2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

cnm kotu seyler getirme aklina. Bn ilk kanamam oldugu zamanlar bol bol el musavvir cekmistim. hala da her gun 100 tane cekmeye calisiyorum bebegin saglikli olmasi icin. sen de cek Rabbim korusun hepimizin meleklerini ins

Günaydın kızlar....

PORSELEN_BEBEG yazdıklarını okudum canım,Allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah...İnşallah bu durumu atlatırsınız,

dün gece rüyamda Allah hayırlara çıkarsın kız bebek gördüm ama erkekmiş..Oh oğlumm diye seviyorum ama kız çocuk,(şeyi yani)

Çok tatlıyydı maşallah,Allah sahibine bağışlasın.

Son düzenleme:
Dün Ultrasonda kafa ölçüsü 14 hafta 6 günlükçıktı,doktor o yüzden 2 hafta sonra gel dedi.3lü tarama ve diğer genel ultrason için.,ben de 28 Eylüle randevu aldım,Doğru almışım değl mi kızlar??:18::18::18: o zman 17+1 olması lazım dünkü ultrasona göre.NOrmalde de batıma göre o hafta 17+6 olacağım.

Son düzenleme:

Doğru tarih almışsın cnm..

Cnm acil şifalar diliyorum ama hastalıkta sağlıkta bizim için en kötüsünü düşünüp moralini bozma bebeğini de etkileme.
Allhın izniyle zarar görmeden atlatırsın.

Cnm 2 li testten 5 hafta sonra çağırdı beni .Aslında 22. haftadan önce görebildiğimiz fiziksel kusurlar olabiliyo o nedenle 19 . hafta çağırdı tekrar..

[Selam canım :) 24 saatte kadar kayıpları kayıp saymıyorus sanırım hehehe :) Şaka şaka. dün gündem yoğundu biras.. Buarada ben 2 li tesli 29 ağustosta yaptım doktor 3 hafta sonra 22 eylüle randevu verdi bana..

QUOTE=ozpolat;26413887]nabersiniz annişkolar bir gün takip edemedim yeni arkadaşlarmı geldi acep nickleri anımsayamadım da kimsecikler beni sormamış ben öylemi yapıyorum aşk olsundemiyorummmmmm desemmm bir kere ne olurkızlar benim bir sorum var 2li testlerden ne zaman sonra dr larınız sizleri kontrole çağırdı?[/QUOTE]

Canım heçmiş olsun tekrardan.. Bozma moralini ALLAH büyük çok önemli değildir bence... Bebişinde sağlıklı hem çok şükür. Diğer herşey bir şekilde çözülür elbet. RABBİM çaresiz dert vermesin.. Şifa versin sana ve bütün hastalara inşallah. İki gün sonrasınıda bizde bekliyorus dua ile inşallah.

gunaydınnnn annişlerrrr...

ozpolat canım bn ıkılı testten sonra 5 hafta sonrasına verdı o gttıgımdede 3'lu yapılıcakmıs

günaydın anneler ve yan gelip yatan bebekleri
bulutlu ve serin bursa sabahından selamlar
porselen_bebeg çok geçmiş olsun önce allaha sığınıyoruz sonra doktorların ellerine teslim oluyoruz bu süreçte doktorun ne derse uygulamaya çalış ancak oradan buradan bu durumu araştırma sanırım biraz evhamlı birisin bu yüzden araştırdıkların yüzünden doktor ne dese inanmayacaksın....allah ve melekleri seni ve bebeğini korusun....(iyi düşün iyi olsun )
ozpolat ben kan tahlilil sonucumu 1 hafta sonra aldım ama bebek için kontrole 1 ay sonrasına gel dedi hala daha gitmek için bekliyorum bugün son 9 gün hem miniğimi görücem hem allah nasip ederse cinsiyet öğrenicem heyecanlıyım...
sabah uyanırken miniğimle uyandım rüyamda doktora gidiyoruz ultrasona giriyorum doktor kucağına almak istermisin diyor kucağıma alıyorum kokluyorum öpüyorum ben anneme "anne gel bak" diye bağırıyorum o sırada miniğimde "anannneeee" diyor...içimden allahım bebeğimin kulakları duyuyor işitme problemi konuşma problemi yok diyip şükrediyorum....cinsiyetine bakmak istiyorum göremiyorum ama saçları uzun ablamın kızı gibi yoluk kafalı kız galiba bu diyorum....doktor hadi yerine koyalım diyor o sırada uyandım....
uyanınca ilk defa elimi karnıma koydum "günaydın meleğim" dedim "hadi kalkalım işe gidelim biraz daha yorulucaz özür dilerim ama sonra evde beraber dinlenicez" bismillah dedim güne başladım.....

