2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
nabersiniz annişkolar bir gün takip edemedim yeni arkadaşlarmı geldi acep nickleri anımsayamadım da kimsecikler beni sormamış ben öylemi yapıyorum aşk olsundemiyorummmmmm desemmm bir kere ne olurkızlar benim bir sorum var 2li testlerden ne zaman sonra dr larınız sizleri kontrole çağırdı?

kizlar ben balik yemeyi hic sevmem.. hamile kaldigimdan beri sadece bir parca somonun yarisini yedim..

ama benim doktorum bana gunluk olan multuvitaminimin yaninda birde dha verdi..yine omega 3 grubundan bir yag asidi bu sey.. doktorum bebegin zeka gelisimi icin kullanmami soylemisti.. bilginizde olsun belki doktorunuzla gorusurseniz boyle birsey de tavsiye edebilir.

iyi aksamlar sude :))))
valla kızlar ben ilk kızımda çook balık tükettim her hafta alıyordum. çalışma yoğunluğum olduğunndan civaymış falan hiç dikkate almamıştım. çupra levrek hamsi bir kaç kezde somon aldım fırında yaptım kızımda hiç sorun çıkmadı. ama şimdi buranında verdiği merakla bakıyorum anladığım kadarıyla uskumruyu cıvadan almıcam çupra levrek (ama çokkkkk lezzetli oluyor yaaaa çok seviyordum)çiflik balığı almıcam şuan sezonu zaten taze palamutla hamsi tüketeceğim civasıda az arada somonda alırım omeğa 3ten başka balık kalmadı çeşit uf ya aynı balığı yemeği yemekten sıkılırım ya
bu dediğin balıkları hiç yemedim.
ya ben balığa bayılıyorumm ama diolar balık yiyen çocuk çok yaramaz olur ne yapayımm...
batıl inançtan ötesi yoktur bence.

sanırım sen pazartesi gittin doktora bende salı gittim çünkü ordan biliyorum ben ikiliyi cuma alacaksam sende yarın falan alırsın heralde ikilini (her hastanede uygulama farklımı oluyor bilmiyorum ama ) alır almaz sonucunu doktora gösterince şugün gel der heralde

selam kızlar 2 gündür giremedim,sayfalar uçmuş..

dün 2.evlilik yıldönümüzdü,kocişim çiçek almış sonra herkesi toplamış şirkette bütün elemanlarımızla pasta kestik.sonra evlendiğimiz otelde bide rezervasyon yapmış,oğluşumuzla yemek yedik kocamda süpriz üstüne süpriz yapmış,çok güzeldi..

inşallah herkeste herşey yolundadır,bebişleriniz sizi çok yormuyodur.ben bi gün rahat yiyorum bigün hiçbişey yiyemyorum,sanırım 9 ay böyle geçecek.artık pek umudum kalmadı.sanki kuru bişey yemişimde boğazıma bişey takılmış,hani su içsem gidecekmiş gibi ama hep duruyo.dolayısıyla hiçbişeyde yemek zevkim kalmadı neyse paşam sağlıklı olsun,büyüsünde ben çekerim 9 ay..bişey kalmadı zaten :))

canım ben pazartesi gidicektim cumartesi gittimkan testi sonucum bugün çıktı amma velakin bugün eşim alıcaktı eşimin babası bizim arabayı isteyince kaldı yarına ,dr bana senin gelmene gerek yok eşin gelip alsın deyince bende gitmekten vazgeçtim, gitsem boşa gidicem yani ultrasondan da bakmıcak sadece sonucu söylücek ,olmadı eşime söylim sorsun ne zaman gelsin diye:44:

öncelikle eşin ve bebişinle nice mutlu 2- 22-222 yıllar şekerim :)
sonrasında bu yemek yiyebildiğin günlerde süt içiyorsan sütün içerisindeki laktoz yemek yemene engel olabilir bi arkadaşımda da vardı sürekli tokmuş gibi karnından bogazına kadar tıkalıymış gibi hissediyordu loktozsuz süt denemeni tavsiye ederim denemekten zarar gelmez sanırım :)

umarım çözüm olur

canım inşallah bişey çıkmaz... Gelince hemen yaz

allah yardımcın olsun güzelim, iyi haberlerle dön inşallah...

bu arada porselen ınsallah güzel haberlerle dönersin

diğer ikil test yaptıracak arkadşlar da geciktirmeden yaptırın artıkk ve bol şanslarr

insaallah bisey cikmiycak porselencim güzel haberlerle gelicen dualarimiz seninle

ben gelim hepinize kucak dolu sevgilerrdevlete gittim bugün karaciğer sonuçlarımı gösterdim baktı yüzüme sorun olurmu dedim..tabiki olur dedi..o an başımdan kaynar sular döküldü ama öncedende biraz yüksekti dedimşuan iki kat artış durumu var..hemen ultrason verdi 2 gün sonraya attılar onuda..yani iyi değilimm:2:neden daha önce gelmedin dedi..halbuki benden öncekilere ilaç yazıp gönderdi birtek bana öyle dediirabbim yardım etsin çok korkuyorumm allahım kurtarsın..tsh.birde sarılık varmı yokmu diye baktı tsh biraz yüksekti ilaca devam edicem sarılıkta yok görünüyor..allahım yardım etsinn dua edin lütfen..eve geldiğimden beri uyudum yeni uyandım..anca cvp verebildim..hepiniz öpüldünüz..

