2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın herkese bebeğinin hareketlerini hisseden var mı merak ettim ?
Ben dün sanki bi tepik hissettim ama anlam veremedim.Bi daha da olmadı. 4. ayda hissedilirmiş sanırım 2-3 haftamız daha var hissetmek için.

günaydın kızlar yok bende henüz bebeğimin hareketini hissetmiyorum zaten sölenenlere göre daha çok erken hissetmek için karnını büyüyüpde eski pantolonları olmayanlar varmı acaba benim gibi :KK43:
Bnm de bütün pantolonlarım göbekten sıkıyor.Kalçada problem yok ama düğme fermuarlar kapanmıyor.Bol tshırt giyip açıyorum ben de düğme fermuarı.Önümüdeki ay alıcam hamile kıyafetleri.Hem hava serinlemiş olur yazık yazlıklar artık giyilmez.
Dışardan bakınca pek hamile göbeği gibi durmuyor bnm göbeğim ama yemekten sonra anlaşılıyor iyice.Eşim eli karnımda oturuyor ,gece yatarken de eli göbüşümde uyuyoruz.Kıskanmaya başladım bile veleti:KK1::KK1:

kızlar ben bir duşa gireyim evide topladım ütü mütü bulaşık ne varsa hallettim sabah sabah :KK55:artık üşençgeçlik yapmıyorum:KK20: sıkı bir antremandayım anlıyacağınız ilerki dönemler için:KK9::KK9::KK9:halam hasta böbreği alınacak onu ziyaret edicem olurda soranlar olur belki beni açıklama yapayım dedim akşam geç saatlerde gelirim :KK53::KK53::KK53: allaha emanet olun:nazar:

Vay hamarat ozpolat maşallahh sana.Ben de bi tembellik sorma çamaşır makine içinde bekliyor bulaşık makine içinde bekliyor.Eve elim değimiyor.Gerçi işten gelince pert oluyorum zaten.Bu haftasonu el atmam lazım artık bnm de .
bu arada halana da geçmiş olsun cnm.

günaydın arkadaşlar
geçmişi okudum da porselen bebeg çok geçmiş olsun canım içini ferah tut senin bebişte hiç sıkıntı çıkmıcak hiç üzülem bizi de üzme olur olur mu :KK20:
benim basen kısımları aynı oluyo ama karından olmuyo sıkıyo eşimde dio bu çocuk gibi değil göbek gibi dio :KK43: oda beni çok üzüo offff
ühüüüü :KK43::KK43: bende aynı durumdayım benim bide zaten basen popo falan baya vardı şimdi daha çok oldu yinede pantolonlarıma giriyorum ama dar geliyorlar zaten düğmeleri kapanmıyor :KK25: doktorum daha ikinci kontrolde sakın dar şeyler giyinme demişti. zaten dar kıyafet giyince kan dolaşımı olmazmış oda kaşıntıya ve ilerleyen zamanlarda çatlaklara neden olurmuş artık yalan doğru bilemicem ben doktorumun yalancısıyım :KK1:

heh nihayet gerçek olduğuna inandım artık :KK9: bekliyorum çıksın biri benimde aynıydı diye :KK9: eşime izlettim inanamadı..hareketli çocuk iyidir ama dimi :)

internetim yoktu geç oldu cevabım ama
evet canım çok güzel hareketli çocuk
dışarıda utanıyoruz,evde peşinde mahvoluyorum,geceleri 8 kere uyanıp ağladığı ,evde dolaştığı oluyor hala ama yaramazlıklarına, evi dağıtmalaırna, hepsine mutlu oluyorum
imşallah bu bebeğim de böyle olur(geceleri hariç):KK53::KK53:

diğer topiğe foto koyan arkadaşlar göbekler ne güzel çıkmış benim o kadar daha olmadı.dün akşam annem geldi iç karnın geniş olabilir belki bu yüzdendir dedi.önden çık dikkat edilirse belli oluyor göbeğim yani daha beni tanımayanlar hamile demez bana....ama eski pantolonlarımı giyemiyorum eskiden bol gelenleri giyiyorum hamile kıyafetleri çok büyük geliyor bana :KK49:

nabersiniz annişkolar bir gün takip edemedim yeni arkadaşlarmı geldi acep :KK9::KK9::KK9:nickleri anımsayamadım da:KK17: kimsecikler beni sormamış ben öylemi yapıyorum aşk olsun:KK20:demiyorummmmmm desemmm bir kere ne olur:KK53::KK53::KK53:kızlar benim bir sorum var 2li testlerden ne zaman sonra dr larınız sizleri kontrole çağırdı?
1 ay sonraya randevu verdi bana

kizlar ben balik yemeyi hic sevmem.. hamile kaldigimdan beri sadece bir parca somonun yarisini yedim..

