- 27 Ağustos 2009
- 1.580
- 29
- 34
geçmiş olsun iyi olmana sevindim umarım bundan sonra sukunetli hamilelik geçirirsin tadını çıkarırsın....benim bir sorunum olmamasına rağmen ilişki yasak demişti sanırım herkese aynı şey söyleniyor ama keseyi görüp kalp sesini duyunca yasak bitti uzun süre oldu biteli...
Çok sağol tatlım bulantılar tamamen bitince inş rahatlıycam :) benim doktorum unuttu mu acep yasak koyduğunu ki :44:
kanaman olmuyorsa yasak kalkmıştır diye biliyorum ama, tabi senin durumun ne kadar riskliydi bilemem canım imkanın varsa bi doktoruna sor yinede sen serbest dersede hareketlere dikkat et ama
Yok tatlım 2 haftayı geçti ilacı bırakalı hiçbir kanamam yok çok şükür.Tehlikenin olduğu zaman da zaten tam olarak kan gelmemişti kahverengi lekelenmem oluyordu az miktarda.Önceki gün kaçamak yapmıştık ondandır demişti ben bi arıyıp sorıyım doktoruma en iyisi serbest derse baya dikkat etcem
bende de ilişki yasağı yok ama bizde ilişki olmuyor,sebep benim,eşimden tiksinyor gibi oluyorum,uzaklaştım heriften resmen,o da sağolsun hoşgörülü.
Herkes bana onu sordu hamilesin eşinin kokusundan tiksinmiyor musun diye.Annem babamı yatağa almazmış 2 kez banyo yaptırırmış yine koku alırmış :) bende olmadı öyle birşey çok şükür herşeyden tiksiniyorum ama eşimde sorun yok :)