ötürüde :)

tabiki hediye göndereceğin kişiyi öğreneceksin ama sana hediye alanı hediyen gelene kadar öğrenemicen

henüz cinsiyet öğrenememiş arkadaşlar belki işinize yarar :))))ultrasonda gününden ileri çıkan bebeklerin cinsiyeti genelde erkek olurmuş

canım bende çok severim misafir ağırlamayı zaten gelenler kan kardeşim diyebileceğim insanlar ama bu ara kimse gelip kalmasın modundayım hakikaten önceden yorulmazdım ama kendi başıma bile 2 bişey yapayım yoruluyorum sabahları etrafta öğk öğk dolaşıyorum erkenden kalkıyorum evin içinde turluyorum resmen, kaynanam getirecek misafirleri inşaallah kendisi ağırlar halimden anlarsa,kaynanamı ben haala çözemedim allah razı olsun bu aralar ilgileniyor 3 senedir aynı şeyleri konuşuyorum anlamıyor girmiyor eşim olmadığı sürece düğün dernek bitmiştir benim için, sevmem zaten öle düğüne gitmeyi çok yakınım olucakki gidicem, haftaya kuzenim evleniyor allahtan kokteyl yapıyor onada haala nasıl gidicem die düşünüyorum,dıdısının dıdısı beni ne ilgilendirir üstelik yolda görse beni tanımaz heyyy allahım başım ağrıyor midem bulanıyor, evi süpüreyim toz alayım bu yavaşlıkla anca 10da biter

henüz cinsiyet öğrenememiş arkadaşlar belki işinize yarar :))))ultrasonda gününden ileri çıkan bebeklerin cinsiyeti genelde erkek olurmuş

aaaaaaaa oğluş geliyor o zaman çarşamba günü 2li test sonucumu götürdüğümde 14. hafta olcak gösterir heralde :)

selamlar kızlar
ben de sizi zaman zaman takip ediyorum,ne güzel dertleşiyorsunuz öyle..
Allah başka sıkıntı vermesin inş...
benim de 5 yaşında bi kızım var ve hamileyim,dualarınızı bekliyorum...
haftaya cuma ultrasona gircem,bebişimin genel durumunu ve cinsiyetini öğrenebilicem inş.
biraz heyecanlıyım...inş. gönlümden geçen olur....
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
aeo...

Anladım canım iyiymiş :)
Yaa benim 5 haftalıktan itibaren en son gidişime kadar 3 gün ilerdeydi bebişim.. Şimdi ne durumda bilmemde... Ama ihtimal olarak kız olabilir göremedim gerçi dedi benzettim didi doktor 12 haftasında..

geçmiş olsun canım inş geçer tüm sıkıntıların

Allah razı olsun paylaşım için arkadaşım..çok faydalı bilgiler var içinde

kıvırcık geçmiş olsun canım yaaa sen idrar tahlili yaptırdınmı bu aralar?

teşekkur ederım canım. yaptırmadım ıdrar tahlılı. mideyle alaksı var mı ki??? gerci bu sık wc olayından dolayı da yaptırmak istiyordum da hala yaptırmadım.
bu arada çekilişe ben de katılmak istiyordum ama yurtdısındayım işte, cinsiyet de belli degil ama buıyuk ihitmal haftaya turkıyey gelıcem 20 gunlugune o arada eşleşirsek katılabilirim.

geçmiş olsun canım inş geçer tüm sıkıntıların

Allah razı olsun paylaşım için arkadaşım..çok faydalı bilgiler var içinde
sagol canım. ınsallah gecer. hala bi şey yiyebilmiş degilim.

Selam kızlar..bugün karaciğer ve tiroit için ultrasona girdim..sağolsun iyice baktı inceledi..sorun varmı?bişiy görünüyormu dedim..yok desem inanıcakmısın bana? Dedi..sonucların yüksek cıkmasının bir sebebi olmalı dedi..sen dr.una sonucu verip ona göre sebebini arastıracaktır dedi..peki deyip sonucumu aldım.oraya not düşmüş tiroitte bişiy bişiyde azalma görünüyor..karaciğerde şüpheli bişiy bişiy..sonucumu verdim sorun varmı deim dr.a..sustu..tekrar sordum dr.bey bişiy varmı sonuclar nasıl dedim? Iyi iyi dedi..sıkılgan ifadeyle...peki neden yüksek cıkıyor sonuclar dedim yine ses soluk yok..bebeğime zararı varmı dedim ee tabiki var dedi hiçç gibii ( nasıl sinirlerim bozuldu.neyapmamız lazım dedim..ben şimdi ilaç vericem 15 gün sonra tekrarlıycam tahlilleri dedi..bukadar yani kızlar devlethastanelerindeki ilgi alaka malesef buu !!

geçmiş olsun canım, endokrinoloji uzmanına da gittin mi??

Hakikaten sinir bozucularr ya... Sen üzme tatlı canını canım.. Sana bişey söylicem şu değerleri bir yazarmısın bana tam olarak ne yazıyo.. Belki ben biras detay öğrenebilirim. RABBİM e dua et bol bol sabırlı olmaya çalış, içini ferah tut.. İnşallah iyi olucak herşey..

canım hangisini yazayım ultrasonumu yoksa kan dğerlerinimi? Kan değerleri : Alt:78 tsh:6.57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…