2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar benim kontrolüm haftaya cuma sizce cinsiyeti belli olur mu????çook merak ediyoruz:)) :KK49: tabi sağlıklı olsun öncelikle ama çoğu kişi öğrendi yanılmıyorsam ve geneli de erkek :)) maşallah paşalara...tabi prenseslere de..:)) biz de bi öğrenseydik hayıırlısıyla... :KK49:

Kısmetse öğrenirsin canım benimde cumartesi :) 12. haftada doktoru sırf sıkıştırdık diye bi yorum yaptı ama görmedim dedi kadın :) bizde 22 eylülü bekliyoruz.. Hayırlısı ile inşallah nasip olur öğrenmeyenlere :)

kızlar benim kontrolüm haftaya cuma sizce cinsiyeti belli olur mu????çook merak ediyoruz:)) :KK49: tabi sağlıklı olsun öncelikle ama çoğu kişi öğrendi yanılmıyorsam ve geneli de erkek :)) maşallah paşalara...tabi prenseslere de..:)) biz de bi öğrenseydik hayıırlısıyla... :KK49:

ayyy canım benim yaaa çok sevindim adına bencede uyuyamazsın ben ne kendim uyurum nede eşimi heralde :) yarın gelince hemen haber ver bize hayırlı sonuçlar olsun canım

:) inşallah hayırlı olur canım insan herşeyini ayrı bir heycanla bekliyor allahım kimseye acısını göstermesin, kardeşimin bebeği benimkinden 3 hafta küçüktü p.tesi günü dawn sendromu nedeniyle ve bir takım hastalıklar nedeniyle aldırmak zorunda kaldılar allahım kimseye böyle bişey yaşatmasın canım kardeşim bitik durumdaydı:KK43: ne kadar istiyordu o bebeği ben kendime sevinemiyorum şimdi ama yinede bebeğimi üzmemeye çalışıyorum:KK43:

Gerçekten çok zor bir durum.. RABBİM sabrını versin inşallah.. Tez zamandada tekrar bir evlat nasip etsin..

:) inşallah hayırlı olur canım insan herşeyini ayrı bir heycanla bekliyor allahım kimseye acısını göstermesin, kardeşimin bebeği benimkinden 3 hafta küçüktü p.tesi günü dawn sendromu nedeniyle ve bir takım hastalıklar nedeniyle aldırmak zorunda kaldılar allahım kimseye böyle bişey yaşatmasın canım kardeşim bitik durumdaydı:KK43: ne kadar istiyordu o bebeği ben kendime sevinemiyorum şimdi ama yinede bebeğimi üzmemeye çalışıyorum:KK43:

en azından erken öğrenmiş oldular bu durumu hayatları boyunca hep üzülmektense bir kez üzülür....allah tekrar sağlıklı evlat nasip etsin inşallah....senin bebeğinde onlara moral olsun....evlat olmadan teyze olmak çok farklı bir duygu bunu anlatmaya çalış bak şimdi ben çocuğum olunca yeğenim kadar güzel olacakmı yeğenim kadar çok sevecekmiyim diye düşünüyorum tabiki öyle birşey olmayacak ama annelik duygusunu ilk onda tattım yoluk kafalı küçük sevgilim benim...inşallah kardeşinde senin bebeğinle avunur.....

aslında çok kilo almak istemiyorum.KEndime hedef koydum ilk 3 ay 2 kilo diye, 1,5 ta kaldım.
Ama 2,5 senedir hamile olmanın hayaliyle dolaşıyorum.Biraz da tadı çıksın istiyorum.Ne bulantı ne aşerme hiç bişey yaşayamadım daha.
Dediğin gibi üzülecek mevzu değil.Heves bnm ki sadece...

hayalimdeki hamilelik seninki desem, asermeden bulanti cekmeden rüya gibi bisey benim icin, inan dogumdan okadar korkmuyorum su bulantilar olmasa, kiymetini bil derim:KK34:

Gerçekten çok zor bir durum.. RABBİM sabrını versin inşallah.. Tez zamandada tekrar bir evlat nasip etsin..

amin canım bende çok istiyorum hemen hamile kalmasını hemen unutmasını ben gözünün önünde olmasam belki daha kolay unuturdu ama şimdi beni her gördüğünde aklına gelecek diye kendimi kötü hissediyorum:KK43: allahım hayırlı bir evlat daha nasip etsin tez elden kardeşime amin...