ama benim doktorum bana gunluk olan multuvitaminimin yaninda birde dha verdi..yine omega 3 grubundan bir yag asidi bu sey.. doktorum bebegin zeka gelisimi icin kullanmami soylemisti.. bilginizde olsun belki doktorunuzla gorusurseniz boyle birsey de tavsiye edebilir.
evet iste bende boyle bir hap kullanmayi istiyorum. Hapın markasi neydi canim?

ben gelim hepinize kucak dolu sevgilerr:KK16:devlete gittim bugün karaciğer sonuçlarımı gösterdim baktı yüzüme sorun olurmu dedim..tabiki olur dedi..o an başımdan kaynar sular döküldü :KK5:ama öncedende biraz yüksekti dedimşuan iki kat artış durumu var..hemen ultrason verdi 2 gün sonraya attılar onuda..yani iyi değilimm:2:neden daha önce gelmedin dedi..halbuki benden öncekilere ilaç yazıp gönderdi birtek bana öyle dedii:KK5:rabbim yardım etsin çok korkuyorumm allahım kurtarsın..tsh.birde sarılık varmı yokmu diye baktı tsh biraz yüksekti ilaca devam edicem sarılıkta yok görünüyor..allahım yardım etsinn dua edin lütfen..eve geldiğimden beri uyudum yeni uyandım..anca cvp verebildim..hepiniz öpüldünüz..
canım insallah yarinki ultrasondan guzel haberler getirirsin bize. Rabbim korktuklarinla karsilastirmasin sizi melegini korusun:KK16:

varmı peki iyi bi balık yağı hapı bileeen :26::26:
Ben gnc marka aldim canim

Merhabalar kızlar herkese;
Umarım siz bebişleriniz iyi ve sağlıklıdırlar. İnşallah huzurlu ve de sağlıklı bir gün geçiriris hep birlikte..
Ben de iki kez rüyamda bebiş gördüm ve birinde doktor bana erkek diyordu. Birinde doğum yapmışım ve erkek çocuktu. :) Ama doktor ihtimal olarak kız demişti :) 22 Eylülde gösterise göreceğiz inşallah demiştik.. Hayıra çıksın inşallah.
Ama dün kötü bir rüya gördüm. Pek anlatmıyım. Dün biras düşünceliydim sanırım ondan.. Karnım dün uyandığımda sanki yukarı çıkmıştı.. Normal bişey mi bilmiyorum ama kasıktan uzaklaşık mideme yakınlaşmış nerdeyse :) Nasıl anlatayım bilmiyorum da tecrübeliler bilir herhalde. Ve karnım iki gündür taş gibi sabahlarıda öyle.. Ve yemekten sonra karnımın kenarları çok geriliyor sanırım canım yanıyor. Kızlar bunlar normal miiiiii ? Doktorumada aramak istemiyorum böyle şeyler için.. Eşimde tutturdu ara diye :) Ama merakdayım o yüzdne gece kabus gördüm :KK43: Aman uff bugün günümde değilim sanırım..
Erkek bebek karni yukarda olurmus sekercik benimde ayni senin gibi.. Gazdan olabilir diye dusunuyorum. Sabah normal gobis aksam sanki tostoparlak yukarda bi gobek oluyor ve yanlari gergin :))

