allahım sen yardım et beni ve minik meleğimi koru..yanlız sana sığınırım,yanlız senden isterim..sen bu kainatın tek yüce rabbisin..senin emrinde herşey,sen ol dersin olur..allahım bize şifa kapılarından en hayırlı olanını aç sana sığınıyorum yavruularımızı bize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bağışla..ben çok endişeliyimm bu endişelrimden beni kurtar yarabbim aminn..netten araştırdım gebelik koleztazı diyorlarmış buna yol açıcak sebepleri hiç yazmak bile istemiyorumm allahım koruuuu yarabbiimmm
Dün Ultrasonda kafa ölçüsü 14 hafta 6 günlükçıktı,doktor o yüzden 2 hafta sonra gel dedi.3lü tarama ve diğer genel ultrason için.,ben de 28 Eylüle randevu aldım,Doğru almışım değl mi kızlar??:18::18::18: o zman 17+1 olması lazım dünkü ultrasona göre.NOrmalde de batıma göre o hafta 17+6 olacağım.
allahım sen yardım et beni ve minik meleğimi koru..yanlız sana sığınırım,yanlız senden isterim..sen bu kainatın tek yüce rabbisin..senin emrinde herşey,sen ol dersin olur..allahım bize şifa kapılarından en hayırlı olanını aç sana sığınıyorum yavruularımızı bize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bağışla..ben çok endişeliyimm bu endişelrimden beni kurtar yarabbim aminn..netten araştırdım gebelik koleztazı diyorlarmış buna yol açıcak sebepleri hiç yazmak bile istemiyorumm allahım koruuuu yarabbiimmm
nabersiniz annişkolar bir gün takip edemedim yeni arkadaşlarmı geldi acepnickleri anımsayamadım da kimsecikler beni sormamış ben öylemi yapıyorum aşk olsun demiyorummmmmm desemmm bir kere ne olur kızlar benim bir sorum var 2li testlerden ne zaman sonra dr larınız sizleri kontrole çağırdı?
ben gelim hepinize kucak dolu sevgilerrdevlete gittim bugün karaciğer sonuçlarımı gösterdim baktı yüzüme sorun olurmu dedim..tabiki olur dedi..o an başımdan kaynar sular döküldü ama öncedende biraz yüksekti dedimşuan iki kat artış durumu var..hemen ultrason verdi 2 gün sonraya attılar onuda..yani iyi değilimm:2:neden daha önce gelmedin dedi..halbuki benden öncekilere ilaç yazıp gönderdi birtek bana öyle dedii rabbim yardım etsin çok korkuyorumm allahım kurtarsın..tsh.birde sarılık varmı yokmu diye baktı tsh biraz yüksekti ilaca devam edicem sarılıkta yok görünüyor..allahım yardım etsinn dua edin lütfen..eve geldiğimden beri uyudum yeni uyandım..anca cvp verebildim..hepiniz öpüldünüz..
günaydın hanımlar
dünkü balık muhabetlerinden sonra evde fırında palamut yaptım tamda zamanıymış çok lezzetliydi. yağda olmadığı için ağırda olmadı...
size bir şey sorucam, benim saçlarımın önleri seyrekleşmiş yanlardan falanda açıklık görüyorumm şok oldum neden böyle saç dökülür mü hamilelikte ne yemem gerekiyor başına gelen var mı:26:
şampuan olarakta bioxcin kullanırım ben hep saçlarım ince tellidir ama açıklık görünce baya morelim bozuldu:18:
günaydın hanımlar
dünkü balık muhabetlerinden sonra evde fırında palamut yaptım tamda zamanıymış çok lezzetliydi. yağda olmadığı için ağırda olmadı...
