2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar çok şükür 7 serumdan sonra hayata dönmeye başladım bulantılarım 2 gündür hafifledi:KK9:ilk kez arabada giderken gözümü açık tutabildim ve ilk kez arabadan indikten sonra hastaneye girene kadar burnumu kapatmadım :KK66:

maşAllah canım :nazar:

kızlar ya ayıp olmazsa birşey sorcam :KK17: 5 haftalıkken düşük tehlikesi yaşadım ilişki yasak dedi doktorumuz ilaç kullandım bıraktık hiçbir sorunum yok şimdi.Doktor bugün herşey yolunda bir sorun yaşamazsan 1 ay sonra gel kontrole dedi kayınvalidem yanımdaydı soramadım bir türlü doktora yasağı kalkan var mı? varsa arıyıp sorcam doktoruma :KK17::KK17::KK17::KK17:

bize ilk muayenemizde seyreltin dedi:)tabi doktorun bakış açısına göre seyreklik kaç gün bilemiyorum :KK9:

kızlar isim konusu görünce beyazın bi tiplemesi geldi aklıma dönjem ben sana diye... orda yeni nesil isimler vardı onları mı düşünsek

erkek olursa; borucan, pipican,

kız olursa: verengül kukucan

:KK52::KK52::KK52:

:KK9::KK9::KK9:

yani bu kadar olur,tam dondurmamı aldım yerime oturdum ve senin yazını gördüm..pess :KK9: ama dayanamıyorum yicem ben :KK43:

canım az ye nolur kaç gündür çekiyorum dün gece hiç uyuyamadım canının istemesi tatmin et bırak benden sölemesi :KK34:

çok araştırıp çok şey okuyoruz da bu yüzden....:KK31::KK31: artık anne baba olabiliriz dediğimiz ay hiç sıkıntı yaşamadım ama o ay olmadı ben araştırmaya başladım aman allahım neler okudum en sonunda eşime galiba ben kısmi kısırım dedim :KK52::KK52: halbuki 6 ay öncesinde dış gebelik geçirmiştim eşim saçmalama dedi o zaman biz yapamıyoruz dedim :KK52: yine araştırdım o kadar saçma şeyler öğrendimki eşime söyledim bir sonraki ay uyguladık yine yok....o ayn sonunda bana bak şu saçma şeyleri okuma çocuk falan istemiyorum sen böyle yaptıkça hesap kitap uğraşma dedi o ay bıraktım kendime geldim ve miniğim şimdi içimde benim misafirim....:emir_bebek:

bende senin gibi 3 ay yok yumurtlama haftası yok bilmem ne ayarladım olmadı,bu sefer acaba bizim çocuğumuz olmuyo mu derdine düştük,sonra bıraktık oluruna ve hamile kaldım :)

Hoş gelsin canım. Biras daha iyi olmana sevindim.. RABBİM daha iyi etsin inşallah. Öbür dert hepimizde var yasak olmasada emin ol :)

kızlar bence yemek isimlerine çok takılmayın,illaki geçecek isimler gayet normal.alan var alamayan var diye düşünürsek oooo.televizyonda da sürekli yiyecek reklamları çıkıyor,çevremdeki herkes nasıl gidiyo hamilelikten sonra nasıl şunu yiyo musun bunu yiyo musun diye soruyo..yani hayatımızın en başında yemek..

yasak muhabbetine gelince,bizde de başta yasak vardı sonra kalktı kalkmasına ama korkudan bişey anlamıyosun,aman zarar verir miyiz aman canım yanar mı?artık kocalar da biraz idare edicek,sonuçta onların çocukları karnımızdakiler :)

Kizlar iliskiden bahsedilmis pardon bisi sorcam ama o ne:26: :KK53:yasak yok bisi yok korku cok o dediginiz yok:KK52::KK9:

Kizlar iliskiden bahsedilmis pardon bisi sorcam ama o ne:26: :KK53:yasak yok bisi yok korku cok o dediginiz yok:KK52::KK9:

bizdede yasak yok korkuda yok ama engel çok.. mesela eşimin sigara içmesi.. yanına bile yaklaşamadıgım o nefes kokusu :KK25:

ben inat eiyorum bırakacaksın diye ama oda inatçı peşimden ayrılmıyor:KK53:

Güselim o zaman sanada hayırlı olsun inşallah. İyi haberlerini versin RABBİM bebişinin. Yarın tadını çıkarr bencee :)