Gny kızlar.ben çok kötüyüm.yine sorun yine sorun yaşıyorum.ne olur bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun.cuma drye gitmiştim bebişim gayet iyiydi.kıpır kıpırdı.dün yine 3 lü test için gideyim dedim.bebeği görmekte çok zorlandı dr.kafası aşağıda dedi.sonra hemen alltan rahim bişeyini ölçtü.3.7cm çıktı.şimdilik ii dedi.progestan versi.bide magnezyum.bebeğimi kayıpmı edeceğim.o an dilim tutuldu.kafam uçtu gitti.hiç bişey soramadım drye.haftaya çarşamba tekrar çağırdı.niye böyle oldu ya.çok dikkat ediyorum herşeye.gayet iyi gidiyordu.ne hata yaptımda böyle oluyo ya.bu konuda bildiğiniz bişeyler yada çevrenizde duyduğunuz bişey varmı.netten baktım fazla bişey bulamadım.
Rahim boyunu olcmus canim doktorun 3.5 cm normal bir boyut ama anladigim kadariyla seni takibe almak istedigi icinde 1 hafta sonra birdaha olcer buyuk ihtimal fazla ayakta durmamaya calis ve sakın endiselenme. Eger kisalma devam etse bile cok basit bir cozumu var iyiki onceden doktorun bunu farketmis..

benim doktorum benden toxoplasma ıgg bide rubella ıgg istemişti gelirken yaptırıp gel dedi. dün bi merak ettim neymiş bunlar bir bakıyım netten dedim. nekadar önemliymiş çiğ et sosis sucuk bide kedi pisliğinden geçen bir enfeksiyonmuş ve belirti vermiyormuş allah korusun bulaşırda bebeğe geçerse sağırlık körlük ölü doğum riskleri varmış. hemen yaptırıcam ne olduğunu öğrenince telaşlandımda inş iyi çıkar sonuçlarım. sizden yaptıran varmı yada doktoru isteyen?
evet canim bendende istemisti doktor rutin testler bunlar

bu testleri herkese yapıyorlar bulaşıcı hastalık varmı diye...bununla beraber guatr,şeker,kızamıkçık gibi diğer bulaşıcı hastalıklara bakıyorlar ben bugün herkesi çok evhamlı gördüm neden böyle....rahat olun kızlar hamileliğin en rahat dönemine girdik boşverin tadını çıkartın...onu yedim yemedim dert etmeyin bebek nasılsa besleniyor bu kadar makina gibi saati saatine şeyler yiyip içmeyin normal hayatınıza biraz dikkat ederek devam edin doktorun söylediklerini dinleyin yeter...bir de çok araştırma yapmayın neyseki doktorumda benim gibi gamsız ne bulursan ye diyor....yüz,koş,hopla,zıpla ama kanaman ve adet sancın olursa dikkatli ol gel diyor....plesantam aşağıdaymış kanaman olabilir sancın olabilir korkma dedi zaten korkmuyorum ablamında böyleydi dedim iyi o zaman normal hayatına devam et dedi....:KK1::KK1:
bende bebisin esini asagida tasiyormusum ebah o yuzden kanamam oldu progestan almaya devam ediyorum ve ara ara agrilarimda oluyor ilk ogrendigimde cok korktum ama baktimki cogu kisi yasiyor bunu rabbime emanet yavrularimiz:KK16:

günaydın kızlar yok bende henüz bebeğimin hareketini hissetmiyorum zaten sölenenlere göre daha çok erken hissetmek için karnını büyüyüpde eski pantolonları olmayanlar varmı acaba benim gibi :KK43:
ben varim :))

kızlar ben bir duşa gireyim evide topladım ütü mütü bulaşık ne varsa hallettim sabah sabah :KK55:artık üşençgeçlik yapmıyorum:KK20: sıkı bir antremandayım anlıyacağınız ilerki dönemler için:KK9::KK9::KK9:halam hasta böbreği alınacak onu ziyaret edicem olurda soranlar olur belki beni açıklama yapayım dedim akşam geç saatlerde gelirim :KK53::KK53::KK53: allaha emanet olun:nazar:
ooo ne güzel sabahtan butun isler halledilmis imrendim valla bi utum varki daggg gibi :KK14: ama yapicak adam yok :))) halana cok gecmis olsun rabbim sifasini versin insallah.