Merhabalar kızlar herkese;
Umarım siz bebişleriniz iyi ve sağlıklıdırlar. İnşallah huzurlu ve de sağlıklı bir gün geçiriris hep birlikte..
Ben de iki kez rüyamda bebiş gördüm ve birinde doktor bana erkek diyordu. Birinde doğum yapmışım ve erkek çocuktu. :) Ama doktor ihtimal olarak kız demişti :) 22 Eylülde gösterise göreceğiz inşallah demiştik.. Hayıra çıksın inşallah.
Ama dün kötü bir rüya gördüm. Pek anlatmıyım. Dün biras düşünceliydim sanırım ondan.. Karnım dün uyandığımda sanki yukarı çıkmıştı.. Normal bişey mi bilmiyorum ama kasıktan uzaklaşık mideme yakınlaşmış nerdeyse :) Nasıl anlatayım bilmiyorum da tecrübeliler bilir herhalde. Ve karnım iki gündür taş gibi sabahlarıda öyle.. Ve yemekten sonra karnımın kenarları çok geriliyor sanırım canım yanıyor. Kızlar bunlar normal miiiiii ? Doktorumada aramak istemiyorum böyle şeyler için.. Eşimde tutturdu ara diye :) Ama merakdayım o yüzdne gece kabus gördüm Aman uff bugün günümde değilim sanırım..

günaydın hanımlar

dünkü balık muhabetlerinden sonra evde fırında palamut yaptım tamda zamanıymış çok lezzetliydi. yağda olmadığı için ağırda olmadı...

size bir şey sorucam, benim saçlarımın önleri seyrekleşmiş yanlardan falanda açıklık görüyorumm şok oldum neden böyle saç dökülür mü hamilelikte ne yemem gerekiyor başına gelen var mı:26:

şampuan olarakta bioxcin kullanırım ben hep saçlarım ince tellidir ama açıklık görünce baya morelim bozuldu:18:

günaydın benim saçlarımda çok dökülüyor tutam tutam geliyor. sen sorunca nette şöyle bir baktım bir kısmını yapıştırıyorum.>> Öncelikle gebelik ile birlikte hormonal değişikliklere bağlı olarak saçlarda ya matlaşma ve dökülme meydana gelir ya da tam tersi oldukça yumuşak ve canlı saçlar haline gelebilir. Eğer öncelikle yediklerinize ve içtiklerinize dikkat ederseniz, saçlarınız eskisinden de güçlü ve parlak olabilir. Bunun için kalsiyum ağırlıklı beslenmek yani süt ve yoğurt, peynir, dondurma gibi süt ürünleri tüketebilir, süt ile yapılmış tatlılar yiyebilirsiniz. Yanısıra bol sıvı almanız da çok işe yarayacaktır. Uzmanların en çok önerdikleri besinler ise roka ve portakal suyu. Yine yeşil yapraklı sebze ve meyvelerden bolca tüketin.>>

Son düzenleme:

GÜnaydın inan aynı soruyu ben soracaktım avuç avuç dökülüyor saçım dotorumu aradım normal dedi ama çok dökülüyo benimde

Gny kızlar.ben çok kötüyüm.yine sorun yine sorun yaşıyorum.ne olur bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun.cuma drye gitmiştim bebişim gayet iyiydi.kıpır kıpırdı.dün yine 3 lü test için gideyim dedim.bebeği görmekte çok zorlandı dr.kafası aşağıda dedi.sonra hemen alltan rahim bişeyini ölçtü.3.7cm çıktı.şimdilik ii dedi.progestan versi.bide magnezyum.bebeğimi kayıpmı edeceğim.o an dilim tutuldu.kafam uçtu gitti.hiç bişey soramadım drye.haftaya çarşamba tekrar çağırdı.niye böyle oldu ya.çok dikkat ediyorum herşeye.gayet iyi gidiyordu.ne hata yaptımda böyle oluyo ya.bu konuda bildiğiniz bişeyler yada çevrenizde duyduğunuz bişey varmı.netten baktım fazla bişey bulamadım.