Ay sağol canım yaa amin kötü bişiii öğrenirsem diye korkuyom hem :18::26: hemde bebeğimi görücem öğrenebilirsemde cinsiyetini öğrenicem diye çok heyecanlıyım :KK16::KK16::KK52: ay inşallah herşey yolunda gider bide gitmişken dahiliyeye görüncem tshım yüksekti büyük ihtimalle tiroitim yavaş çalışıyo ve galiba ilaç vericek :26::26: neyse iyi düşünelim iyi olsun inşallah güzel haberlerle gelirim :KK16::KK16:

bengisucum sen bunu bi kere daha paylasmistin sanki o zmn da sasirmistim sen bunu 8.aya girdigimizde de paylas emi canim unutuom ben:)

hadi yaa dah öncedemi paylaştıım akıl kalmadıkii :KK53::26: kız bunu bidaa nerden bulupta paylaşiim şimdiden seçelim iştee isimlerini bebişlerimiziiin :KK9::KK16: ismiyle konuşuruz işte bebeişlerimizle yavrum kızım oğlum demektense alışsınlar şimdiden ismlerine yakında duycaklar nasılsa biziii:KK16:

hadi yaa dah öncedemi paylaştıım akıl kalmadıkii :KK53::26: kız bunu bidaa nerden bulupta paylaşiim şimdiden seçelim iştee isimlerini bebişlerimiziiin :KK9::KK16: ismiyle konuşuruz işte bebeişlerimizle yavrum kızım oğlum demektense alışsınlar şimdiden ismlerine yakında duycaklar nasılsa biziii:KK16:

ama ama ama benim yavrumun cinsiyetini bilmiom ki:KK43: o yuzden icim ata ata bakamiom ben daha once buldugun gibi bacim bulursun hadi hadi :KK66:

evet iste bende boyle bir hap kullanmayi istiyorum. Hapın markasi neydi canim?

azra kusura bakma bu topik pek bir hizli ilerliyor ben gecmise bakarken gordum sorunu :KK5:

ben yurtdisindayim onun icin muhtemelen kullandigim markanin aynisi yoktur tr de.. soyle soyliyim doktoruna sorsan bilir diye tahmin ediyorum.. "dha " diye sorsan kisaltilmis hali bu.. doktorun bilir diye tahmin ediyorum..

Günaydın güzel anneler..

Bugün bi enerji var içimde anlayamadım.Belki haftasonu olduğu içindir.Gerçi yarın evde iş başlayacak ama olsun..

Dün pantolonlarım sıkıyo diye artık 1 2 parça kıyafet alayım kendime dedim ama hüsrana uğradım.Bnm gözümde büyüttüğüm göbek sanırım henüz o kadar büyük değil.

Mağazada ki kız tam üstüme bi bluz tutuyordu, hamile olduğum için büyük beden istiyorum dedim kızın gözleri açıldı ve direk karnımı aradı, şaşırdı hamilemisiniz diye..o an biraz üzüldüm artık hamile olduğum anlaşılsın istiyorum.

hamile kıyafeti sadece LCW de vardı.orada da pek bi şey bulamadım pantolonları çok kötüydü zaten çok çeşit yoktu.belki güzelleri tükenmişti.
Sonra dedim diğer mağazalardan tayt tunik alayım. Bu sefer tunikler üstümde ağladı bolluktan.Ben de yine bedenime göre aldım hepsini ama tayt iyi oldu en azından beli lastikli ve sıkmıyor.

Sanırım esas hamile alışverişini bayram üzeri yapabilicem.

azra kusura bakma bu topik pek bir hizli ilerliyor ben gecmise bakarken gordum sorunu :KK5:

ben yurtdisindayim onun icin muhtemelen kullandigim markanin aynisi yoktur tr de.. soyle soyliyim doktoruna sorsan bilir diye tahmin ediyorum.. "dha " diye sorsan kisaltilmis hali bu.. doktorun bilir diye tahmin ediyorum..

benim eşim uzun zamandan beri balık yağı kullanıyor, baya bir araştırma yaptı,piyasayı taradı. içerisinde en çok omega 3 bulunan carlson diye bir marka. diğerlerinin 3 katı dha,epa ve diğer omega 3 yağ asitleri var. yağında da hapında da.

Günaydın güzel anneler..

Bugün bi enerji var içimde anlayamadım.Belki haftasonu olduğu içindir.Gerçi yarın evde iş başlayacak ama olsun..

Dün pantolonlarım sıkıyo diye artık 1 2 parça kıyafet alayım kendime dedim ama hüsrana uğradım.Bnm gözümde büyüttüğüm göbek sanırım henüz o kadar büyük değil.

