Kızlar BUGÜN bitsin yaaaÇok yoruldummm belim koptu kulağım koptu.. Daha akşama maaşları dağıtıcam, müşteriler sırada Ama sırtım belim fenaaa
canim gecmis olsun..
doktorun nasil ve kacinci haftanda anladi bebegin rahim agzina yakin biryerde oldugunu ??
biliyorum skci oldugunu cunku benim ilk hamileligim dusukle sonuclanmisti .. bu sefer ilk 3 ay nerdeyse yattim surekli.. dr um yat demedi ama korkudan.. bir ara lekelenmem de olmustu ama sanirim o genetik cunku annemde de olmus ayni sey.. elinden geldigince doktorunu dinlemeye calis.. yattigin yerden kendini eglendirecek seyler bul.. kitap oku..
Allah yardimcin olsun
selam güzel anneler;
umarım herşey yolundadır... geçmişi atlayarak okumaya çalıştım sayflalar bayağı çoğalmış alıntı yapamadım.
özpolat; geçmiş olsun Rabbim halana acil şifa versin inşallah
porselencim; Rabbim korktuğuna uğratmasın...test sonuçların temiz çıkacak Rabbimin izniyle içini ferah tut
Veeee ikili test yaptıran ; cinsiyet öğrenen anneler gözünüz aydınnnn hep iyi haberlerle gelelim inşallah
HEDİYE ÇEKİLİŞİ için sanırım yavaştan başlamak gerekiyor biz listemizi oluşturana kadar cinsiyetlerde netleşmiş olacak KİMLER KATILMAK İSTİYOR?
hiç sorma başım sabahtan beri ağrıyor dayanayım dedim olmadı eşim parol getirdi içtim hiç işe yaramadı,amirim gördü ne iyi gelir diyor bende içimden eve gidip yatmak dedim yüzüne bilmem bekliyorum geçmesini dedim....evde olanlar belki evde oturmak bugüne kadar sıkıcıydı ama hamileyken evde olmak bence şans 10 saat ayaklarım yerde akşamları koyacak yer bulamıyorum haliyle biçimsiz oturuyoruz sürekli dikkat edemiyoruz belim ağrıdan kopuyor,evde olsam şöyle uzansam arada bir kestirsem arada kalkıp ev işi yapsam yemek yapsam....bu halde eve git yemek hazırla...evde yemek yok canım bir sürü şey çekiyor bu halde akşamları yemekten sonra uyku bastırıyor gözümü sabah açıyorum yine aynı koşturma....yemek istediğim çok şey var inşallah allah gayret kuvvet verir enerji verir halim harap....birde ben son güne kadar çalışmayı düşünüyorum nasıl olacak bilmiyorum....
çok teşekkürler canım.11 haftalıkken anladı bi sorun olurmu ilerleyen zamanda bilemem dedi doktorum iyi tecrubeli bi doktor ama beni pek fazla aydınlatmıyor değiştirmeyi düşünüyorum ama kararsızım eski tip doktorlardan insan bişe sormaya korkuyo.kanamalarım kesildi.ama birazcık yol yürüsem kasıklarım ağrıyo sizinde öyle oluyomu acaba benim bu durumumlamı alakalı?
hoşgeldin umarım sorun yoktur birkaç gündür göremedim seni....bende isterim hediye çekilişine katılmayı ama cinsiyet haftaya belli olacak inşallah...birde ben bana çıkan kişiye daha sonrasında hem bebeğimin hemde kendimin fotoğrafını göndermekte isterim....o kadar şey paylaşıyoruz bari birbirimizi öyle görelim....
slm kızlar benimde bebeğim rahim ağzına yakın biyerde oluşmuş doktor düşük tehliken var dedi ilk zamanlar kanamam oluyodu ama çok şükür şimdi geçti doktora her gittiğimde yoruluyosun diyo bişe yaptığımda yok sabahtan akşama kadar yatıyorum yatmaktanda sıkıldım(
nasıl olsun canım hem haftanın yorgunluğu hem hamilelik yorgunluğu enerjim yok....izin alıp eve gidesim uyumak istiyorum....eve kaçıp saklanmak istiyorum amirlerim beni bulamasınlar :78:
Halan için RABBİM şifa versin inşallah. ALLAH çocuklarına bağışlasın onu.. Çok zor gerçekten..