canım çok üzüldüm umarım iki gün sonra ultrasonda sıkıntı çıkmaz ve kolayca tedavi edilirsin. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. içini ferah tutmayı unutma sen ne hissedersen yavrun da hissediyor.

inşallah ultrasondan iyi haberle dönersin ama karaciğer olayına dikkat et.

canım hayırlı haberlerle gel inşallah. Rabbim ikinizi de korusun inşallah.

inşallah ultrasondan iyi haberle dönersin ama karaciğer olayına dikkat et.

canım hayırlı haberlerle gel inşallah. Rabbim ikinizi de korusun inşallah.

canım biz senin için dua edicez üzülme sende bize hayırlı haberlerle geliceksin inşaallah

hepinizden allah razı olsun..rabbim yüzümüze gülsün inşallahh..tek isteğim yavruma zarar gelmemesi..sağlıklı sıhhatli onu kucağıma alıp mis kokusunu içime çekmek..kızlar etrafınızda,tanıdıklarınızda böyle bir durumu olupta bu konuyla ilgili ne yapabilirim?enazından aklınızda bulunsun olurmu? bana burda yazarsanız çok memnun olurum.şimdi ben enginar yemeye basladım inşallah şifa olur allahın izniyle..bunun gibi daha ne yiyebilirm ne yapabilirim?..:26: inşallah ultrasonda sorun çıkmaz cuma günü giricem allahın ziniyle..

canım ınsaallah üşüttüğüm içindir bu wc olayı ama sorayım bakalım bi doktora. bugun bıraz daha ıyıydım.

yaw gorusmezmıyız hiççç daha fazla görüşücez, evde netim var ama işten pestilim çıktıgı için akşamları girmiyodum pek bir de cok gec gelıyorum yemek uyku seklinde hayatım. ama haftaya bomba giib olucam sabah akşam girerim artık

canım gecmiş olsun. merak etme kötü bi şey cıkmıcak yani önlemni gerekli tedaviyi alacaksın.

Geçmişe bakamadım kızlar.. buğün çok yoruldum görümcem halı yıkadı bende ogluna baktım kızımda vardı tabi

yeni gelen arkadaşlar var sanırım.. ugurböceği1 hoşgeldin canım aramıza..

porselencim canım inş. güzel haberlerle gelirsin.. Allahım yardım etsn darda kalmış kullarına..

yarın biz tam 16 haftalık oluyoruzzz ne çabuk büyüdük biz yaaa

varmı peki iyi bi balık yağı hapı bileeen :26::26:

evet cevüzdede vardı diye biliyom her gün en az 3 tane kadar yiyorum balığıda haftada 1 yesek yetermi acabaa? :26: zaten sürekli yeşil yapraklı sebzelerdende yiyom yeterli olurmuki omega 3 :26::26:

Rabbim yar ve yardimcin olsun, insaallah hersey yoluna girer hicbisey olmaz sen icini ferah tut, stres yapmamaya calis elinden geldigince...

allahım sen yardım et beni ve minik meleğimi koru..yanlız sana sığınırım,yanlız senden isterim..sen bu kainatın tek yüce rabbisin..senin emrinde herşey,sen ol dersin olur..allahım bize şifa kapılarından en hayırlı olanını aç sana sığınıyorum yavruularımızı bize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bağışla..ben çok endişeliyimm bu endişelrimden beni kurtar yarabbim aminn..netten araştırdım gebelik koleztazı diyorlarmış bunayol açıcak sebepleri hiç yazmak bile istemiyorummallahım koruuuu yarabbiimmm

arkadaşım içini ferah tutmaya bak, iyi düşün ki iyi olsun,bebekler günahsız bir melek, rabbim korur onları,sen sürekli düşünüp psikolojini bozarsan bebeğinde huzursuz olur,bendede dalak büyümesi var aşırı kansızlık var günlük ilaçlarımı içiyorum dikkat ediyorum gerisi rabbime kalmış,rabbim hepimizin yavrularını korusun sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

sağol canım inşallah zarar görmeden yavrularımız dünyaya sağlıklı gelirler..allahım korusun inşallah..meleğimi düşünüyorum daha çok küçükken rahatsız olmaısından korkuyorum..allahıma emanetler elbette..düşünmeden de yapamıyorum..seninde allahım yadımcın olsun..rabbim acil şifalar versin yardım etsin inşallahh çok çok geçmiş olsun canımm..iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…