2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Selam kızlar..bugün karaciğer ve tiroit için ultrasona girdim..sağolsun iyice baktı inceledi..sorun varmı?bişiy görünüyormu dedim..yok desem inanıcakmısın bana? Dedi..sonucların yüksek cıkmasının bir sebebi olmalı dedi..sen dr.una sonucu verip ona göre sebebini arastıracaktır dedi..peki deyip sonucumu aldım.oraya not düşmüş tiroitte bişiy bişiyde azalma görünüyor..karaciğerde şüpheli bişiy bişiy..sonucumu verdim sorun varmı deim dr.a..sustu..tekrar sordum dr.bey bişiy varmı sonuclar nasıl dedim? Iyi iyi dedi..sıkılgan ifadeyle...peki neden yüksek cıkıyor sonuclar dedim yine ses soluk yok..bebeğime zararı varmı dedim ee tabiki var dedi hiçç gibii :KK43:( nasıl sinirlerim bozuldu.neyapmamız lazım dedim..ben şimdi ilaç vericem 15 gün sonra tekrarlıycam tahlilleri dedi..bukadar yani kızlar devlethastanelerindeki ilgi alaka malesef buu !!

umarım ilaç tedavisi çözüm olacaktır canım. Allah yardımcın olsun. nerede oturuyordun belki başka bi dr tavsiye edebilriz

Testi tam olarak neler için yaptırdın hangi değerler çıktı.. Aslında görme şansım olsa daha iyiydi ama sen bana tam olarak değerleri yazarsan yorumlatabilirim arkadaşım bebek hemşiresi/aneztezisyen bişiler söyler elbet

canım hangisini yazayım ultrasonumu yoksa kan dğerlerinimi? Kan değerleri : Alt:78 tsh:6.57

testi tam olarak neler için yaptırdın hangi değerler çıktı.. Aslında görme şansım olsa daha iyiydi ama sen bana tam olarak değerleri yazarsan yorumlatabilirim arkadaşım bebek hemşiresi/aneztezisyen bişiler söyler elbet

belli ki burdan trioidin yavaş çalışıyor bildiğim kadarıyla. Ancak bu çok çok abartılıcak durum değil ilaçla kontrol altında tutuluyor mesela..

canım testi; alt karaciğer enzimi durumunu belirtiyor zaten..tsh guatır.gebelikte olması gereken değerin üstünde seyrediyor.yani buda bebeğin sağlığı açsısndan önemli..şuan ilaç tedavisi görüyorum fakat düşmüyor..1 ay kadar kullanmıştım ilacı sonuç değişmemiş..15 gün kadar daha kullanmaya devam edicem..

canım testi; alt karaciğer enzimi durumunu belirtiyor zaten..tsh guatır.gebelikte olması gereken değerin üstünde seyrediyor.yani buda bebeğin sağlığı açsısndan önemli..şuan ilaç tedavisi görüyorum fakat düşmüyor..1 ay kadar kullanmıştım ilacı sonuç değişmemiş..15 gün kadar daha kullanmaya devam edicem..

porselencim canım çok geçmiş olsun. umarım en kısa surede düzelirsin. durumunla alaklı hiç bilgim yok maalesef ama içini ferah tut. her şey duzelır..

Kızlar çogunuzun bebişi benden büyük 9. haftada olan var mı
canım bizler mart anneleri olacaıgımız ıcın senden ileriyiz. sen nisan annelerine bak bi istersen

teşekkur ederım canım. yaptırmadım ıdrar tahlılı. mideyle alaksı var mı ki??? gerci bu sık wc olayından dolayı da yaptırmak istiyordum da hala yaptırmadım.
bu arada çekilişe ben de katılmak istiyordum ama yurtdısındayım işte, cinsiyet de belli degil ama buıyuk ihitmal haftaya turkıyey gelıcem 20 gunlugune o arada eşleşirsek katılabilirim.

sagol canım. ınsallah gecer. hala bi şey yiyebilmiş degilim.

idrar tahlilinin mide ile alakası tabikide yok canım hepsi ard arda geldi yaaa idrar sonra kusma ondan dedim sen bir idrar tahlili yaptırmaya çalış olurmu? enfeksiyon belirtileri olmasın bunlar:18:

Selam kızlar..bugün karaciğer ve tiroit için ultrasona girdim..sağolsun iyice baktı inceledi..sorun varmı?bişiy görünüyormu dedim..yok desem inanıcakmısın bana? Dedi..sonucların yüksek cıkmasının bir sebebi olmalı dedi..sen dr.una sonucu verip ona göre sebebini arastıracaktır dedi..peki deyip sonucumu aldım.oraya not düşmüş tiroitte bişiy bişiyde azalma görünüyor..karaciğerde şüpheli bişiy bişiy..sonucumu verdim sorun varmı deim dr.a..sustu..tekrar sordum dr.bey bişiy varmı sonuclar nasıl dedim? Iyi iyi dedi..sıkılgan ifadeyle...peki neden yüksek cıkıyor sonuclar dedim yine ses soluk yok..bebeğime zararı varmı dedim ee tabiki var dedi hiçç gibii :KK43:( nasıl sinirlerim bozuldu.neyapmamız lazım dedim..ben şimdi ilaç vericem 15 gün sonra tekrarlıycam tahlilleri dedi..bukadar yani kızlar devlethastanelerindeki ilgi alaka malesef buu !!

porselen inşallah bu verilen ilaç herşeyi normal dengesine getiririr evet devlet hastaneleri maallesef böyle sen karaciğerin için gidebilirsen özelde gastrologa gitsene herşeyi sorup daha detaylı net bilgiler alırsın hemde

AS hoşbulduk şekerim arada kaçıranlar olmasın diye sürekli yazmak zorunda kalacağım mesaj aralarında vereceğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim :))))) katılımcıları eşleştireceğiz kim kime çıktı kimse bilmeyecek benim dışımda :))) son bir tarih belirleyeceğiz ve alınan hediyeler ilgili arkadaşlara kargolanacak ayrı bir topiktede hediyelerimizi sergiyeleceğiz inşallah çoook heyecanlı olacak :21::21:
katılanlar;

ebah; mihs; kissem; bahar, sekercikk evet bu heyecanı yaşamak isteyen :)))

bn de katilmak istiyorum ama yurtdisinda oturuyorum:KK43:

ben gelene kadar muhabbet almis basini gitmis oluyor geldigimde de herkes dagilmaya basliyor yaa.
bugun kontrolum vardi. idrar testi yapiyorlar 2 seferdir ne icin yapiliyor dedim protein ve seker olcumuymus.oyle dedi hemsire. heralde normal hic bisey demedi doktor. kalp atisini da dinledim kuzucumun hersey guzel dedi. turkiyede her muayenede ultrason oluyor burda neden yapilmiyor dedim. gercekten tehlikeli mi dedim. hayir tehlikesi yok hem sogorta her zaman karsilamiyor hem de yapilsa bile neyi degistirecek gerek yok bence dedi. neyse 17 ekimde gorucem ins cinsiyetini de o zmn ogrenicez kismetse

ben gelene kadar muhabbet almis basini gitmis oluyor geldigimde de herkes dagilmaya basliyor yaa.
bugun kontrolum vardi. idrar testi yapiyorlar 2 seferdir ne icin yapiliyor dedim protein ve seker olcumuymus.oyle dedi hemsire. heralde normal hic bisey demedi doktor. kalp atisini da dinledim kuzucumun hersey guzel dedi. turkiyede her muayenede ultrason oluyor burda neden yapilmiyor dedim. gercekten tehlikeli mi dedim. hayir tehlikesi yok hem sogorta her zaman karsilamiyor hem de yapilsa bile neyi degistirecek gerek yok bence dedi. neyse 17 ekimde gorucem ins cinsiyetini de o zmn ogrenicez kismetse

hadi gözünaydın canım:21:

evet yurtdışı için bir formül düşünüyorum , paylaşırım cnm

selam kızlar

daha önce i-pad ten giriyordum o yüzden yazmak çok kolay olmuyordu,okuyordum daha çok. ama şimdi bilgisayarımlayım yazabiliyorum
porselen bebeq hemen sana bişeyler yazmak istiyorum sana.benim şu an ikinci gebeliğim. ilk gebeliğim karaciğer değerlerimin yüksek olmasından dolayı 40 haftada sezeryana sebep olmuştu. son ayda yoğun kaşıntım olmuştu, karaciğer değerlerim yüksek çıkmıştı. doğumdan sonra da ağrılarım oldu, safra kesemde taş tespit edildi. 38 günlük lohusayken de safra kesesi ameliyatı oldum. sonrasında değerlerim düştü ama normal değerlerde değildi.cok dr prof. gezdim. 2. gebelik riskli diyen de oldu, bişey olmaz diyen de. bu konuda çok araştırma yaptım, tiroidi bilmem ama ultrasonda karaciğer ile ilgili tam olarak ne yazdığını söylersen anlayabilirim belki. bi de hangi değerlerin kaç çıkıyo onu da söyler misin? ama endişelenme herşeyin tedavisi var çok şükür. çok ciddi bişey olsaydı dr da seni bilgilendirirdi ayrıntılı bence

sanirim Amerikadasin sen.. ultrason olayindan anladim:KK34:

benAmerikadayim aynen senin gibi yetisilmiyor topigin hizina:KK55:

Günaydın güzel anneler..

