canım geçmiş olsun dikkat et kendine geçecektir bi süre sonra inşallah....
geçmiş olsun kıvırcık,sindirimimizde bir sorun var sanırım eskisi gibi değiliz geçen hafta bende yemeği abartınca gece mide bulantısıyla uyandım allah ne veridyse be ne yediysem ama belli bebekten değil bulantı...kendine dikkat et mideni birkaç gün dinlendir sonra yemeye devam
ayy canım baktımda aslında yapılmıycak bişey değil.ben müsait bi zamanda ilgilenicem bu konuyla inş.
inş. güzel cıkar.sana da maşallah aman artık rahat gecsin kusma bulantı olmasıngerci onlarda hamişliğin zor ama güzel yanları.benimki zaten agır gecmiyor sadece sabahları sarı su cıkarıyorum kac gündür o da yok.
cok saol canım hepimizin bebişleri de saglıklı sıhhatli olsunlar inş. detaylı ultrason filan hiç söylemedi bana doktorum ama sonucları götürünce sorayım en iyisi.3 lü test sart mı aceba ? 2 li ve 4 lünün karması bişey mi yoksa ben hiç bilmiyorum da
cok tesekkür ederim saolasın. evet sizin işler baya yogundur Allah yardımcınız olsun.benim eşimde muhasebeci eve gelince kafa bir milyon oluyo bazı zamanlar.inş. bi de mali müşavir olaydıbende evde rahat rahat bebişime bakardım
birde kızlar bebişi gördüm gecen gittiğimde uyuyordu bu sefer uyanıktı allahımmmm o nasıl bişey kıpı kıpırrr hiç durmuyor ayakları popoyla birlikte sallıyordu cok acayip geldi bana doktor da gülerek vay kerataa cok yaramaz olcak cok hiperaktif olcak dedi.doktor biraz kafa adamdı baya izletti hareketlertini filan.aistanı kızın da 6 yıldır bebeği olmuyormus o da baktı baya sevdi karnımı filan kötü hissettim gerci o da benle yasıtmıs bi de üzüldüm.ama bebişim cok sekerdi yaa.bi de doktor dürüst olayım daha cinsiyet için erkek pipiyle klitorist aynı boyutta suan ama deneyimlerime dayanarak erkek olma ihtimeli yüksek yine de değişirse bilmiyorum ama şimdilik öyle görünüyor dedi.zaten bizde erkek bekliyoruzhatta doktor cinsiyet söylemeden ben söyledim biz erkek bekliyoruz ultrason fotolarından öyle gördük dedim adam baya güldü bak sen ultrason fotosundan belli oluyormuymus filan dedi.sonra o da erkek dedi
MİHSöksürük var bıraz öksürünce ve hapsırınca ayakta veya yatıosam sırtustu kasıklarına bı sızı gırıo gecıo bunda bısı yoktur dımı kasılmaktan meydana gelıo heralde yasıyan varmı??
diye sormussun canım evet evet aynen bende de öyle oluyor.öksürünce de hapsurunca da karnım agrıyor ama tutabilirsem karnımı tutuyorum biraz faydası oluyor
ooo çok hızlısın canım halan içinde allah acil şifaler versin bebişe dikkat et antreman yapcam die onuda yorma
RABBİM şifa versin... Kendine dikkat et.. Görüşürüs inşallah. Fazla özletme kendini :)
halana çok geçmiş olsun acil şifalarsende allaha emanet ol
Ben dün sanki bi tepik hissettim ama anlam veremedim.Bi daha da olmadı. 4. ayda hissedilirmiş sanırım 2-3 haftamız daha var hissetmek için.
Bnm de bütün pantolonlarım göbekten sıkıyor.Kalçada problem yok ama düğme fermuarlar kapanmıyor.Bol tshırt giyip açıyorum ben de düğme fermuarı.Önümüdeki ay alıcam hamile kıyafetleri.Hem hava serinlemiş olur yazık yazlıklar artık giyilmez.
Dışardan bakınca pek hamile göbeği gibi durmuyor bnm göbeğim ama yemekten sonra anlaşılıyor iyice.Eşim eli karnımda oturuyor ,gece yatarken de eli göbüşümde uyuyoruz.Kıskanmaya başladım bile veleti
Vay hamarat ozpolat maşallahh sana.Ben de bi tembellik sorma çamaşır makine içinde bekliyor bulaşık makine içinde bekliyor.Eve elim değimiyor.Gerçi işten gelince pert oluyorum zaten.Bu haftasonu el atmam lazım artık bnm de .
bu arada halana da geçmiş olsun cnm.