Canım benim gaz oluyor evet akşamları genelde, ama benim göbiş aşağı doğruydu şimdi mideme doğru, kasıktan uzaklaşmış durumda :) Bilmiyorum erkek mi kız mı bu durum normal olsunda farketmiyor artık cinsiyeti benim için.. :) Bugün ebahın dediği gibi evhamlı günümüzdeyiz.. Ebah cım tek değilsin benimde öyle durumum. Kimse hamile olduğumu çakmıyor yandan biras belli karnım o kadar onada normal göbek diyolar :) Hamile pantolonları benim iki katım zaten :) Boşuna minik demiyolar sanırım bana :) hahahah

1 ay sonraya randevu verdi bana

evet iste bende boyle bir hap kullanmayi istiyorum. Hapın markasi neydi canim?

canım insallah yarinki ultrasondan guzel haberler getirirsin bize. Rabbim korktuklarinla karsilastirmasin sizi melegini korusun:KK16:

Ben gnc marka aldim canim

Erkek bebek karni yukarda olurmus sekercik benimde ayni senin gibi.. Gazdan olabilir diye dusunuyorum. Sabah normal gobis aksam sanki tostoparlak yukarda bi gobek oluyor ve yanlari gergin :))

Rahim boyunu olcmus canim doktorun 3.5 cm normal bir boyut ama anladigim kadariyla seni takibe almak istedigi icinde 1 hafta sonra birdaha olcer buyuk ihtimal fazla ayakta durmamaya calis ve sakın endiselenme. Eger kisalma devam etse bile cok basit bir cozumu var iyiki onceden doktorun bunu farketmis..

evet canim bendende istemisti doktor rutin testler bunlar

bende bebisin esini asagida tasiyormusum ebah o yuzden kanamam oldu progestan almaya devam ediyorum ve ara ara agrilarimda oluyor ilk ogrendigimde cok korktum ama baktimki cogu kisi yasiyor bunu rabbime emanet yavrularimiz:KK16:

ben varim :))

ooo ne güzel sabahtan butun isler halledilmis imrendim valla bi utum varki daggg gibi :KK14: ama yapicak adam yok :))) halana cok gecmis olsun rabbim sifasini versin insallah.

benim doktorum benden toxoplasma ıgg bide rubella ıgg istemişti gelirken yaptırıp gel dedi. dün bi merak ettim neymiş bunlar bir bakıyım netten dedim. nekadar önemliymiş çiğ et sosis sucuk bide kedi pisliğinden geçen bir enfeksiyonmuş ve belirti vermiyormuş allah korusun bulaşırda bebeğe geçerse sağırlık körlük ölü doğum riskleri varmış. hemen yaptırıcam ne olduğunu öğrenince telaşlandımda inş iyi çıkar sonuçlarım. sizden yaptıran varmı yada doktoru isteyen?

Benim doktorumda 9. haftada istemişti. Çok şükür bişey çıkmadı. Çıkarsa hemen ilaçla tedaviye başlanması gerekiyormuş..

diğer topiğe foto koyan arkadaşlar göbekler ne güzel çıkmış benim o kadar daha olmadı.dün akşam annem geldi iç karnın geniş olabilir belki bu yüzdendir dedi.önden çık dikkat edilirse belli oluyor göbeğim yani daha beni tanımayanlar hamile demez bana....ama eski pantolonlarımı giyemiyorum eskiden bol gelenleri giyiyorum hamile kıyafetleri çok büyük geliyor bana :KK49:

bende de aynı durum vat tatlım ya
insanda biraz çıksın istiyor hani yani :))
benide bilmeyen hayatta anlamaz

44 kilo ile hamile kalmış bir anne adayı için şuan göbişim var hemde kocaman ama dışardan görenler "ay nasıl hamilesin hiç belli değil" diyor halt etmişler :KK70: birde evet pantalon ve eşofmanlarımın beli zorlanıyor artık ya düğmeleri kapatmıyorum yada bağcıklar açık geziyorum... ama bebişimi o kadar heyecanla bekliyorum ki kilo almaktan bukadar mutlu olacağım hiç aklıma gelmezdi :)

aynen bende öyle millete 45 oldum diyince, şaşkınlıkla yüzüme bakıyolar bunamı seviniyosun o ne be diyolar :) ama benim için çok önemli bi durum.. Göbek konusunda haklısın aynı hislerdeyim ama kocaman olmadık daha :)

