- 16 Haziran 2008
- 5.174
- 2
kızlar çok şükür 7 serumdan sonra hayata dönmeye başladım bulantılarım 2 gündür hafiflediilk kez arabada giderken gözümü açık tutabildim ve ilk kez arabadan indikten sonra hastaneye girene kadar burnumu kapatmadım
maşAllah canım
kızlar ya ayıp olmazsa birşey sorcam 5 haftalıkken düşük tehlikesi yaşadım ilişki yasak dedi doktorumuz ilaç kullandım bıraktık hiçbir sorunum yok şimdi.Doktor bugün herşey yolunda bir sorun yaşamazsan 1 ay sonra gel kontrole dedi kayınvalidem yanımdaydı soramadım bir türlü doktora yasağı kalkan var mı? varsa arıyıp sorcam doktoruma
bize ilk muayenemizde seyreltin dedi:)tabi doktorun bakış açısına göre seyreklik kaç gün bilemiyorum
kızlar isim konusu görünce beyazın bi tiplemesi geldi aklıma dönjem ben sana diye... orda yeni nesil isimler vardı onları mı düşünsek
erkek olursa; borucan, pipican,
kız olursa: verengül kukucan
yani bu kadar olur,tam dondurmamı aldım yerime oturdum ve senin yazını gördüm..pess ama dayanamıyorum yicem ben
canım az ye nolur kaç gündür çekiyorum dün gece hiç uyuyamadım canının istemesi tatmin et bırak benden sölemesi