2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım bende hamile olduğumu ilk öğrendiğimde dr istemişti.yaptırmıştım.inş bişey çıkmaz.

Kızlar hamile olarak sizinde yardımınıza ihtiyacımız var. Çok yakın bir arkadaşımız ve çok genç bir bayan amansız bir hastalığa yakalandı.. Cuma gününe kadar 900 adet salat-ı tefriciye dağıtıyoruz. 4444 adetti çok şükür bu kadar kaldı. Bugün için ne kadar alabilirsiniz yada alırmısınız ? Adet olarak bilmem lazım 4444 kere olması önemli çünkü.. Biliyosunuz hamişlerin duası kabul oluyor inşallah. Sizinde duanıza ihtiyacı var. Şimdiden herkesten ALLAH razı olsun

Ozpolatcım yok öyle kayıp olma lütfen.. :) Valla bana üçlü testi yapıcaz demedi doktor. Gittiğimde yaparmı bilmiyorum. Ama genelde 2 li test ile aralarında hemen hemen o kadar oluyor..Genelde 3-4 hafta ara ile randevu vermiş doktor hepimize..

bende rüya gördüm kızlarsanki bir organizasyon düzenliyorum büyük bir yerdeyim ama kimsecikler yok yani henüz kimse teşrif etmemiş sadece masalar var ve üzerlerinde nazarlıklar var irili ufaklı ve masaların üzerleride nazarlıklarla birlikte yeşil mercimeği andıran şeylerle kaplı ve her yer beyaz bu kadar sonra uyandım

acaba oğlum mu olucak niye bu kadar çok nazarlık vardıki sanki sünnet düğünü organizasyonu yapıyordum

doğru söylüyosun canım normal istenen testler olduğunu söyleyince içim rahatladı. ilk bebeğimde istememişti bunda isteyince ne biliyim işte aslında bende çok rahatımdır ama neden böyle oldumki anlamadım.

çok araştırıp çok şey okuyoruz da bu yüzden.... artık anne baba olabiliriz dediğimiz ay hiç sıkıntı yaşamadım ama o ay olmadı ben araştırmaya başladım aman allahım neler okudum en sonunda eşime galiba ben kısmi kısırım dedim halbuki 6 ay öncesinde dış gebelik geçirmiştim eşim saçmalama dedi o zaman biz yapamıyoruz dedim yine araştırdım o kadar saçma şeyler öğrendimki eşime söyledim bir sonraki ay uyguladık yine yok....o ayn sonunda bana bak şu saçma şeyleri okuma çocuk falan istemiyorum sen böyle yaptıkça hesap kitap uğraşma dedi o ay bıraktım kendime geldim ve miniğim şimdi içimde benim misafirim....

özpolat ben sürekli yazamıyorum ama okuyorum yazılanları sana bişi söyleyeceğim neden bilmiyorum ama normalde böyle şeyleri pek hissetmem ama bence senin kızın olcak.dur bakalım tutacakmı hislerim. neden böyle hissettim neden sen başka kimse değil bilmiyorum ama öyle geliyor bana.merakla bekliyorum sonucu

mrb arkadaşlar bende kısmetse martta bebeğimi kucağıma alacam benide listeye eklermisiniz

günaydın kızlar yok bende henüz bebeğimin hareketini hissetmiyorum zaten sölenenlere göre daha çok erken hissetmek için karnını büyüyüpde eski pantolonları olmayanlar varmı acaba benim gibi

kızlar ben bir duşa gireyim evide topladım ütü mütü bulaşık ne varsa hallettim sabah sabah artık üşençgeçlik yapmıyorum sıkı bir antremandayım anlıyacağınız ilerki dönemler içinhalam hasta böbreği alınacak onu ziyaret edicem olurda soranlar olur belki beni açıklama yapayım dedim akşam geç saatlerde gelirim allaha emanet olun

ooo çok hızlısın canım halan içinde allah acil şifaler versin bebişe dikkat et antreman yapcam die onuda yorma

RABBİM şifa versin... Kendine dikkat et.. Görüşürüs inşallah. Fazla özletme kendini :)

Ben varım güselim.. Karından olmuyor.. Çok karnım büyümedi ama pantolonlarım olmuyor.. Giyemiyorum..

günaydın kızlar yok bende henüz bebeğimin hareketini hissetmiyorum zaten sölenenlere göre daha çok erken hissetmek için karnını büyüyüpde eski pantolonları olmayanlar varmı acaba benim gibi

ben varım güselim.. Karından olmuyor.. çok karnım büyümedi ama pantolonlarım olmuyor.. Giyemiyorum..

benim basen kısımları aynı oluyo ama karından olmuyo sıkıyo eşimde dio bu çocuk gibi değil göbek gibi dio oda beni çok üzüo offff

Nie çocuk olunca basen, popodamı illa büyücekmiş :) Ben sana bişi diyim mi; benimde aynı ne basen çıktı ne kalça.. Hele sabahları karnım yok gibi oluyor. Karnımı herkes normal göbek zannediyor.. Ben bile bazne şüphe ediyorum kendimden.. Ama düşününce daha 10-15 cm lik bebekler bize ne kadar büyüklük getirebilir ki.. İç karnın büyük olabilir, yediğin bebeğe yarıyor olabilir. Sen eşine takılma onlarda bilmeden yorum yapıyor. Benim eşimde diyor hiç hamileye benzemiyon kafama takılııyor artık doktoru arasana diye :) Ama şöle düşün bebekler 6. ayından sonra hızla büyüyecek ve biz zaten hızla şişices... :)

benim basen kısımları aynı oluyo ama karından olmuyo sıkıyo eşimde dio bu çocuk gibi değil göbek gibi dio oda beni çok üzüo offff

halana çok geçmiş olsun acil şifalar sende allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…