2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

doğru canım iyiki düzelttin ilk başlama evresinde kasları kontrol edebilmek için idrarla yapmak daha kolay oluyormuş alıştıktan sonra idrar yokken yapılmalı. özürrr

somon bi kere yemiştim çok yağlı geldi bir daha yiyemiyorum. bugün palamut yapıyım diyorum fırında internetten tariflerine bakıyodum ben genelde levrekle cupra yapıyorum, hamsiden pek hoşlanmam minik ya balık yediğimi anlamıyorum... evde 2 kişi olunca büyük balığın masrafı da az oluyor tavsiye ederim

doğru canım iyiki düzelttin ilk başlama evresinde kasları kontrol edebilmek için idrarla yapmak daha kolay oluyormuş alıştıktan sonra idrar yokken yapılmalı. özürrr

Yalnız büyük değil küçük balık yemen gerekiyor bildiğim kadarıyla canım.. Ona dikkat et.. Araştır istersen bir..

selam kizlar

az biraz gecmisi okudum da bebislerinizi ozluyorsunuz ama yine sanslisiniz.. ben hamileligimin basindan beri bir defa ultrasona girdim o da 7. haftadaydi.. bir sonraki 20. hafta gibi oluyor bir sorun yoksa.. insaallah bir sorun olmasin da varsin iki defa gorim bebisimi 9 ayda napalim..

benim de haftaya carsamba randevum var..

bu arada tesekkur ederim sekercik.. hosbulduk kizlar

büyük insanlar için külotlar var depend diye büyük marketlerde satılıyor ondan alabilirsin kaçırsan bile onda kalır
maşallah bebişine...sanada cinsiyet söylenmedi galiba...sende bizim gibi bekleyenlerden mi oldun:)))))))))
yok ya sordum anlayamadı radyoloji uzmanı kızada benziyor ama daha erken dedi. aynen senin gibi bende bekleyeceğim.
ya ben niye korktum ilk kızımda babamın mevlüdünde 38. haftamdı 5 dkda bir tuvalete gitmeye baladım külotta ıslanmıştı. hastaneye gittik çocuğun suyu azalmaya başlamış demişlerdi doğuma almışlardı. gerçi bunda külotta ıslanma falan yoktu ama ishalde olunca dedim acaba düşükmü yapıyorum. kan yoktu ama yinede korktum. ekstra bir problem yoksa sanmıyorum. bendede bir problem çıkmadı zaten. ama doktorunun teli falan varsa sormakta fayda var.
hoşgeldin aramıza canım.
fazlada erteleme 2li tarama gününü kaçırma
allahım bize çocuklarımızı koruyacak fırsatlar sunsun. ayrıca yeri gelecek okula falan yanlız gidecekler allah çocuklarımızı korusun yarabbim. offfff hiç böyle haberleri okumak istemiyorum.
aaaaaaa çıkıyormusunnnnn işten nete nasıl girecennnnn evde yok sanırımki akşamları seni görmüyorum nette görüşemiyecekmiyiz yani ?:2:
bu arada PORSELEN ınsallah güzel haberlerle dönersin

diğer ikil test yaptıracak arkadşlar da geciktirmeden yaptırın artıkk ve bol şanslarr

hay benim ağzımdan aldın erken yazmışsın.

kızlarrr artık beni sallamıyosunuz yaa ne yazsam

cuma günü ikili teste gidicem 13+4 olmuş olacağım zamanı geçmiş oluyor mu bişi diyin

ben dün gittim doktora 13 haftalık diye ölçtü usgye girdim 13 hafta 4 gün diye hesaplamış kan tahlilide 2 gün uzadığından bayan dediki bugün gelmeseydin yarın gelseydik ölçümü yapamazdık dedi dikkat et yarın git istersen olabiliyorsa tabi.

Neden öyle pekii ?

kızlar her hafta balık yemeye başladınız mı? hangi çeşitleri tercih ediyosunuz? bu hafta itibarile ben başlıyorum. zeki olsun yavrum
Somon baligi omega 3 bakimindan cok zengin bir balik ben somon baligini firinda tercih ediyorum cok yagli bir balik oldugu icin. Bu pazar palamut ile basladim bakalim devami nasil gelecek. insallah somon bu sene cok pahali olmaz :))) Birde donmus isvec baliklarininda omega 3 bakimindan cok zengin oldugu bir gercek fiatlarida oldukca iyi. izgarada yapiyorum genelde bu baligida

ayy bi ben kaldim ogrenmeyen sanki yaa gozunaydin yavrun saglikla gelsin insallah:))
yanliz değilsin canim bende varim