Bugün bi enerji var içimde anlayamadım.Belki haftasonu olduğu içindir.Gerçi yarın evde iş başlayacak ama olsun..

Dün pantolonlarım sıkıyo diye artık 1 2 parça kıyafet alayım kendime dedim ama hüsrana uğradım.Bnm gözümde büyüttüğüm göbek sanırım henüz o kadar büyük değil.

Mağazada ki kız tam üstüme bi bluz tutuyordu, hamile olduğum için büyük beden istiyorum dedim kızın gözleri açıldı ve direk karnımı aradı, şaşırdı hamilemisiniz diye..o an biraz üzüldüm artık hamile olduğum anlaşılsın istiyorum.

hamile kıyafeti sadece LCW de vardı.orada da pek bi şey bulamadım pantolonları çok kötüydü zaten çok çeşit yoktu.belki güzelleri tükenmişti.
Sonra dedim diğer mağazalardan tayt tunik alayım. Bu sefer tunikler üstümde ağladı bolluktan.Ben de yine bedenime göre aldım hepsini ama tayt iyi oldu en azından beli lastikli ve sıkmıyor.

Sanırım esas hamile alışverişini bayram üzeri yapabilicem.

bende de aynı durum var cnm,karnımda top var,eski kıyafetlerim sıkıyo,hamile kıyafetleride belimden düşüyo..kış gelsede elbise-bot-tayt olayına başlasam :)

selam güzel anneler;

umarım herşey yolundadır... geçmişi atlayarak okumaya çalıştım sayflalar bayağı çoğalmış alıntı yapamadım.
özpolat; geçmiş olsun Rabbim halana acil şifa versin inşallah
porselencim; Rabbim korktuğuna uğratmasın...test sonuçların temiz çıkacak Rabbimin izniyle içini ferah tut
Veeee ikili test yaptıran ; cinsiyet öğrenen anneler gözünüz aydınnnn hep iyi haberlerle gelelim inşallah

HEDİYE ÇEKİLİŞİ için sanırım yavaştan başlamak gerekiyor biz listemizi oluşturana kadar cinsiyetlerde netleşmiş olacak KİMLER KATILMAK İSTİYOR?

ben varım :KK9:

Kızlar selamlar...

benim mide bulantılarım hortladı bugün. sabahtan beri zor tutuyorum kendimi çıkarmamak için. ne güzel cinsiyetinizi öğrenmeye ne kadar az kaldı. herkes en fazla bir haftadan bahsediyor. benim randevum 19 ekimde. öncesinde de gidemiyorum çünkü doktoruma çok uzağım... en son ben öğreneceğim galiba bu gidişle. :) :KK31::KK31::KK31::KK31:

iki gündür ağlıyorum. ağladığım şey ise belki bir çoğunuz için basit bir şey ama napayım ben büyüttükçe büyüttüm... bizim buradaki sevdiğimiz ebenin, benim can dostumun tayini çıktı ve gitti. yerine gelen ebe hakkında biraz köylünün ağzını aradım. eli çok ağırmış. bir öğretmen arkadaş var hatta tetanoz yaptıran; her şeyi hissettim diyor. iğnenin batışını, ilacı, iğnenin çıkışını... dün ben de kayıt yaptırmaya gittim sağlık ocağına. kasabadaki bebeklerin aşı günüymüş. bir bebeğin 6 aylık aşıları vardı. 4 tane. ben hiçbir iğnede o kadar kan aktığını görmedim şimdiye kadar. bir de iğnelerden biri yakıyormuş. inanır mısınız bebek resmen nefessiz kaldı. ama öyle ağlayarak katılmak şeklinde değil. ciddi ciddi nefes alamadı çocuk. önceki ebede görmesem bebeklerin ne kadar az ağladığını katlanacağım belki ama... düşündükçe gözlerim kararıyor. ben bebeğimi nasıl teslim edeceğim ona yaaa!!!!! :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

cnm yakınlarda başka sağlık ocağı yok mu,oraya aldır kaydını..

henüz cinsiyet öğrenememiş arkadaşlar belki işinize yarar :))))ultrasonda gününden ileri çıkan bebeklerin cinsiyeti genelde erkek olurmuş :emir_bebek::emir_bebek:

cnm benim hep gününde gidiyodu bebeğim ama erkek :) geneli bozdum sanırım..

PORSELEN_BEBEG çok geçmiş olsun,umarım herşey düzelir ve yolunda gider..

X