kötü olmuş sudeecim....böyle olunca izinemi yanasın ona ayırdığın vakitemi yanasın...inşallah en kısa sürede işini halledersin....birde duruma şöyle bak sen yaptırma konusunda tereddütteydin önüne engeller çıkıyor bu test olmasa bebek doğmayacak diye birşey de yok...herşeyde bir hayır vardır....
haklısın ebah ya.. inanki benimde aklıma o geldi.. içimdende bi his yaptırma diyodu bide asistanı gününüz geçmiş diyince şok oldum gelin bir doktor görsün sizi dedi. bugün 4 gibi gidicem bakalım...
Bitti cok sukur, 3-4gundur iyi.canım kanaman azaldı mı senin iyi misin?
kızlar selam,
biliyosunuz sabah 11de randevum vardı, 2li testimi devlet hastanesinde yaptırıcaktım. benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez. Kadın doğumdan barkodumu aldım en aşağı 30 kişi bekliyor gözlerim açıldı ama bakıyorum kimse gebe değil. sonra orda sordum soruşturdum meğersem kadın doğum gebe polikiniğinden randevu almak gerekiyormuş. randevuyu da orda çalışna bir tanıdığım almıştı.
gebe doktoru için tekrar randevu alınması gerekiyor, uzun hikaye yani hiç bişey yapamadan çıktım hastaneden. kendi kendime kar edicektim guya... gittiğimle işten izin aldığımla kaldım. eşim kendi doktorumu aradı, oda sezeryana giricekmiş. akşama doğru işten tekrar izin alabilirsem kendi doktoruma gidicem
haklısın ebah ya.. inanki benimde aklıma o geldi.. içimdende bi his yaptırma diyodu bide asistanı gününüz geçmiş diyince şok oldum gelin bir doktor görsün sizi dedi. bugün 4 gibi gidicem bakalım...
kanama durumun nasıl deryamdemir?umarım geçmiştir sağlığına kavuşmuşsundur....geriye kalan aylarda başına gelebilecek en korkutucu şey bu olsun inşallah....sıkıntısız bir şekilde hamileliğini tamamlayıp yavrunu kucağına almak nasip olsun.....
Gözün aydın canım :) Ne güsel bebişini de görmüşsün ohh ohh :) Bizde haftaya cmrt görüces inşallah :)
Valla ben yarı mali müşavirim 2 yıl sonra ruhsatımı alcam çok şükür ama işe devam oturup çocuğuma bakamıcam :) Eşimde muhasebeci ama mali müşavir olmaya hiç niyeti yok :) Sınav fobisi varhiç hoşlanmıyor sınavlardan.. Eşin inşallah olur sende sefasını sürersin umarım
kızlar selam,
biliyosunuz sabah 11de randevum vardı, 2li testimi devlet hastanesinde yaptırıcaktım. benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez. Kadın doğumdan barkodumu aldım en aşağı 30 kişi bekliyor gözlerim açıldı ama bakıyorum kimse gebe değil. sonra orda sordum soruşturdum meğersem kadın doğum gebe polikiniğinden randevu almak gerekiyormuş. randevuyu da orda çalışna bir tanıdığım almıştı.
gebe doktoru için tekrar randevu alınması gerekiyor, uzun hikaye yani hiç bişey yapamadan çıktım hastaneden. kendi kendime kar edicektim guya... gittiğimle işten izin aldığımla kaldım. eşim kendi doktorumu aradı, oda sezeryana giricekmiş. akşama doğru işten tekrar izin alabilirsem kendi doktoruma gidicem
sorma ya.. şimdi doktorun asistanını aradım dedim 13+4 üm şuanda ikili test için gelicem.. asistan dedi senin süren geçmiş ama gel yinede bi doktor baksın sana olmadı 3lü testi yaparız dedi. tamam dedim bende.
acaba 2liyi yaptıramıcak mıyım kii neyse vardır herşeyde bir hayr...
hayırlısı olsun inş. hakkında senin adına cok sevindim işinde uzmanlasmak güzel bişeydir. inş. bi de benmki
olursa cok süper olacak
ay canım ya kıyamam anlayabiliyorum seni kac günlerdir bende ugrastım durdum en sonunda dün yaptırdım.aslında dün 13+2 idim ama 13 ün içindesin yapalım dedi doktor yaptılar. ense kalınlıgı 1.8 mm cıktı.kalp atısıydı sanırım 154 cıktı.degerler normal dediler.dünde yaptıramasaydım takmıycaktım artık napım.hem yaptırmayanda cokmus neyse bakalım inş. hayırlısı olur sıkma sen canını
Bitti cok sukur, 3-4gundur iyi.
Bugun vizeyi uzatmak icin polis merkezine gittim, yol biraz yordu. Haftasonu yatarim artik. Hayirlisi Pazartesiden itibaren isbasi, bakalim sorunsuz devam ederiz insallah. Gobegim de iyice buyudu, zaten tup bebek tedavisi derken hayatimin en sisman donemi hamile kaldim. Kemikler de ince vucut tasiyamiyor artik, daha cabuk yoruluyorum.
detaylı ultrasona daha var ya belki o yüzden söylememiştir 20. haftalarda olması gerekli. benim doktorum hep önceden söyler iyi oluyor benim içinde önceden ayarlayabiliyorum.2liyi yaptıran doktorlar bazen 3lüye gerek görmüyorlar sorarsın canım doktoruna.cok saol canım hepimizin bebişleri de saglıklı sıhhatli olsunlar inş. detaylı ultrason filan hiç söylemedi bana doktorum ama sonucları götürünce sorayım en iyisi.3 lü test sart mı aceba ? 2 li ve 4 lünün karması bişey mi yoksa ben hiç bilmiyorum da
sen çok şanslısın bizimkiler eski ultrason siyah beyazben sürekli 4 boyutlu ultrasona giriyorum çok garip eli yüzü ayakları bariz belli gerçi 1 ay önce farklıydı şimdi daha farklı olmuştur...herşeyi belli ayakları minicik elleri önde bağlamış kafasını sağ omuzuna yatırmış kaşlarını çatmış...çenesi sivri babası gibi daha o haftalarda kulakları aşağıdaydı şimdi yukarı çıkmıştır koca kafalıydı
slm kızlar benimde bebeğim rahim ağzına yakın biyerde oluşmuş doktor düşük tehliken var dedi ilk zamanlar kanamam oluyodu ama çok şükür şimdi geçti doktora her gittiğimde yoruluyosun diyo bişe yaptığımda yok sabahtan akşama kadar yatıyorum yatmaktanda sıkıldım(
çok emin değilim ama mantık yürütürsek bebekler yaklaşık 50 cm doğuyor ya bu 50-56 cm muhtemelen 0-3 aya denk geliyordur ama yinede tecrübeli annelere sormakta fayda vartecrübeli olan arkadaşlar bebek kıyafeti bakıyorum bazılarında 0-3 ay diyor bazılarında 50-56 cm.diyor.bu cm.ler neye karşılık geliyor bilgisi olan varmı???
slm kızlar benimde bebeğim rahim ağzına yakın biyerde oluşmuş doktor düşük tehliken var dedi ilk zamanlar kanamam oluyodu ama çok şükür şimdi geçti doktora her gittiğimde yoruluyosun diyo bişe yaptığımda yok sabahtan akşama kadar yatıyorum yatmaktanda sıkıldım(