Yalnız büyük değil küçük balık yemen gerekiyor bildiğim kadarıyla canım.. Ona dikkat et.. Araştır istersen bir..
buyuk baliklar ve soguk sularda yasayan baliklar omega 3 bakimindan cok zenginler o yuzden buyuk baliklar bizim icin daha yararli ayrica kucuk baliklarda civa daha fazla bulunuyor bilgin olsun

Neden öyle pekii ?

canim bizim burda boyle iste.. 9 ayda eger iki defa ultrasona girersen ultrason masrafini sigorta karsiliyor.. ama daha fazlasini karsilamiyor diye yol yapmislar kendilerine cunku burda saglik isleri cok masrafli.. bu masrafin onunu kesmek icin bir anormallik gormedikleri taktirde almiolar ultrasona..

omega 3 için diyorsanız eğer soğuk deniz balıklarında en çok bulunurmuş.oda soman benim en çok bildiğim.öle küçük balıklarda çok olmazmış

neden peki öle sadece 2 kere.ne kadar sıklıkla gidiyosun ki kontrollere?

kızlar her hafta balık yemeye başladınız mı? hangi çeşitleri tercih ediyosunuz? bu hafta itibarile ben başlıyorum. zeki olsun yavrum

biz bu hafta başladık kayınvalidem çağırdı istavrit yedik çok lezzetliydi

kayınpederim de artık her hafta birgün balık günü yapıcaz burda dedi

hadi ya amaninn bi araştırayım bakayım, tüh çok severdim ben büyük balıkları :26::26:

tüh sude çıkmış yazana kadar kızcağız gitti tabi tühhhhh

yok ok burdayım canım saat 6ya kadar. netten düşmüşüm yarın gidemem de devletten aldım randevuyu mecbur cuma gidicem neyse hayırlısı artık napayım... bakalım cinsiyet görebilecek mi

kızlar sanırım az önce bebişimin ilk hareketlerini hissetttim emin değilim ama baloncuklar patlıyor gibiydi içimde. gaz vs gibi bişi değilse bebişimin ilk hareketleri olabilir çok güzel bişeymiş ya bu :)

Omega-3 molekülleri beyni güçlendiren ilaç gibi çalışırlar. Ancak ne yazık ki günümüzde atalarımız kadar doğal beslenemiyoruz. Hal böyle olunca da yediklerimizden eskisi kadar Omega-3 alamıyoruz.

Uzman videosunu izleyin: Balık yağının beyin sağlığı açısından faydaları nelerdir?

Hayvansal gıdalar arasında Omega-3 açısından en zengini balıklardır.

Balık ne kadar soğuk suda büyümüşse Omega-3 açısından da o derece zengin olur. Çünkü Omega-3, balığın vücudunu koruyan bir tür antifiriz vazifesi görür. Su ne kadar soğuk olursa balıkta da o derece antifiriz, yani Omega-3 olur.

Uzman videosunu izleyin: Beyin sağlığı için vitamin hapları almak doğru mu?

Kuzey Denizi'nden gelen somon balıklarında Karadeniz balıklarına nazaran daha fazla Omega-3 yağları bulunur. Ama Omega-3 almak için illa somon yemeniz şart değil.

Balık ne kadar yağlı ise Omega-3 açısından o derece zengindir. Bizim balıklarımız olan uskumru, hamsi ve lüferde de yeterince Omega-3 bulunmaktadır

canım biraz baktm levrek çupra büyük balığa girmiyormuş orta boy oluyormuş onları tercih edebilirsiniz yazıyor. bak yazıyı kopyaladım.

Omega 3 yağ asitleri için en iyi kaynak balık eti olmasına karşın özellikle büyük balıklar çevre kirliliğinin bir sonucu olarak vücutlarında civa barındırdıklarından taze ton balığı, kılıç balığı, köpek balığı, uskumru gibi büyük gövdeli balıkların tüketilmesinden, civanın rahim içinde gelişmekte olan bebeğin yeni gelişmekte olan sinir sistemine muhtemel olumsuz etkileri nedeniyle kaçınılmalıdır. Bunun yerine istavrit, sardunya, çinekop, levrek, çupra gibi ülkemizde bolca bulunan küçük, orta boy balık türlerini tercih etmek yerinde olur. Konserve ton balığı da ayda iki-dört kutuyu geçmemek koşuluyla tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…