benim doktorum benden toxoplasma ıgg bide rubella ıgg istemişti gelirken yaptırıp gel dedi. Dün bi merak ettim neymiş bunlar bir bakıyım netten dedim. Nekadar önemliymiş çiğ et sosis sucuk bide kedi pisliğinden geçen bir enfeksiyonmuş ve belirti vermiyormuş allah korusun bulaşırda bebeğe geçerse sağırlık körlük ölü doğum riskleri varmış. Hemen yaptırıcam ne olduğunu öğrenince telaşlandımda inş iyi çıkar sonuçlarım. Sizden yaptıran varmı yada doktoru isteyen?
cevap için sağol canım
24 saat bekleseydim keşke bir sonraki tarih 3lü test için mi oluyor acaba nie bu kadar uzun bekliyoruz 1 ay 2li testi bekledik 1 ayda 3lü yümü beklicez:26:
sağol cnm cevabın için
bu testleri herkese yapıyorlar bulaşıcı hastalık varmı diye...bununla beraber guatr,şeker,kızamıkçık gibi diğer bulaşıcı hastalıklara bakıyorlar ben bugün herkesi çok evhamlı gördüm neden böyle....rahat olun kızlar hamileliğin en rahat dönemine girdik boşverin tadını çıkartın...onu yedim yemedim dert etmeyin bebek nasılsa besleniyor bu kadar makina gibi saati saatine şeyler yiyip içmeyin normal hayatınıza biraz dikkat ederek devam edin doktorun söylediklerini dinleyin yeter...bir de çok araştırma yapmayın neyseki doktorumda benim gibi gamsız ne bulursan ye diyor....yüz,koş,hopla,zıpla ama kanaman ve adet sancın olursa dikkatli ol gel diyor....plesantam aşağıdaymış kanaman olabilir sancın olabilir korkma dedi zaten korkmuyorum ablamında böyleydi dedim iyi o zaman normal hayatına devam et dedi....
doğru söylüyosun canım normal istenen testler olduğunu söyleyince içim rahatladı. ilk bebeğimde istememişti bunda isteyince ne biliyim işte aslında bende çok rahatımdır ama neden böyle oldumki anlamadım.
bende rüya gördüm kızlarsanki bir organizasyon düzenliyorum büyük bir yerdeyim ama kimsecikler yok yani henüz kimse teşrif etmemiş sadece masalar var ve üzerlerinde nazarlıklar var irili ufaklı ve masaların üzerleride nazarlıklarla birlikte yeşil mercimeği andıran şeylerle kaplı ve her yer beyaz bu kadar sonra uyandım
acaba oğlum mu olucak niye bu kadar çok nazarlık vardıki sanki sünnet düğünü organizasyonu yapıyordum
Günaydın herkese bebeğinin hareketlerini hisseden var mı merak ettim ?
kızlar biri bana hamilelik takvimini nasıl yaptığını söyleyebilirmi
kızlar ben bir duşa gireyim evide topladım ütü mütü bulaşık ne varsa hallettim sabah sabahartık üşençgeçlik yapmıyorum sıkı bir antremandayım anlıyacağınız ilerki dönemler için halam hasta böbreği alınacak onu ziyaret edicem olurda soranlar olur belki beni açıklama yapayım dedim akşam geç saatlerde gelirim allaha emanet olun
kızlar ben bir duşa gireyim evide topladım ütü mütü bulaşık ne varsa hallettim sabah sabahartık üşençgeçlik yapmıyorum sıkı bir antremandayım anlıyacağınız ilerki dönemler için halam hasta böbreği alınacak onu ziyaret edicem olurda soranlar olur belki beni açıklama yapayım dedim akşam geç saatlerde gelirim allaha emanet olun
günaydın kızlar yok bende henüz bebeğimin hareketini hissetmiyorum zaten sölenenlere göre daha çok erken hissetmek için karnını büyüyüpde eski pantolonları olmayanlar varmı acaba benim gibi
ben varım güselim.. Karından olmuyor.. çok karnım büyümedi ama pantolonlarım olmuyor.. Giyemiyorum..
benim basen kısımları aynı oluyo ama karından olmuyo sıkıyo eşimde dio bu çocuk gibi değil göbek gibi diooda beni çok üzüo offff