en azından erken öğrenmiş oldular bu durumu hayatları boyunca hep üzülmektense bir kez üzülür....allah tekrar sağlıklı evlat nasip etsin inşallah....senin bebeğinde onlara moral olsun....evlat olmadan teyze olmak çok farklı bir duygu bunu anlatmaya çalış bak şimdi ben çocuğum olunca yeğenim kadar güzel olacakmı yeğenim kadar çok sevecekmiyim diye düşünüyorum tabiki öyle birşey olmayacak ama annelik duygusunu ilk onda tattım yoluk kafalı küçük sevgilim benim...inşallah kardeşinde senin bebeğinle avunur.....

tek avuntumuz o zaten erken fark etmeleri ömür boyu bu üzüntüyle yaşamaktansa ve onun acı çektiğini görmektense böylesi daha hayırlı oldu canım ne güzel söylemişsin allahım sabrını arttırsın kardeşimin...hepimize hayırlı, akıllı, sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

amin canım bende çok istiyorum hemen hamile kalmasını hemen unutmasını ben gözünün önünde olmasam belki daha kolay unuturdu ama şimdi beni her gördüğünde aklına gelecek diye kendimi kötü hissediyorum:KK43: allahım hayırlı bir evlat daha nasip etsin tez elden kardeşime amin...

canım kardesıne buyuk gecmıs olsun amnıyosentez sonucumu ogrendı rahatsızlıgını?

AKILCI canım çok zor bir durum seninki.. ayy bende öyle bişey yaşadım.. abimin oglu dogdugunda ben 8 aylık hamileydim.. hollandaya gitmiştim dogum için annemleri yanına.. yiğenim dogdu eve geldi ertesi gün hastaneye yattı kalbinde delik varmış 3 ay hastanede yattı.. deliği ameliyatla kapattılar ameliyat sırasında enfeksiyon kaptı çocuk..sonra delik kapandı derken bi delik daha çıktı.. ameliyattan sonra hiç uyanmadı yavrum..çok zor günler geçirdik bizde.. hep derdim mertime bişey olursa benyavrumu kucagıma nasıl alırım..Allahım kimseye evlat acısı göstermesin..

çok şükür şimdi 20 aylık delikte kendiliğnden kapanıyor.. :KK16:

Günaydın güzel anneler..

Bugün bi enerji var içimde anlayamadım.Belki haftasonu olduğu içindir.Gerçi yarın evde iş başlayacak ama olsun..

Dün pantolonlarım sıkıyo diye artık 1 2 parça kıyafet alayım kendime dedim ama hüsrana uğradım.Bnm gözümde büyüttüğüm göbek sanırım henüz o kadar büyük değil.

Mağazada ki kız tam üstüme bi bluz tutuyordu, hamile olduğum için büyük beden istiyorum dedim kızın gözleri açıldı ve direk karnımı aradı, şaşırdı hamilemisiniz diye..o an biraz üzüldüm artık hamile olduğum anlaşılsın istiyorum.

hamile kıyafeti sadece LCW de vardı.orada da pek bi şey bulamadım pantolonları çok kötüydü zaten çok çeşit yoktu.belki güzelleri tükenmişti.
Sonra dedim diğer mağazalardan tayt tunik alayım. Bu sefer tunikler üstümde ağladı bolluktan.Ben de yine bedenime göre aldım hepsini ama tayt iyi oldu en azından beli lastikli ve sıkmıyor.

Sanırım esas hamile alışverişini bayram üzeri yapabilicem.

tayt bence açık bayanlar için kurtarıcı..üzerine bol bir tunikle çok rahat edersin canım

Öncelikle hepinize bebişlerinizle birlikte hayırlı,mutlu,huzurlu,sağlıklı bir Cuma Günü diliyorum arkadaşlarrrr:)
Gelelim arkadaşım sana emin ol bir çoğumuz böyle.. Hel o lcw ye gidince dahada moralim bozuluyor. O pantolonların içine benden iki tane daha girer diyorum her seferinde. Ne yazıkki hamile koleksiyonu az, ama diğer yerde hiç yok gene onlar düşünceli :)
Emin ol bende öyleyim.. Eşim dün diyor ki '' Nerdeyse doğurucan hala tık yok sende, ne karnın var ne bişey'' (dün akşam aynı otobüse bindik o benden sonra bindi ben ayaktaydım kimse anlamadığı için yer vermiyor malesef) kızıyor kendi kendine eşimde tombul olsaydın ya biras diyor bak ayaktasın :)
Neyse elbet bizede sıra gelir üzülmeyelim.. Ama insan gerçekten karnı çıkınca bebeğini daha mı iyi hissedecek ne ? düşüncesine kapılıyor galiba ben öyleyim zaten hareketinide hissetmiyorum bari karnım olsunda orda bi yerde olduğunu daha çok farkedeyim diyorum kendimce sanırım :) Sıkıntı yokk güsel günler gelecek inşallah bize :) Onlar içerde iyi olsunda varsın çıkmasın göbüşlerrr :)

kayınvalidem minübüste ayaktaymış genç bi kız binince yaşlı bir teyze kalkıp yer vermiş annemde şaşırmış Allah Allah neden verdi acaba diye..
sonra bi baktım diyo göbeği hiç yok ama hamile tşörtlerinden giymişti.
hemen gidip yazmalıyada sölimde ayakta kalmasın demiş ahaha:KK9::KK9:

Ben geldim kızlar hepimizde pantolon sıkıntısı var gördüğüm kadarıyla valla ben bayrama kadar idare etmeyi düşümüyorum bayramda ilk hamileliğimi alırım inşallah tabi karnım çıkmışsa çıkmazsa gene almam :)

Sana da çok gemiş olsun ailece surmeli.. Çok şükür ki sağlıklı artık yeğenin. Maşallah..
Böyle bir şey değilde değişiğini ben yaşıyorum. Panik atak olan bir ablam var ve çocuk istiyor ama olmadı bir türlü. Ben hamile kalınca söyleyemedim 2,5 ay sonra birinden duymuş tesadüf baya kötü oldu.. Korkudan gidip gelemiyorum yanına, hemen herşeyi kafasına takıyor çünkü.. Gerçekten zor böyle şeyler. ALLAH kimseye yaşatmasın helede SAĞLIK en önemli şey bence..

AKILCI canım çok zor bir durum seninki.. ayy bende öyle bişey yaşadım.. abimin oglu dogdugunda ben 8 aylık hamileydim.. hollandaya gitmiştim dogum için annemleri yanına.. yiğenim dogdu eve geldi ertesi gün hastaneye yattı kalbinde delik varmış 3 ay hastanede yattı.. deliği ameliyatla kapattılar ameliyat sırasında enfeksiyon kaptı çocuk..sonra delik kapandı derken bi delik daha çıktı.. ameliyattan sonra hiç uyanmadı yavrum..çok zor günler geçirdik bizde.. hep derdim mertime bişey olursa benyavrumu kucagıma nasıl alırım..Allahım kimseye evlat acısı göstermesin..

kayınvalidem minübüste ayaktaymış genç bi kız binince yaşlı bir teyze kalkıp yer vermiş annemde şaşırmış Allah Allah neden verdi acaba diye..
sonra bi baktım diyo göbeği hiç yok ama hamile tşörtlerinden giymişti.
hemen gidip yazmalıyada sölimde ayakta kalmasın demiş ahaha:KK9::KK9:[/QUOTE]

HAHHAAA BENİM KARDEŞİMDE DİO ABLA OTOBÜSDEYKEN ELİNİ KARNINA KOY BİRAZDA ŞİŞİR KARNINI SANA YER VERSİNLER DİO :)

hayırlı cumalar kızlar ..kızlar kilo konuşulmuş sanırım

ben bu sabah tartıldım hamile kaldığım kilodan 400 gr fazla çıktım ..

3 aydır hiç kilo almamışım :KK52::KK52:

günaydın güzel anneler :) ve bebekleri yarın bu saatlerde bebeğimin cinsiyetini öğrenmiş olucam büyük ihtimalle çok heycanlıyım :)) ne acaba akşam uyuyamam sanırım :KK16:

Rabbim gönlünüze göre versin inş canım :nazar:kardeşin içinde çok üzüldüm İnş kolay atlatır Rabbim tekrar yaşamayı nasip etsin geçmiş olsun:KK50:

allah şifasını versin canım aynı duygular bendede var hemen hamile kalabilir mi bilginz var mı 12 haftalıktı bebeği inş zorlanmadan sağlıklı bir bebeği daha olur yine beraber büyürlr :)

Güzel anneler hepinize günaydınlar.... cuma olmasının verdıgı mutluluk hıcbısıye benzemıo gercekten :))

bengisu ve sude bızı habersız bırakmayın inşallah testlerınız cok gusel cıkar cınsıyetlerde bellı olur :)

kızlar sıze bısı danısıcam bı haftadır grıbım bılıosunuz bugun daha ıyıyım adını anmım mıdenız bulanmasında hanı grıpten sonra bısı kalır ya bogazda ondan var bıraz gecelerı uyutmuo :))) bundan dolayıda öksürük var bıraz öksürünce ve hapsırınca ayakta veya yatıosam sırtustu kasıklarına bı sızı gırıo gecıo bunda bısı yoktur dımı kasılmaktan meydana gelıo heralde yasıyan varmı??

bende neredeyse bir haftadır gribim canım iki gündür biraz daha iyiyim ama dediğin o eyden bende de azcık oluyor hapşırma öksürükle birlikte kasıkta ağrıda oluyor kendimizi sıkmamız gerekiyormuş normalmiş yani :) geçmiş olsun bu arada

X