- 27 Eylül 2010
- 1.762
- 5
Ben dün sanki bi tepik hissettim ama anlam veremedim.Bi daha da olmadı. 4. ayda hissedilirmiş sanırım 2-3 haftamız daha var hissetmek için.Günaydın herkese bebeğinin hareketlerini hisseden var mı merak ettim ?
Bnm de bütün pantolonlarım göbekten sıkıyor.Kalçada problem yok ama düğme fermuarlar kapanmıyor.Bol tshırt giyip açıyorum ben de düğme fermuarı.Önümüdeki ay alıcam hamile kıyafetleri.Hem hava serinlemiş olur yazık yazlıklar artık giyilmez.günaydın kızlar yok bende henüz bebeğimin hareketini hissetmiyorum zaten sölenenlere göre daha çok erken hissetmek için karnını büyüyüpde eski pantolonları olmayanlar varmı acaba benim gibi
Dışardan bakınca pek hamile göbeği gibi durmuyor bnm göbeğim ama yemekten sonra anlaşılıyor iyice.Eşim eli karnımda oturuyor ,gece yatarken de eli göbüşümde uyuyoruz.Kıskanmaya başladım bile veleti
kızlar ben bir duşa gireyim evide topladım ütü mütü bulaşık ne varsa hallettim sabah sabah artık üşençgeçlik yapmıyorum sıkı bir antremandayım anlıyacağınız ilerki dönemler içinhalam hasta böbreği alınacak onu ziyaret edicem olurda soranlar olur belki beni açıklama yapayım dedim akşam geç saatlerde gelirim allaha emanet olun
Vay hamarat ozpolat maşallahh sana.Ben de bi tembellik sorma çamaşır makine içinde bekliyor bulaşık makine içinde bekliyor.Eve elim değimiyor.Gerçi işten gelince pert oluyorum zaten.Bu haftasonu el atmam lazım artık bnm de .
bu arada halana da geçmiş olsun cnm.