2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım geçmiş olsun dikkat et kendine geçecektir bi süre sonra inşallah....

teşekkürler kızlar dedğin gini ebahcım benim bebişle alaksı yok, mide başıma bela zaten hep. su an kalkıp corba koymaya bile gucum yok

kızlar yemek konusunda isim vermeyin demiştiniz ama bu kolaylıkla bulunabilecek ve grip salgınının olduğu bir dönemde hayat kurtarıcı bişey. bu haftayı maalesef grip ile geçirdim ve ilaçsız ne yapıcam diye düşünürken aklıma C vitamini deposu ve 1 numaralı grip ilacı tavuk suyu geldi :) tavuksuyuyla kremalı brokoli çorbasını kase kase içtim üstüne akşam sıcak bir duş aldım bugün sadece boğazımda ve burnumda tıkanıklık kaldı tarif isteyen olursa verebilirim... umarım hiç biriniz grip olmazsınız çok çok rezalet bişey

bu arada PORSELEN_BEBEG çok geçmiş olsun umarım sende bebeğinde bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz gözlerim doldu okurken endişeni anlıyorum ama içini ferah tutmaya çalış bebişinle birbirinize destek olun dualarımız seninle.

birde ilişkiye girmek konusunda da unutuyorum hep yazmayı kasıklarımızda ağrı hissetmediğimiz dönemde ilişkiye girmemizde sıkıntı yokmuş (özel durumlarınız hariç) yalnızca 6. aydan sonra içeriye boşalmaması gerekiyormuş yada prezervatif kullanılması gerekiyormuş beynimiz bunu doğum başladı olarak algılayıp doğum durumuna geçiyormuş ve maalesef düşük ile sonuçlanabiliyormuş aklınızda olsun

Gözün aydın canım :) Ne güsel bebişini de görmüşsün ohh ohh :) Bizde haftaya cmrt görüces inşallah :)
Valla ben yarı mali müşavirim 2 yıl sonra ruhsatımı alcam çok şükür ama işe devam oturup çocuğuma bakamıcam :) Eşimde muhasebeci ama mali müşavir olmaya hiç niyeti yok :) Sınav fobisi var hiç hoşlanmıyor sınavlardan.. Eşin inşallah olur sende sefasını sürersin umarım

sude ve bengısuuu nerdesınız?? bugun kontrollerınız vardı sanırım... benmı kacırdım arada yemekten geldım sımdı okuyamadım da ??

ooo çok hızlısın canım halan içinde allah acil şifaler versin bebişe dikkat et antreman yapcam die onuda yorma

RABBİM şifa versin... Kendine dikkat et.. Görüşürüs inşallah. Fazla özletme kendini :)

halana çok geçmiş olsun acil şifalar sende allaha emanet ol

çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için, rabbim şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun

ozpolat nerelerdesin nasılsın??halan nasıl oldu?

canım dün epey bi konuşmuşsunuz oku oku bitmedievdeyim ama hiç iyi değilim mide berbat uykum çok sabah 2li kan sonucumu aldım geldim şükür bir sıkıntı çıkmadı...halam haftaya ameliyat olucak ama günü henüz belli değil, görünürde iyi rahat gezebiliyor ama onun vermiş olduğu psikolojik üzüntü var buda daha çok etkiliyor kafaya takıyor ,tek sebebi çocukları küçük okulllar açıldı biri 9 diğeride 7 yaşında aklı onlarda çok geç çocuk sahibi oldu ,16 sene sonra doğdu ilk çocuğu evham çok o yüzden neyse ben çok konuştum sen nasılsın canım

Halan için RABBİM şifa versin inşallah. ALLAH çocuklarına bağışlasın onu.. Çok zor gerçekten..
Senin içinde gözün aydın canım:) Çok sevindim.. Darısı bütün hamilelik boyunca inşallah

nasıl olsun canım hem haftanın yorgunluğu hem hamilelik yorgunluğu enerjim yok....izin alıp eve gidesim uyumak istiyorum....eve kaçıp saklanmak istiyorum amirlerim beni bulamasınlar :78:

Bütün herkese merhabalaaaaar ...
Canlar benim sıkıntım evde durmak. Cooook sikiliyorum.
Herkes calisio ısı gücü var. Kimse gelip gidemiyoooo....