GÜnaydın inan aynı soruyu ben soracaktım avuç avuç dökülüyor saçım dotorumu aradım normal dedi ama çok dökülüyo benimde

şimdi biraz internetten araştırdım da normalmiş. kansızlık ve kalsiyum eksikliğinden olabiliyormuş. bol bol sıvı ve kalsiyum ağırlıklı besinler tüketmemiz lazımmış.

birde arı sütünden bahsetmişler benim eşime arı sütünü biri daha önermişti. evde var karışım yaptık ondan yemeye devam ediyim ben en iyisi..

saçlarınızı kısa kestirin diyor. hamilelikten sonra düzeliyormuş resmen saçımı toplayınca kelim çıkıyor sanki of yaa ne ara olmuşki

nette bulamazsın tabiki bu bir hastalık bu bir rahatsızlık değil ki canım benim sıkma canını lütfen. takmayın herşeyi kafaya Allahın izniyle bir şey olmaz bebek ters dönmüştür. yavaş hareket et ağır iş yapma kötü bişey olsa doktorunda anlatırdı sana. progestanda vermiş her ihtimale karşılık. bol bol dua et elini karnına koy ayetel kürsi oku.

Günaydın canım dur panik yapma.... ALLAH büyük.. Doktora soramadınmı nedendir falan diye.. Ben birinde daha duymuştum bunu ya burda ya facede.. Bana çok diyolardı mesela çok minyonum diye bebek büyüdükçe sıkışıp doğum kanalına sende çabuk girebilir dikkat et diye.. Hem bak doktor şimdilik iyi demiş. Eğer aksi bir durum olsa sana söylerdi.. En basiti yatıcaksın kalkmıcak vs derdi.. Sakın endişye kapılıp kendi kendini yeme.. Anlıyorum korkuyosun ama kaygılarda insanı hasta ediyor biliyosun. Dua et bol bol.. Durumunla ilgili elbet biri bişi biliyodur bir yorum gelir inşallah. RABBİM koruyacaktır bebişlerimizi yeterki kalbimizi buna adayabilelim..

benim doktorum benden toxoplasma ıgg bide rubella ıgg istemişti gelirken yaptırıp gel dedi. dün bi merak ettim neymiş bunlar bir bakıyım netten dedim. nekadar önemliymiş çiğ et sosis sucuk bide kedi pisliğinden geçen bir enfeksiyonmuş ve belirti vermiyormuş allah korusun bulaşırda bebeğe geçerse sağırlık körlük ölü doğum riskleri varmış. hemen yaptırıcam ne olduğunu öğrenince telaşlandımda inş iyi çıkar sonuçlarım. sizden yaptıran varmı yada doktoru isteyen?

zamanı geçmiştir belki sorunun ama canım beni rutin olarak her ayın 15. Günü çağırıyor farklı birşey söylemedi tahlillerimi gösterdikten sonra sorunda çıkmayınca bende üstelemedim yani ne zamn geleyim diye...

bu testleri herkese yapıyorlar bulaşıcı hastalık varmı diye...bununla beraber guatr,şeker,kızamıkçık gibi diğer bulaşıcı hastalıklara bakıyorlar ben bugün herkesi çok evhamlı gördüm neden böyle....rahat olun kızlar hamileliğin en rahat dönemine girdik boşverin tadını çıkartın...onu yedim yemedim dert etmeyin bebek nasılsa besleniyor bu kadar makina gibi saati saatine şeyler yiyip içmeyin normal hayatınıza biraz dikkat ederek devam edin doktorun söylediklerini dinleyin yeter...bir de çok araştırma yapmayın neyseki doktorumda benim gibi gamsız ne bulursan ye diyor....yüz,koş,hopla,zıpla ama kanaman ve adet sancın olursa dikkatli ol gel diyor....plesantam aşağıdaymış kanaman olabilir sancın olabilir korkma dedi zaten korkmuyorum ablamında böyleydi dedim iyi o zaman normal hayatına devam et dedi....

cevap için sağol canım

24 saat bekleseydim keşkebir sonraki tarih 3lü test için mi oluyor acaba nie bu kadar uzun bekliyoruz 1 ay 2li testi bekledik 1 ayda 3lü yümü beklicez:26:

gunaydınnnn annişlerrrr...

ozpolat canım bn ıkılı testten sonra 5 hafta sonrasına verdı o gttıgımdede 3'lu yapılıcakmıs
sağol cnm cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…