Senin içinde gözün aydın canım:) Çok sevindim.. Darısı bütün hamilelik boyunca inşallah
selam güzel anneler;
umarım herşey yolundadır... geçmişi atlayarak okumaya çalıştım sayflalar bayağı çoğalmış alıntı yapamadım.
özpolat; geçmiş olsun Rabbim halana acil şifa versin inşallah
porselencim; Rabbim korktuğuna uğratmasın...test sonuçların temiz çıkacak Rabbimin izniyle içini ferah tut
Veeee ikili test yaptıran ; cinsiyet öğrenen anneler gözünüz aydınnnn hep iyi haberlerle gelelim inşallah
HEDİYE ÇEKİLİŞİ için sanırım yavaştan başlamak gerekiyor biz listemizi oluşturana kadar cinsiyetlerde netleşmiş olacak KİMLER KATILMAK İSTİYOR?
hiç sorma başım sabahtan beri ağrıyor dayanayım dedim olmadı eşim parol getirdi içtim hiç işe yaramadı,amirim gördü ne iyi gelir diyor bende içimden eve gidip yatmak dedim yüzüne bilmem bekliyorum geçmesini dedim....evde olanlar belki evde oturmak bugüne kadar sıkıcıydı ama hamileyken evde olmak bence şans 10 saat ayaklarım yerde akşamları koyacak yer bulamıyorum haliyle biçimsiz oturuyoruz sürekli dikkat edemiyoruz belim ağrıdan kopuyor,evde olsam şöyle uzansam arada bir kestirsem arada kalkıp ev işi yapsam yemek yapsam....bu halde eve git yemek hazırla...evde yemek yok canım bir sürü şey çekiyor bu halde akşamları yemekten sonra uyku bastırıyor gözümü sabah açıyorum yine aynı koşturma....yemek istediğim çok şey var inşallah allah gayret kuvvet verir enerji verir halim harap....birde ben son güne kadar çalışmayı düşünüyorum nasıl olacak bilmiyorum....
teşekkürler kızlar dedğin gini ebahcım benim bebişle alaksı yok, mide başıma bela zaten hep. su an kalkıp corba koymaya bile gucum yok
ben katılmak ıstıorum canım bnm bebısın cınsıyetı 27 sınde bellı olucak ıns
Kızlar selamlar...
benim mide bulantılarım hortladı bugün. sabahtan beri zor tutuyorum kendimi çıkarmamak için. ne güzel cinsiyetinizi öğrenmeye ne kadar az kaldı. herkes en fazla bir haftadan bahsediyor. benim randevum 19 ekimde. öncesinde de gidemiyorum çünkü doktoruma çok uzağım... en son ben öğreneceğim galiba bu gidişle. :)
iki gündür ağlıyorum. ağladığım şey ise belki bir çoğunuz için basit bir şey ama napayım ben büyüttükçe büyüttüm... bizim buradaki sevdiğimiz ebenin, benim can dostumun tayini çıktı ve gitti. yerine gelen ebe hakkında biraz köylünün ağzını aradım. eli çok ağırmış. bir öğretmen arkadaş var hatta tetanoz yaptıran; her şeyi hissettim diyor. iğnenin batışını, ilacı, iğnenin çıkışını... dün ben de kayıt yaptırmaya gittim sağlık ocağına. kasabadaki bebeklerin aşı günüymüş. bir bebeğin 6 aylık aşıları vardı. 4 tane. ben hiçbir iğnede o kadar kan aktığını görmedim şimdiye kadar. bir de iğnelerden biri yakıyormuş. inanır mısınız bebek resmen nefessiz kaldı. ama öyle ağlayarak katılmak şeklinde değil. ciddi ciddi nefes alamadı çocuk. önceki ebede görmesem bebeklerin ne kadar az ağladığını katlanacağım belki ama... düşündükçe gözlerim kararıyor. ben bebeğimi nasıl teslim edeceğim ona yaaa!!!!!