1 ay sonraya randevu verdi bana
evet iste bende boyle bir hap kullanmayi istiyorum. Hapın markasi neydi canim?
canım insallah yarinki ultrasondan guzel haberler getirirsin bize. Rabbim korktuklarinla karsilastirmasin sizi melegini korusun
Ben gnc marka aldim canim
Erkek bebek karni yukarda olurmus sekercik benimde ayni senin gibi.. Gazdan olabilir diye dusunuyorum. Sabah normal gobis aksam sanki tostoparlak yukarda bi gobek oluyor ve yanlari gergin :))
Rahim boyunu olcmus canim doktorun 3.5 cm normal bir boyut ama anladigim kadariyla seni takibe almak istedigi icinde 1 hafta sonra birdaha olcer buyuk ihtimal fazla ayakta durmamaya calis ve sakın endiselenme. Eger kisalma devam etse bile cok basit bir cozumu var iyiki onceden doktorun bunu farketmis..
evet canim bendende istemisti doktor rutin testler bunlar
bende bebisin esini asagida tasiyormusum ebah o yuzden kanamam oldu progestan almaya devam ediyorum ve ara ara agrilarimda oluyor ilk ogrendigimde cok korktum ama baktimki cogu kisi yasiyor bunu rabbime emanet yavrularimiz
ben varim :))
ooo ne güzel sabahtan butun isler halledilmis imrendim valla bi utum varki daggg gibiama yapicak adam yok :))) halana cok gecmis olsun rabbim sifasini versin insallah.
ozpolat nerelerdesin nasılsın??halan nasıl oldu?
çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için, rabbim şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun
canım dün epey bi konuşmuşsunuz oku oku bitmedievdeyim ama hiç iyi değilim mide berbat uykum çok sabah 2li kan sonucumu aldım geldim şükür bir sıkıntı çıkmadı...halam haftaya ameliyat olucak ama günü henüz belli değil, görünürde iyi rahat gezebiliyor ama onun vermiş olduğu psikolojik üzüntü var buda daha çok etkiliyor kafaya takıyor ,tek sebebi çocukları küçük okulllar açıldı biri 9 diğeride 7 yaşında aklı onlarda çok geç çocuk sahibi oldu ,16 sene sonra doğdu ilk çocuğu evham çok o yüzden neyse ben çok konuştum sen nasılsın canım
çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için, rabbim şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun
canım dün epey bi konuşmuşsunuz oku oku bitmedievdeyim ama hiç iyi değilim mide berbat uykum çok sabah 2li kan sonucumu aldım geldim şükür bir sıkıntı çıkmadı...halam haftaya ameliyat olucak ama günü henüz belli değil, görünürde iyi rahat gezebiliyor ama onun vermiş olduğu psikolojik üzüntü var buda daha çok etkiliyor kafaya takıyor ,tek sebebi çocukları küçük okulllar açıldı biri 9 diğeride 7 yaşında aklı onlarda çok geç çocuk sahibi oldu ,16 sene sonra doğdu ilk çocuğu evham çok o yüzden neyse ben çok konuştum sen nasılsın canım
Bütün herkese merhabalaaaaar ...
Canlar benim sıkıntım evde durmak. Cooook sikiliyorum.
Herkes calisio ısı gücü var. Kimse gelip gidemiyoooo....
Selam insallah herkesin keyfi yerindedir. Pazartesi dinlenme fasli bitiyor, isbasi basliyor.
kızlar selam,
biliyosunuz sabah 11de randevum vardı, 2li testimi devlet hastanesinde yaptırıcaktım. benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez. Kadın doğumdan barkodumu aldım en aşağı 30 kişi bekliyor gözlerim açıldı ama bakıyorum kimse gebe değil. sonra orda sordum soruşturdum meğersem kadın doğum gebe polikiniğinden randevu almak gerekiyormuş. randevuyu da orda çalışna bir tanıdığım almıştı.
gebe doktoru için tekrar randevu alınması gerekiyor, uzun hikaye yani hiç bişey yapamadan çıktım hastaneden. kendi kendime kar edicektim guya... gittiğimle işten izin aldığımla kaldım. eşim kendi doktorumu aradı, oda sezeryana giricekmiş. akşama doğru işten tekrar izin alabilirsem kendi doktoruma gidicem
kızlar selam,
biliyosunuz sabah 11de randevum vardı, 2li testimi devlet hastanesinde yaptırıcaktım. benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez. Kadın doğumdan barkodumu aldım en aşağı 30 kişi bekliyor gözlerim açıldı ama bakıyorum kimse gebe değil. sonra orda sordum soruşturdum meğersem kadın doğum gebe polikiniğinden randevu almak gerekiyormuş. randevuyu da orda çalışna bir tanıdığım almıştı.
gebe doktoru için tekrar randevu alınması gerekiyor, uzun hikaye yani hiç bişey yapamadan çıktım hastaneden. kendi kendime kar edicektim guya... gittiğimle işten izin aldığımla kaldım. eşim kendi doktorumu aradı, oda sezeryana giricekmiş. akşama doğru işten tekrar izin alabilirsem kendi doktoruma gidicem
sude ve bengısuuu nerdesınız?? bugun kontrollerınız vardı sanırım... benmı kacırdım arada yemekten geldım sımdı okuyamadım da ??
Oy oy oy hakikaten talihsizlik bugün sendeki.. Valla üzüldüm.. Ama güselim ne yap ne et git yaptır testini vaktin geçiyodu senin çünkü.. RABBİM yardımcın olsun bugün..
kızlar selam,
Selam insallah herkesin keyfi yerindedir. Pazartesi dinlenme fasli bitiyor, isbasi basliyor.