:)))) Normalde olsa bende duramam evde , ama hamileyken gerçekten çalışmak çok zor oluyor..
Uykun gelse yatamıyosun ağrın olsa gidemiyosun. Bence sen iyi değerlendir bu zamanlarını :)
Zaten kış geliyor hiç evden çıkasın gelmicek mera ketme ::)

Bütün herkese merhabalaaaaar ...
Canlar benim sıkıntım evde durmak. Cooook sikiliyorum.
Herkes calisio ısı gücü var. Kimse gelip gidemiyoooo....

kızlar selam,

biliyosunuz sabah 11de randevum vardı, 2li testimi devlet hastanesinde yaptırıcaktım. benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez. Kadın doğumdan barkodumu aldım en aşağı 30 kişi bekliyor gözlerim açıldı ama bakıyorum kimse gebe değil. sonra orda sordum soruşturdum meğersem kadın doğum gebe polikiniğinden randevu almak gerekiyormuş. randevuyu da orda çalışna bir tanıdığım almıştı.

gebe doktoru için tekrar randevu alınması gerekiyor, uzun hikaye yani hiç bişey yapamadan çıktım hastaneden. kendi kendime kar edicektim guya... gittiğimle işten izin aldığımla kaldım. eşim kendi doktorumu aradı, oda sezeryana giricekmiş. akşama doğru işten tekrar izin alabilirsem kendi doktoruma gidicem

Oy oy oy hakikaten talihsizlik bugün sendeki.. Valla üzüldüm.. Ama güselim ne yap ne et git yaptır testini vaktin geçiyodu senin çünkü.. RABBİM yardımcın olsun bugün..

kötü olmuş sudeecim....böyle olunca izinemi yanasın ona ayırdığın vakitemi yanasın...inşallah en kısa sürede işini halledersin....birde duruma şöyle bak sen yaptırma konusunda tereddütteydin önüne engeller çıkıyor bu test olmasa bebek doğmayacak diye birşey de yok...herşeyde bir hayır vardır....

sude ve bengısuuu nerdesınız?? bugun kontrollerınız vardı sanırım... benmı kacırdım arada yemekten geldım sımdı okuyamadım da ??

Oy oy oy hakikaten talihsizlik bugün sendeki.. Valla üzüldüm.. Ama güselim ne yap ne et git yaptır testini vaktin geçiyodu senin çünkü.. RABBİM yardımcın olsun bugün..

sorma ya.. şimdi doktorun asistanını aradım dedim 13+4 üm şuanda ikili test için gelicem.. asistan dedi senin süren geçmiş ama gel yinede bi doktor baksın sana olmadı 3lü testi yaparız dedi. tamam dedim bende.

acaba 2liyi yaptıramıcak mıyım kii neyse vardır herşeyde bir hayr...

geçmişler olsun sudecim kadın hastalıklarından mı almıştın randevunu? bende devlette yaptırdım. çalışmıyor olsaydın ya da yarın sabah izin alabilirsen çok erkenden gidip sıra alabilirsin ve testini yaptırabilirsin. özel hastanelere gebelik döneminde yapılan testlerde özellikle takmış durumdayım ben çünkü heyecanımızı ve endişemizi sömürüyorlarmış gibi geliyor. 2li test dediğimiz altı üstü bi ultrason birde tek tüplük bi kan tahlili medicana gibi muhteşem olmaktan çok uzak bir hastane bile 190 tl fiyat veriyor (SSKlıya) başkasına bakıyorum 80 tl ye yaptırmış çok sinirleniyorum o yüzden :) akşam izin almaya çalışmak yerine sabah izin alabilirsen öğlene kadar biter işin diye düşünüyorum ama sen bilirsin tabi :)

Selam insallah herkesin keyfi yerindedir. Pazartesi dinlenme fasli bitiyor, isbasi basliyor.

kanama durumun nasıl deryamdemir?umarım geçmiştir sağlığına kavuşmuşsundur....geriye kalan aylarda başına gelebilecek en korkutucu şey bu olsun inşallah....sıkıntısız bir şekilde hamileliğini tamamlayıp yavrunu kucağına almak nasip olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…