44 kilo ile hamile kalmış bir anne adayı için şuan göbişim var hemde kocaman ama dışardan görenler "ay nasıl hamilesin hiç belli değil" diyor halt etmişler :KK70: birde evet pantalon ve eşofmanlarımın beli zorlanıyor artık ya düğmeleri kapatmıyorum yada bağcıklar açık geziyorum... ama bebişimi o kadar heyecanla bekliyorum ki kilo almaktan bukadar mutlu olacağım hiç aklıma gelmezdi :)

oh ne iyi kaynananlar varmış kız:KK53: bak senin için balık günü düzenliyceklermiş hep :KK16: ne iyi yaa hazıra konmak annemde babamı tuttuklarından iyilerini sevdiklerimi bana biriktircek bende ekimde bayrama gittiğimde afiyetle heepsini yiiceeem :KK56::KK56::KK16:

maşAllah diyelim :nazar:Allah razı olsun yapıyo :)

nabersiniz annişkolar bir gün takip edemedim yeni arkadaşlarmı geldi acep :KK9::KK9::KK9:nickleri anımsayamadım da:KK17: kimsecikler beni sormamış ben öylemi yapıyorum aşk olsun:KK20:demiyorummmmmm desemmm bir kere ne olur:KK53::KK53::KK53:kızlar benim bir sorum var 2li testlerden ne zaman sonra dr larınız sizleri kontrole çağırdı?

sonuç güzel çıkarsa yine 4 hafta sonra gelirsin demişti..sonuç güzel çıktı 2 ekimde gidicem inş ben

selam kızlar 2 gündür giremedim,sayfalar uçmuş..

dün 2.evlilik yıldönümüzdü,kocişim çiçek almış sonra herkesi toplamış şirkette bütün elemanlarımızla pasta kestik.sonra evlendiğimiz otelde bide rezervasyon yapmış,oğluşumuzla yemek yedik :KK9: kocamda süpriz üstüne süpriz yapmış,çok güzeldi..

inşallah herkeste herşey yolundadır,bebişleriniz sizi çok yormuyodur.ben bi gün rahat yiyorum bigün hiçbişey yiyemyorum,sanırım 9 ay böyle geçecek.artık pek umudum kalmadı.sanki kuru bişey yemişimde boğazıma bişey takılmış,hani su içsem gidecekmiş gibi ama hep duruyo.dolayısıyla hiçbişeyde yemek zevkim kalmadı :KK43: neyse paşam sağlıklı olsun,büyüsünde ben çekerim 9 ay..bişey kalmadı zaten :))

nice mutlu yıllara canım..3 kişilik 2 yılınız kutlu olsun :nazar::emir_bebek:

selam herkes ben ıkı gundur cok yogundum gıremedım..
bılmem farkettınızmı :21:
etmedıysen edın ben yoktumm sımdı geldım hosgeldımmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52:
haftaya afp testıne gıdıcem 8 ekımdede detay ultrasona ınsallah..
oglumunda selamı var :KK55:

allahım sen yardım et beni ve minik meleğimi koru..yanlız sana sığınırım,yanlız senden isterim..sen bu kainatın tek yüce rabbisin..senin emrinde herşey,sen ol dersin olur..allahım bize şifa kapılarından en hayırlı olanını aç sana sığınıyorum yavruularımızı bize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bağışla..ben çok endişeliyimm bu endişelrimden beni kurtar yarabbim aminn..:KK14::KK14::KK14:netten araştırdım gebelik koleztazı diyorlarmış buna:KK14::KK14:yol açıcak sebepleri hiç yazmak bile istemiyorumm:KK5::KK5:allahım koruuuu yarabbiimmm:KK14::KK14:

Porselen uzulme nolur ya rabbim senin gibi bi kuluna yardim etmezmi hic:KK43: ben de dua ettim
Simdi sana insallah yolunda gitcek hersey icininferah tut allaha sigin

Porselen uzulme nolur ya rabbim senin gibi bi kuluna yardim etmezmi hic:KK43: ben de dua ettim
Simdi sana insallah yolunda gitcek hersey icininferah tut allaha sigin

allah razı olsun canım tüm bana dua eden herkese çook teşekkürederim hepiniz çok değerlisiniz...rabbim hepimizin yardımcısı olsun..üzmemeye çalışıyorum kendimi yavrum için ne gerekiyorsa,onu yapıcam inşallah..allahıma emanet gerisi..

