2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Saol canım tansiyon sorunum yok şükür akşam eve gidince hemen denicem limonu teşekkür ederim

selamlar guzel hanimlar ve tatli bebisler, hic usenmedim kacirdigim tum sayfalari okudum, bu arada da hic durmadan yemek yedim, daha bikac bisey daha var aklimda onlari da yemem lazim ne acildi istahim, 3 kilo almisim bir iki hafta icinde!!!neyse yarasin bebisime insallah
porselen_bebeg canim cok cok gecmis olsun, dedigin cok dogru, bizler bebeklerimiz icin elimizden geleni yapicaz, Rabbime emanetler hepsi, O'nun izni olmadan hicbisey zarar veremez yavrularimiza, sen doktorlarin korkutmalarina bakma, bol bol dua et, gerekli tedavi zaten uygulanicak insallah, sen moralini yuksek tut, beslenmene dinlenmene dikkat et, insallah saglikla alicaksin pasani kucagina,
ya Sittar sen evlatlarimizi her turlu felaketten, kotulukten, hastaliktan koru, amin.

canım benim yaa... buna benzer şeyleri bende yaşadım adam sarılınca bi anda nefessiz kalıp ittirmelerim falan, gece yatağın en ucuna kaçıyorum.. napacan elimizde değil bizim idare edicekler

kızlar 2 gün giremedim anca bitirdim okumayı.ama çok üzüldüm balık muhabbeti yapmışsınız biz doğuda olduğumuz için balık yiyemiyoruz.okuyunca da canım şimdi balık istedi keşke bende memlekette olsaydım da balığın hasını yeseydim.çok üzgünüm şuan balık isimleri de geçmiş.ne yapcam şimdi ben ( bir de sizden bir ricam var ne olur yemek tarzı şeyler paylaşmayın mahrum yerde yaşayanları da düşünün.tamam belki elinizde değildi ama bundan sonra dikkati olalım ne olur

e memleketin nereyse ordan kuru buzla göndersinler ya bişeycik olmaz balığa üzüldüm bak yiyemeyişine yaaa

kızlar çok şükür 7 serumdan sonra hayata dönmeye başladım bulantılarım 2 gündür hafiflediilk kez arabada giderken gözümü açık tutabildim ve ilk kez arabadan indikten sonra hastaneye girene kadar burnumu kapatmadım

ay bende üzüldüm şimdi ya, aslında yemek muhabbetinden çok faydalı besinler konuşuluyor o yüzden herkes fikrini belirtince konu git gide açılıyor. yok mu bir çaresi arkadaşın dediği gibi istesen annenlerden falan kargolasınlar kimse yok mu?

Bebeğinize ne isimler düşünüyosunuz rabbim nasip ederse kız olursa ecrin deva erkek olursa poyraz çınar ya siz ?

selamlar kızlar...
salatalığa zaafım var çok fena,unutup cacık yedim bugün,ve beklenen sonuç istifra ettim
süt de içemiyorum,peynir yiyemiyorum,salatalık yiyemiyorum,ve bazı et ürünlerini yiyemiyorum...

tam kusmalarım bitti dedim,yine hortlayacak diye korkuyorum.:18::18:

bir haftadır yumurta yemiyorum,bu akşam menemenle birlikte yiyeyim bari,süt içemiyorum,peyniri uzun zamandr ağzıma sokmadım,kaşar peyniri ile idare ediyorum şimdilk,hamilelik biraz zor ama buna da şükür.

Aynen bende üsüldüm şimdi... Gerçekten gönderemes mi kimse sana bir şekilde acaba.. Aslında konu yemek olsun diye değilde neler yenmeli yenmemli durumundan ötürü böyle yazılar çıktı ortaya.. Yinede dikkat ederiz inşallah.. Kusura bakma valla aklıma takıldın şimdi

oy kıyamam yaa :26: az kaldı canım geçcek bulantılar az daha sabır

kızlar ya ayıp olmazsa birşey sorcam 5 haftalıkken düşük tehlikesi yaşadım ilişki yasak dedi doktorumuz ilaç kullandım bıraktık hiçbir sorunum yok şimdi.Doktor bugün herşey yolunda bir sorun yaşamazsan 1 ay sonra gel kontrole dedi kayınvalidem yanımdaydı soramadım bir türlü doktora yasağı kalkan var mı? varsa arıyıp sorcam doktoruma

geçmiş olsun iyi olmana sevindim umarım bundan sonra sukunetli hamilelik geçirirsin tadını çıkarırsın....benim bir sorunum olmamasına rağmen ilişki yasak demişti sanırım herkese aynı şey söyleniyor ama keseyi görüp kalp sesini duyunca yasak bitti uzun süre oldu biteli...

kanaman olmuyorsa yasak kalkmıştır diye biliyorum ama, tabi senin durumun ne kadar riskliydi bilemem canım imkanın varsa bi doktoruna sor yinede sen serbest dersede hareketlere dikkat et ama

Son düzenleme:
bende de ilişki yasağı yok ama bizde ilişki olmuyor,sebep benim,eşimden tiksinyor gibi oluyorum,uzaklaştım heriften resmen,o da sağolsun hoşgörülü.

ah canım yaa kıyamam ama balık tüketemeyin madem hiç diilse balık yağı hapı alda iç bende almayı düşünüyom öle her zaman nerden bulupta yiicez bide şu konserve dardanel tonlardan 2 haftada 1 falan yesek bişiii olmaz sanırım :26: bende malatyanın en kötü ilçesinden birindeyim burada mahrumiyt bölgesi gibim bişii burdanda tayinimiz doğuya çıkcak kimbilir nerde olcaz yaa :26: doğru düzgün istediklerimizi anca malatyaya gittikçe falan alabiliyoz :26: düşün yaai almaya doğru dzgün yeşillik bile bulamıyoz burda millet kendi yetiştiriyo diye kışın geliyomuş bakalım herşey yollarda kapnıyomuş ooy oyy naapcam bende bilmiyom :26:

bana doktor haftada bir demişti ama ben yinede kendi kendime yasak koymuştum aman bişi olur diye benimki baktım kafayı yicek sonra fazla uzatmadım gün sayımı komik oluyor ama kaç oldu diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…