Mağazada ki kız tam üstüme bi bluz tutuyordu, hamile olduğum için büyük beden istiyorum dedim kızın gözleri açıldı ve direk karnımı aradı, şaşırdı hamilemisiniz diye..o an biraz üzüldüm artık hamile olduğum anlaşılsın istiyorum.

hamile kıyafeti sadece LCW de vardı.orada da pek bi şey bulamadım pantolonları çok kötüydü zaten çok çeşit yoktu.belki güzelleri tükenmişti.
Sonra dedim diğer mağazalardan tayt tunik alayım. Bu sefer tunikler üstümde ağladı bolluktan.Ben de yine bedenime göre aldım hepsini ama tayt iyi oldu en azından beli lastikli ve sıkmıyor.

buna üzülünürmü arkadasim sewin iste negüzel sonrada bukilolarla napicam diye düsünmiycen, enfazla ikiaya kadar cikar göbisin:KK34:

Merak etme herşey güsel olacak inşallah.. Bak benimde 6. haftamda TSH çok düşük çıktı yani çok hızlı çalışıyodu.. Yaz kabus gibi geldi bana.. O bulantılarım dahada beter arttı. 1 hafta içinde 3 tane doktora gittim. Ama t3 ve t4 değerleri normaldi o yüzden bekledik 1 ay sonra tekrar yaptırdım aynı testi, sınıra gelmişti nerdeyse :) Ama doktorlar ödümü patlatmıştı.. Hiç üzme kendini kalbini ferah tut sen..

Ay sağol canım yaa amin kötü bişiii öğrenirsem diye korkuyom hem :18::26: hemde bebeğimi görücem öğrenebilirsemde cinsiyetini öğrenicem diye çok heyecanlıyım :KK16::KK16::KK52: ay inşallah herşey yolunda gider bide gitmişken dahiliyeye görüncem tshım yüksekti büyük ihtimalle tiroitim yavaş çalışıyo ve galiba ilaç vericek :26::26: neyse iyi düşünelim iyi olsun inşallah güzel haberlerle gelirim :KK16::KK16:

Günaydın güzel anneler..

canım bu sorun bende var zayıf olduğum için hafif bir göbekte bile pantolonlarım sıkmaya başladı alışverişe çıkayım dedim ama herşey üstüme çuval gibi oldu..neyse bikaç tane bol rahat bluz aldım sonra eve geldim ve kotlarımın ikisini alıp terziye gittim ..dedim ki bunları hamile pantolonu yap diye...çooookkk rahat ve güzel oldu belden de ayarlanabiliyor..bence düşün derim..:KK25: :KK25: :KK25: :2: :) :) :) :)

Günaydın güzel anneler..

normal kıyafetlerin oluyorsa iyi canım,ben kıyafetsiz kaldım, pantolonlarımın hiçbiri olmuyor, üstleri sıkıyor, altları da sallanıyor, aşırı bol,kilo verdim ilk aylarda.üstelik doğru düzgün hamile pantalonu da bulamadım.üstü çok uzun olanlardan var hep. o kadar da buyümedi karnım. zaten kilo almadım,ama son bir haftada atağa geçti göbeğim fırladı. bazen geriliyor,canım yanıyor. çatlak kremine başladım hemen.

Öncelikle hepinize bebişlerinizle birlikte hayırlı,mutlu,huzurlu,sağlıklı bir Cuma Günü diliyorum arkadaşlarrrr:)
Gelelim arkadaşım sana emin ol bir çoğumuz böyle.. Hel o lcw ye gidince dahada moralim bozuluyor. O pantolonların içine benden iki tane daha girer diyorum her seferinde. Ne yazıkki hamile koleksiyonu az, ama diğer yerde hiç yok gene onlar düşünceli :)
Emin ol bende öyleyim.. Eşim dün diyor ki '' Nerdeyse doğurucan hala tık yok sende, ne karnın var ne bişey'' (dün akşam aynı otobüse bindik o benden sonra bindi ben ayaktaydım kimse anlamadığı için yer vermiyor malesef) kızıyor kendi kendine eşimde tombul olsaydın ya biras diyor bak ayaktasın :)
Neyse elbet bizede sıra gelir üzülmeyelim.. Ama insan gerçekten karnı çıkınca bebeğini daha mı iyi hissedecek ne ? düşüncesine kapılıyor galiba ben öyleyim zaten hareketinide hissetmiyorum bari karnım olsunda orda bi yerde olduğunu daha çok farkedeyim diyorum kendimce sanırım :) Sıkıntı yokk güsel günler gelecek inşallah bize :) Onlar içerde iyi olsunda varsın çıkmasın göbüşlerrr :)

Günaydın güzel anneler..

X