2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

haklısın ebah ya.. inanki benimde aklıma o geldi.. içimdende bi his yaptırma diyodu bide asistanı gününüz geçmiş diyince şok oldum gelin bir doktor görsün sizi dedi. bugün 4 gibi gidicem bakalım...

haklısın ebah ya.. inanki benimde aklıma o geldi.. içimdende bi his yaptırma diyodu bide asistanı gününüz geçmiş diyince şok oldum gelin bir doktor görsün sizi dedi. bugün 4 gibi gidicem bakalım...

herşey nasip sakın üzülüp sıkıntıya sokma kendini....sen elinden geleni yaptın olmuyorsa bir sebepten olmuyordur arkadaşım

canım kanaman azaldı mı senin iyi misin?
Bitti cok sukur, 3-4gundur iyi.

Bugun vizeyi uzatmak icin polis merkezine gittim, yol biraz yordu. Haftasonu yatarim artik. Hayirlisi Pazartesiden itibaren isbasi, bakalim sorunsuz devam ederiz insallah. Gobegim de iyice buyudu, zaten tup bebek tedavisi derken hayatimin en sisman donemi hamile kaldim. Kemikler de ince vucut tasiyamiyor artik, daha cabuk yoruluyorum.

:) vardır bundad bir hayır...

canım benım sansa bak ya nese yapılabılırse yapar olmassa 3'lu yaptırırsın daha 4'lu var detaylı usg var sıkma canını :)

Insallah. Ama anladigim rahim buyudukce arada boyle olacak. Sonucta rahimde 7cm boyutunda miyom var, rahim buyuyor miyom cansiz hucre oldugu icin buyumuyor gerilmeler de kanamaya yolaciyor. 30gun gunde iki tane progestan fitil kullanicam. Kendimi asla yormayacam, leke geldi mi bir hafta yatacam. Benim buradaki doktorlar ve Turkiyedeki doktorlardan, internetteki bu olayi yasamislarin anlattiklarindan ve yine internetteki doktorlardan anladigim bu.

hayırlısı olsun inş. hakkında senin adına cok sevindim işinde uzmanlasmak güzel bişeydir. inş. bi de benmki olursa cok süper olacak

ay canım ya kıyamam anlayabiliyorum seni kac günlerdir bende ugrastım durdum en sonunda dün yaptırdım.aslında dün 13+2 idim ama 13 ün içindesin yapalım dedi doktor yaptılar. ense kalınlıgı 1.8 mm cıktı.kalp atısıydı sanırım 154 cıktı.degerler normal dediler.dünde yaptıramasaydım takmıycaktım artık napım.hem yaptırmayanda cokmus neyse bakalım inş. hayırlısı olur sıkma sen canını

Çok da sıkıntı etme kendine bence.. herşey de bir hayır vardır gerçekten. Ben bana kalsa yaptırmıcaktım bile. Ama doktorum istedi. Üçlü testi yaptırırsın olmazsa. Hem oda daha ayrıntılı

Eşin hazırlanıyormu peki

RABBİM Şifa versin inşallah.. Hakikaten senin için zor bir süreç ama iyi olacak sonu inşallah.. Sabret dua et.. Bizde edelim inşallah senin için ve tüm sıkıntılı arkadaşlarımız için..

detaylı ultrasona daha var ya belki o yüzden söylememiştir 20. haftalarda olması gerekli. benim doktorum hep önceden söyler iyi oluyor benim içinde önceden ayarlayabiliyorum.2liyi yaptıran doktorlar bazen 3lüye gerek görmüyorlar sorarsın canım doktoruna.
sen çok şanslısın bizimkiler eski ultrason siyah beyaz doktor gösteriyor burası gözü burası ağzı falan diye ama ben pek benzetemiyorum hee evet evet çok güzel diyorum

kızlar ben şimdi çıkıyorum 4te doktora giricem. stres yapmadım rahatım hayırlısı çünküü... haftasonu internetim olmadığı için pazartesi görüşürüz hoşçakalın...

tecrübeli olan arkadaşlar bebek kıyafeti bakıyorum bazılarında 0-3 ay diyor bazılarında 50-56 cm.diyor.bu cm.ler neye karşılık geliyor bilgisi olan varmı???

topik baya uzamış arkadaşlar çok kaynatmışsınız,ben de ne zamandır giremiyorum bu hafta minikimle tanıştık yoğun bir haftaydı şükür sağ salim bitirdik 13.haftadayım ben de 2 li testim doktorun dediğine göre iyi çıkmış 3lüye gerek bile yok dedi ekimin 2.haftasına aldım randevu.ama cinsiyetini öğrenemedik ikili de erkeğe benzetti hafta başında pipi göremediğime göre kız olabilir dedi 16.haftayı bekleyeceğiz artık ama bakıyorum herkes öğrenmiş hayırlısı.aranızda ilaç kullanan var mı ben zinco,folik asit 16.haftaya kadar ,bir de bebk asprini 32.haftaya kullanacakmışım bulantılarım da kalmadı şükür ben den bu kadar selamlar.......

slm kızlar benimde bebeğim rahim ağzına yakın biyerde oluşmuş doktor düşük tehliken var dedi ilk zamanlar kanamam oluyodu ama çok şükür şimdi geçti doktora her gittiğimde yoruluyosun diyo bişe yaptığımda yok sabahtan akşama kadar yatıyorum yatmaktanda sıkıldım(

canim gecmis olsun..

doktorun nasil ve kacinci haftanda anladi bebegin rahim agzina yakin biryerde oldugunu ??

biliyorum skci oldugunu cunku benim ilk hamileligim dusukle sonuclanmisti .. bu sefer ilk 3 ay nerdeyse yattim surekli.. dr um yat demedi ama korkudan.. bir ara lekelenmem de olmustu ama sanirim o genetik cunku annemde de olmus ayni sey.. elinden geldigince doktorunu dinlemeye calis.. yattigin yerden kendini eglendirecek seyler bul.. kitap oku..

Allah yardimcin olsun

tecrübeli olan arkadaşlar bebek kıyafeti bakıyorum bazılarında 0-3 ay diyor bazılarında 50-56 cm.diyor.bu cm.ler neye karşılık geliyor bilgisi olan varmı???
çok emin değilim ama mantık yürütürsek bebekler yaklaşık 50 cm doğuyor ya bu 50-56 cm muhtemelen 0-3 aya denk geliyordur ama yinede tecrübeli annelere sormakta fayda var

ALLAH yardımcın olsun.. Hayırlısı ile kucağınada alırsın inşallah. Sıkılma yat boşver bebişin iyi olsunda.. Biz çekelim varsın.

Kızlar BUGÜN bitsin yaaa Çok yoruldummm belim koptu kulağım koptu.. Daha akşama maaşları dağıtıcam, müşteriler sırada Ama sırtım belim fenaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…