size bir şey sorucam, benim saçlarımın önleri seyrekleşmiş yanlardan falanda açıklık görüyorumm şok oldum neden böyle saç dökülür mü hamilelikte ne yemem gerekiyor başına gelen var mı:26:
şampuan olarakta bioxcin kullanırım ben hep saçlarım ince tellidir ama açıklık görünce baya morelim bozuldu:18:
günaydın benim saçlarımda çok dökülüyor tutam tutam geliyor. sen sorunca nette şöyle bir baktım bir kısmını yapıştırıyorum.>> Öncelikle gebelik ile birlikte hormonal değişikliklere bağlı olarak saçlarda ya matlaşma ve dökülme meydana gelir ya da tam tersi oldukça yumuşak ve canlı saçlar haline gelebilir. Eğer öncelikle yediklerinize ve içtiklerinize dikkat ederseniz, saçlarınız eskisinden de güçlü ve parlak olabilir. Bunun için kalsiyum ağırlıklı beslenmek yani süt ve yoğurt, peynir, dondurma gibi süt ürünleri tüketebilir, süt ile yapılmış tatlılar yiyebilirsiniz. Yanısıra bol sıvı almanız da çok işe yarayacaktır. Uzmanların en çok önerdikleri besinler ise roka ve portakal suyu. Yine yeşil yapraklı sebze ve meyvelerden bolca tüketin.>>
GÜnaydın inan aynı soruyu ben soracaktım avuç avuç dökülüyor saçım dotorumu aradım normal dedi ama çok dökülüyo benimde
Gny kızlar.ben çok kötüyüm.yine sorun yine sorun yaşıyorum.ne olur bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun.cuma drye gitmiştim bebişim gayet iyiydi.kıpır kıpırdı.dün yine 3 lü test için gideyim dedim.bebeği görmekte çok zorlandı dr.kafası aşağıda dedi.sonra hemen alltan rahim bişeyini ölçtü.3.7cm çıktı.şimdilik ii dedi.progestan versi.bide magnezyum.bebeğimi kayıpmı edeceğim.o an dilim tutuldu.kafam uçtu gitti.hiç bişey soramadım drye.haftaya çarşamba tekrar çağırdı.niye böyle oldu ya.çok dikkat ediyorum herşeye.gayet iyi gidiyordu.ne hata yaptımda böyle oluyo ya.bu konuda bildiğiniz bişeyler yada çevrenizde duyduğunuz bişey varmı.netten baktım fazla bişey bulamadım.
Gny kızlar.ben çok kötüyüm.yine sorun yine sorun yaşıyorum.ne olur bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun.cuma drye gitmiştim bebişim gayet iyiydi.kıpır kıpırdı.dün yine 3 lü test için gideyim dedim.bebeği görmekte çok zorlandı dr.kafası aşağıda dedi.sonra hemen alltan rahim bişeyini ölçtü.3.7cm çıktı.şimdilik ii dedi.progestan versi.bide magnezyum.bebeğimi kayıpmı edeceğim.o an dilim tutuldu.kafam uçtu gitti.hiç bişey soramadım drye.haftaya çarşamba tekrar çağırdı.niye böyle oldu ya.çok dikkat ediyorum herşeye.gayet iyi gidiyordu.ne hata yaptımda böyle oluyo ya.bu konuda bildiğiniz bişeyler yada çevrenizde duyduğunuz bişey varmı.netten baktım fazla bişey bulamadım.
nabersiniz annişkolar bir gün takip edemedim yeni arkadaşlarmı geldi acepnickleri anımsayamadım da Kimsecikler beni sormamış ben öylemi yapıyorum aşk olsun demiyorummmmmm desemmm bir kere ne olur kızlar benim bir sorum var 2li testlerden ne zaman sonra dr larınız sizleri kontrole çağırdı?
benim doktorum benden toxoplasma ıgg bide rubella ıgg istemişti gelirken yaptırıp gel dedi. dün bi merak ettim neymiş bunlar bir bakıyım netten dedim. nekadar önemliymiş çiğ et sosis sucuk bide kedi pisliğinden geçen bir enfeksiyonmuş ve belirti vermiyormuş allah korusun bulaşırda bebeğe geçerse sağırlık körlük ölü doğum riskleri varmış. hemen yaptırıcam ne olduğunu öğrenince telaşlandımda inş iyi çıkar sonuçlarım. sizden yaptıran varmı yada doktoru isteyen?
Doğru tarih almışsın cnm..
Cnm acil şifalar diliyorum ama hastalıkta sağlıkta bizim için en kötüsünü düşünüp moralini bozma bebeğini de etkileme.
Allhın izniyle zarar görmeden atlatırsın.
Cnm 2 li testten 5 hafta sonra çağırdı beni .Aslında 22. haftadan önce görebildiğimiz fiziksel kusurlar olabiliyo o nedenle 19 . hafta çağırdı tekrar..
[Selam canım :) 24 saatte kadar kayıpları kayıp saymıyorus sanırım hehehe :) Şaka şaka. dün gündem yoğundu biras.. Buarada ben 2 li tesli 29 ağustosta yaptım doktor 3 hafta sonra 22 eylüle randevu verdi bana..
sağol cnm cevabın içingunaydınnnn annişlerrrr...
ozpolat canım bn ıkılı testten sonra 5 hafta sonrasına verdı o gttıgımdede 3'lu yapılıcakmıs