ben gelim hepinize kucak dolu sevgilerr:KK16:devlete gittim bugün karaciğer sonuçlarımı gösterdim baktı yüzüme sorun olurmu dedim..tabiki olur dedi..o an başımdan kaynar sular döküldü :KK5:ama öncedende biraz yüksekti dedimşuan iki kat artış durumu var..hemen ultrason verdi 2 gün sonraya attılar onuda..yani iyi değilimm:2:neden daha önce gelmedin dedi..halbuki benden öncekilere ilaç yazıp gönderdi birtek bana öyle dedii:KK5:rabbim yardım etsin çok korkuyorumm allahım kurtarsın..tsh.birde sarılık varmı yokmu diye baktı tsh biraz yüksekti ilaca devam edicem sarılıkta yok görünüyor..allahım yardım etsinn dua edin lütfen..eve geldiğimden beri uyudum yeni uyandım..anca cvp verebildim..hepiniz öpüldünüz..

geçmiş olsun canım Allahım şifa versin sen yüreğini ferah tut inş kötü olmayacak hiçbirşey

Gny kızlar.ben çok kötüyüm.yine sorun yine sorun yaşıyorum.ne olur bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun.cuma drye gitmiştim bebişim gayet iyiydi.kıpır kıpırdı.dün yine 3 lü test için gideyim dedim.bebeği görmekte çok zorlandı dr.kafası aşağıda dedi.sonra hemen alltan rahim bişeyini ölçtü.3.7cm çıktı.şimdilik ii dedi.progestan versi.bide magnezyum.bebeğimi kayıpmı edeceğim.o an dilim tutuldu.kafam uçtu gitti.hiç bişey soramadım drye.haftaya çarşamba tekrar çağırdı.niye böyle oldu ya.çok dikkat ediyorum herşeye.gayet iyi gidiyordu.ne hata yaptımda böyle oluyo ya.bu konuda bildiğiniz bişeyler yada çevrenizde duyduğunuz bişey varmı.netten baktım fazla bişey bulamadım.

aklına kötü şeyler getirme canım çarşamba günü inş güzel şeyler duyarsın doktorundan ve bebişinden :nazar:

Kızlar hamile olarak sizinde yardımınıza ihtiyacımız var. Çok yakın bir arkadaşımız ve çok genç bir bayan amansız bir hastalığa yakalandı..:KK43: Cuma gününe kadar 900 adet salat-ı tefriciye dağıtıyoruz. 4444 adetti çok şükür bu kadar kaldı. Bugün için ne kadar alabilirsiniz yada alırmısınız ? Adet olarak bilmem lazım 4444 kere olması önemli çünkü.. Biliyosunuz hamişlerin duası kabul oluyor inşallah. Sizinde duanıza ihtiyacı var. Şimdiden herkesten ALLAH razı olsun

Ne o dua ne arkadasim
Ben bilmiyorum kisaysa yaz on kere okurum yogunum ama
Okurum

Ben geldim bugün mide bulantım aşırı derece var neredeyse dayanamayıp ağlicak şekildeyim mesaim biran önce bitsede evime gitsem dayanılmaz oldu artık bu bulantılar ayyy dün eşim tam beni öpmek isterken bi anda midem bulandı ve adamın ağzına doru öğürdüm ve eşim buna çok üzüldü bendende mi tiksiniyosun dedi ve bende eşimi üzdüğüm için tam 15 dk aralıksız ağladım eşimde dediğine pişman oldu :)

Oy yazık sanaaaaaaaaa... Yalnız eşin içinde unutulmaz bişey olmuş bu hee.. :) Canım ALLAH YARDIMCIN OLSUN.. tansiyon sorunun yoksa limon iyi geliyor :) Benim çok yavaşladı akşamları var artık sadece çok şükür.. İnşallah sizinde geçer hemen

Ben geldim bugün mide bulantım aşırı derece var neredeyse dayanamayıp ağlicak şekildeyim mesaim biran önce bitsede evime gitsem dayanılmaz oldu artık bu bulantılar ayyy dün eşim tam beni öpmek isterken bi anda midem bulandı ve adamın ağzına doru öğürdüm ve eşim buna çok üzüldü bendende mi tiksiniyosun dedi ve bende eşimi üzdüğüm için tam 15 dk aralıksız ağladım eşimde dediğine pişman oldu :)

Hoş geldinnnnnn :)))) Bebişinde hoş gelmişşşşş :)
Yalnız o ne testi ben anlamadım :)

selam herkes ben ıkı gundur cok yogundum gıremedım..
bılmem farkettınızmı :21:
etmedıysen edın ben yoktumm sımdı geldım hosgeldımmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52:
haftaya afp testıne gıdıcem 8 ekımdede detay ultrasona ınsallah..
oglumunda selamı var :KK55:

X