2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar birşey sorucam. 16.hafta içindeyim. kendimi birkaç gündür çok duygusal hissediyorum. Ağlayasım geliyo bazen zor duruyorum.

kızlar ben ilerdeyim genelden ama 3lü test için randevu alan var mı?çarşambaya aldım randevuyu ama hep aklımda ikilide bi sorun olursa üçlü yapılıyomuş gibi kaldı,doktora da heyecandan ne testi diye sormamışız..herhalde 3lüdür başka ne olacak ki?

kızlar ben ilerdeyim genelden ama 3lü test için randevu alan var mı?çarşambaya aldım randevuyu ama hep aklımda ikilide bi sorun olursa üçlü yapılıyomuş gibi kaldı,doktora da heyecandan ne testi diye sormamışız..herhalde 3lüdür başka ne olacak ki?

2lide sorun varsa 3lü yapılıyor diye bişey yok diye biliyorum senin yaşın, tahlil sonuçların vs etkiliyor bazı doktorlarda (özellikle özel hastaneler) illa yaptır diyor benim doktorum 2lide sorun yoksa 3lüyü istemiyormuş arkadaşımda ona gidiyordu ordan biliyorum ama sonuçta 2li de 3lü de tedbir olara yapılıyor garantiye almış oluyorsun içini ferah tut :)

Alan arkadaşlar vardı güzelim. Önümüzdeki hafta gidicekler hatta. Aklında kalan yanlış kalmış. Genelde 2 li yapan 3 lüde yapıyor, Sadece bazı doktorlar yapmıyor 4 lü yapıyor direk. Yada sadece kan testini yapıyor. Üçlü testi isticektir sizdende. onu söylemiştir merak etme :)

Selam kızlar..bugün karaciğer ve tiroit için ultrasona girdim..sağolsun iyice baktı inceledi..sorun varmı?bişiy görünüyormu dedim..yok desem inanıcakmısın bana? Dedi..sonucların yüksek cıkmasının bir sebebi olmalı dedi..sen dr.una sonucu verip ona göre sebebini arastıracaktır dedi..peki deyip sonucumu aldım.oraya not düşmüş tiroitte bişiy bişiyde azalma görünüyor..karaciğerde şüpheli bişiy bişiy..sonucumu verdim sorun varmı deim dr.a..sustu..tekrar sordum dr.bey bişiy varmı sonuclar nasıl dedim? Iyi iyi dedi..sıkılgan ifadeyle...peki neden yüksek cıkıyor sonuclar dedim yine ses soluk yok..bebeğime zararı varmı dedim ee tabiki var dedi hiçç gibii :KK43:( nasıl sinirlerim bozuldu.neyapmamız lazım dedim..ben şimdi ilaç vericem 15 gün sonra tekrarlıycam tahlilleri dedi..bukadar yani kızlar devlethastanelerindeki ilgi alaka malesef buu !!

Gecmis olsun, insallah duzelir. Doktor acil bir durum olsa sana kelime oyunlari yapmaz dogrudan uyarirdi.

Yurtdisinda ultrasona bilehamilelik boyunca en fazla 3-4 kez giriliyor. Mesela burda Ikili, uclu testleri Nt sonucu risk yuksekse yapiyorlar. Turkiyede her test yapiliyor, hele ozel hastaneyse nezle olsan check-up istiyorlar. Turkiyede bir test istiyorlarsa neden istiyor acaba diye endiselenmemek lazim.

benim gibi doktoru vitamin yazmayan var mı? folik asidi bıraktım. vitamin içmeyecekmiyim dedim hayır gerek yok dedi kan sonuçlarıma bakarak. ben herkesin kullandığını duydum ama :44:

benim gibi doktoru vitamin yazmayan var mı? folik asidi bıraktım. vitamin içmeyecekmiyim dedim hayır gerek yok dedi kan sonuçlarıma bakarak. ben herkesin kullandığını duydum ama :44:

sanırım genelde Elevit veriyorlar şekerim demir mineral desteği olarak...

Kızlar merhaba bi haber verip gitcem hemen :26: bugün ikili testim iyi geçti çok şükür :KK16: bebeğim sağlıklıymış eli ayağı kıpır kıpırdıı :KK16: ense ölçümü yapıldı 1.5 cm mi milimmi ne çıktı işte normal didi doktor 11+3 günlükmüş :26: ama daha gücücük olduğu için öğrenemedik cinsiyetinide zaten yan durmuş sırt üstü yatmış kıpraşıyodu :KK16: çok duygulandım onu öyle görünce 1 ay sonra gel dedi ama nasıl dayancam okadar bilmiyom :26: tsh değerimde dşmüş ayrıca çok şükür tiroit sorunun yokmuş :KK16: ço sevindiik oldum progestanıda kullanmama gerek kalmadı artıkın :KK16: bugün ayrıca bebeğimede kendimede çok güzel ciciler aldık :KK52: 1 tane hamile pantolonu ve 1tane hamile oşafmanı bide normal beli bol eşofman aldım kendi pantalonlarım eşofmanlarım sıkıyodu artıkın bide uzun kollu bir kışlık badi ve ona uygun fermuarlı kopşonlu eşofman üstü gibim bişii aldım büüyük beden lazım olcak naapalım :26: bebişimede harika bi kırmızı tulum ayrıca çok güzel beyaz desenli yumuşacık kalın hem dışarı çıkarma battaniyesi hemde fermuar ve çıtçıtlarını açınca evde kullanım için oluyo battaniki bikaçda zıbın falan bişii aldım işte yavruma çok gezdik yorulduk bayaa gene başımda ağrıyo yolda gelene kdar uyuklaöyle yaani günün özeti :KK34:

Ah canımmm çok sevindim.. Ne güsel haberler getirmişsin.. Valla hakikaten bu kadar yorucu bi gün için güsel haberlerin iyi geldi.. Hayırlı olsun inşallah. Merak etme o bekleme sürecini bende yaşıyorum hepimiz yaşayacağız. Kontroller ayda bir genelde.. Ccilerinizide iyi günlerde kullanın İnşallah..

Kızlar merhaba bi haber verip gitcem hemen :26: bugün ikili testim iyi geçti çok şükür :KK16: bebeğim sağlıklıymış eli ayağı kıpır kıpırdıı :KK16: ense ölçümü yapıldı 1.5 cm mi milimmi ne çıktı işte normal didi doktor 11+3 günlükmüş :26: ama daha gücücük olduğu için öğrenemedik cinsiyetinide zaten yan durmuş sırt üstü yatmış kıpraşıyodu :KK16: çok duygulandım onu öyle görünce 1 ay sonra gel dedi ama nasıl dayancam okadar bilmiyom :26: tsh değerimde dşmüş ayrıca çok şükür tiroit sorunun yokmuş :KK16: ço sevindiik oldum progestanıda kullanmama gerek kalmadı artıkın :KK16: bugün ayrıca bebeğimede kendimede çok güzel ciciler aldık :KK52: 1 tane hamile pantolonu ve 1tane hamile oşafmanı bide normal beli bol eşofman aldım kendi pantalonlarım eşofmanlarım sıkıyodu artıkın bide uzun kollu bir kışlık badi ve ona uygun fermuarlı kopşonlu eşofman üstü gibim bişii aldım büüyük beden lazım olcak naapalım :26: bebişimede harika bi kırmızı tulum ayrıca çok güzel beyaz desenli yumuşacık kalın hem dışarı çıkarma battaniyesi hemde fermuar ve çıtçıtlarını açınca evde kullanım için oluyo battaniki bikaçda zıbın falan bişii aldım işte yavruma çok gezdik yorulduk bayaa gene başımda ağrıyo yolda gelene kdar uyuklaöyle yaani günün özeti :KK34:

canım ,benim doktorum bu aylarda kansızlık olmaz dedi, tatilde gittiğim doktor vitamin vermişti, onu kullanıyorum dedim devam et dedi ama diğer hastalarıyla konuştum, kan tahlilleri normalse vermiyormuş. gerek yok demek ki çok da.

Gerçekten zor bir durum.. ALLAH yardım etsin.. Hakikaten tek kişinin eline kalmakta çok kötü bir şey.. Çok üzülmemeye çalış RABBİM açacaktır bir kapı sanada.. Hiç belli olmas ne zaman ne olcağı.. Sen dua et bol bol..

inşallah şekercik. duadan baska tesellım yok zaten.

cnm yakınlarda başka sağlık ocağı yok mu,oraya aldır kaydını..

malesef canım. kasabada gorev yapıyoruz ve burada evımız. tek saglık ocagı var ne yazık ki...

Ah canımmm çok sevindim.. Ne güsel haberler getirmişsin.. Valla hakikaten bu kadar yorucu bi gün için güsel haberlerin iyi geldi.. Hayırlı olsun inşallah. Merak etme o bekleme sürecini bende yaşıyorum hepimiz yaşayacağız. Kontroller ayda bir genelde.. Ccilerinizide iyi günlerde kullanın İnşallah..

ay çok teşekkür ederim canım :KK16: bugün benim gibi ikili teste giricek bi arkadaş daha vardı nasıl geçti acaba onunda taraması? :26:

gözün aydın canım,inşallah sonuç bekleyen tüm anneler güzel hayırlı sonuçlar alırlar,sağlık sorunları olan arkadaşlarada acil şifalar versin rabbim:2:

Gecmis olsun, insallah duzelir. Doktor acil bir durum olsa sana kelime oyunlari yapmaz dogrudan uyarirdi.

sağol canım inşallah..yok hayatım kelime oyunları yapmadı.. zaten bişiy konuşmadı ki adam keşke kelime oyunu yapsaydıı:)) ağzından lafı almak okadar güçki..sorun varsa sebebini de söylemesi şart bence..zararı varmı bebek için dediğimde tabiki var demesi yerine bunun önlemini biran önce alma çabasında olmalıydı..başından sağıp beni hiç gibi 15 gün sonraya sallaması hoşmu sence?

X